Казусът с Национален парк Пирин стига до еврокомисията

Зелените чрез групата на Зелените в Европейския парламент задават парламентарен въпрос на Европейската комисия по казуса с Национален парк Пирин.

Обратно в новината

Коментари - Казусът с Национален парк Пирин стига до еврокомисията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека Българско правителство разрива ски туризма и на Витоша. Нека развива ски туризма и в Копривщица- има толкова много места в България, където може да се развива ски туризма. Абсурдно е само Банско да се развива като ски курорт.

Обещанието на " Премиера " че ТОЙ гарантира че няма да се строи в Пирин обижда всички нормални граждани ! НЕ ТОЙ , а ЗАКОНА трябва да гарантира НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО ! Борисов не нито цар нито генерален секретар на БКП !

Тая държава не съществува!!!! Щом може една фирма на срастнал се с властта олигарх да разиграва цял народ, значе нема такава държава!!! 4 СТОТИНКИ на квадратен метър ГОДИШНА КОНЦЕСИОННА ТАКСА!!! 60% ПОВЕЧЕ използвана площ, в сравнение със разрешената в концесията!!! 28 МИЛИОНА приходи (от търговския регистър) за 2016-та и НИКАКВИ ДАНЪЦИ, щото имало разходи???? Няколко дебила с хотели по морето и няколко софийски дебила - платени "лобисти" се оказаха достатъчни, за разиграват цял народ!!!

Интересно какво ли ще кажат от Комисията, при положение че цял техен комисар вече беше докаран да лобира за поредната далавера на Цеко Минев!!! По-правилно ще бъде въпросът да се постави на друго ниво/място!!!

Лозунгчето е чудесно, но го допишете до край. "Няма да да дадем Пирин на мафията..., ако не плати". Вие о..ахте зелената идея за пари. Сега който и да каже, че е зелен - това автоматично е е равно на РЕКЕТЬОР!!! Явно вие на резил... издържате!!! Когато зашумят финикийските знаци.

Абе,измекяр за какви пари говиш,да беше дошъл на протеста да видиш протестиращите:млади интелигентни хора облечени със скъпа екипировка, само обувките на един от тях струват колкото целия ти бедняшки гардероб-всеки е дошъл по убеждение, което ти естествено не можеш да разбереш защото не ти стига мозъчно вещество. Та мечтай си за герберски кебапчета и мижавите 40 лева които ти дават да им гласуваш и не се меси в нещо, което не е за твоето нищожно мозъче.

разбира се , че ще са със скъпа екипировка и , че са " млади , красиви и умни" нали са на хранилка в НПОтата нали им се плаща от вън, за да не се допусне, да се случи нещо, което ще дава препитание в района, макар и малко , но все пак ще бъде от плюс за населението, защо същите тези еко-педерасчета не се застъпят и за земята в Добруджа, защото от фондацийките като "хамерика за булгария " не са им казали, защото там интересът е друг!

Абе тия от Брюксел съвсем се взеха на сериозно. Че ни водят за носа и ние само трябва да слушкаме е ясно. Но не знаех, че за един кабинков лифт в нашата планина трябва тяхното благоговение. Но за двойните стандарти проблем няма, нали печабите лапат те.

Герберчета, гледам, че пак сте налазили форумчето, не се вживявайте много, че на края оня пъзльо ще избяга, а вас хората ще сочат като прокажени.

Незабавна оставка на министъра на екологията!

По всичко личи че айдамака колкото и да се напъва след европредседателството пътува и той!

Досега на Бочко казваха "тиква", отсега нататък ще му викат "зелена тиква", тъй като той се определи като зелен. Абе, вари го, печи го - все си е сикаджия. Не мой наш Бочко да се промени колкото и да се пъне. Но към своите кучета е грижлив - готов е цяла планина да пожертва, за да нахрани цековците и другите бандитчета около себе си.

Добре е да се знае bulgarianpresidency.eu чие притежание е, кой го финансира и чии интереси обслужва - не че е трудно да се разбере това.

