Андреас Лубиц с издаден болничен за деня на трагедията

28-годишният Андреас Лубиц е имал издаден болничен лист за деня, в който разби самолета на "Джърмануингс" във френските Алпи.

Обратно в новината

Коментари - Андреас Лубиц с издаден болничен за деня на трагедията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И стачуващите луфтханзаджии ли са имали издадени болнични? Малтретират пилотите по най-различни начини и ги подлудяват. У нас за 2 кутии цигари, пренесени от чужбина, митничарите ги арестуват...

Оставете пилотите настрана! А колко луди управляват големи държави?!

Считам, че за такива професии, от които зависят много човешки животи трябва да отпадне "лекарска тайна". Едно "ало" от доктора до ръководството на авиокомпанията и днес 150 щяха да са живи.

Защото има "лекарска тайна"! Аз се питам, защо след като в авиокомпанията са знаели, че е бил временно нетрудоспособен поради психически проблеми, не са го свалили изобщо от Полети! Аз имам диагноза Депресия и много ясно, че не разправям насам-натам за нея, но все пак не съм пилот и не нося отговорност за човешки животи! А и приятелката му, защо не е докладвала, че се съмнява за психически проблеми, нали и тя е работила в авиацията.

супер долно и типично немско измъкване от отговорност - луфтханза е длъжна да подлага на прегледи служителите си и също е длъжна да събира и съхранява резултатите от тези изследвания с цел сигурността на пътниците и. Очевадно се е провалила в това и сега се измъква.

Как така умело се е прикривал като тука едни хора само по снимка потвърдиха, че е луд. Даже само по нос.

Това е най-голямата лъжа или най-голямата безотговорност от страна на лекарите.Това не е чистач или продавач(лошо няма),че да си взема болничен когато си иска,а понякога и фалшиви(5-7лв.на ден)Авиокомпанията има специална клиника за персонала си! На мен лично са ми проверявали болничен с продължение,чак с комисия .А бях обикновенна касиерка вмагазин.Та искам да кажа,че,,под вол теле''ще намерят.ама истината няма да я кажат

добре дошъл в германия, където всеки си взима болничен когато иска, а после компанията не се интересува от какво е бил болен и дали пречи на задълженията му.

Промъкват се откъслечни данни, които прават официалната версия съмнителна. Нальота на самолета е 60 хил часа при това на къси дистанции. Този самолет много скоро е трябвало да бъде спрян от полети. Дали не се използва версията луд самоубиец за да се покрият технически или други проблеми

Въпросът който вече няколко дена стои пред мен " ЗАЩО ЛЕКАРЯ НЕ Е ПРЕДУПРЕДИЛ АВИОКОМПАНИЯТА"!

Острия недостиг на пилоти в света до това води. Нямаме представа с какви откачалки летим !

Ако това беше в България, до сега и здрав да беше, щяха да го познаят всички, че е луд, защото тук по презумпция всички са луди. Майтапа настрана, но ние българите имаме нюх към лудите.

...Ехинцеее...

Не знам дали Лубиц е бил луд, но нас започнаха наистина да ни правят на луди! Поредното прикриване на истинските причини за падането на самолета. Измислиха си един луд и край, това е. Колко лесно и просто.

Ти пък какво измисли? Май много филми гледаш. Вие глупавите хора все много знаете, без да сте компетентни.

Толкова не се досещате, че това не е истинският пилот, него са го покрили вече на някой остров, с нови документи и на негово място са сложили негово копие , някой луд.Защо няма интервю с приятелката му или семейството му. Не се заблуждавайте и не вярвайте в това което ни се поднася.

Ще го изкарат психично болен. Добре, тогава отговорните за допускането му до самолета на разстрел. Иначе как? Сега и те ще се окажат грипави.

на този човек му личи по физиономията отдалеч и на снимките дори че има психически проблеми

Да, личи му, но някои са толкова заблудени, че не виждат.

Болничен лист за какво....За грип,вирус,за психично разстройство,за тежко психично заболяване,че нещо не разбрах...Щото ако е за тежко психично заболяване,получателят няма как да го разбере..

