"Пфайзер" започна клинични изпитвания на нова ваксина срещу Омикрон

Изследването, провеждано с близо 1500 души на възраст 18-55 години, има за цел да установи безопасността, ефективността и имунния отговор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредна глупост. О-микрон скоро ще приключи и най-вероятно ще се появи нещо ново, което е нормално. Защо се прави ваксина срещу нещо, което изчезва? Или едни пари има заделени (от нашия джоб!) които трябва да бъдат разпределени?

На следващата фаза ще ни спират водата и тока ако не се ваксинираме.

Аз съм за!

Пазете и талашит не Ме интересуват

ФАЗЕР. Преводача е гов............

Това е платена реклама/статия/

Благодарности на фризер че се гризат за здравето на милиони и то почти безплатно . Винаги вярвайте в качественото количество на техните продукти .

О, нещо ново експериментално дайте го насам. Ние знаем че мислите за нашето здраве.

продайте ги на израел. те ще ви ги купят без да се замислят. Ппфффхахааа

Задн…те и да ги боцкат, боцкат, боцкат…

да се го твоят за нова доза, и следваща, и по-дледваща, .... и така до безкрай.

Моля ?!? Я пак ??? Новата вакса ще е в три дози ??? Пхахахахахахахахахаха ваксърите -мянци няма да остане здраво място

Ми да я бият на майка си в гъзъ.

И не реви!

Боже, докога ще позволяваш на всякакви шмекери, чужди измамници и родни мошеници да промиват мозъка на хората с какви ли не измислици и да експериментират с неясни продукти, наричани незаконно ваксини и бустери... Ето, тук се споменава, че са правени изследвания на почти 1500 лица..., само някакви си 1500, смешно и нелепо, несериозно и престъпно... То това е против всякаква система за добрата медицинска практика. Всеки, който се е занимавал или дори само чувал за клинични проучвания ще се изсмее на такава цифра. Клинично проучване на нов препарат се извършва в рамките на месеци, дори години (по-често) в т.н. многонационални центрове, в редица държави, с редица научни екипи, в много медицински центрове и болници, с много стриктен протокол, и с строг контрол и статистика. Е, това, което сега се прави, вече надминава всякаква етика и логика. И нашите герои, Кантара, Кукунчев, бабичките, сбърканите математици и ятото мисирки, какво ще правят??? Няма ли да ревизират и прекратят това нагло нарушаване на добрата медицинска практика...

Много Ви разбира главата, как се правят клинични изследвания и тестове на нов препарат. Десетки години, различни държави, па тестове, тестове, тестове - пъъълни глупости!

Добре,ДЕ! НИЕ СЕГА С КОЯ ТЕЧНОСТ,ДА ВЗИМАМЕ:СЕРТИФИКАТ ЗА ТЕЧНОСТ? ЗА ДА МОЖЕ ДА:РАБОТИМ,УЧИМ,ПЪТУВАМЕ,ЯДЕМ-“КИФТЕТА”??? ЗАЩО НИ -ИНЖЕКТИРАТ ТЕЧНОСТИ,КОИТО-ПРЕРАБОТВАТ? ОТДАВНА СЕ ЧУВСВАМ ТЪП,ИСКАМ ДА.....НЯКОЙ ТЕРОРИСТ,С ГОЛИ РЪЦЕ!!!

Два въпроса възникават: 1. В момента какво мо ваксинирате дедовия, като сегашните ваксини не действат на омникрон? 2. Ако омникрон вярно се кара леко, защо ще правим ваксина? Да мутира пак в по-опасен вариант ли?

Бреййй, много разбирачи, бе!! А, пък и компетентни въпроси зададават!! Евалата ;))

И какво край на ваксинирането, тая ваксина ще убие вируса . Не няма да стане искаме още нови дизайнерски модели на този вирус за да печели бизнеса на фарма фирми и на тези , които са инвестирали пари в тях. Моля който знае имената им да ги съобщи ...

Дано да печелят милиарди во веки веков! Ще се моля за това.

