Смениха борда на ”Пирогов”, шефът хвърли оставка

Директорът на спешната болница „Пирогов” проф. Стоян Миланов е подал оставка, след като цялото ръководство е сменено с протоколно решение на здравния министър.

Обратно в новината

Коментари - Смениха борда на ”Пирогов”, шефът хвърли оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Родих се с Пирогов,отраснах с него и с докторите ,които работеха всеотдайно по 24 часа и повече,когато се налагаше. Уникална болница. Всички чужденци и правителството ходеха да е лекуват там,независимо ,че имаше една показан болница!Правителствена. Дипломатическият корпус не признаваше друга болница освен Пирогов. Покойната създателка на болницата,д- р Кондова, не подбираше кадрите си по партийна принадлежност, а по квалификация и кадърност. Тя запази едни от най- прекрасните специалисти в България,някои от тях завършили в чужбина,лекари по призвание,а не по - конюнктура. Там се седеше денонощно,когато се налага, пътуваха екипи навсякъде където имаше бедствие,лекуваха се най- тежките случаи в страната. Идваха американски водещи специалисти в спешността, лекари от чужбина ,за да проверяват лечението на техни граждани и дипломати ,и отзивите бяха едни- нищо няма какво да добавим. Всичко е направено на изключително професионално ниво! Тази уникална болница имаше традиции във всяка една клиника. Всеки един работещ в Пирогов,се чувстваше горд да е пироговец и с чест и достойнство носеха това призвание.

Как политиците обезглавиха промените в спешна помощ?!Уважаеми спешни медици, на 26.01. се състоя делото на ВАС относно бъдещето на медицинския стандарт по спешна медицина.До дни се очаква решението на 5 членния състав на ВАС с който се стопира в частта на болнична спешна помощ новият стандарт по спешна медицина.Не случайно днес авторът на стандарта по спешна медицина проф. Ст. Миланов е унижен от МЗ и принуден да подаде оставка като директор на УМБАЛСМ Пирогов и национален консултант по спешна медицина.Вече нямаме национален консултант ,който да пренапише стандарт по спешна медицина. Те искат нов консултант по спешна медицина, който да напише нов стандарт по спешна медицина, така че да се хареса на д-р Кацаров и д-р Болтаджиев ,който обжалваха стандарта във ВАС.Вариантите са два: 1. Поради липса на кандидат следва и липса на стандарт по спешна медицина ЕС -спира 86 млн евро по ЕП "Региони в растеж "за реформи в спешната помощ 2. Подходящ нацинален консултант по спешна медицина, който по поръчка пренаписва удобен стандарт по спешна медицина за усвояне на едни европари за нечии лобистки интерес .Настоящите стопани на МЗ имат опит от програма ФАР. по - старите от Вас разбират за какво говоря, а по - младите попитайте старите ! А нас и спешните пациенти кучетата ги яли!Честито !

Аман от гербаджийски подлоги, които пишат глупости по форумите. Защо първо не си погледнахте оня наркоманизиран алкохолик, който ни бяхте "тропосали" за министър и глупостите , които сътвори!

Д-р Болтаджиев е радетел на българското здравеопазване,възпитан и фин човек. Създаде една чудесна клиника с добри специалисти и се бори срещу абсурда в медицината в България! С какво е унижен д- р Миланов? Колко добри специалисти си заминаха заради него?

докторка ( нерегистриран ) 18.02.2017 08:24 . Ако имаме държава, тоя алкохолик Миланов трябва да го вкарат в затвора, заедно с чичо му. Съсипа болницата. Цялата рода която си беше назначил, барабар с любовницата му, трябва да изхвърчат със шутове. Този чичов "професор" съсипа Пирогов, изгони кадърни специалисти като доцент Христо Цеков, когото уволни защото му беше конкурент за мястото и вече 3 години не пуска конкурса за професурата му въпреки решението на съда. Затова не плачете за това недоразумение Миланов в Пирогов. Чичовото време дано свърши. сега чичо му Милан Миланов започна да се мазни на Семерджиев, но... - късно е либе за китка. Прочистете Пирогов, върнете му славата на здравно заведение а не на питейно заведение, каквото го направи професорчето Миланов.

