Коментари - Пилотите, свалили руския Су-24, арестувани заради преврата | Днес.dir.bg

Пилотите, свалили руския Су-24, арестувани заради преврата

Двамата турски пилоти, които свалиха през ноември м.г. руски бомбардировач, са арестувани по подозрение за участие в опита за преврат в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Пилотите, свалили руския Су-24, арестувани заради преврата | Днес.dir.bg

Коментари

мнимият преврат приключи! но атентата ще е успешен!

И пилотите станаха жертва на игрите на Ердоган. Изпълняват заповед, защитават границите на държавата си, а сега ги арестуват за да угодят на Русия и да си оправят отношенията. Политиката е мръсна история!

Турция е ГОЛЯМ приятел на Россия! Български другари, подкрепяйте Исляма, той е ваш!

за БОКЛУЦИ ... и те са ваши ... Палете само ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ - те не са наши !

САЩ имат интерес от конфликт между Турция и Русия. Свалянето на руския самолет е дело на турските ВВС, които както се видя не са особено лоялни към Ердоган. Опита за преврат дойде в момент на затопляна на отношенията с Русия, което е силно неизгодно за УСА. Това е поредната голяма издънка на американските служби, която няма да остане без последствия. Каубойската империя се разпада пред очите ни.

Сегавече нищо не пречи на руско турскоо братство

по православна или по панславянска линия?

ама рублата си стои фалирала в калта вече няколко години и статистики показват, че степните твари масово искат да се спасят от тайгата в разпадащия се ЕС или САЩ

за всички е малко като реклама ама наистина продавам булгаро турки речници за социално слаби със отстъпка броѝките са ограничени така че побързаѝте

Арестувани са заради преврата, а не заради сваления самолет. Това са различни казуси.

Катио ги гледате какво правят със своите си войничета, как мислите дали е имало геноцид над арменците. Това са хора кръвници, касапи.

А на Българите от Тракия? Какво е било черпане с локум?

Двамата пилоти ще бъдат най-вероятно екзекутирани, за да не разкрият истината за свалянето на руския самолет и участието на Ердоган там ..... Машалла Ердоган ! Същото стана и с ченгето под прикритие в Перник, и с разследващите убийството на Белнейски, и с ИТ спецовете, дето щяха да нализират досковете от незаконното подслушване на МВР .... Конграчулейшънс Лабут Паша!

Историята ти куца!Точно от тази "любов", сега се наричаш българин и си в ЕС, а не в Османската империя!

Тези двамата ще тръгнат срещу САЩ и ЕС. Щом Ердоган поднася на Путин всичко на тепсия, значи заверата е окончателна. Тежко и горко на България, винаги сме си патили от руско-турската любов.

Колко удобно! Ей, как всичко му се нарежда на този резняк Ердоган... Но нека не забравяме хубавата българска поговорка, гласяща, че много хубаво, не е на хубаво... И този самозабравил се диктатор ще си "намери майстора" - винаги така става, но проблемът е колко хора ще страдат, докато той вилнее...

Само на мен ли ми се струва, че тия скоро ще ги самоубият или нещо подобно , за да не се разбере кой точно им е наредил да правят засада, да пускат ракетите и къде са били точно. Много станаха удобните действия заради този " преврат ". Направо съшито не с бели конци, а омотано с бели въжета.

Както си каза Ердоган прочистване. Оттървава се от неудобни свидетели.

Много ниско ниво, този ще свърши като Кадафи. Тези хиляди арестувани също имат семейства, а в Турция те са големи и ще има отмъщение. Влиза в една спирала този, дето ще го тупне здраво в земята, ама там му е мястото - 2м. надолу.

Ще ги употребят най-мръснишки. За де не се разкрие, кой е наредил свалянето на самолета. Иначе, тоя, дето се хвалеше, че е убил пилота, още на парашута, може да се окаже "герой", участвал против "преврата"...

murena

още вчера сутринта се сетихме, че така ще стане. Егати цирка!

