Пръв от две години танкер отплава от либийско пристанище

Танкер със 776 000 барела петрол отплава вчера от либийското пристанище Рас Лануф за първи път от близо две години, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Пръв от две години танкер отплава от либийско пристанище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпи, тъпи и прости еврофагита и луди крави!!!Я сега обяснете, какво стана с педокрацията в Либия, а? Замениха полковник Моамар Кадафи с....Демократично избрания либийски генерал Халифа Хафтар. Нали така бре педита! Педокрацитя цъфна, та и върза в Либия!! Както и навсякъде по света, където е стъпвал краварски ботуш!!!! Само с малката цена, от няколко милиона убити цивилни мъже, жени,деца и старци.......Както и пълно икономическо и политическо разрушаване, на окупираните от Краварника страни!!

"Пръв от две години танкер отплава от либийско пристанище" - заглавието е... нямам думи. Кой неграмотник го е писал?

Manuel Nacimento

Като прочетеш колко е издържано заглавиети , ти се отще да четеш статията. Тъпи и неграмотни драскачи!!!!

... и всичко приключва върху мазната палуба на петролния танкер (, отново следва смях в социалните мрежи).

Николай Големанов, авторе, ти си грамотен досущ като предтечата ти описан от Ст. Л. Костов в едноименната пиеса.

И до сега не вадеха петрол ли там или са си го складирали та ''за първи път'' изнасяли и то не за къде да е а за Италия????Смешни жалки манипулации с цел прикриване печалбите им от петрола на тия дето разбуниха и Либия както всички арабски страни където им е стъпил ''омиротворителния'' крак

Разбуниха? Ами ако деспотът на държава е с 50 милиарда в лична сметка в Швейцария, а хората в страната са на минимална издръжка и изпростяват до подивяване, мисля че разбунване от някого едва ли е необходимо! Либия беше на път от десетилетие. Такав адържава не може да вирее дълго без да се промени, ще се разпадне. Противоречи на човешката природа. Понеже Кадафи беше в алъшвериш с комунистите, режимът му имаше у нас толкова привърженици, колкото е електоратът на тези уроди. Първосигнални елементарни човекоподобни защитават нечовешка кауза и търсят причините в този и онзи, само не и там, където са. ВИжте се как сте пзипростели и вие от режим! Не можете да се оправите в свободно общество! Тътрите се зад влака като прази консервни кутии.

Разбуниха? Ами като деспотите в България държат десетки милиарди извън страната в лични сметки в Швейцария, а хората в страната са на минимална издръжка и изпростяват до подивяване,трябва ли някой отвън да разруши България!

Опозицията на опозицията осъществи първият си търговски трансфер...

Такова заглавие може да състави само американски негър учил в България 5 години българска фиология.

Дори и той не би го написал по толкова селски начин. Сещам се за една тъпа жена, която се буташе в мен с думите: Извинете, може ли мъничко? :D :D :D :D

Скоро такива танкери(неруски) ще има и на пристанище Бургас.

А дано, ама надали?..

то и сега има петрол от ДАЕШ

Щерев вече си е запазил каюта в последния руски танкер, който ще отплава от Бургас.

Какво искате да кажете със заглавието. Отвратителен начин на изказване "Пръв танкер от две години. . . " . ДА не говорим, че и словоредът е такъв, че нищо не може да се разбере. Неграмотност и това е. Варианти: "За пръв път от двегодини танкер . . ." "След две години първият танкер отплава . . . " Но заглавието във всички случаи е неграмотно съставено. Кой ви назначава за редактори и кой ви е дал журналистически дипломи, беее.

Такава неграмотност, каквато показва Дир.бг през последните няколко години, е съпоставима единствено с уеб парцали от сорта на Блиц и ПИК. Недоумявам как наемат хора, които са с отявлени дефицити в образованието.

е заслуга на Гугъл преводач..

Разбира се че нефт ще се продава,та нали американската петролна мафия сложи ръка на петролните кладенци на Либия.Само че парите няма да отидат да подпомогнат бежанците ,а ще отидат по сметките на американските компании които много бързо след свалянето на Кадафи подписаха договор за доставка на 300 военни самолета за Либийската армия.

та кой го праща танкерът, де? Хавтар-чо или "международно признатото правителство на Либия"? Щото след като Хавтар е завзел пристанищата и изпраща танкер, се знае вече кой го подкрепя!

Международно признатата Италия пазарува петрол от международно непризнатата опозиция в Либия. В пълно съответствие с международните норми, разбира се.