Д-р Христо Цеков е отличен хирург и специалист и беше изхвърлен унизително от Пирогов именно заради чичовото. Той е наследник на един от най- добрите хирурзи в Пирогов,д- р Георги Цеков,лека му пръст. Израснал с традициите и ритъма на института,с неговата специфика,с обич към професията и Пирогов! Ето такива кадри,трябва да заемат ръководни позиции,за да се възстанови славата на една прекрасна и уникална болница с традиции в спешността.

Д-р Джунков беше административен директор преди 5 години в Пирогов

всеки полунеграмотен тук се изявява като корифей - всичко знаем, от всичко разбираме. Тук един и той искал да стане директор, сигурно живее на помощи, как можели толкова загуби. Ами като имаме толкова здравно неосигурени, на които им се свиди 15 лв. за осигулровка, но не и за цигари и ракия, та ще има преразход. Знаете ли, че всички цигани там се лекуват, щото Пирогов никого не връща.

Адмирации !

напълно съм съгласен с нея.

аз също

не знам колко краде Пирогов, това го знае лайняния професор и екипа му,но преди и сега там докторите работят отговорно и пофесионално. Абе все някои на който роднина е умрял, то вечни няма ще охули тази или друга болница, но в Пирогов отиват главно неспасяеми случаи. Чупил съм два пъти крак, два пъти рака и се ме възстановявали без пари и напълно. Майка ми е възстановиха от тежка "заклещена херния" - доволен съм. Ходете се лекувайте при знахарки, ама те хем не лекуват, хем взимат скъпо. А тези от това незаменимо коалиционно правителство - комунистическо и церско, те се лекуват в Правителствена болница. За нас ни беше останал единствен Пирогов, но - хак ви е - вечно недоволни.

Говедата се наместват....е за кога бе смешници?

щом работиш на загуба вън или продаваш как може толкова загуба за държавата и да го държат и аз искам да съм директор

вероятно е наследствено и няма спиране...

държавата е едноличен собственик - това значи, че тоя собственик не плаща за извършената работа и вложените консумативи. Задлъжнял е собственика на болницата, а не лекарите, работещи в нея. Няма по-голям длъжник от държавата ни през последните 28 години - докарва те до фалит и те продава за - ЕДИН ЛЕВ на някой, който да те довърши. Поклон пред лекарите на "Пирогов", може би това са последните "мохикани" в България.

65 лекари напускат Спешна помощ. Уличиха Георги Гелев в скандални далавери! Д-р Георги Гелев, вечен директор на Центъра за спешна медицинска помощ за София-град и област няма ли най-накрая да бъде дисциплинарно уволнен заедно с цялото ръководство с решение на здравния министър. Директорът на столичната Спешна помощ д-р Георги Гелев и заместникът му д-р Светла Богданова защо не са предложени за уволнение.

Този зъболекар, който сега се подвизава като "министър", се взе много насериозно, реваншист, явно бил е много уязвен!!!!

тези мрасници в пирогов са пални мошеници, добре че са ги махнали. хубаво е да махнат и доктор димитров, шефка на ватрешно отделение, тя уби наж-близкият ми човек. крадат от болницата и вартат частенед хоспис. дано бог ги накаже.

Явно умствено си пострадал - хем тъп, хем неграмотен. И то по рождение.

Аз съм стара софиянка и помня "Пирогов" още от времето когато беше "Червен кръст". Пирогов не е просто болница а институция в държавата и то институция каквато може би няма другаде по света. Пирогов е безценно богатство за софиянци и за цялата ни страна което трябва да пазим като зеницата на окото си. Въпреки периодичните политически удари Пирогов устоя на времето е не се промени. Разни мастити и богопомазани и крадливи държавни и частни болници откраднаха доста специалисти от Пирогов, но това не им помогна кой знае колко, защото няколко птички пролет не правят. Лекарите в Пирогов са факири работещи в 24 часова институция която няма върнат човек. Върволицата от нуждаещи се хора е като на гарата. При това положение няма как болницата да няма дългове защото идват всякакви хора. Не знам какво, как и защо уволнявате, но знайте, че който се е захващал с Пирогов е свършвал зле!!!!! Поклон пред Пироговци!!!!!!!!