Отпадна причината Путин и Ердоган да се прегърнат А вие българските путинофили, вече сте и туркофили. Честито

Не,че нещо, но подобна елементарна простотия обижда дори моята интелигентност, какво остава за тази на Путин.

Като бял ден е ясно , че ЦРУ стои зад преврата, но некадърното му провеждане показва че САЩ издишат отвсякъде, щом не могат един пуч да направят като хората!

Русия не е искала да бъдат арестувани тези пилоти. За хора завършили успешно поне детска градина е ясно, че не те са виновни за случая. Русия искаше да бъде арестуван човекът хвалещ се, че е убил руски пилот на парашут, както и съучастниците му. За този човек няма сведения.

Т.Е. нещата започват,да се "избистрят"...

Говорим за Турция, а не за Русия!

Хайде путинофилите, започвайте да превъзнасяте великия Ердоган и най-близък брат на великия Путин Путински еничари

Пич, всички диктатори в близкия изток, са плод на американската политика!Пита се, защо винаги се обръщат срещу Америка?Та, и ти ми приличаш на тях, явно си руски продукт........!

Бай Ставри

И Путин ли?

Абе Путин е виновен за преврата то е ясно. Той е виновен за всичко, дори и за това, че местните НПО шерпи са малоумни идиоти.

Да уточним кои НПО-та са това: Български антифашистки съюз, Национално движение Русофили, Форум България-Русия, Федерация за приятелство с народите на Русия и ОНД, Дружество Александър Невски, Българо-руска търговска промишлена палата, Българо-руски клуб Шипка, Славянско дружество в България, Дружество Найден Геров, Федерация на съотечествениците, Фонд Устойчиво развитие за България, Съюз на ветераните от войните, Съюз на военноинвалидите в България, Съюз на сержантите и офицерите от резерва и запаса Майка си ибаща си ще продадът стига Русия да е добре! Безродници гнусни!

просто безродни комунистически изроди.

Ходи на психиатър доде е време, защото после ше е късно!

Тези са си ок, но онези на хранилката на "хамерика против България" са страшните, че и управляват страната ни.

Ти не си за обиждане, ти си за съжаляване, толкова ти е промит мозъка.

Жертвени агнета, за да могат Русия и Турция да станат пак първи приятели. А си беше толкова добре - да се избият тези варварски нации и щеше да настъпи пълен мир в региона. Сега трябва да разчитаме на САЩ да им писне от Турция и да им даде малко свобода, а след това дай боже и на Русия. Ама така както е тръгнало, Русия ще фалира преди това.

Голем си бастун!

бастун е меко казано, направо е куха патерица...

Турските пилоти свалиха руския самолет по лично нареждане на Ердоган, а сега ги арестуват, за да се подмажат на Путин!

Просто премахване на неудобни свидетели.

EUROn

По принцип не ми пука за турците да се бесят и колят все ми е тая лошото е че са ни съседи.........

Змията като умирала, най-много хапела.Пак повтарям.Този ще свърши много, ама много зле.Сталин и Берия са направили същата свинщина.НКВД са се разправяли по същия начин със военните преди войната, защото на Мустакатия и Очилатия са им треперели задниците от военните.После военните през 1954 са им го върнали тъпкано.Не може да остане безнаказано това дело срещу военните на една от силните армии в света каквато е Турската.

EUROn

То общо взет са малко диктаторите особено тези от арабските страни който не са свършили като Садам и Кадафи така че и аз мисля че Ердоган ще свърши по същия начин. Но да не забравяме че Турция е "светска държава" със "светска армия" и член на НАТО така че нещата седят малко по различно ........

