Петя Банкова след акцията на ДАНС: Първата жертва съм на новото КОНПИ, но няма да се предам

Шефката на Агенция "Митници" не уточни дали е задържана и заедно с адвоката си се качиха в автомобил на МВР

Обратно в новината

Коментари - Петя Банкова след акцията на ДАНС: Първата жертва съм на новото КОНПИ, но няма да се предам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Преди да стане директор в агенция "Митници" заема поста заместник изпълнителен директор на ведомството." от вчера ни баламосват, че от един месец е там. Винаги съм твърдял, че проблема в държавата е от кадрите на МВР. Няма как да ме убеди някой, че ще завършиш академията и ще си данъчен и финансов бог

аз ще ви задам един въпрос? защо при мен не идват ДАНС и КОНПИ? а дали няма някаква основателна причина? .... Д А Л И? ....

Може и да е вярно това, което казва Бонкова, но звучи неубедително и по-скоро прилича на бившата кметица на Младост.

от кифлата , поничка не става . Иванчева още отрича вината си

адвокатесата мяза на Фиона от Шрек, ама Фиона е по-готина!

с тая адвокатка , предварително е изгубила дделото...

От толкова учене, имала ли е време да работи ? Или някой друг и е вършели работата, а тя си е взимала заплатката, и от курс на курс

Казали са и да се чупи(с оглед на смяната на властта), тя отказала и и играят курвачка, естествено тя е великата боркиня против контрабандата, хахаха, ка па не , ма ко друго да каже

Ами ако казва истината?

Френската гимназия...

Чудно как не са я разстреляли по нареждане на Мутрата и Дебелян след като: документи, в които си е водила бележки относно контрабандни канали, за които тя се е подготвила как да бъдат разбити!

За последните години освен платени коментари като вашия и- как беше- политическото говорене на Рашков- други доказателства за участие на Борисов в каквото и да е престъпление не можахте да намерите. Пък всички разследващи органи бяха на ваше подчинение.

Не си съвсем прав, Кирчо намери некви неща в Гугъл и беше свидетел по тях!

Да се почне от някъде. Важно е да се изпълняват поръчките

кьоравите, глухите и слепите НЕ ВИЖДАТ атаката от ГЕРБ-ДПС и ИТН срещу всичко, което ЗАСТРАШАВА техните бюджетно-бизнес интереси. А, когато ТЕ крадат, НЯМА бъдеще за НИКОЙ освен за техните НАСЛЕДНИЦИ. Няма значение образование, талант, труд и т.н. Всичко изначално ще се дава, разпределя и печели само от родата на тези паразити, крадци и мафиоти.

Платени коментара смятате да напишете?????

Толкова са заплетени нещата, но в последните дни всички въздейтвия на заплетената мрежа водят към ГЕРБ и ДПС. Успех на Банкова и дано това не е поредният удар на един мафиот към висш и добросъвестен държавен служител. ГЕРБ и ДПС многи се изложиха и играят много на евтино, отдалеч смърди

Кои следи по-точно другарю Рашков? Тия дето ги намирате на дъното на дамаджаната???? Или може би имате някакви доказателства неизвестни за нас останалите българи?

Крадливо племе.

Задържана е за 24 часа

Нали сме наясно, че Банкова е права и така трябва да се работи.

Дали сме наясно?

Петя напипа каналите на руските хора, мафията и крадците и те я арестуваха.

Много пипа тая Петя

ма много е учила тази бе! а кога е работила това за което сме и плащали?

Браво на тази ЖЕНА!!! Има много повече топки от тия долни ченгенца в ДАНС. Тия съществуват само за да правят компромати и да мутят водата. Благодарение на тях България толкова години не може да се оправи...Прочетете само за последният месец колко нарокотик се хвана. Явно на някой това изобщо не му е удобно!

ЮЗУ+УНИБИТ=гаранция за успех!

1. Тази женица, четейки ѝ биографията, въобще няма ракета - носител. Ама хич. Така, по стечение на обстоятелствата все началнически постове и т.н. Абе, случайно и за показани страхотни експертизи, най - вероятно. Знаем ги тези неща. Ясни са ни до болка. Особено на хората, минали през точно тези и някои други структури. Знаем как се става началник сектор, началник на отдел, зам.-директор, гл. секретар и т.н. "кофти" длжности. 2. В статията чета, че е била отведена в сградата на КПКОНПИ, намираща се на пл. "СВ. Неделя" 6. Извинявам се, но КПКОНПИ не съществува вече като структура. Все едно, ако бяха я отвели в сградата на Парламента, да бяхте написали, че са я отвели в сградата на Партийния дом. 3. В статията чета, че женицата е била зам.-изпълнителен директор на АМ (Агенция "Митници")?! В структурата на АМ (Агенция "Митници") НЕ СЪЩЕСТВУВА длъжност "изпълнителен директор", както и "зам.-изпълнителен директор". 4. Ограмотете се малко преди да тресете такива глупости, че средноинтелигентните читатели да ви се присмиват на невежеството. Благодаря!

Да, защо не я оставиха да разбие контрабандата, не разбирам.... :))) Тя с нейният "колосален" опит в тази сфера.