Ако има държава, тоя алкохолик Миланов трябва да го вкарат в затвора, заедно с чичо му. Съсипа болницата. Цялата рода която си беше назначил барабар с любовницата му трябва да изхвърчат със шутове. Този чичов професор съсипа Пирогов, изгони кадърни специалисти като дпцент Христо Цеков, когото уволни защото му беше конкурент за мястото и вече 3 години не пуска конкурса за професурата му въпреки решението на съда. Затова не плачете за това недоразумение Миланов в Пирогов. чичовото време дано свърши. сега зизо му започна да се мазни на Семерджиев, но... - късно е либе за китка. Прочистете Пирогов, върнете му славата на здравно заведение а не на питейно заведение, каквото го направи професорчето Миланов.

пладне. Следващото правителство ще бъде на ГЕРБ и реформата ще продължи . Съветвам всички, засегнати в този случай да съдят човека, създал за късо време много бъркотии и засегнал доброто име на уважавани лекари за едно добро обезщетение. Така той ще напусне поста, натворил само няколко съдебни иска в джоба си.

Режи наред Илко, махни скапаното педерасче Костадин Ангелов от директорството на Александровска, защото съсипа болницата.

Не ви ли омръзна да клеветите и плюете змии и гущери на всяка новина? Как пък всички са компетентни по всички въпроси и знаят всичко за всеки... Проф. Миланов е доказан професионалист, а който го познава лично ще потвърди и че е добър човек. Той не отговаря на определения като "пияница", "разсипник", "корумпиран", "връзкар" и всевъзможни подобни гадости. Проявете уважение към този човек, дори не си давате сметка каква отговорност носи и колко съвестно изпълнява задълженията си.

Тия пък се самозабравиха, нали уж ги сложиха да подготвят изборите, те си решиха, че са избрани като редовно правителство и чистят наляво и надясно. Червени боклуци...

Крайно време беше ГЕРБЕРСКИТЕ ОТРЕПКИ да бъдат сменени ! Унищожиха здравеопазването в България!!! А колкото до КЛАНА МИЛАНОВИ - СТИГА ИМ !!! СТАНАХА МИЛИОНЕРИ !!!!

Ами стани ти бе пъпеш неузрял. Тозиппзевди зъболекар е най слабия министър на здравеопазването именно той направи болниците търговски дружества ,свещенна тъпота.

проф. стоян миланов е доказан професионалист и оставката му е загуба за болницата и държaвата. а според мен не е работа на служебно правителство да прави такива рокади във ключовата болница в страната, тъи като за 3 месеца пари няма да спестят, но пациентите ще пострадат.

Е,хайде по- леко със суперлативите:) Чак загуба а болницата,че и за държавата? :))))) доста силно изказване :) Незаменими хора няма. И какво толкова е направил проф.Миланов за Пирогов и държавата? А това,че е добър професионалист,ми никой не му взима дипломата и знанията...Някой да не му дава да си работи професията? Не знам за болницата и държавата,но кланът Миланови със сигурност ще загуби:)

Ей,плювачи на Пирогов.Пирогов за София и България е това,което е Св.Ал.Невски! Плюете,ама се натискате да ходите там! Принципът е -Който не иска да чака-плаща,който не иска да плаща-чака! Нали искате безплатно бе тъпанари-ей това ви е безплатното!

му е безплатното? Всичко се плаща и то повече от необходимото! Веднъж от касата, втори път от пациентите каквото могат да докопат! Доста елементарно действат, като пример: рентгеновите снимки ако си ги поискаш ти ги дават на диск срещу 12лв. Диска е стотинки и щом за това те ръсят толкова смятай сам колко е за други...неща ;)

Какъв Св.Ал.Невски бе циник снизан? Айде иди на психиатър да се прегледаш, абдал с абдал! Пирогов си е една клоака, скотобойна и освен това дерат по 4 кожи!

Отиди в Токуда тогава

То пък Невси е един светия. Престъпление е черквата да се казва Александър Невски. Трябва да се преименува на св.Иван Рилски.

Беше ,беше .. Допреди да се нанесат търговците в болницата... Беше емблематично заведение ! Хората бяха горди ,че работят там. Имаше най- добрите доктори. Те работеха с ентусиазъм,заради самата професия,а не за пари. Бяха прекрасни! Сега няма такива всеотдайни лекари.Демокрацията ги унищожи !

Освен с рокади, с друго занимава ли се "Служебния" Кабинет?