Да, Турция е светска държава, поне що се отнася до хоратаизвън Партията на справедливоста.Ататюрк е осъзнал силата на знанието и образованието.Същия в по-далечно минало е бил и Митхад паша.За съжаления хора със промити ислямски мозъци и султански мераци убиват всичко добро и прогресивно.В най-новата история на турция има няколко военни преврата които са в следствие на застрашената демокрация и светския характер на нова Турция на Ататщрк.Ердоган е от поколението на тарикатите-роден 1954 годин.Добре е запомнил какво могат военните и затова е този погром.Само, че колкото и да ни се подиграват и хулят нас българите, ние имаме една поговорка за това-Обули на кучето нови обувки, а то от радост си изяло краката.Този Реджепа, забърка такава каша, че сигурно ще трошат кокалите и бият и парченцата плът на цялата му рода до девето коляно много скоро.

Може, може и Ердоган го показа на практика, не чакай скоро нов преврат, Ердо си бетонира властта!

Забравил си да поменеш и за Хитлер! Всички свършват зле, но след много време! До като това се случи ще нанесе огромни поражения!!!!

Егати държавата.

Ердоган ще надмине севернокорейския си колега по лудости. Скоро ще почне да си разстрелва приятелчетата със зенитно оръдие.

има една приказка,маимуната много била хитра еи скачала онак,номера бол,но все с голо дупе си сидяла.това е ербоздуган

Пилотите, свалили руския бомбардировач не са виновни. Това са военни, изпълнили заповед на командира си. Ердоган трябва да арестува и да предаде на Русия не извършителите, а този, който е издал заповедта. Т.е Ердоган трябва да арестува ...Ердоган..

Нали пак стана приятел с Путин

Как точно е станал приятел? Какво са направили заедно? Прочетете нещо отгоре-отгоре и реагирате като най-първосигнални амеби.

Пилотите нямат вина за СУ-то. Премиера, който беше дал заповедта си отиде. Лошото за нас в България-руските туристи дето ги чакахме с такова нетърпение в резултат на това скарване така и не дойдоха...

В Турция ще си обезглавят сами армията. Ще дойдат политкомисари ислямисти. И ще стане като тук след 9-ти септ.1944г

Коя българска армия ти се струва по-слаба - обезглавената след 9-ти септември 1944 г. или обезглавената след 10 ноемви 1989 г. ?

сега следва да обесят публично тези предатели

"Русия поиска от Анкара извинение, наказания за виновните и компенсации за причинените щети."-ха..ха..ха Какво правят руснаци в чужда територия с боен самолет. Защо пак не се опитат да навлизат във въздушното пространство на НАТО. А пилотите са герои защитаващи Родината си. Браво и само така и за напред.

Турците посрещат подобаващо руските агресори- без хляб ,само със сол. Насолиха им задните части и една година ронят крокодилски сълзи :))))

Шерев, ти си бил голяма п..ка!!!!!!!!

КОЛЕГА ЩЕРЕВ ВЛЕЗ В ЧАС!ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА НАРУШАВАНЕ ЕДИННОТО РЪКОВОДСТВО НА ЕДНА АРМИЯ.КАВО ЩЕ СТАНЕ АКО ВСЕКИ ОФИЦЕР И ГЕНЕРАЛ ЗАПОЧНЕ ДА ОТДАВА ЗАПОВЕДИ БЕЗ ДА ГИ СЪГЛАСУВА С ПО ГОРНОТО НАЧАЛСТВО?НЯКОИ КОМЕНТАТОРИ ТРЯБВА ПОВИШАТ СВОЯТА ВОЕННА ПОДГОТОВКА.

Обиждате останалите участници във форума. Той е болен трол.

Че и самите турци си признаха, че са свалили руския самолет над Сирия, а не над Турция бе неграмотник.