Не може една шепа хора да подлудяват милиарди. Цялата тази ковид истерия трябва да спре.

Вашето щастие ни носи нещастие и обратно, ха-ха, напоследък сме ужасно щастливи, ха-ха!

Че те клиничните изпитания не са спирали.Всеки ден ги изпитват тия ваксини.Добре, че ние българите сме с акъла си и не им се връзваме да сме им опитни мишки.

Нямам търпения да я опитам, дано чувството с нея да по- върховно от предишната

Спрете да наричате това нещо ваксина бе лайна!!!!

Кой сте Вие, че да давате такива препоръки?

Tва за коя доза е ? 3та ,4та ,5та или 6месечна. Бахти идиотите продажни

Спрете този тормоз! И да не вземете да набутате пак милиарди за купуване на новата ваксина, че да се чудите после как да я пробутате! Ай , нема нужда! Спирайте тормоза!

Спрете този тормоз!

Клинични изпитсния? И Файзер? В едно изречение? Ае стига лиготии, направо поръчвам, има милиони овце за бодене.

Файзер са пуснали промоция...след 9 та доза има безплатен тостер :)))

Сега Фон дер ЛаЙнен ще поръча още 2 милиарда,а пък за да ги използваме по бързо ще се наложи сертификатите да важат по 1 месец,за да се усвоят спешно трите бустерни дози за 3 месеца,а после следва Сигма,за него нови 3 дози но вече всяка седмица,после ще измислят друг още по безопасен мутант,но и срещу него нови три дози и сертификат всеки ден,всеки ден дозичкатга да върви,така трильоните в банките ще падат,а наркоманите ще се озъбят от всякъде...

Нали ви казах, че идва четвърта доза, и тя ще е с изцяло нова ваксина? Помните ли? Ама то нали съм трол :) Ще чуете подробности около 15.02.2022

Покзателно е, че си жив. Троловете, които твърдяха небивалици, например онази, че БЦЖ-то ни пази, отдавна ги евтаназираха, иначе току виж тръгнали да разказват и се стигнало до източника. Дори онзи, който застана с името си да каже, че Кунчев е починал, се е дянал вдън земя, поне два метра надолу. Един жив не е останал, барем да се яви да каже "не беше вярно, подведоха ме".

Готви се за нови дози, зевзеко. Няма спиране вече.

Зевзек

Г-н Депутат, Сигурно личен опит споделяш, обаче... тия дози не са като ония дози, които боцкате и шмъркате в парламента.

Парите говорят сладко сладко...

ДОКОГА БЕ???? ДОКОГА???? ДВЕ ГОДИНИ МИНАХА!!! ОСТАВЕТЕ НИ НАМИРА! С КАКВО ТОЛКОВА ВИ ПРЕЧИХМЕ!

Докато всички в играта не бъдат избити. Може и това да е плана.

Пак ли,ще ползват:МИЛИАРДИ ЗДРАВИ ХОРА,ДА ВИДЯТ:”КАКВО ЩЕ СЕ ОКАЖЕ”,ДАЛИ ЩЕ ИМ:ОПРАВДАЕ ОЧАКВАНИЯТА”,КОЛКО ТРОМБОЗИ,ИНСУЛТИ,АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ЩЕ ПРЕДИЗВИКА....ЗА ДА ГИ ПРЕДПАЗЯТ ОТ:ЧУМА С:99.99%-ПРЕЖИВЯЕМОСТ??? ТРИБУНАЛ,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Любчо, дебиле наш, 99,99% е преживяемостта сле ковид, обаче сред ваксинираните. Тук в България е под 99,5%, при това от цялото население, не само от преболедувалите и без да се отчитат тромбозите, инсултите и автоимунните заболявания, до които ковид вече е довел след като изтече 10 дневният карантинен период или онези, до които ще доведе в следващите 10-ина години. Засега преживяемостта след ваксина е 99,9999%, стига да няма ковид. Теб обаче те е страх, та чак от липса на ерекция се оплакваше преди малко. По-добре се ваксинирай, барем имаш някакво оправдание за получения от ковид стерилитет, а не да ми се оправдаваш като миналата година, че си нямал деца, защото било скъпо. Успокоителното за теб е, че еволюцията е бавен процес и с 99,5% ще трябва да минат много години, докато дебилите от твоя сорт изчезнат.

