Оперираха пребитата медицинска сестра в ”Пирогов”

Медицинската сестра, която беше пребита от 18-годишния Калоян Милев в "Пирогов", вече е оперирана.

Обратно в новината

Коментари - Оперираха пребитата медицинска сестра в ”Пирогов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добро и хубаво момче. От добро семейство. Лъчезарно, хубаво, добро. Вървеше високо. Преди две години стана над 2 м. Много симпатично и дружелюбно. Тренираше. Май бокс. Тичаше из квартала. Направо сме смаяни. Някаква дрога е упротребил. Наскоро писаха и казаха в ТВ, че има нови изключително опасни смъртоносни амфетамини. Най-важното е,че се предполага, че е обсебен от секта. А как родителите да знаят с кого си пише в интернет едно 18-годишно момче? Та те 12 -годишните се сърдят и си пазят живота в тайна! Изключително голяма трагедия. Това момче не е убиец или насилник по природа. Напротив - абсолютен добродушко. И възпитано момче Много болно и тъжно е да пишеш за нашите деца и младежи.Тяхната неудовлетвореност и младежка сила на емоциите, жаждата за реализация, младежката физическа сила и енергия .... ескалират в някакви полета на завоевание, в което Те се оказват завоювани от Сатаната. И не е само семейството фактор. РАЗБЕРЕТЕ ГО, ХОРА! ТОВА Е ТРАГЕДИЯТА НА НАШЕТО ВРЕМЕ! Младите хора и учениците са колективисти. Подчинени на колектива. Искат да са важни в очите на колектива. Раними са. Признанието в къщи не им е достатъчно. Ако и в клас не го получат - търсят го другаде. Необяснимо е как това добро момче е станало жертва на секта?! Спортът не му ли беше достатъчен? Вероятно разривът във възпитанието му и диктовките на Сектата и сектантите са го подтикнали да успокои духа си с лесно и достъпно предлаганите амфетамини, напоследък изключително опасни, дори смъртоносни. ЗАЩО вините родителите. Ако той е взел поне три пъти от такъв тип амфети и са разстроили психиката му???? Как за дни да се сетят родителите, че става нещо? Нали всеки млад човек го разбираме, че може да е влюбен, разочарован, от приятели- също.

Защо е тази присъда от всички тук? Не ви ли озадачи факта, че един наркоман не може да има силата да се освободи от три препасвания с ластици и въжета? А това момче беше наистина силно, здраво, трениращо. Много е тъжно и жално. И за младия му живот. И за родителите му. И за добрината му.И за жертвата на състоянието му - медицинската сестра. Въпросът е, след като е бягал, дали от ужас какво е извършил се е самоубил, защото е допустимо, дали е бил напълно психясал от амфети или наистина някой му е помогнал??? Въпросът и трагедията касаят всички нас като родители, защото, ако детето ни вземе три пъти отровни амфети, не означава, че ще разберем състоянието му. Може да го отдадем на влюбване и разочарование, разочарование от приятели, напиване. И ето го резултата. А ако амфетите са силно токсични, побъркващи психиката, дори смъртоносни??? 90 % от младежите поне са опитвали дрога, по статистика. НЕКА НЕ СЕ ПРАВИМ НА ОЩИПАНИ! Ами ако вашето дете не е в останалите 10%?????

ТРАГЕДИЯТА НА ТОВА МОМЧЕ Е ТРАГЕДИЯ ЗА ОБЩЕСТВОТО НИ. Защото това ЗЛО се множи и рефлектира върху всички нас. Днес пострадалата е неговата спасителка - медицинската сестра, която щеше да го лекува, но утре щеше да е майка му, съседката, гаджето, тъщата, съседа, колегата... Ако не сме будни с обществена мисъл и дълг ни очаква най-лошото като народ и нация.

да сте толкова безсърдечни и вулгарни. Това е огромна трагедия от всяка гледна точка, а вие разследване направихте, виновни намерхте, само присъда не сте издали.

