"Пфайзер" започна клинични изпитвания на нова ваксина срещу Омикрон

Изследването, провеждано с близо 1500 души на възраст 18-55 години, има за цел да установи безопасността, ефективността и имунния отговор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шок и ужас, антиваксъреееее

....до края на светаааа

До четвъртък най-късно са установили, че е безопасна и правителствата могат да закупят няколко млрд-а от нея.

след дъжд качулка

Хайде ваксъри,стягайте се гъза ,след бустера,нови 3 ваксини срещу Омикрон ! За следващите вируси от латинската азбука,допълнително ще говорим !

на теб пък кво ти пука, по чужбина не ходиш

Европа вече закупи преди 2 седмици 120 милиона дози. За народни врагове. Ще ги имунизират срещу всички варианти, които не предизвикват пневмония за да ги запазят за вариантите, които предизвикват смърт. То защо им са хора, които са против прищевките на лидерката да ваксинира. Ако не са сигурни, още по-добре.

Най-големият враг на Пфайзер е омикрон, защото не предизвиква достатъчно смъртни случаи и пречи на продажбите на нещата, дето продават етикети рано като ваксина с помощта на полицията на продажните еврогейски правителства.

https://www.youtube.com/watch?v=SGyOaCXr8Lw Толкоз от мен

Как беше - сегашният буустър е безсрочен, а? :) Баси идиотите ви направиха, ваксърите.. още 2-3 дози до края на 2022..да видим колко ще ги преживеете! Кунчев чакам да е първи да даде тон...и дано този път има повече късмет :)

Без бой тези няма да мирясат

Кога завършиха изпитанията със сегашните ваксини та почнаха нови

После ще я доставят на такива като нас, дето "- няма не искам!" Плащаш, а после ако искаш и на плъховете я слагай!

Нашите светила телевизионни от един месец само дънят да се набодете, че да сте се предпазили от Омикрона. И в следващия момент производителя сам казва, че старите не работят срещу този щам. И това го обявиха септември. Въпросът в задачата е: "Колко трябва да си тъп, за да се набодеш в последните 3 месеца?" П.С. По подразбиране приемаме, че поне 50% от излъгали те се са го направили в началото, когато наистина беше трудно да се каже какво става.

"Те ще получат три дози от ваксината срещу Омикрон, която ще се прилага в същата дозировка като досегашната." Значи ли,че "ваксината" срещу О'макарона ще бъде 3 дупчения? Не завиждам на ваксаманиаците-дотук 6 дупки общо. А уж употребата на наркотици е забранена.

За по малко от 12 американски заплати на специалист не бих се навил да си правят опити с мен.

Браво. Прав бях като твърдях, че науката на свободните хора от свободният свят е непобедима и ще ни спаси. Веднага щом е пуснат ще отида да се ваксинирам с новата ваксина за да съм сигурен, че съм в безопасност

Пак ли,ще ползват:МИЛИАРДИ ЗДРАВИ ХОРА,ДА ВИДЯТ:”КАКВО ЩЕ СЕ ОКАЖЕ”,ДАЛИ ЩЕ ИМ:ОПРАВДАЕ ОЧАКВАНИЯТА”,КОЛКО ТРОМБОЗИ,ИНСУЛТИ,АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ЩЕ ПРЕДИЗВИКА....ЗА ДА ГИ ПРЕДПАЗЯТ ОТ:ЧУМА С:99.99%-ПРЕЖИВЯЕМОСТ??? ТРИБУНАЛ,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

ДОКОГА БЕ???? ДОКОГА???? ДВЕ ГОДИНИ МИНАХА!!! ОСТАВЕТЕ НИ НАМИРА! С КАКВО ТОЛКОВА ВИ ПРЕЧИХМЕ!

Споко те Пфайзър имат и API (application programming interface) специално подготвено за такива като тебе. Ще се ъпдейтвате като си забиете USB кабел в трътките и телефона ви ще ви напомня кога да повторите процедурата. Новото нормално - хипохондрици, пиещи соя, плюскащи пържоли от хлебарки, плащат ежесекундно през микросървиси на картелите и Давоските милиардери. Следва Неурал Линк на Мъск, където изкуственият интелект ще решава дали да живеете или да умирате на основа на събраната информация и профилиране от Глобалният Клауд. Някой обаче ще изберем да живеем "като скотове", далече от "прогреса", Голямото Зануляване и Трансхуманизма. Ти явно не влизаш в този списък.