МОЖЕ ЛИ ДА МЕ ОСВОБОДИШ ОТ-НАТРАПЕНИТЕ С ГРИЖИ,БЕ ДЕБИЛ!!! НАМАЛ ЛИ СИ-ПИ...КА ДА СИ ИГРАЕШ,БЕ НАТРАПНИКО? ЕБАТ ИЗРОДИТЕ-ЗАГРИЖЕНИ,ОТКЪДЕ ИЗВИРАТЕ,БЕ! ИНЖЕКТИРАЙТЕ СЕ,КОЛКОТО ИСКАШ,КОЙ ТИ ПРЕЧИ,БЕ ДЕБИЛ!!! ИСТИНСКА ОТВРАТ,СЛУЗ,ГНОЙ!!!

Зевзек

Любчо, дебиле наш, Да не би натрапването да ти е запазена марка, че друг не може да го прилага? С тези ненатрапчиви главни букви си напрво незабележим! Не е добре така да се възпаляваш, защото и от космоса си личи, че съм познал за проблемите ти с ерекцията и стерилитета, затова флиртуваш с мацки само по барове, че ако трябва вкъщи или някъде другаде нсасме, ще е голям резил. Още малко и ще ми кажеш, че ти преча да не се инжектираш. Продължава да ме озадачава според кой дебилски диалект се пише тире между "от" и "натрапени", както и между "си" и "пи...ка"?

ТОПЛО! ГРАДИРАШ! МИНАЛАТА ГОДИНА,ТВЪРДЕШЕ,ЧЕ ИМА:5-% СМЪРТНОСТ,ДЕГА:0.5-%....ТАНОБИЛИ КЪСНО,ЩЕ СТИГНЕШ ДО РЕАЛНОСТА! АКО НЕ РИТНЕШ КАМБАНАТА ОТ:СЕДМИЯ БУСТЕР,ИЛИ ОТ-“ЗАГРИЖЕНОСТ”(ЗЛОБА),КЪМ ТАКИВА КАТО МЕН! МНОГО СМЕ,БЕ ДЕБИЛ...НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ! САМО ВДИГАТЕ ШУМ,ЗАМЪРСЯВАТЕ ФОНА!!!

Зевзек

Любчо, дебиле наш, Хронологията ти куца. Твърдях че има 5% смъртност преди две години, не миналата, защото преди две години наистина беше 5%. Но 5% от регистрирнаите преболедували, не от цялото население. Това не го помниш, нали? И дори да помниш, за теб няма разлика между двете, защото си дебил. И въпреки това 0,5% е 1/3 от общата годишна смъртност по всички причини, без да броим нерегистрираните. На теб обаче ти се вижда малко, отново защото си дебил. Злобата към такива като теб е напълно основателна, защото нямаш респект към жвиота на хората, ами само към своя. И познай защо! Защото си дебил. Продъжлаваш да не казваш на кой диалект се пише тире между числото и знака за процент. Сигурен признак, че и за дебилската комуна съм познал.

Имам проблем с:ПРАВОПИСА(СПОРТНО УЧИЛИЩЕ),НО НЕ С МИСЪЛТА! В НОРМАЛНА СИТУАЦИЯ,ИЗБЯГВАМ ДА СЕ-ИЗЛАГАМ!!! ТОВА ИЗВРАЩЕНИЕ(ДВУГОДИШНО)....МИНА МИ СРАМА! ТРИБУНАЛ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Зевзек

Любчо, Пропускам обичайното обръщение, защото с този пост вече печелиш известно уважение. Но все пак не си въобразявай, че мисленето ти е по-добро от онова на останалите. Предполагам все пак ще признаеш че, 5% от преболедувалите и 0,5% от населението не е едно и също нещо. Все пак може да намалиш тиретата и двоеточията. Ако случайно пропуснеш някое, което трябва да го има, няма да изглежда толкова страшно.