"Русия поиска от Анкара извинение, наказания за виновните и компенсации за причинените щети." Русия не получи навреме исканото и затова сега Турция изпитва най-голямата криза в модерната си история. НАТО не прави нищо, за да я защити, явно не му стиска. Даже я заплаши с изхвърляне от алианса. Кандидат-султана демократ и идол на Щерев се опита да мине тънко, като отидепда целува ръце в Кремъл с шест месеца закъснение, но "Москва не вярва на сълзи". Турция заради наглостта на ръководството си, ще изтърпи за назидание на цял свят публично унижение, за да не се повтарят в бъдеще подобни изцепки. Виновните за случая няма да доживеят и година време от "геройството" си. Първи полетя нагоре ръководителя на операцията, при много съмнителни обстоятелства, но ние въобще не се съмняваме в ефективността на една организация с трибуквена абривиатура.

Майка ти търсят.

Изкара за баничка нали ? Ае са напиши още некоа тъпня и ще имаш и за бозичка .

Щерев, ти си страхотен коментатор и политически анализатор, ама едно нещо не мога да разбаря: Защо след всяка простотия, която тръсваш, пишеш "ха-ха-ха..."? Смееш се на собствената си идотщина или...?

Прочетете нещо отгоре-отгоре и реагирате като най-първосигнални амеби. Прав е ББ за матрияла.

Местане, спри се вече. И постовете си изгуби, и авторитета си, ама пак своето си знаеш.

Щерев, знаем, че можеш да плещиш само глупости, но то и простотията трябва да си има някакви граници. За разлика от твоите натовски приятелчета руските военни бяха поканени на помощ от легитимно избраното сирийско правителство. Можеш и да не го харесваш, но то бе избрано с избори, за които може да се твърди всичко, но не беше доказано, че са фалшифицирани както изборите у нас, където варненският съд установява, че има протоколи от изборни секции без нито един истински подпис, но постановява, че това не променяло изборния резултат.

Коментара на Йосиф Висарионович няма нищо общо по темата . Коментара на "сталин " е от износената пропаганда на БСП и АТАКА, т.н."Нови червени християни" и "Патриоти"

Айде сега турски иширети. Предателство, съд, популизъм, свирки, хляб и зрелища за плебеите. След месец - два Ердоган ще иска към него да се обръщат като султан Реджеп.

Коментари - Пилотите, свалили руския Су-24, арестувани заради преврата | Днес.dir.bg

Пилотите, свалили руския Су-24, арестувани заради преврата

Двамата турски пилоти, които свалиха през ноември м.г. руски бомбардировач, са арестувани по подозрение за участие в опита за преврат в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Пилотите, свалили руския Су-24, арестувани заради преврата | Днес.dir.bg

Коментари

мнимият преврат приключи! но атентата ще е успешен!

И пилотите станаха жертва на игрите на Ердоган. Изпълняват заповед, защитават границите на държавата си, а сега ги арестуват за да угодят на Русия и да си оправят отношенията. Политиката е мръсна история!

Турция е ГОЛЯМ приятел на Россия! Български другари, подкрепяйте Исляма, той е ваш!

за БОКЛУЦИ ... и те са ваши ... Палете само ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ - те не са наши !

САЩ имат интерес от конфликт между Турция и Русия. Свалянето на руския самолет е дело на турските ВВС, които както се видя не са особено лоялни към Ердоган. Опита за преврат дойде в момент на затопляна на отношенията с Русия, което е силно неизгодно за УСА. Това е поредната голяма издънка на американските служби, която няма да остане без последствия. Каубойската империя се разпада пред очите ни.

Сегавече нищо не пречи на руско турскоо братство

по православна или по панславянска линия?

ама рублата си стои фалирала в калта вече няколко години и статистики показват, че степните твари масово искат да се спасят от тайгата в разпадащия се ЕС или САЩ

за всички е малко като реклама ама наистина продавам булгаро турки речници за социално слаби със отстъпка броѝките са ограничени така че побързаѝте

Арестувани са заради преврата, а не заради сваления самолет. Това са различни казуси.

Катио ги гледате какво правят със своите си войничета, как мислите дали е имало геноцид над арменците. Това са хора кръвници, касапи.

А на Българите от Тракия? Какво е било черпане с локум?