Ааа и с ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ

Проф. Стоян Миланов е честен и високоморален човек. Един от малкото директори на болници, които не крадат. Май не познавам друг такъв. Илко Зъболекаря е тарикат и играч. Няма как да се разберат.

Това е сарказъм, нали!? Съсипа ни от смях. Браво!

Аз знам един такъв.Той запази Пирогов да не бъде разрушен. Но тъй като е пенсионер,за него вече не се споменава. А той човекът ,който познава Пирогов почти От самото му създаване. Лошото е,че се забравят тези хора ,които наистина са направили много и то съвсем честно и всеотдайно.Като ги гледам сегашните директори и доктори,ще кажеш,че те са създали това уникално заведение и ,че Пирогов започва и завършва с тях . Хайде малко по- скромно .има още живи свидетели на много по- славни времена на този институт . Разликата в сегашния Пирогов и този,който беше преди демокрацията е от земята до Луната ! Беше храм,светиня .....Работеха денонощно изключителни специалисти,които живееха с Пирогов, с ритъма му....Пирогов беше техния живот!

Ако има държава, тоя алкохолик Миланов трябва да го вкарат в затвора, заедно с чичо му. Съсипа болницата. Цялата рода където си беше назначил и любовница трябва да изхвърчат със шутове.

Служебното правителство не е избирано от политическо мнозинство и затова не трябва да се ангажира с политики по секторите. Примерно, БСП не одобрява политиката на Москов в здравеопазването. Ако спечели изборите, съвсем логично е да следва собствената си политика. Служебното правителство обаче не е в такава позиция.

този семерджиев е пълен идиот. работата на служебното правителство е да крепи държавата докато има ново правителство което може да прави дългосрочни промени. работата на служебното правителство не е да разруши всичко което предишното е направило и да направи тотално чистка със свои хора.

Да оставиш лекар да управлява болница е все едно да сложиш пироман за шеф на пожарната..

А икономистът и юристът непрекъснато ще казват какво не трябва да се харчи и какво не бива да се прави.След това пациентите ще обвиняват лекарите.

Преди време си счупих ръката и отидох в Пирогов. Дежурните лекари след направената снимка казаха, че е пукната и трябва веднага да се оперирам. Чаках 5 часа лекаря от клиниката за консултация, но той не се появи. В понеделник отидох и се качих да го търся, не го намерих и попаднах на завеждащия клиниката и той ме успокои и ми каза да отида след 10 дни за нова снимка и тогава да се реши дали е за операция или не. Кажете ми това не е ли източване на ЗК, и всички казват , че Пирогов е най голямата болница, която източва касата. Крайно време семейство Миланови да освободят този пост.

И в какво точно се състои източването.Това,че си стиснат и прост и ти се свиди да дадеш 50 лв да те оправят не е източване на касата! Значи предпочиташ да ти отрежат ръката,вместо да си платиш на ортопед.Пълен глупак!

определено на изпълнителната власт са предоставени прекалено много правомощия, с които тя доказа, че не може да се справи ефективно. Време е да се разтовари малко от задълженията и и да се прехвърлят болниците към частния сектор, стига с тия държавни простотии, държавни болници, държавни училища, държавни университети, държавни железници и прочие, всичко и навсякъде е пълен батак, корупция, ченгеджийница, далавери и ниско качество. Всичко да се диверсифицира и да се разпредели към частния сектор това е истината при капитализма, няма друг начин, това капитализъм с аромат на социализъм не става...

Съвсем налудно е,да се търсят"добри финансови резултати",точно от тази Болница.При сега действащите закони и нормативни разпоредби. Куцо и сакато е денонощтно там.Осигурени,неосигурени,цигани,случайно преминаващи,пияни,дрогирани,катастрофи.....Какво се очаква,като"финасов резултат"от всичко това!?

Хвърил ли?те като парцал го изгонили

ЗА СВЕДЕНИЕ....РАЗБРАХ, ЧЕ ВРЕМЕННОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ ГОТВИ ДА ОСТАНЕ ДО ЕСЕНТА

Забравил-а си да поясниш есента на коя година- гаче да е след пет години.

На сайта на Пирогов пише, че този татин убавец Миланов ползвал латински измежду други езици. Интересно с кого ли си говори на латински това цигане?

И с теб на цигански не иска да разговаря, но ви лекува безплатно, нали манго.