Това е работа на извънземните,няма друго обяснение,заключват вратата,хипнотизират Любиц,той си диша нормално все едно всичко ok и самолета пада и се разбива. Никой от приятелите на Любиц не го познава като психо и ако беше психо едва ли щеше да е пилот.

Свидетели сме, на много ужасни катастрофи. По море или по въздух и за голямо съжаление, случват се. Морските катастрофи, колкото и трагични да са, до нас достига информация за случилото се нещастие. Свидетели сме на кадри, за провежданите спасителни операции. Показват ни как на място работят спасителни екипи, получаващи указания от въртолети и с координирани деиствия спасяват изпадналия в беда екипаж. За съжаление, при въздушните катастрофи нещастието протича за секунди или минути и никой не е в състояние да помогне или да предотврати трагедията. В повечето случай, минават седмици или месеци, а и до сега има неизяснени случаи как, защо и по каква причина в станала катастрофата. Тази история, ми изглежда като много добре написан сценарй. За два, три дни намериха Черната кутия, и от записа разбраха, че втория пилот е разбил самолата. Естесатвено депресиран, депримиран с болничен лист и .... и ... Няма значение, че колеги, приятели и съседи правят изявления, че този човек не би могъл да стори това и не могат да го повярват! Не бих могъл да обвиня или оневиня някого, нямам право на това. Бог да прости невинно загиналите. Лек ден. П.С. уважаеми списвачи от Ню Йорк Таимс, айде не се изказвайте неподготвени в час. Ако имате къса памет или не сте наясно с проблематиката, то работодателите да ви спрат заплатите!

Това е голямо петно за "Луфтханза". Как може да нямат информация за здравословното състояние на пилотите си ? Как може да допусната такъв на борда ?! Но възникват и други въпроси , а именно : Не е ли катастрофата резултат на техническа неизправност ? Например, да са се отворили клапите, които се отварят при кацане, след като колесниците са докоснали земята. Преди десетилетия имаше подобна катастрофа на самолет край София. Много лесно е да обвинят някой от мъртвите, нали ? Във всички случаи петно , голямо петно в/у "Луфтханза".

Клапата на теб ти хлопа, но не чуваш! Вратата е заключена от вътре и капитанът е изолиран.

Адаш, ти сигурен ли си, че това, което ни представят като информация, е вярно ?!

Братлета, като видите мъж със толкова чип нос, имайте си едно наум!Ако пък се качвате на самолет и такъв пилот ви посреща, най-добре се откажете!Бог да прости хората!Демокрацията произвежда идиоти-егоисти, това е факт!

Френският магистрат от Марсилия се произнесе - бързо, ясно и обосновано. Целенасочени действия на 2рият пилот. Ама защо и как, това са подробности, храна за адвокати и дебилни зевзеци.

неразположен и заради което не е искал да остане в къщи. Щом е сметнал че е дребна работа, какво го обвиняваме че е отишъл да си работи.

Очевидно е, че някой в Европа прави огромно усилие да внуши нещо на читателите и зрителите. 1. Специалисти вече се изказаха , че тезата с втория пилот не може да бъде доказана по никакъв начин с наличните данни. 2. В цяла Европа в момента фигурира новината с медицинските бележки и как пилота ги е скрил от шефовете си! ХА ХА! Ами ако на тях пише, че има настинка или пък пъпка на гъза! Не може да вдигне самолета ли? Очевидно е ,че в момента някой режисира "истината" и има огромно влияние в целия континент. Всяка медия тиражира едно и също без доработка. Мнението се бута към това , че човека е луд! Но някак не се връзва!

много лесно се връзва като го видиш на снимките -но то трябва да може и да гледаш

Най-лесното е да обвинят някой от пилотите... а всъщност Европа мълчи защо неговите колеги масово отказват да летят..въпреки годността на самолетите..дали не е заради едни лазерни системи за прехващане на балистични ракети..а кой изстреля наскоро такава..

"Бук" не е балистична , а е земя-въздух. Сиреч, зенитна за голяма височина.

