Петков след изслушването: Идеята за еднолично решение бе опит за политически маневри

Всички се фокусираха върху изгонените руски дипломати, а реално мисията на Москва още има над 40 служители, което е голяма бройка, заяви премиерът в оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Про американско мекере ,защо не изгони американските шпиони и хрантутници във военните бази в България?

Умри канадска мършоо.

Маниакален синдром: Обикновено поведението на маниакален пациент е непонятно за другите и изглежда поне странно.. Има определени симптоми, които показват необходимостта от медицинска помощ: - Изключително приповдигнато настроение, до постоянна психическа възбуда и еуфория. Оптимизмът не е подходящ за ситуацията, пациентът не забелязва реални проблеми и не е склонен да изпитва лошо настроение, подходящо за случая. - Ускорена реч, ускорено мислене, липса на концентрация върху предмети и явления, от които пациентът не се интересува. Следователно ученето често е трудно с мания, когато трябва да обърнете внимание на доста скучни неща.. - Повишена подвижност, активна жестикулация и хиперболизирани изражения на лицето. - Екстравагантност, патологична щедрост. Пациентът може да похарчи всичките си спестявания за минута, без да осъзнава отговорността за своите действия.. - Липса на контрол върху поведението. Пациентът не осъзнава, че приповдигнатото му настроение не е подходящо навсякъде. - Хиперсексуалност, често с размирици във връзките (например човек, който никога преди не е бил склонен да изневерява, изведнъж започва да флиртува „безразборно“ в поредица от „кратки, необвързващи връзки“).

Освен народа да ти каже довиждане и много здраве . Нямам думи, като дръпне една магистрала и става лъъъъввв

При Киро, обаче, маниакалният синдром е комбиниран с шизоидно разстройство. Психиатърът, с който говорех каза, че конкретно за Киро положението е неспасяемо и ще отключи шизофрения.

А американски дипломати агенти кога или турски от дианета ?

Кирчо ПРОСТО не казал НИЩО. ... "Русия беше обявила България за вражеска страна", се жалва Кирчо. Щото Кирчо преди това обяви Русия за НАЙ-ВЕРНИЯ си съюзник.... ... Кирчо, иди си с МИР!

Киро, голям боклук излезе! А ма много голям!

Оказа се, че Бойко Борисов е много по-отговорен от Кирил Петков!

сега наред сa гадев и руските тролове

Соросорките не са налазили тази благодатна тема? Как е възможно това? Хайде почвайте или ви дойде в повече гласуването с проксита и випиени:) Хайде да ни обясните как идващата рецесия ще потвърди правотата и професионализма на тази фашистка подлога?

Като нея втора нема

Киро изгони готвачки, чистачки, градинари, шофьори, фризьорки и стана за смях на света. Като за капак го хвана шубе.

Смешко

Скандални факти за грубо погазване на законността в България и злоепотреба с власт от страна на премиера Петков е изнесъл пред народните представители директорът на ДАНС Пламен Тончев. Министър-председателят Кирил Петков е наредил устно на шефа на ДАНС да изготви списък на руски дипломати за изгонване. Това е заявил ръководителят на службата пред депутатите от закритото заседание на Народното събрание, свикано заради едноличното решение на премиера Петков да бъдат експулсирани 70 руски дипломати, научи Епицентър.бг. Шефът на ДАНС е разказал още, че на заседанието на Съвета за сигурност към МС, проведено на 13 юни, точка за изготвяне на руски дипломати не е имало. Темата била разисквана в точка Разни. Той уточнил, че от експулсираните 70 служители на руското посолство, само 37 са дипломати, за които ДАНС има само "обосновано предположение", че развиват дейност, несъвместима с дипломацията. Доказателства за шпионска дейност обаче няма. Шефът на ДАНС е признал още, че не е давал пълна информация на президента, а само на премиера.

Се опита да направиш? Вече не можеме да ви разбереме абстрактната лудост на соросорките.

Киру как е купуването на депутати? Това да не ти е Канада.

Кирето го чека Гешев. И го е натопорчил....

Просто този човек показва според мен симптоми на биполярно разстройство-най - характерен симптом е редуване на 2 фази-еуфория и подтиснатост.

е патологичен лъжец.

Разбира се, Банкянския ЯСТРЕБ наруши СОБСТВЕНИТЕ Си ИЗИСКВАНИЯ за ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ и ПРЕДПЛАТИ Самосиндикално НАКУП ЧЕРТЕЖИТЕ. Единствен в СВЕТОВНАТА история!!! Световен ПРЕЦЕДЕНТ! И за капак Си ИЗПРОСИ НАТО-вски център вън Варна... И въпреки САМОЖЕРТВИТЕ Го УПОТРЕБИХА и ПЕНСИОНИРАХА.

Америка срещу Русия на наша територия!

Веднага да изчезваш ! Пълен Позор си ! Бегай с 300 да не те стигнем !

Алоу, ентусиастите! Видяхте ли какъв шматарок ни натресохте?

още малко докато си на власт изгони и мътрафонския изрод

Имах огромни съмнения , но си държавник

Гриндърски тортаджия. За чеп за зеле не ставаш!

Дано имаш воля да продължиш! Почитания!!!!

Истински държавник и достоен българин защищаващ националните интереси и доктрина.

Ще има ли поне един ден, без простокиро да не се изшляпа на метеното. Смърди, та се не трае. Махнете тоя имбецил, най-накрая!

след вашия любим дикмтатор Путлер първо,,,

Зелински ли го снабдява?!?

За 6 месеца почти не остана закон който да не е нарушил и поразия която да не е направил. Обвинителнят акт срещу Киро ще е 350 страници. Да не съм на мястото на съдията който трябва да го чете.

Кво е доктрина?!?

Оказа се, че руските депутати са ни по-важни!

*дипломати

Кой ,защо и как е изритал руските шебеци от България. Важното е на кого и колко са платили за този хаус в държавата ни.

Просто Идиот ! Колко сребърника ти плащат от ембазито ?

КИРУ НАЛИ ОБЕША ДА СВАЛИ ГЕШЕВ? Защо инфлциятя е над 20 процента? ПРОДАЖНИК.

Кирчо е Зеленски 2. Дано НЕ ПРЕВЪРНЕ България в Украйна!

Какво шпионират руснаците у нас ми е чудно. Нямаме армия, икономика, фабрики... Тъпо племе.

Какво е?

Уля се за броя. Кой друг може да сгреши?

Л Ъ Ж Е Ц.

Като преписваш думичките, сверявай

А ДА И ЗАБРАВИХ ДА КАЖА КУP ЗА ВСИЧКИ КОМУНОИДИ И ВГЪЗРОЖДЕНЦИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ СТЕ АУТ ОТПРЕПКИ

Амаааа изоообщо не е в ред.

Защо обиждаш? Ти и киру нямате агрументи?

Ото , какво ще бачкаш като се прибереш в раша? Купи си долари , ще ти трябват за дънки.

Изгонете го този киро-идиот, най-после. Вече полутически труп той няма право да взима каквито и да било решения от името на държавата, която го изгони. Толкова е жалък като замъца на лош български език