Браво. Прав бях като твърдях, че науката на свободните хора от свободният свят е непобедима и ще ни спаси. Веднага щом е пуснат ще отида да се ваксинирам с новата ваксина за да съм сигурен, че съм в безопасност

Споко те Пфайзър имат и API (application programming interface) специално подготвено за такива като тебе. Ще се ъпдейтвате като си забиете USB кабел в трътките и телефона ви ще ви напомня кога да повторите процедурата. Новото нормално - хипохондрици, пиещи соя, плюскащи пържоли от хлебарки, плащат ежесекундно през микросървиси на картелите и Давоските милиардери. Следва Неурал Линк на Мъск, където изкуственият интелект ще решава дали да живеете или да умирате на основа на събраната информация и профилиране от Глобалният Клауд. Някой обаче ще изберем да живеем "като скотове", далече от "прогреса", Голямото Зануляване и Трансхуманизма. Ти явно не влизаш в този списък.

Предпази средаства. Зевзек, дебиле наш. Да правиш забележка за правопис в интернет изисква твоят да е на ниво. Ковид-19 е опасна болест, но по-опасната е болестта на съзнанието, която се създава и използва от едни и същи хора от векове. Така, че си бий бустерите и пали свещите графен оскида, алуминия и другите "органични" съставки в така наречените "ваксини" на Пфайзър да не дадат на късно и да видиш тънката линия.

По принцип,имаш право и да се-САМОУБИЕШ,НЕ МИ ПРЕЧИ! ИМАМ ПРОБЛЕМ,ЧЕ ИСКАШ И АЗ!!!

Зевзек

Любчо, дебиле наш, От кое населено място е диалектът, на който възвратното местоимение "се" и глаголът "самоубиеш" се свързват с тире? Или просто ковид влияе непоправимо на праовписа? Сега въпросът, че си се минал да преболедуваш без предпази средаства е ясно, но защо искаш и останалите да станат такива неграмотни. Не те ли е срам бе? САНИТАР какво мисли по въпроса?

От София,БЕ ДЕБИЛ! ОТ ПРАДЯДО МИ! МЛЕКО,ИЛИ МЛЯКО,БЕ ДЕБИЛ? ХЛЕБ,ИЛИ ХЛЯБ,БЕ ДЕБИЛ! ХЛЯБАРНИЦА,МЛЯКАРНИЦА,ИЛИ:ХЛЕБАРНИЦА,МЛЕКАРНИЦА,БЕ СЕЛЬО?

Зевзек

Любчо, дебиле наш, Премеливото "я", подвижното "ъ" и някои други особености се учеха в 4-и клас. Не можеш да ме изненадаш с тях. Просто си сбъркал адреса.

В-КАНЕТО Е ВЪВЕДЕНО СЪС:ЗАКОН ЗА ОПРОСТЯВАНЕ НА ЕЗИКА..ОТ КОМУНИСТИТЕ,ПРЕЗ....СЛЕД:09.09.1944г.!!!! ПРЕДИ ТОВА СА ГО ПОЛЗВАЛИ:ВМБОЛ,РОДОПИТЕ(ПОМАШКИ)...! ПОТЪРСИ В ГУГЪЛ,БЕ ДЕБИЛ! НАПЪЛНИХТЕ НИ ГРАДА,ЗАПОЧНАХТЕ ДА НИ УЧИТЕ!!!

