Намериха една от най-редките гъби в света у нас

Експерти от Регионалната инспекция по околна среда и води в Благоевград откриха уникален вид гъба - Zeus olympius, в планините Славянка и Пирин, съобщиха от пресцентъра на Министерството на околната среда и водите.

Обратно в новината

Коментари - Намериха една от най-редките гъби в света у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе вие сте мега комплексирано повечето!Супер готина новина я оак..те с политически и то ПОСТНИ нападки!Глупава постъпка,но е нормална за злобни комплексари които никъде нямат късмет и са силни в нета! За новината тя е уникална!!!Другите страни губят видове,териториите им стават пустини,а в БГ се появяват нови видове и горският фонд се разраства,нещо изкл.рядко срещано в цял свят.

е нов вид. Култивиран в BG,. Да я кръстим ГЕРБ или ББ! Искам ГербРеферендум

По темата: Всички магистрали, пътища, детски градини и т.н. също да носят името ББ1, ББ2... и т.н, и тн... И Герберендум по темата!

Колко още други редки и ценни неща има у нас ама като не стават за хотели ,тенискортове и дори за бензиностанции и молове що да не ги залеят с бетон.Без да са изучили поне дъното на Черно море вече се готвят за ,,дълбоко заустяване"на мръсотиите от тълпите туристи които ще се избият да влачат за да пиянстват у нас.

Изобщо не трябва да се разпространява такава информация или поне снимка да не бяха слагали!!! Някои гадове на орлетата не простиха, където са толкова на високо и на трудно-достъпни места, та... на гъбата... Иначе - да, природата ни е уникална!!!

Хмм... Че откога Олимп се премести в северна Гърция???.... Виж ти какви неща стават в тая Гърция....

Има я все още ,защото не са я набарали разни леви анархистчета наркоманчета и комунярски младежки паразити да си я свият на папироса

........виж десните са направо светци - не кусваха подобно нещо във Виетнам Ирак и Афганистан. Караха, милите, само на хероинче - живи да ги ожалиш!!!!

Комунистите няма да я пушат, те са умни и ще я продават на такива тиквеници като теб!

нека всеки които пише ,че BG е силно 3амарсена ,спре с нападките си и 3апочне да се гордее от страната ни и наи-вече от природата !!!!важното е да се па3и и стопанисва!!!

наи добре е да пишат че е застрашено, мръсно и да надават вои до небето като видят че някои реже сухи дървета. така ще се запази наи-добре природата.

какво излиза- 20 год. след падането на комунизма и на огражденията по границата даже и гъбите започнаха да мигрират от юг на север.

Е ми да, ще мигрират. С падането на комунизма и границите падна и цялата държава!

Би било заглавието да бъде: "у нас намериха една от най-редките в света гъби"

Гъбата има шанс да оцелее в Бг. Добре! А Българите???

Ще оцелее! След 20 години ще открият един на Марс. Ще го кръстосат с маймуна, и след 100 години, като филтрират гените, ще получат чист българин и ще го обявят за ценност.

Няма да стане ако го открият на Марс! Нали знаете ,че всичко ,което започва с "М" е Македонско-значи и марсианският Българин ще е Маедонац! :-)

Попринцип не само гъби, има и други редки екземпляри като ББ, Герб, Цецо, Доган, Костов и т.н.

Объркал си се малоумнико. Тази новина касае приордата, няма нищо политическо в нея. Ако искаш да бълваш политическа омраза, отвори раздел "политика" и дерзай. Аман от тъпоглавци, никнат като гъби навсякъде!

Ядлива ли е? Какъв е вкуса си?Изследвана ли е, за илачи става ли?

Не разбрах само що и се кефят толкова - яде ли се, пари дават ли за нея, лек ли е, що ли...Иначе - много важно!

Муцка, то и едно друго нещо не се яде, пари не дават за него (освен ако притежателката му е к-ва), не е лек, но се цени по принцип. Въпорсът ти кърти плочки и мивки от прстотия...