Безплатно не, аз си плащам здравните осигуровки на реалната ми заплата, която е най-малко 4 пъти по-голяма от тази на манафа на снимката.

Латинският се ползва от лекарите,но с някои пациенти човек не може да се разбере на никакъв език.Засега те са малко,но броят им расте.

Латинският се ползва от лекарите за диагнозите, но не и за комуникация.

Ми то докторите, всички ползват латински:)))) смях в цирка :)))) Той,латинският е задължителен в медицината. :)))

Орешарски беше много уважаван професионалист, заместник финансов министър на Костов, финансист с дясно мислене. Обвърза се с БСП и за нула време се превърна в Сламен Пламен. За Герджиков съм чувал толкова хубави неща, напълно в противоречие на съвременните тенденции да се плюе наред. Толкова бързо обаче този човек се срива, та деградира с часове, не с дни, и съвсем скоро хората ще излезнат по улиците! По-долу един коментатор предполага, че ще последва саморазправа със софийските и университетските болници. Това стане ли и медицинският пресонал от София, Пловдив и т.н. излезе на улицата, започва да звучи "Лет ит би"!

Борисов беше много мек и толерантен,а комунистите не заслужават това.Ето,доказват го.Развилняха се като бесни кучета-за 2 месеца искат да опоскат всичко.

Незаменими хора няма,така че стига ривали Герберунгели,га Близнашки уволнява и тегли заеми не ривахте тогава а???а ся ко ривете:)

Всеки човек е единствен на този свят - няма друг като него, колкото и да си приличат.

Нещо не мага да схвана. Илекарти ли пречат на изборите. Не трябва ли вместо това "имаме сведения" да има налице акт или нещо друго от съответната институция за извършено престъпление или нанесена щета, та чак след това да се предприева стъпка по уволнения. Осраха се. Забравиха, че са само за 2 месеца. Или има нещо, което е примамливо в тази структура, нещо за забогатяване. Семерджиев бърза сигурно няма да има втори такъв шанс.

"Пирогов" беше емблемата на българското здравеопазване. Имаше непоклатими принципи и те се отстояваха ежеминутно. След напускането на последния директор доц.Д-р Георги Каменов,избран демократично от повече от половината институт и успял да го опази от кариеристичните боричкания на многото новосформирани партии и синдикати, да запази неговата цялост и дори името му,се започна масовото му разграбване и опоскване. Изгониха се доктори с доказани професионални качества,знаещите и можещите,макар и на възраст ,се замениха с млади ,но не дотам опитни кадри. Започна се едно въртене на политически назначени директори и взимания на подкупи и въртене на далавери. Навремето в "Пирогов" се уволняваше за взети пари от пациенти и материали от болницата. Кланът Миланови трайно застъпи ръководните позиции и не ги пуска от години. Иначе в " Пирогов" продължават да работят и прекрасни специалисти. Но има и много невъзпитани ,надути доктори ,които се държат грубо и със самочувствието на най,най каквито въобще не са !

Много си прав - "беше", "имаше" ... Е, от десетина години не Е такъв! За лечение по здравна пътека на здравно осигурени миналата година искаха стабилна сума - среден годишен доход!!!

Традициите не са това, което бяха и Пирогов не е това, което беше... Имам лични наблюдения от времето, когато Пирогов беше храм, изпълнен със служители, призвани да спасяват. Лекари, които пациентите боготворяха и на които бяха благодарни. Пирогов не е това, което беше...Преди време ми се наложи по спешност да отида на Преглед в Пирогов. Чаках доста дълго пред вратата на кабинета, докато се отвори. Там нямаше пациент. Влязох, докторчето се беше скрило зад страниците на списание " Story" и от там ми задаваше отегчените си въпроси, даже не вдигна поглед за да види , че възрастта ми и това, че съм дама заслужават повече уважение. Как да му вярвам...Пирогов не е това, което беше

Чичовото си отидем, Чичо пак остана...

Тия могат да сменят и майка ми както е тръгнало за благото на БСП ДПС.

Смяната на директори в държавни болници и учреждения е нормално да ги има! Да покажат обаче за какво е сменен г-н Миланов ? Има ли причина ?

Любо Гайдов президент!

Комунистите и НДСВ се развихриха. Всичко сменят и искат да докарат БСП и ДПС на власт. Време е за възстание.