Парите говорят сладко сладко...

По принцип,имаш право и да се-САМОУБИЕШ,НЕ МИ ПРЕЧИ! ИМАМ ПРОБЛЕМ,ЧЕ ИСКАШ И АЗ!!!

Нали ви казах, че идва четвърта доза, и тя ще е с изцяло нова ваксина? Помните ли? Ама то нали съм трол :) Ще чуете подробности около 15.02.2022

Тези с минусите не вярват в науката! :D Доверете й се, както за досегашните 3 дозички. За тяз клиничното изпитване приключва на 15 Май 2023 год, - Estimated Study Completion Date : May 15, 2023 - https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728

Резонен въпрос, но мен по-ме притеснява следващата стъпка с масови боденета с неизвестни субстанции, но този път видите ли за омикрон. ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ!!

Сега Фон дер ЛаЙнен ще поръча още 2 милиарда,а пък за да ги използваме по бързо ще се наложи сертификатите да важат по 1 месец,за да се усвоят спешно трите бустерни дози за 3 месеца,а после следва Сигма,за него нови 3 дози но вече всяка седмица,после ще измислят друг още по безопасен мутант,но и срещу него нови три дози и сертификат всеки ден,всеки ден дозичкатга да върви,така трильоните в банките ще падат,а наркоманите ще се озъбят от всякъде...

Половината Европа не признава зелени паспорти на ковидидиоти, иска PCR...

Файзер са пуснали промоция...след 9 та доза има безплатен тостер :)))

Любчо, дебиле наш, 99,99% е преживяемостта сле ковид, обаче сред ваксинираните. Тук в България е под 99,5%, при това от цялото население, не само от преболедувалите и без да се отчитат тромбозите, инсултите и автоимунните заболявания, до които ковид вече е довел след като изтече 10 дневният карантинен период или онези, до които ще доведе в следващите 10-ина години. Засега преживяемостта след ваксина е 99,9999%, стига да няма ковид. Теб обаче те е страх, та чак от липса на ерекция се оплакваше преди малко. По-добре се ваксинирай, барем имаш някакво оправдание за получения от ковид стерилитет, а не да ми се оправдаваш като миналата година, че си нямал деца, защото било скъпо. Успокоителното за теб е, че еволюцията е бавен процес и с 99,5% ще трябва да минат много години, докато дебилите от твоя сорт изчезнат.

Клинични изпитсния? И Файзер? В едно изречение? Ае стига лиготии, направо поръчвам, има милиони овце за бодене.

Аз разбрах, че ще е с 3 ако правиш сефте ваксина :)

Покзателно е, че си жив. Троловете, които твърдяха небивалици, например онази, че БЦЖ-то ни пази, отдавна ги евтаназираха, иначе току виж тръгнали да разказват и се стигнало до източника. Дори онзи, който застана с името си да каже, че Кунчев е починал, се е дянал вдън земя, поне два метра надолу. Един жив не е останал, барем да се яви да каже "не беше вярно, подведоха ме".

Спрете този тормоз!

Спрете този тормоз! И да не вземете да набутате пак милиарди за купуване на новата ваксина, че да се чудите после как да я пробутате! Ай , нема нужда! Спирайте тормоза!

Бах те в зверо! Бегай се боцни да се успокоиш :)

МОЖЕ ЛИ ДА МЕ ОСВОБОДИШ ОТ-НАТРАПЕНИТЕ С ГРИЖИ,БЕ ДЕБИЛ!!! НАМАЛ ЛИ СИ-ПИ...КА ДА СИ ИГРАЕШ,БЕ НАТРАПНИКО? ЕБАТ ИЗРОДИТЕ-ЗАГРИЖЕНИ,ОТКЪДЕ ИЗВИРАТЕ,БЕ! ИНЖЕКТИРАЙТЕ СЕ,КОЛКОТО ИСКАШ,КОЙ ТИ ПРЕЧИ,БЕ ДЕБИЛ!!! ИСТИНСКА ОТВРАТ,СЛУЗ,ГНОЙ!!!

