Петков за "ледената епоха" в отношенията с ГЕРБ: Това са филмчета на Пиксар

Съпредседателят на ПП очаква обратна връзка от партията на Борисов и тяхна версия на меморандума

Обратно в новината

Коментари - Петков за "ледената епоха" в отношенията с ГЕРБ: Това са филмчета на Пиксар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

радев, това са твои хора. Как го наби с 200 на целукупният български народ с този идиот про100киро.

Не мога да разбера защо ПП ДБ не поканят БСП, Възраждане и/или ИТН на мястото на ДПС. Как очакват точно ДПС да приеме конституционни промени за съдебна реформа, като точно те с ГЕРБ са в основата на сегашните престъпни схеми.

Както коментират независими международни експерти, въвеждането на еврото има негативи за обикновените хора - т.е. нас, а облагодетелства банкери и политици, които могат да харчат повече и по-лесно. Да не говорим, че загубваме всякакъв суверенитет и зависим изцяло от либерастите бюрократи от Брюксел.

всеки ден, ВСЕКИ ДЕН!!!!, т.нар. "медии" ни занимават с поредните мурмурандуми, литмуси, истЕни, пиксари, парапети и прочее колосални простотии на този необразован, невъзпитан и откровено малоумен( и в медицински аспект) идиот. но този малоумник и идиот беше депутат, министър и дори министър-председател на държавката и народеца ни. и не е не е негова вината, че бидейки пълен олигофрен е на тези позиции, че разполага с неописуема власт и му слушаме ежедневните простотии. вината е на друг! на въпросния народец-с гласуване и с негласуване вместо държава, икономика, социум и финанси имаме един опикан пиксар, чиито аватари с прасто-кирчовците и алчно-асенчовците и цялата им малоумна банда от марокански скакалци!!!! един народ никога не е нещастна жертва на съдбата си, той винаги е главен съучастник! джордж оруел най-справедливата наказание за глупостта на един народ е неговата мизерия. роналд рейгън да.

Тия като го видя и започвам да повръщам на клавтурата.

Абе Киро, Къде са $9-те млд докара където ги скатахте с оня Ококорения с обратната резба, за 9 дена. Къде са парите, келеш ?

'келеш' се казва на 13 годишен, когото си хванал да пуши . киро и асен (и други) са ИЗРОДИ

Кире заеби „ледената епоха“! Виж да си подновиш канадският паспорт! Ако продължиш да се ослушваш, може и да не успееш да го използваш. На там отиват нещата, да знаеш!

Погледнете кои са управляващите в законодателната власт - КОЙ, биби и пинокио, хора трудно съставящи изречения. Първият в Магнитски, вторите доказани и осъдени (нееднократно) патологични лъжци. Изпълнителна власт - пухльо и жирафа, хора със средна степен на логорея с възходяща тенденция, а по-лошото е, че нищо реално не казват. Лъжат постоянно, но поне не го натрапват като хубавците по-горе. Съдии и прокурори - последните скандали са показателни и няма какво да се добави. А вие се дърлите един друг.

Тоа олиго-френ и за пазач на гараж няма да ги назнача, той си числи че ще е Премиер.

Хайде да ни спестите простотиите на това недоразумение! Разбира се, че този идиот няма да иска да има избори! Никога повече няма да се докопа до власт…Няма нормален човек, които да гласува за пропадналите жалки безродници от ппдб!

Абе Киро абе тъпо парче бе ,абе кой простак ви верва вече на лъжите,абе кой го интересува какво говори шефа на банката бе ,като обикновените хора там псуват всеки наред ,ходете при Зеленяка ис не връщайте дебили смотани.

Външно трябва да е лешника.

Щом Ники е академик, значи аз съм принц Хари!

На този лъжец, някой вярва ли и дума??

Абе то никой не им верва, ама кокъла нема да пуснат, докато не заповръщат кръв.

Много ми е интересно как ще изключат ДПС от управлението, че и ще се държат с тях като с малко дете и Герб ще носи отговорност за тях? Нали сами настояваха да се впише в Конституцията, че промени се правят със 160 гласа? Е, сега като се фръцне Делянчо ще увиснете. После пак другите ще са ви виновни. Ама е много е готино да държиш властта и да не носиш отговорността. Да не говорим, че ПП има министри като Тагарев, които плачат за смяна, но не - ще държим нашите си хора, ще сменим само тези на Герб.