Аз

Tя, присъдата, за щастие, сама се издаде. И обжалване няма.

сте ходили скоро на лекар? Имате извратено чувство за справедливост.

Защо е тази присъда от всички тук? Не ви ли озадачи факта, че един наркоман не може да има силата да се освободи от три препасвания с ластици и въжета? А това момче беше наистина силно, здраво, трениращо. Много е тъжно и жално. И за младия му живот. И за родителите му. И за добрината му.И за жертвата на състоянието му - медицинската сестра. Въпросът е, след като е бягал, дали от ужас какво е извършил се е самоубил, защото е допустимо, дали е бил напълно психясал от амфети или наистина някой му е помогнал??? Въпросът и трагедията касаят всички нас като родители, защото, ако детето ни вземе три пъти отровни амфети, не означава, че ще разберем състоянието му. Може да го отдадем на влюбване и разочарование, разочарование от приятели, напиване. И ето го резултата. А ако амфетите са силно токсични, побъркващи психиката, дори смъртоносни??? 90 % от младежите поне са опитвали дрога, по статистика. НЕКА НЕ СЕ ПРАВИМ НА ОЩИПАНИ! Ами ако вашето дете не е в останалите 10%?????

Нормално е,никой родител да не иска да повярва,че детето му е способно да извърши подобно нещо."Секта".... кой знае с какво се е надрусал от коктейлите,които се предлагат свободно за децата и,никой не може да каже какви странични ефекти е имал този коктейл-халюцинации, "свръх-сили" и един Господ знае какво. Разбирам мъката на бащата,но и не можеш да обвиняваш кой знае кого за това,че ти си пропуснал какъв човек расте синът ти

по една телевизия май беше в Пирогов. За какво беше отишъл там - да довърши това, което синът му не успя?

излиза, че освен децата на Корнелия и Деса които не са тук другите трябва да са или крадци, или наркомани или биячи. Ами то щом един червен депутат има брат който продава дрога и женска плът,а трябва семейството му да е за пример какво да кажем за другите?

"иди отгледай дете в тази държава....", да бе то остава и децата да ви възпитавеме. При този лъжлив баща - какво очакваме - през цялото време говореше че на дететго му е за пръв път - тук кораб плува ли?" Осемнайсет годишното дете - какво учи, какво работи - не разбрах. Но народът казва - плюй си в пазвата и бай бабо да не те срещне мечка. На мен ми беше къде-къде по-трудно - мъжът ми почина когато синът ми беше на 8 години. С бащата може и футбол да играят. и на мачове да ходят. С Божията помощ го отгледах и сега е в Щатите, че няма само на Корнелия да е там. Не разбрах на нея какво е взела демокрацията, че синът и се развива там, а иначе и до границата гръцката нямаше да може да иде. Охрани се като свиня, нагълта се с пари при Костов,а мъжът ми от Чернобил се разболя и умря.

детето му не е скочило само и не се е самоубило, а било хвърлено. ----------------------------------- Ами да си стоял да си пазиш дрогираното копеле,бе боклук!

Познаваш ли момчето, бащата, семейството???? А, боклук? Щото аз ги познавам! "КОЙ СМЕЕ ДА ХВЪРЛИ ПЪРВИЯ КАМЪК?" е казал ХРИСТОС.

Сега ако аз съм на мястото на тази женичка, ще ги спукам от съдебни дела...ще ги влача по съдилищата та светки да им се извият.....То тези "родители" вместо да се скрият в дън земя от срам имат наглостта да искат , това и онова...смешници..

За миг не сте помислили какво е да си на мястото на тези родители, предполагам.

Дали е хвърлен или се е хвърлил е все едно. Един боклук по-малко. Родителите са виновни

Боклука си ти.

Не обиждай, ами си помисли дали не искаш да се видим и да ми го кажеш лично. Само с 3 написани думи си показал на всички, че си неграмотен.