Любчо, дебиле наш, От кое населено място е диалектът, на който възвратното местоимение "се" и глаголът "самоубиеш" се свързват с тире? Или просто ковид влияе непоправимо на праовписа? Сега въпросът, че си се минал да преболедуваш без предпази средаства е ясно, но защо искаш и останалите да станат такива неграмотни. Не те ли е срам бе? САНИТАР какво мисли по въпроса?

Tва за коя доза е ? 3та ,4та ,5та или 6месечна. Бахти идиотите продажни

Спрете да наричате това нещо ваксина бе лайна!!!!

Нямам търпения да я опитам, дано чувството с нея да по- върховно от предишната

Предпази средаства. Зевзек, дебиле наш. Да правиш забележка за правопис в интернет изисква твоят да е на ниво. Ковид-19 е опасна болест, но по-опасната е болестта на съзнанието, която се създава и използва от едни и същи хора от векове. Така, че си бий бустерите и пали свещите графен оскида, алуминия и другите "органични" съставки в така наречените "ваксини" на Пфайзър да не дадат на късно и да видиш тънката линия.

Че те клиничните изпитания не са спирали.Всеки ден ги изпитват тия ваксини.Добре, че ние българите сме с акъла си и не им се връзваме да сме им опитни мишки.

Любчо, дебиле наш, Да не би натрапването да ти е запазена марка, че друг не може да го прилага? С тези ненатрапчиви главни букви си напрво незабележим! Не е добре така да се възпаляваш, защото и от космоса си личи, че съм познал за проблемите ти с ерекцията и стерилитета, затова флиртуваш с мацки само по барове, че ако трябва вкъщи или някъде другаде нсасме, ще е голям резил. Още малко и ще ми кажеш, че ти преча да не се инжектираш. Продължава да ме озадачава според кой дебилски диалект се пише тире между "от" и "натрапени", както и между "си" и "пи...ка"?

Вашето щастие ни носи нещастие и обратно, ха-ха, напоследък сме ужасно щастливи, ха-ха!

От София,БЕ ДЕБИЛ! ОТ ПРАДЯДО МИ! МЛЕКО,ИЛИ МЛЯКО,БЕ ДЕБИЛ? ХЛЕБ,ИЛИ ХЛЯБ,БЕ ДЕБИЛ! ХЛЯБАРНИЦА,МЛЯКАРНИЦА,ИЛИ:ХЛЕБАРНИЦА,МЛЕКАРНИЦА,БЕ СЕЛЬО?

Не са, изпитанията тепърва започват - справка, д-р Икарди, Генуа, Италия ;)

ТОПЛО! ГРАДИРАШ! МИНАЛАТА ГОДИНА,ТВЪРДЕШЕ,ЧЕ ИМА:5-% СМЪРТНОСТ,ДЕГА:0.5-%....ТАНОБИЛИ КЪСНО,ЩЕ СТИГНЕШ ДО РЕАЛНОСТА! АКО НЕ РИТНЕШ КАМБАНАТА ОТ:СЕДМИЯ БУСТЕР,ИЛИ ОТ-“ЗАГРИЖЕНОСТ”(ЗЛОБА),КЪМ ТАКИВА КАТО МЕН! МНОГО СМЕ,БЕ ДЕБИЛ...НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ! САМО ВДИГАТЕ ШУМ,ЗАМЪРСЯВАТЕ ФОНА!!!

Не може една шепа хора да подлудяват милиарди. Цялата тази ковид истерия трябва да спре.

И какво край на ваксинирането, тая ваксина ще убие вируса . Не няма да стане искаме още нови дизайнерски модели на този вирус за да печели бизнеса на фарма фирми и на тези , които са инвестирали пари в тях. Моля който знае имената им да ги съобщи ...

Два въпроса възникават: 1. В момента какво мо ваксинирате дедовия, като сегашните ваксини не действат на омникрон? 2. Ако омникрон вярно се кара леко, защо ще правим ваксина? Да мутира пак в по-опасен вариант ли?