Двамата пилоти ще бъдат най-вероятно екзекутирани, за да не разкрият истината за свалянето на руския самолет и участието на Ердоган там ..... Машалла Ердоган ! Същото стана и с ченгето под прикритие в Перник, и с разследващите убийството на Белнейски, и с ИТ спецовете, дето щяха да нализират досковете от незаконното подслушване на МВР .... Конграчулейшънс Лабут Паша!

Историята ти куца!Точно от тази "любов", сега се наричаш българин и си в ЕС, а не в Османската империя!

Тези двамата ще тръгнат срещу САЩ и ЕС. Щом Ердоган поднася на Путин всичко на тепсия, значи заверата е окончателна. Тежко и горко на България, винаги сме си патили от руско-турската любов.

Колко удобно! Ей, как всичко му се нарежда на този резняк Ердоган... Но нека не забравяме хубавата българска поговорка, гласяща, че много хубаво, не е на хубаво... И този самозабравил се диктатор ще си "намери майстора" - винаги така става, но проблемът е колко хора ще страдат, докато той вилнее...

Само на мен ли ми се струва, че тия скоро ще ги самоубият или нещо подобно , за да не се разбере кой точно им е наредил да правят засада, да пускат ракетите и къде са били точно. Много станаха удобните действия заради този " преврат ". Направо съшито не с бели конци, а омотано с бели въжета.

Както си каза Ердоган прочистване. Оттървава се от неудобни свидетели.

Много ниско ниво, този ще свърши като Кадафи. Тези хиляди арестувани също имат семейства, а в Турция те са големи и ще има отмъщение. Влиза в една спирала този, дето ще го тупне здраво в земята, ама там му е мястото - 2м. надолу.

Ще ги употребят най-мръснишки. За де не се разкрие, кой е наредил свалянето на самолета. Иначе, тоя, дето се хвалеше, че е убил пилота, още на парашута, може да се окаже "герой", участвал против "преврата"...

murena

още вчера сутринта се сетихме, че така ще стане. Егати цирка!

Отпадна причината Путин и Ердоган да се прегърнат А вие българските путинофили, вече сте и туркофили. Честито

Не,че нещо, но подобна елементарна простотия обижда дори моята интелигентност, какво остава за тази на Путин.

Като бял ден е ясно , че ЦРУ стои зад преврата, но некадърното му провеждане показва че САЩ издишат отвсякъде, щом не могат един пуч да направят като хората!

Русия не е искала да бъдат арестувани тези пилоти. За хора завършили успешно поне детска градина е ясно, че не те са виновни за случая. Русия искаше да бъде арестуван човекът хвалещ се, че е убил руски пилот на парашут, както и съучастниците му. За този човек няма сведения.

Т.Е. нещата започват,да се "избистрят"...

Говорим за Турция, а не за Русия!

Хайде путинофилите, започвайте да превъзнасяте великия Ердоган и най-близък брат на великия Путин Путински еничари

Пич, всички диктатори в близкия изток, са плод на американската политика!Пита се, защо винаги се обръщат срещу Америка?Та, и ти ми приличаш на тях, явно си руски продукт........!

Бай Ставри

И Путин ли?

Абе Путин е виновен за преврата то е ясно. Той е виновен за всичко, дори и за това, че местните НПО шерпи са малоумни идиоти.

Да уточним кои НПО-та са това: Български антифашистки съюз, Национално движение Русофили, Форум България-Русия, Федерация за приятелство с народите на Русия и ОНД, Дружество Александър Невски, Българо-руска търговска промишлена палата, Българо-руски клуб Шипка, Славянско дружество в България, Дружество Найден Геров, Федерация на съотечествениците, Фонд Устойчиво развитие за България, Съюз на ветераните от войните, Съюз на военноинвалидите в България, Съюз на сержантите и офицерите от резерва и запаса Майка си ибаща си ще продадът стига Русия да е добре! Безродници гнусни!