ДАНС, ръководени от Гебр/ДПС отново удрят поръчково и предизборно. Мафията не пуска кокала.

Яко е, когато двете държавни мафии се ръфат една друга, може някоя троха да изпадне за народеца.

Щом Кокорчо те защитава работата е ясна.

Като ударят човек около герб изписват в медиите всички гнусни и недоказани хипотези и черни страни в живота му. Като ударят човек около по дб изброяват всички дипломи, езици които знае и курсове които е карал плюс това как се бори с мафията!!!!!!!! Ето това е абсолютно проверим факт!!!! Правете си изводите!

ГЕРБ имат ли дипломи и курсове... Какво да се изброява, освен регистрациите им в НАП, Полицията, Съда и т.н.

Светица направо. Бори се сама с мафията в митниците.

Идват избори, ДпС стяга редиците! За това и ще спечелят!

От десетилетия насам като кажеш ,,митничар,, и ти става ясно с какви ,,благинки,, разполага, а тази жена е шефка на митничарите !!! Много невинна :))))))))

Френската гимназия, милиционерското училище, ЮЗУ, УНИБИТ...тая кака почти е нанизала голям шлем. След Военна академия, един двуседмичен уъркшоп в Харвард (като Кирето) и направо да я правят премиер. Ашколсун!

Защо се учудваш, последно време в БГ все такива са ,,премиери,, :)))))))

Не ги познавам тия от Митницата, но според мен идеята е следната: понеже тия ги разледват ще сложим нови наши хора.Просто по милиционерски.

Хванаха няколко големи пратки с дрога и веднага някой бушон изгърмява. Да се радва, че само са я претърсили, защото обикновено след такива издънки директно стрелят, после питат.

не съм чул за нещо голямо отдавна. от време на време се дава по малко фира за пред хората

кой с кой се бие, кой е мафията, кой е държавата, участват ли извънземни, има и главни герои дето никой не ги познава

Тия американци майка си ли търсят там, кой им е позволил, кой им плаща?

Абе ей,спрете да публикувате автобиографии на тези хора бе... Няма никакво значение къде и какво си завършил.Това са излцяло политически назначения - абе виж тук балдъзата да е уредим нещо , да се кротне пундата... Нещо от сорта е интервюто.

Абе това е на ниски нива. За шеф на митниците трябва да човек който знае кой кой е - ако хване грешна пратка някой може да се самонарани...

Всички държавни чиновници неуморно се трудят за благото на народа, а за народеца едва остава кора сух хляб. Истинско вълшебство.

Луди полицаи убиват хора в град Бобов дол, тропат по вратите влизат и убиват хората без основание , къде е СОБТ, къде е Държавата!? Идвайте в Град Бобов дол да видите убийци под пагон!

Айде стига си пищял по форумите, събери факти, напиши стати и прати медии.

Има много специалисти напуснали България и емигрирали в Чужбина: лекари, музиканти, инженери. Но няма нито един от пътна полиция, от гранична полиция и от данъчните.

Луди полицаи убиват хора в град Бобов дол, тропат по вратите влизат и убиват хората без основание , къде е СОБТ, къде е Държавата!? Идвайте в Град Бобов дол да видите убийци под пагон!

Кики а ако не влезеш в парламента след инзъредните, дали няма да бъдеш прибран и ти?

Само като чуя УНИБИТ и ми става ясна работата...

картечници, гранатомети, разени глави - тука само некви лелички е слабичко

Жертва си на Асен Василев, бре булка. Ако се вярва на коментарите, жертва си и на Спецов. А сите сте "жертва" на ненаситните си гърла.

Кадър на ДПС, какво ми се оплакваш, няма да се откажеш да крадеш

Назначен от Асен Василев "кадър на ДПС"...

Интересно защо тя си води бележки за контрабандни канали. Сигурно ще ги бори сама.

а защо да не ги води? Моля ремотнирайте си колите и не ни занимавайте с вашите мисли!

Ще я посрещнем като своя. При нас забрадките са в оранжев цвят.

Мутромафията гердпс хапе в отчаянието си, но промяната ги мачка, като валяк асфалт.

Всички пърдят в едни гащи, но се правят на леко завеяни.

Полицаи в град Бобов дол тропат по вратите и убиват! Хора къде са политиците, къде е СОБТ !?

Директорът на Агенция "Митници" - невинна жертва ?! Хайде-хайде. не сме се родили вчера и не сме раснали в саксия. Това е доказателство за некомпетентността и корумпираността на правоохранителната и правораздаващата , че досега не е в затвора и не е нейна заслуга и доказателство за почтеност. Това е доказателство за некомпетентността и корумпираността на правоохранителната и правораздавателната система в държавата. А акцията всъщност си е чист рекет. Не е споделила. Неправилно е това. Е сега ще сподели , ама по трудния, нервния начин и- пречистена отново ще прави каквото прави. Кой смята ,че на тази позиция онези ,които назначават ще назначат някой ,който е компетентен, добронамерен и ще пълни държавния бюджет?!

Отива я на гости на Иванчева я при Мишо Бирата

На Дон Бочко и контрабандните му канали

държавата си има мафия, и част от нея е ДАНС, на който не му е ясно - това е!