не мисля, че става въпрос за сваления от украинците Боинг. ...а какво стана с него - я вижте, как бързо можело, като няма политпроблеми...

говоря за една американска такава, изстреляна съвсем наскоро..и тази лазерна система работи от спътници и самолети..Западната пропагандна машина включи на пълни обороти за да ни "убеди", че всичко е наред..да, ама не е

Според мен прикриват нещо.Няма как пилот на самолет че има психологически проблем.

Космонавтине как могат - първо уж са нормални, а впоследствие всички полудяват. Явно няма хора с "желязна психика". Смятай щом е сензация как са излекували Виталий Жолобов, летец-космонавт СССР от тежко нервно разстройство, с помощта на психолог, а преди това дълго време никакви лекарства не са му помогнали.

Били зачестили самолетните катастрофи напоследък... моля ти се. Вие не сте добре. Неинформирани, но интриганти от класа. Я потърсете в нета Списък на самолетни катастрофи - да се убедите, че от 20 години насам ЕЖЕГОДНО има 1 до 5 самолетни катастрофи във всички точки на света. Тази година да не би да са повече? Серсеми.

Само на мен ли ми се струва, че падането с почти пълни резервоари оставя повече следи от пожар на земята... освен ако са били празни...

Как пък пресметна за резервоарите? Все пак това е обратен полет на лоукост компания.

Ееее с този евтин сценарий ли искат да минат, да вземат да се стегнат малко... Всяка втора дума име е това е доказателство, че бил болен, онова е доказателство, че е болен... непрекъснато внушават неща, в които искат да повярваме. Защо не кажат, че например са взели архивите и от болницата, в която се е лекувал, защо не кажат че разпитват лекарите и т.н. и т.н..... а те се опитват с някакви подхвърлени бележки с днешна дата да минат. Отделно, всеки пилот ще ви каже колко пъти годишно минава на медицински преглед и дори на проверка за опиати и алкохол, хапчета за депресия ги хващат веднага, така че да престанат да ни правят на маймуни и да си кажат каква каша пак са забъркали службите...

Приказки под шипковия храст. Масово и глобално полиране на мозъци.

Терористичен акт е предизвикал пробив. Пилотът се е опитал да снижи рязко самолета.

Ти да не би да си неграмотен? Многократно бе обяснено, че снижаването е станало постепенно, за 8 минути, както се прави при кацане. За какво се обаждаш, да си гледаш резила ли?

трябваше да изчака в самолета да влязат Камерън,Френското лаино и леля им и тогава,вместо да убива невинни деца.

Изглежда американците ползват масово германски и др. европейски и азиатски самолети за цели при симулация на военни учения! Целят ги с разни неща и на онези им се обърквали комуникациите, електрониките и мозъците! На няколко не им е провървяло!?

Всъщност те не са цели - те просто попадат на пътя на целите и уредите им "ослепяват"...от т.нар. Hellads лазерна система за прехващане на балистични ракети..

Смъртта на хора винаги е трагедия, особенно когато тя е предизвикана нарочно. Смъртта на деца е още по голяма. Знам, че много ще ме оплюят, но с какво тази трагедия е по голяма от, Луганск, Донецк, Андеш Брейвик? Имам два въпроса: 1. Съвременното общество има ли проблем с разбирането на така наречените европейски ценности?(Защото според мен ценностите са си наред, но обществото се опитва да ги изкривява) 2. Тези психиятри и психолози за какъв "чеп" вземат заплати ?(или трябва да си пренапишат учебниците)

Липсват ти опорни точки май?

Кукувичка ку ка на зелена бука.Ами хайде някой да убие твоите деца.

Колеги! Толкова сте изписали по темата - то лазерни оръжия, военни учения, терористични атаки, подменена самоличност, и какво ли не. Ами извънземните къде ги оставихте, обидно е някак..

Чукчите са писатели, няма какво да им обясняваш, те си знаят тяхното.

Писаха, че при тези самолети командният център можел да изключи пилота и дистанционно да води самолета до летище! Не знам да ли е вярно, но може и да е защото те са "FBW". Имало е друг подобен инцидент с германски самолет, но дирниците не пишат за това! Едва ли ще научим истината! Колко ли пари ще се направят от това, а?