просто безродни комунистически изроди.

Ходи на психиатър доде е време, защото после ше е късно!

Тези са си ок, но онези на хранилката на "хамерика против България" са страшните, че и управляват страната ни.

Ти не си за обиждане, ти си за съжаляване, толкова ти е промит мозъка.

Жертвени агнета, за да могат Русия и Турция да станат пак първи приятели. А си беше толкова добре - да се избият тези варварски нации и щеше да настъпи пълен мир в региона. Сега трябва да разчитаме на САЩ да им писне от Турция и да им даде малко свобода, а след това дай боже и на Русия. Ама така както е тръгнало, Русия ще фалира преди това.

Голем си бастун!

бастун е меко казано, направо е куха патерица...

Турските пилоти свалиха руския самолет по лично нареждане на Ердоган, а сега ги арестуват, за да се подмажат на Путин!

Просто премахване на неудобни свидетели.

EUROn

По принцип не ми пука за турците да се бесят и колят все ми е тая лошото е че са ни съседи.........

Змията като умирала, най-много хапела.Пак повтарям.Този ще свърши много, ама много зле.Сталин и Берия са направили същата свинщина.НКВД са се разправяли по същия начин със военните преди войната, защото на Мустакатия и Очилатия са им треперели задниците от военните.После военните през 1954 са им го върнали тъпкано.Не може да остане безнаказано това дело срещу военните на една от силните армии в света каквато е Турската.

EUROn

То общо взет са малко диктаторите особено тези от арабските страни който не са свършили като Садам и Кадафи така че и аз мисля че Ердоган ще свърши по същия начин. Но да не забравяме че Турция е "светска държава" със "светска армия" и член на НАТО така че нещата седят малко по различно ........

Да, Турция е светска държава, поне що се отнася до хоратаизвън Партията на справедливоста.Ататюрк е осъзнал силата на знанието и образованието.Същия в по-далечно минало е бил и Митхад паша.За съжаления хора със промити ислямски мозъци и султански мераци убиват всичко добро и прогресивно.В най-новата история на турция има няколко военни преврата които са в следствие на застрашената демокрация и светския характер на нова Турция на Ататщрк.Ердоган е от поколението на тарикатите-роден 1954 годин.Добре е запомнил какво могат военните и затова е този погром.Само, че колкото и да ни се подиграват и хулят нас българите, ние имаме една поговорка за това-Обули на кучето нови обувки, а то от радост си изяло краката.Този Реджепа, забърка такава каша, че сигурно ще трошат кокалите и бият и парченцата плът на цялата му рода до девето коляно много скоро.

Може, може и Ердоган го показа на практика, не чакай скоро нов преврат, Ердо си бетонира властта!

Забравил си да поменеш и за Хитлер! Всички свършват зле, но след много време! До като това се случи ще нанесе огромни поражения!!!!

Егати държавата.

Ердоган ще надмине севернокорейския си колега по лудости. Скоро ще почне да си разстрелва приятелчетата със зенитно оръдие.

има една приказка,маимуната много била хитра еи скачала онак,номера бол,но все с голо дупе си сидяла.това е ербоздуган

Пилотите, свалили руския бомбардировач не са виновни. Това са военни, изпълнили заповед на командира си. Ердоган трябва да арестува и да предаде на Русия не извършителите, а този, който е издал заповедта. Т.е Ердоган трябва да арестува ...Ердоган..

Нали пак стана приятел с Путин

Как точно е станал приятел? Какво са направили заедно? Прочетете нещо отгоре-отгоре и реагирате като най-първосигнални амеби.

Пилотите нямат вина за СУ-то. Премиера, който беше дал заповедта си отиде. Лошото за нас в България-руските туристи дето ги чакахме с такова нетърпение в резултат на това скарване така и не дойдоха...

