В Пирогов спасиха детето, докарано със самолет

Детето от Бургас, за когото на 11 януари Бойко Борисов прати военен самолет, за да го транспортира до “Пирогов” в столицата, вече е в стабилно състояние.

Обратно в новината

Коментари - В Пирогов спасиха детето, докарано със самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано да е живо и здраво детето. Но статията трябваше да има заглавиета. Самолет на България докара детето. Самолета не е на "футболера" от Банкя.

Не е лошо да се каже колко струва лечението и колко е цената на клиничната пътека.

Бащата на Отечеството -Бойко Борисов е спасил 10 пъти повече българи,отколкото са закопали шайките на момата ,чалмата и сачмата!

Напротив, обратното е. Той е баща само на мутрите и престъпниците.

Защо лекарите в Бургас не са взели адекватни мерки за лечение ?!?

Толкова могат.

ама после искат заплати като софийските и това важи не само за докторите,а и за всички провинциални некадърници

Били са заети със събирането на отпечатъци ...

Пожелавам на Алекс бързо да оздравява и скоро да си играе с децата в парка и детската градинка!

Няма значение колко струва,нали живеем заради децата си.Но, трябва да се преборим за всички деца, а не по избор на този,който знае на кого да се обади.

но какво правим със здравния министър?

До ден, два си отива, на се тревожи.

да командвам военни самолети

добре че са избрали детенце на което могат да помогнат, но на хилядите други не могат... или не искат

Хубаво е, че детето е спасено, но цялата ситуация е много дразнеща. Не е нормално да нямаме качествени болници или поне медицински хеликоптери, с които да се помага на хората, но предполагам така е по-лесно да се прави PR като се изпраща от време на време по някой самолет да помогне на някого. Това доста прилича на Българската Коледа. Дарявайте вие, люде, 10 години, понеже ние съсипваме и крадеме държавата и не ни пука за болните и нуждаещите се. Но вие дарявайте де, защото иначе всички ще умрат, а държавата никаква я няма.

Дето спасиха ,ама тиквата не оцеля ...

Za moeto zdrave nikoi nqma da se brjkne,brydne,da signalizira!Moeto zdrave e samo moe! Ostanaloto e na drugite da mi pomognat- no to e v sadebnata zala! Taka ,4e,,,har4at i ot moite pari za tova dete!Nqmam dumi!Izvinqvam se , 4e pi6a na latinitza!

да е жив и здрав! Късметлия излезе...Тази новина защо отново е в челната страница....вече я прочетох пак тук преди часове....Да не е четиво за наизустяване?

за да запомниш за кого да гласуваш

Най-после една добра новина, че то новините по всички медии от лоши, по -лоши.

Адмирации за тази постъпка на ББ!

Koi pla6ta

Всички данъкоплатци, като тези с най-високи приходи плащаме най-много. Сега кажи имаш ли нещо против?

сложих минус, застото не сам сагласен че такива случаи триябва да се решават на ниво министар председател, както и да е след като тои е взел отношение значи отговорните за това не си варшат работата. ако това не беше пияр то тои беше длажен да уволни незабавно не отреагиралите служители.

За човешкия живот и особено а живота на дете ВСЕКИ етичен човек може и е редно да вземе отношение, когато може да допринесе за спасяването му. Нещо против? Наблюдавам как навлеците от БСП и по този случай, който не търпи никакво възражение от ниакава човешка или законова гледна точка - имате нешо против. За това не се учудваме, че сте избивали хора с лопати, че сте унищожавали етични и интелигентни българи - за да вземето власт и да я упражнявате пошло и цинично. Щом и спасяването на живота на дете ви пречи, то е ясно що за уроди сте. Ето такива. Такива случаи са лакмус за уродливост, при вас се оцвети потвърждаващо - уродливи сте.

TIREX

вече няма "сашко" всите са алекс но не всите даже малък процент не могат и да мечтаят за такова спасение..връзки и $ трябват .