ТАзи новина излезе за първи път в пресата във връзка с първия Боинг на малайзийските ав.линии, дето го загубиха над Инд. океан.

Стига с тез простотии! Цялата работа мирише , щом и ФБР се е самопоканило да "помага" за разследването, ясна работата, ще се замитат следи!

Те па тоя...

ПУТИН

Трай бе соросоид!

Защо не пуснат записа от кутията наистина да се уверим,че се казва истината.?!

Доста хора я слушат, специалисти. А на теб ако ти пуснат записите пак ще кажеш, че не са истина и са ги преправили.

вече я има в нета, но това което се чува са само няколко подвиквания и равномерни удари, като че ли някой сече дърва. Нямаше викове от целият самолет.

Няма да чуеш викове от пътническата кабината,защото вратата на кокпита шумоизолира,освен това обикновенно има кухня между нея и пилотската кабина.Мисля,че гласовете,които се чуват, са на екипажа,които се опитват да отворят вратата.Кутията записва само в пилотската кабина.Не съм сигурна какво е първата звукова аларма,но втората е със сигурност за височината на самолета.

Голямо падане на самолети последно време,вече май взе да става нормално-украински,малайзийски,сега и този. Дали е съвпадение?

Не е съвпадение, в момета пиша поредния си трилър, loosely based върху събитията.

Тоз,ако беше жив,след прочетеното на написаното за него щеше да полудее!

О, той предварително живо си е представил колко ще се пише за него и е полудял от кеф, изпаднал е в екстаз!

защо всички забравиха за френският изтребител? какво са видели били са там? къде са им докладите защо нищо не се чува?

САМОЛЕТА Е СВАЛЕН ПРИ УЧЕНИЕ НА НАТО , НЕУСПЕШНИ ИЗПИТАНИЯ НА ЛАЗЕРНО ОРЪДИЕ

Това го пеете вече няколко дни, е не сте мръднали с информацията. Много ви е зле пропагандния отдел.

Очевидно са били успешни изпитанията!

Е как Луфтханза ще допуснат изперкал за пилот, когато у нас и за шофьор любител искат удостоверение от психото? Тази версия изглежда нелогична и абсурдна.

Много е логично даже - днес, в компютърната ера е много трудно да намериш 28 годишен дори полу-нормален. Затова полуненормалните ги правят пилоти, а ненормалните вземат социални надбавки. Скоро пилоти няма да има, защото няма как, няма кой...

Не приемам шегата ви, но като чета тукашните писания, може и да сте прав.

До тези, които мислят, че в Германия всичко е ок. Последните години излязоха няколко скандала - немската здравна каса е продавала информация за пациенти на фармаконцерни. Prost!

Самолета е бил с празен резервоар в момента на катастрофата около час след излитането. Това обяснява и дългото му снишаване - първа версия 8 минути, вотар версия 10 минути и трета 12 минути. Втория пилот може наистина да е да емал психологически проблеми, но не той е причина за катастрофата

Ясно! Свършило горивото и в резултат - на първия му се допикало от страх и ходил да се облекчи. В това време втория се заключва - от страх. пълвия се връща, но вече няма къй да отвори, защото втория е припаднал от страх - затова и е записано как диша равномерно. Може и само да е задрямал от страх.

В отговор на този, който каза, че понякога границата между нормалността и лудостта е една ръка разстояние - НЕ Е ТАКА! Това е състояние, което ескалира и ескалира и в началото е в човешките възможности да се овладее, също така човек усеща накъде отиват нещата. Постепено губи контрол и си дава ясна сметка за това и изпада в паника, че вече не може да се владее. Едва когато развие пълна демотивация за живот, страхови състояния и огромно чувство за вина, тогава е на крачка от лудостта. Но вече далеч не е нормален!!!