Ако ще вдигаш въСтание, научи се как се пише, че по-грамотните няма да те разберат, а с неграмотните не знам какво въстание ще вдигаш!!!

Семерджиев, оля се! Долу ръцете от Пирогов!

И каква стана тя сега?! Герджиков се взе прекалено на сериозно - смени и гонения във всички браншове, където трябва и не трябва ... ?! Какви права има служебното правителство да разбишка цялата държава?! И да си слага на всички ръководни постове царисти, комунисти, роднини и връзкари, които за това време, което му е отредено по Коституция, няма да успеят и да си влязат нормално в задълженията?! Изводът се налага от само себе си - никакво добруване на народа и оправяне на някакви бакии от предишните не се целят, а само уреждане на своите хора с по-големи заплати и достъп до фондовете и бюджетите поне за три месеца, а ако им се удаде да разбутат всичко напълно - може би и за по-дълго, тъй като не ми е ясно какви избори ще правят те по този начин - защото изборите явно са им последната грижа! А след като свалят ръководителите навсякъде, те също така и ги оплюват, та никой не може да се защити съдебно или изобщо някак, тъй като времето е все по-малко до изборния ден - и какво ще прави "електоратът" - ще си помисли пак, че всички са маскари (което никак не е далече от истината!) и ще ходи за гъби, или ще пуска задраскани бюлетини, или ще гласува напосоки и напук ... И каква "подготовка за избори" е това?! Целенасочено създаване на хаос и насаждане на негативизъм, омраза и скандали в държавата! Това ли е "промяната" според курнелката и нейния генерал?! Явно, това е ... за голямо съжаление, но народът пак късно ще се усети - като изкараме едно гневно лято с политически скандали и пазарлъци, без нормално правителство, а наесен - с песен към нови извънредни избори?!

Е, ГЕРБ бишкаха 8 години, колеха и бесеха, уволняваха и назначаваха, що не рива тогава....

Герджиков и Борисов бяха 4 години в една партия и едно управление. Там търсете ключа от бараката!

Незная с какво не е съгласен чак толкова въпросният професор, но аз не съм съгласна с това, че всяка година от неговото управление "Пирогов" все повече запада. Освен грубост, омраза и безразличие към чакащите на огромни опашки пациенти, без свой човек в клиниката (всъщност така е във всички клиники, та дори и в поликлиниките), трябва да си осигуриш даже и консумативите от първа необходимост! При последното ми посещение в "Пирогов" , в травматологията ме накараха да си купя бинт, ако искам да ме превържат! Та да не се прави на интересен професорът! Всичко окрадоха тези от ГРОБ!н

Досега четирите служебни правителства бяха успешни, защото нямаха възможност да правят поразии. Тези обаче здравата са се захванали да правят зулуми. За социалистическите правителства е характерна думата неадекватност - непредизвикани зървена криза, банкова криза, назначение на Пеевски и пр. Герджика се държи като истински социалистически премиер и може да влезе в историята като първи служебен премиер, гонен с камъни.

Кое му е социалистическото на това правителство бе трол скапан? Предните правителства ти харесваха, че бяха създадени от чехльо нали? От широко скроени хора главно от кабинета му или спуснати от Прокопиев! Аре чиба ГЕРБерасти смотани, ограбихте повече от БСП и СДС на куп само последната година!!!

Неадекватността! Писал съм го, ама мисленето е по-трудно от ругаенето! Предните две служебни правителства ми харесваха, така е, както и това на Софиянски и на Инджова!

Има една група болници които са -политически-- те винаги се дотират--много интереси там ---Трудно е--Изброянам---Да се готви -Александровска-все протежета на Москов---ВМА- етакава--заедно с Правителствена разбира се ---Света Екатерина ---Окръжна болница Абе първо трябва поне 2-ра конкурентна Здравно осигурителна каса --и тогава по дейности малко укропняване и тия медицински ВУЗОВЕ--там е е големия проблем---вижте колко клиники има по апартаменти и тавани ---безсмислени-- това еположението

Мислех, че историците са грамотни и могат да пишат.

Като си има лични причини какво го раздухвате като новина???Защо така не реагирахте на изгъзиците и кражбите на москов???Незаменими хора няма ама кадърни извън досегашното управлени има така че не е свършил света..и дано кадърните да заместят качествено нагулите се