Отворкооо, ходи следващия път теб да те пречука наркоманче и тогава ми се прави на голям защитник и състрадалец. ОЛИГОФРЕН !!!!

Запомни си думите и един ден, като станеш родител, си ги пропомни. Сигурен съм, че ще си си възпитал децата много добре и изобщо няма да се притесняваш, че те са способни да направят нещо такова .. :-)

Аз съм родител от 20 години госпожо. И съм възпитавал децата си на честност и отговорност. Ако сбъркаш да си признаеш, да си понесеш наказанието и да се поучиш. Сега се случва точно обратното. Родителите са се превърнали в едни бавачки и адвокати на децата си. Каквото и лошо да направят, те го отричат и замазват с цената на всичко. Само че един ден това се обръща срещу самите тях. Ако беше останало живо това л..но съм сигурен, че щяха да подскачат и да обясняват, че той не е такъв, че не е бил той, че жената си измисля.

И още нещо. Единствения плюс който имате госпожо аз съм Ви го дал. Погрешка

Марихуана --> Токсикология ??! Марихуана --> Неадекватно състояние? Вие, смешни "журналисти", май не сте на марихуана. На нещо по-твърдо ще да сте... :)

Липсата на възпитание и контрол до това водят! А бащата да не се опитва да измисля тъпотии, а да се засрами, защото той е виновен!

Когато отгледаш ти едно едно дете, в тази държава, отгледаш го с честен труд и го възпиташ в тези условия. Тогава си позволявай да злословиш и обвиняваш другите. На никой родител не му е лесно в тези условия, и то ако е честен!!!

Аз

Ъхъ... Щото гледам всички тийнейджъри ходя да бият жените, дето им помагат... Да се чуди човек... що едни могат, а други - не?!

Има много отгледани деца в тази държава, които не са стигнали до това състояние, не държава отглежда децата, а родителите и примера, който получават у дома.

Момчето е попаднало под влиянието на руските тайни служби. Жалко за него, жалко и за медицинската сестра.

Мда, тайните служби са го накарали да се дрогира, да пребие мед. сестра и да избяга от болницата, след това да се самоубие. Или пък са вербували някой друг да го хвърли от покрива.

така е и така ще бъде докато боку и герб продават наркотици на децата !

, ако в Пирогов му бяха обърнали внимание, сега нямаше да е мъртъв, нито сестрата пострадала...немърлива работа както винаги. все едно не са виждали хора в делириум или психоза..

"Абе", не четеш ли? Бил е вързан за леглото. Какво, с вериги ли да го оковат?

само да не бъркат херингата с трева. този младеж е имал нужда от помощ много преди този инцидент.

Не чак толкова много. Една седмица. Нещо не е много така.

жалко за убитото момче, жалко за пострадалата сестра, естествено че нея ще излекуват.. гарван-гарвану око не вади.. а за момчето какво направиха,-нищо, ако го бяха успокоили с лекарства сега щеше да е жив... жалко, престъпници.

И кой лекар ще приспи, човек в неадекватно състояние и незнайно какво поел ... като го приспят как ще слядят състоянието му ... ами ако не се събуди след това - пак лекарите виновни.

и глупаво. А можеше изобщо да не четем това.

Жалко, погубен човешки живот. А можеше да постигне нещо, да се радва на живота си, да радва близките си, да е в полза на обществото. Не всички са силни (духом), някои имат нужда да им се подаде ръка, или здрава ръка да ги вкара в пътя. На този младеж, ръка никой не му е подал. И сега го ядат червеите, а тези около него...страдат.

Каквито родителите, такива и децата.

естествено, че сетрата ще я лекуват добре, а обикновените пациенти -кучета ги яли, само го морът и не им пука, в Пирогов са престъпници!!

Престъпници,ама все там тичате! Не ходи в Пирогов,бе като зариташ направо скачай от балкона.Не че ще е голяма загуба!