наскоро Меркел и Путин си говориха сериозно по някой въпроси. И Меркел получи предупреждения че могат да и резнат крилцата - "Герман Уингс". Една от визитнит екартички на окултизма. Наспоследъм мнофого странни самолетни катастрофи се слчуват. При този е нямало пожар, въпреки че е трябнваво да излети с близо 5500 кг керосин. И катастрофата е като да е взривен ниско над земята нак малко защото няма силно заораване на машината. Украинският самолет свален от украинскяит пилот беше също толкова раздрожен но черниоте му кутии бяха в прекрасно сътояние. Изобщо СМИ са пълна порнография.

"вторият" пилот се затворил в пилотската кабина и не пуска "първият" да управлява самолета и затова самолета паднал -символика на окултизма също силна а немците веднага захапаха версията с билоничните на пилота , да не мислят че ще избегнат да плащат кръвнина?

Бил психо,последния ден му издали болничен,той пък го бил скъсал,качил се на самолета и случайно ония отива до тоалетна и ето ти на -разбил самолета! Пълни глупости,не знам дали някой наистина вярва на това.

Писах ти плюс, защото отговорът ми на твоя въпрос е положителен - да, естествено, че вярваме в това, което си е така, както си е :) Психо разбил самолет! А ти може би вярваш в обратното - че непсихо неразбил несамолет?

Надявам се да разкрият причината за тази трагедия.Не вярвам ,че това е моментно решение на Лубиц,нещо се е случило,което да "отключи" желанието му за масовото убийство на толкова невинни хора заедно със самоубийството си.

ОЩЕ ОТ 1957 ГОДИНА Е ИЗВЕСТНО КАК ДА НАПРАВИШ ОТ ЧОВЕК ЗОМБИ :)))) ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ЗА БЛИЗО 60 ГОДИНИ , КАКВО МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ НАУКАТА - ЧЕ ТО ТОГАВА 1957 НА ПРАКТИКА Е НЯМАЛО КОМПЮТРИ :) 25-ти кадър (скрита реклама, английски Subliminal message) е измислен метод за въздействие на съзнанието и подсъзнанието на хората чрез поставянето на допълнителен видео кадър с цел скрита реклама. Авторът на метода Джеймс Вайкери (en:James Vicary) е признал, че експериментите, потвърждаващи въздействието на 25-тия кадър, са били фалшифицирани. Въпреки това използването на скрита реклама е забранено в много страни. Владимир Леви е най-известния руски психолог и той казва, че човек е под постоянна хипноза, но в по-разсеян вариант.Всяко съсредоточаване е хипноза,а идеята му за 25-ти кадър е, че подсъзнанието регистрира неща, които съзнанието не забелязва и по този начин те навлизат директно в подсъзнанието без да минават през реалната преценка на съзнанието, което трябва да определи дали това е добро или лошо.Тоест съзнанието ви няма да забележи 25-тия кадър, но подсъзнанието ще го забележи и ще го приеме директно, а подсъзнанието не прави разлика от добро и лошо.Това е работа на съзнанието, което в случая е заобиколено. Идеята се състои в това, че зрението на човека по всяка вероятност е способно да различи не повече от 24 кадъра в секунда. Затова друг, по-различен кадър, който се показва за по-кратко от 1/24 от секундата, заобикаля съзнанието и въздейства директно върху подсъзнанието. Действително през подсъзнанието минава цялата информация, която постъпва в мозъка. След обработването на тази информация, която се възприема като най-важната, се включва самото съзнание. По този начин се отсява огромно количество информация, която по продължителността си значително превишава 1/25 от секундата (например обикновена телевизионна реклама), следователно скритата реклама в този случай не е по-силна от обикновената.

Аре стига с тия турски сериали е,никъде няма толко тъпи да ви повярват--ИЗЛАГАТЕ СЕ ВЕЧЕ!!!!!!!

net Та версията за сваляне на самолета следствие лазерни военни учения набира скорост. Разбирам чее малко неудобно за някои, които се опитват да полират мозъците на българите, но е факт. obama-rages-over-germanwings-plane-shootdown-refuses-to-meet-nato-leader

Твоят мозък е полиран, но имаш една гънка и тя е от механичен удар.