До:1945-година,са Я-кали,само в-РОДОПИТЕ(ПОМАЦИТЕ)!!! СЪС ЗАКОН:БОЛШЕВИКИТЕ-КОМУНИСТИ,СА ПРЕМАХНАЛИ,НЯКОЛКО БУКВИ(НЕ ПОМНЯ КОИ,НЕ ГОВОРЯ -НАИЗУСТ)..ВЪВЕЛИ СА:Я-КАНЕТО,БЕ СЕЛЬО!!!! НЕЩО ОТ СОРТА НА:”ЗАКОН ЗА ОПРОСТЯВАНЕТО НА ЕЗИКА!!! ПОТЪРСИ В ГУГЪЛ,БЕ ДЕБИЛ! ХЛЕБ СЕ КАЗВА,НЕ-ХЛЯБ! ПРИМЕР Е:ЦАР СИМЕОН! ПРОПУСНАЛ Е:”ОПРОСТЯВАНЕТО НА ЕЗИКА”,КАТО СЕ ВЪРНА,ПОДИГРАВАХА МУ СЕ! А ТОЙ СИ ГОВОРИ-БЪЛГАРСКИ! МИСЛИШ ЛИ,ЧЕ НЕ Е БИЛ-ОБРАЗОВАН ОТ ДОБРИ УЧИТЕЛИ,БЕ ДЕБИЛ?

Зевзек

Любчо, дебиле наш, Комунистите са махнали двойното "е", което понякога се е четяло като "я". И това го казваше учителката в 4-и клас. Както казах, не можеш да ме изненадаш лесно. "Хлеб" може да е на шопски, с който софийският диалект няма много общо. По-скоро прилича на търновския, който се счита за книжовен. Само че откъде да знаеш?

За по малко от 12 американски заплати на специалист не бих се навил да си правят опити с мен.

"Те ще получат три дози от ваксината срещу Омикрон, която ще се прилага в същата дозировка като досегашната." Значи ли,че "ваксината" срещу О'макарона ще бъде 3 дупчения? Не завиждам на ваксаманиаците-дотук 6 дупки общо. А уж употребата на наркотици е забранена.

Аз разбрах, че ще е с 3 ако правиш сефте ваксина :)

Нашите светила телевизионни от един месец само дънят да се набодете, че да сте се предпазили от Омикрона. И в следващия момент производителя сам казва, че старите не работят срещу този щам. И това го обявиха септември. Въпросът в задачата е: "Колко трябва да си тъп, за да се набодеш в последните 3 месеца?" П.С. По подразбиране приемаме, че поне 50% от излъгали те се са го направили в началото, когато наистина беше трудно да се каже какво става.

После ще я доставят на такива като нас, дето "- няма не искам!" Плащаш, а после ако искаш и на плъховете я слагай!

Кога завършиха изпитанията със сегашните ваксини та почнаха нови

Без бой тези няма да мирясат

Как беше - сегашният буустър е безсрочен, а? :) Баси идиотите ви направиха, ваксърите.. още 2-3 дози до края на 2022..да видим колко ще ги преживеете! Кунчев чакам да е първи да даде тон...и дано този път има повече късмет :)

https://www.youtube.com/watch?v=SGyOaCXr8Lw Толкоз от мен

Най-големият враг на Пфайзер е омикрон, защото не предизвиква достатъчно смъртни случаи и пречи на продажбите на нещата, дето продават етикети рано като ваксина с помощта на полицията на продажните еврогейски правителства.

Хайде ваксъри,стягайте се гъза ,след бустера,нови 3 ваксини срещу Омикрон ! За следващите вируси от латинската азбука,допълнително ще говорим !

на теб пък кво ти пука, по чужбина не ходиш

Половината Европа не признава зелени паспорти на ковидидиоти, иска PCR...

след дъжд качулка

До четвъртък най-късно са установили, че е безопасна и правителствата могат да закупят няколко млрд-а от нея.

Европа вече закупи преди 2 седмици 120 милиона дози. За народни врагове. Ще ги имунизират срещу всички варианти, които не предизвикват пневмония за да ги запазят за вариантите, които предизвикват смърт. То защо им са хора, които са против прищевките на лидерката да ваксинира. Ако не са сигурни, още по-добре.

Тези с минусите не вярват в науката! :D Доверете й се, както за досегашните 3 дозички. За тяз клиничното изпитване приключва на 15 Май 2023 год, - Estimated Study Completion Date : May 15, 2023 - https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728

....до края на светаааа

Шок и ужас, антиваксъреееее

Бах те в зверо! Бегай се боцни да се успокоиш :)