Разбира се,че са филмчета на Борисов. Ние не сме "съгласни" с меморандума и уж се дърпаме,ама парите министерствата и регулаторите ще делим 50 на 50. Така ще си разделим баницата наречена България,без да се съобразяваме,че регулаторите,уж ще бъдат "независими". Тези мърльовци и едните и другите ни правян на глупаци и ни правят само театър.

делбата 50 на 50 я предложиха от ПП. Да, уж щяло експерти да предлагат, ама кой ще определя дали някой е експерт? нали е партийна номинация? То и Орешарски се водеше "експерт" с номинация от БСП, накрая човека си отиде там. Щом те номинира една партия не може да си експерт. Самият Кирил Петков буквално допреди месец твърдеше, че се е отказал от идеята за експертите, намирал я компрометирана и предпочитал ярки политически фигури, за да се знае кой носи отговорността.

Глупости,каква отговорност какви пет лева??? Всички се готвят за здраво крадене. Предидентът да дава след оставката мандата на третата партия,както е по конституция и после на нови избори,за да изгоним тези крадци от властта.

беше имитация и бъзикане на шарлатаните. Само Герб и ДПС имат хора можещи да свършат работа. Възможно е академик Доган вече да е убедил и посолството , че ПП-ДБ са клоуни, лъжещи и тях.

Затова ни блокират коментарите, иначе тези симпатяги ще ги затрупа народната "любов" !

Киро очаква Бойко да му обърне внимание! Затова ли трамбовахме жълтите павета две години, бе другарю Кире, затова ли щеше да вкарваш Бойко в затвора, затова ли искаше Промяна? За да чакаш Бойко да ти даде нарежадене какво да правиш, решаваш и говориш? ОТРЕПКА.

и паравана му пърДенков са създадени с Изкуствен Интелект-алкохолик откъдето и шокиращата им неадекватност. Държавата е тежко увредена щом тези откачалки имаха 2 правителства. Това е стихийно бедствие.

Кой гласува за тази карикатура?! Лустрация!

ПроЗкиро ти си анимация на природата

Ама ще бъдем коалиция, която не е коалиция. И ще правим ротационен кабинет! Защото така го правели в Румъния - нищо че конституцията ни и тяхната не са еднакви. И сега дойде времето за ротацията и ........................ май няма да видим ротация. Леле каква изненада, каза никой. Днес едно утре друго. И после ама имайте вяра, че този онзи знаят какво правят в политиката!? Въпреки че до тук се вижда как Кирчо и сие си нямат грам понятие какво искат. Зор да се раздели ВСС защото така щяла да се върне демокрацията или каквото беше там и после хайде пак да се събира!? Зор за нови транзитни такси и накрая опа държавно предприятие щеше да плаща тези такси, та хайде ново гласуване. Но нова Опа защото Унгария може да ни наложи вето тъй че хайде отменяй всичко. Ледена епоха? Това май беше пространството в кухата глава на Кирчо. Където се пързаля един жълъд от край до край. И като се одари във всеки край му хрунва нова идея.

Лъжите на Петков лъсват една по една...100 процента от регулаторите били на Герб. Човече АДФИ, НАП, митници са на ПП, също и КЕВР, в КС вкарахте по равно хора. Къде спахте три години и половина та не сменихте хората на Герб. Освен това и вие сте като Путин - не ви интересуват договорите. - Имате договор Денков да стане образователен министър - натискате да е външен. -Предлагате меморандум с думите, че ако не се приеме отиваме на избори - след което казвате, че може да има друг меморандум и това било само база за преговори -предлагате закон за благоуструойството трудно извоюван, после сами си го оттегляте...и вие не знаете какво искате.

Това са моите принципи и ако не ви харесват ... е, имам и други“. Думи на великия комик Граучо Маркс.

9 млд за 9 дена. . И още не са обяснили на хората къде са парите.

Случаят с Хърватска е съвсем друг, защото те са приели сума ти закони, които ние не сме приели. За ултиматума ви...ъъъ меморандума - Герб ви казаха ясно какво мислят. Щом държите да има квоти, квотите ще са и за министрите. Да не говорим, че Герб имат по-голямо политическо влияние от вас. Тезата, че Денков е е външен министър е абсурдна - той първо плаче за уволнение като образователен, вие външне ще го правите. Второ той и навън не се представя добре - изложи се пред Камерън. Трето вие самите сете ЗАПИСАЛИ че Денков стана образователен министър при ротацията. Да не е записано каква ще е Габриел, но Денков - да. И при положение, че Герб имат само едно министерство е върховна наглост да им го вземете. За каква политическа отговорност на Герб ще говорим тогава?