Тези са родени манипулатори ;) Що не питате ЕК: Има ли концесионерът право да построи нов лифт на трасето на стария? Има ли техническа възможност лифт от 2018 г. да бъде сложен на стъпките на лифт от 1969 г? Един нов лифт ще навреди ли на ПП Пирин? Защото това е същината на въпросите, а не вкарването на спорове в тълкувания, от които обществеността не разбира!

P.S. Един от зелените вчера не се посвени да каже по национална телевизия, че тази година има Еверест да изкачва. След като е изкачил 6 осемхилядника. Всяка една такава експедиция е над 50 000 долара. Тъй че Зелените не отстъпват на Цеко Офшорката по приходи, не ги мислете! И двете страни са окаляни до шия, но нагли до безкрай.

Лумпене, Ясно е че си трол, ама само да поясня, че вече се изтъркахте с това "Крадеца вика- дръжте крадеца". Всъщност въпросът е: #КОЙ е концесионера? И да ти отговоря 1. Защо се пуска лифта на бавна,скорост и изобщо кой реши да се построи лифт с такъв капацитет като сегашния 2. Има възможност лифт от 69 та да рабити още-! За справка Италия и Австрия. 3. Един не- десет да! 4. Чувал ли си за спонсорство срещу реклама или вашия човек плаща само срещу злободневни лъжи срещу определен кръг хора. И да поясня- при грантовете парите е ясбо откъде идват. При ПИБ- не. Справка -независими сайтове за журналистика. Аре бегай, товарищ!

ВЕДНАГА, ИСКАМ ВТОРИ ЛИФТ НА БАНСКО, ЗА ДА СИ КАРАМ СПОКОЙНО НА БОРОВЕЦ! АМАН ОТ СОФИЯНЦИ

къде сядаш! И на Банско и на Боровец ,Цеко е седнал преди теб на лифта!

А кога ще стигнат казусите " Работещи бедни" и " Мизерни пенсионери"

Скоро Боко ще подари цялата Пиринска Македония на Македония, какво се коркате. С договора той призна историята на Македония, а тя включва и Пиринска Македония, която сега се води окупирана от България.

Оказа се, че и Брюксел не вярвал на сълзи. Ех баце, оака всички пътеки.

Снощи ми предложиха да се разходя до Орлов мост срещу 20 лв. От къде идват тези пари тези зелените са много паралии, къде е Цацаров ???

Vinetou

А откъде идваха парите на протестърите?! Народът е казал: "Волът рие, на главата му пада." и "С техните камъни по тяхната глава."

Би ли споделел кой предлага пари, защото вчера ходих да протестирам на мои разноски, та поне да ги покрия. Няма да казвал на куките :)

Недей да лъжеш. Аз на всеки митинг за Пирин съм присъствал и никой не ми е предложил нищо. Правя го защото не искам такива като теб да съсипват планината, защото щом можеш да лъжеш, значи можеш и да сечеш гора.

Ти не можеш да си представиш, че някой протестира като гражданин. За съжаление си. А клеветата ти е толкова тъпа, че злепоставя само тебе.

Що Лъжеш Изрод ?

Значи за зелените се раздават пари като вестници, а за интересите на олигархията от добра душа се ходи по улиците. Направо е трагично, щом мислите народа за толкова зле в главата.

На идеОти не дават

Казусът с Национален парк Пирин НЕ стигна до еврокомисията, а оттам ДОЙДЕ. Абсолютно е във възможностите на ДАНС да докаже чрез специални разузнавателни средства, че това са организирани и платени отвън протести на заинтересовани в зимните спортове лобита. Ама дали ще посмее ...

Бе Борисов направи много неща - НАПРАВИ. Ама и че ПРЕДАДЕ интересите на България заради лизане на западни задници - също е ФАКТ. НИКОКВИ СТРОЕЖИ В ПИРИН!!! това е НАЦИОНАЛЕН ПАРК!!!

Пак ще го напиша. Италия.Доломитовите Алпи. Обект на ЮНЕСКО. 12 курорта .1260 км. ски писти.459 лифта.

Пак ще го напиша: Строи се втори лифт, но понеже го правят мафиоти се разширява много повече и се застроява с хиляди сгради, цените остават непосилно високи за българина, мафията става по-богата и така нататък!