В Турция ще си обезглавят сами армията. Ще дойдат политкомисари ислямисти. И ще стане като тук след 9-ти септ.1944г

Коя българска армия ти се струва по-слаба - обезглавената след 9-ти септември 1944 г. или обезглавената след 10 ноемви 1989 г. ?

сега следва да обесят публично тези предатели

"Русия поиска от Анкара извинение, наказания за виновните и компенсации за причинените щети."-ха..ха..ха Какво правят руснаци в чужда територия с боен самолет. Защо пак не се опитат да навлизат във въздушното пространство на НАТО. А пилотите са герои защитаващи Родината си. Браво и само така и за напред.

Турците посрещат подобаващо руските агресори- без хляб ,само със сол. Насолиха им задните части и една година ронят крокодилски сълзи :))))

Шерев, ти си бил голяма п..ка!!!!!!!!

КОЛЕГА ЩЕРЕВ ВЛЕЗ В ЧАС!ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА НАРУШАВАНЕ ЕДИННОТО РЪКОВОДСТВО НА ЕДНА АРМИЯ.КАВО ЩЕ СТАНЕ АКО ВСЕКИ ОФИЦЕР И ГЕНЕРАЛ ЗАПОЧНЕ ДА ОТДАВА ЗАПОВЕДИ БЕЗ ДА ГИ СЪГЛАСУВА С ПО ГОРНОТО НАЧАЛСТВО?НЯКОИ КОМЕНТАТОРИ ТРЯБВА ПОВИШАТ СВОЯТА ВОЕННА ПОДГОТОВКА.

Обиждате останалите участници във форума. Той е болен трол.

Че и самите турци си признаха, че са свалили руския самолет над Сирия, а не над Турция бе неграмотник.

"Русия поиска от Анкара извинение, наказания за виновните и компенсации за причинените щети." Русия не получи навреме исканото и затова сега Турция изпитва най-голямата криза в модерната си история. НАТО не прави нищо, за да я защити, явно не му стиска. Даже я заплаши с изхвърляне от алианса. Кандидат-султана демократ и идол на Щерев се опита да мине тънко, като отидепда целува ръце в Кремъл с шест месеца закъснение, но "Москва не вярва на сълзи". Турция заради наглостта на ръководството си, ще изтърпи за назидание на цял свят публично унижение, за да не се повтарят в бъдеще подобни изцепки. Виновните за случая няма да доживеят и година време от "геройството" си. Първи полетя нагоре ръководителя на операцията, при много съмнителни обстоятелства, но ние въобще не се съмняваме в ефективността на една организация с трибуквена абривиатура.

Майка ти търсят.

Изкара за баничка нали ? Ае са напиши още некоа тъпня и ще имаш и за бозичка .

Щерев, ти си страхотен коментатор и политически анализатор, ама едно нещо не мога да разбаря: Защо след всяка простотия, която тръсваш, пишеш "ха-ха-ха..."? Смееш се на собствената си идотщина или...?

Прочетете нещо отгоре-отгоре и реагирате като най-първосигнални амеби. Прав е ББ за матрияла.

Местане, спри се вече. И постовете си изгуби, и авторитета си, ама пак своето си знаеш.

Щерев, знаем, че можеш да плещиш само глупости, но то и простотията трябва да си има някакви граници. За разлика от твоите натовски приятелчета руските военни бяха поканени на помощ от легитимно избраното сирийско правителство. Можеш и да не го харесваш, но то бе избрано с избори, за които може да се твърди всичко, но не беше доказано, че са фалшифицирани както изборите у нас, където варненският съд установява, че има протоколи от изборни секции без нито един истински подпис, но постановява, че това не променяло изборния резултат.

Коментара на Йосиф Висарионович няма нищо общо по темата . Коментара на "сталин " е от износената пропаганда на БСП и АТАКА, т.н."Нови червени християни" и "Патриоти"

Айде сега турски иширети. Предателство, съд, популизъм, свирки, хляб и зрелища за плебеите. След месец - два Ердоган ще иска към него да се обръщат като султан Реджеп.