ПП никога повече на власт !

В България средната класа бе убита от Гербажийското управление,останаха хора без постоянна работа и фалирали бизнеси ! От еврото ще се възползват богатите и хора с доходи над 5000 евро на месец !

средната класа се създаде по времето на ГЕРБ. Подготви си добре домашните по икономика и тогава пак пиши!

са омеша с ПростоБанкерите къде е уловката

С 1000 лайка идвам само да кажа, че всички се оСраинци и Нахални е герой, защото е умрял. Шефа на украинското разузнаване е агент на Путин и трябва да му вземат италианската виза. Украйна е преди България. Това е нормално, здравословно, европейско мислене. ЕС е преди Украйна. А САЩ е преди ЕС. Ако няма 1500 лайка до около час, предлагам да затворят сайта за 72ч. за промотиране на руско насилие и агресия. Хората мислят, че НАТО е просто. Не са, бедни са....

Кириле, приличаш на участничка в Ергенът! Но една идея по-тъп от тях, което не мислех, че е възможно..

Не обиждай участничките в Ергенът!

с про100то на 100%: "Това са филмчета на Пиксар" Жалкото е, че не съзнава, че той е катерицата!

Лихвите по кредитите били паднали -ХАХАХА В момента в България ако искаш да изтеглиш кредит в ЕВРО лихвата ти е 4%, в лева е около 2,8%. Как го вижда тоя тъпънар като влезем в еврозоната лихвите да паднат от 2,8% на 4%

"обратна връзка" ли имат? Колко обратна?

ще ти кажа: Толкова колкото кмета на София! Надявам се задоволих любопитството ти.

Това е Кирчо, той толкова си може, не му се подигравайте! Човек с увреждания.. тежки мозъчни увреждания.

Ще лепят стикери на своите прокурори. Както в мутренските времена. Например: "Този прокурор е на ППДБ, респ. ГЕРБСДС. Който го пипне ще яде бой! Подпис КП, респ. Бацето"

за еврото - банковото лоби има да брани 1 милиард таксички които събира от всички нас ако имаше евро, всеки може да си открива сметка в която и да е ЕС банка, има поне 20 онлайн, където всички такси са НУЛА - няма месечна такса - няма такса за плащане и теглете от банкомат с карта - няма такса за получаване на преводи - няма такса за пращане на преводи И тогава нашите банки-изедници и Цеко от Алеко ще ядат дървото, а всички знаем че Цеко е пръв приятел ба Боце - банкянската мутра. Та нищо чудно да разпърдят държавата за да можат да гепат още време по 1 милиард годишно таксички скапаните ни банки! Сигурно и на оня мангал от Максуда шефа на вГъзраждане са платили да се упранява с популизъм върху еврото продажника му с продажник

Турни си още 50 лайка, нали си админче.

За да си откриеш банкова сметка в чужда държава ти трябва адресна регистрация. Иначе не става.

Абе Ламер, научи кой създаде "Ледена епоха" катерицо такава :)

Точ олигофрене е самоходното малоумие... някой е събрал малоумието по свеъта и го въплатил във формата на грозен човек и се е получил простия киру.

Кириле, сега как ще преименуваме "Графа"??? Нещо работата с геройството се разсъхна "Началникът на украинското разузнаване към Министерство на отбраната Кирил Буданов заяви, че лидерът на руската опозиция Алексей Навални е починал от естествена смърт - именно от тромб" Или на всички починали ще преименуваме улици? Я дай и една улица Бандера да преименуваме а? Например ул.Христо Смирненски да я преименувате на ул."Бадера" някак по украинско звучи!

Е герой от пропгандно украинско филмче за Канадска ливадка Бандерска корва. Татко Петко явно е работил дълги години с локалните фенове на Петлюра да го добута тоя миндил до светлините на прожекторите. ДС мършите не само масончета станаха а и фашистка паплач за тричане. Ма канадските ливадки ръкопляскаха ли на крака на убиец от СС Галичина а? Мърши Давоски, що ни мислите за тъпи бе?

Баче Кики ще си остане само с чакането, като един дебилно ухилен герой от филмче на Пиксар.