Петков след изслушването: Идеята за еднолично решение бе опит за политически маневри

Всички се фокусираха върху изгонените руски дипломати, а реално мисията на Москва още има над 40 служители, което е голяма бройка, заяви премиерът в оставка

Обратно в новината

Коментари - Петков след изслушването: Идеята за еднолично решение бе опит за политически маневри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долните проруски педали яко захлебват за последно .Чао мама ви рашистка.Тук е НАТО и ЕС .Азиатците от путинстан да хващат влака ,местните лакеи също ,.Затвор за колаборационистите.

Този е луд, но не само той

Кире, докога ще чакам да обявиш война на Китай? Само тази глупост ти остана, педал долен ляв!

70 руски дипломати в малка държава като България срещу само 15 наши там. Тук има нещо много съмнително и промитите мозъци от пропагандата, която са упражнявали тези зловредни субекти са доказателството. Да изгоним Митрофанова протест пред посолството не стойте хора .

Кире, колко са служителите на посолството на САЩ у нас? не са ли те над 10 пъти по 40? Не тио ли се струва, че броя на служителите на посолството на една държава на първо място се определя от самата държава, тъй като тя им плаща заплатите и второ зависи от културния и търговски обмен с тази държава.

искаме и още ...

По добре е простото Киро и шайката му да си ходят.Стига са творили глупотевини и излагали държавата. Да си ходят!!!

Само че не момче,а .. един изпекан ЛЪЖЕЦ ШАРЛАТАНИН НЕКАДЪРЕН НАДУТ САМОДОВОЛЕН НАДЯВАМ ЦИС 24 ч.нон стоп Мисли как да изпляска с х_я си ..дупата на Гугълката... Е дойде нй-сетне и Видьовден:))

мале.колко си прост

Пък ти си толкова умен, че страх да те хване.Защо всички простаци се смятат за много умни?

Бъдещето просто няма да ти хареса Про100!

Стана ли ясно кой все пак е взел решението в този неудобен за всички моменту

Естествено-посолствата на САЩ и Великобритания са в основа на гоненията. Интересно ми е колко е списъчния състав на посолството на САЩ у нас? И никой не може да ме убеди, че голяма част от сътрудниците му не се занимават с нерегламентирана дейност. Най-малкото да проверяват достоверноста на информацията, подавана им от платените хрантутници на Америка за България и останалите задгранични НПО на територията на страната. Нищо, че сме първи дружки.Както се казва-дружбата си дружба, службата си-служба.

Г-н петков не може повече да бъде кандидат за премиер като има голяма вероятност в някое от следващите правителства той да бъде подследствен и подведен под отговорност за държавна измяна,а в най-добрия случай за превишаване на правомощията си и знарушаване на закона за държавната администрация!

Сега приятелите на Киро ще трябва да преговорят казусите за готвачите и градинарите, в които досега не им е трябвало да се задълбават. За тях е най-наложително да го махнат и да не се занимават с просто Киро.

Мачкай Кире тая путинофилска сган и паплач

ДАНО ТЕ СРЕШНАТ БАШИРОВ И ПЕТРОВ , БАНКЕТ ЩЕ НАПРАВЯ !

Мдааа, тази работа все повече навежда към асоциации с онази култува реплика от "Селянинът с колелото" - "Значи прасета не може, а кучета и котки - може". Иначе казано - западни дипломати, извършващи "несвойствени дейности за тези дипломатически позиции", може, а руски - не може. Едва ли някой у нас си е въобразил, че западните разузнавания са спрели дейността си и организират само благотворителни балове. Христо Иванов, без да иска, назова проблема ясно: "... има твърде голямо руско дипломатическо присъствие, което очевидно в този контекст създава определени рискове..". Това определено не се харесва и тревожи новите ни братя от Европа и САЩ, които от години се стараят да ни превърнат в пръв враг на Русия. Е, търсим си враг, ще си намерим враг.

Западните дипломати не ни хокат и обиждат като Митрофанова. Западните правителства не са ни обявили за вражеска държава

Николовв

нали сме послушни кучки

Не, разбира се, запазните дипломати просто ни инструктират.

“Августовска жега, задух, никаква хладинка, пот отвсякъде се лее, а ние сме на нивата. Жътва е, „ден година храни“, работим до изнемога. Селото е опустяло, всички са на полето, мало и голямо работи. Тук-там се чува жътварска песен, но скоро стихва, силите не стигат, жътварите са превили гръб: душата се радва когато след теб лягат сноп след сноп. Само неколцина нехранимайковци от селото, най-големите калпазани, които никой не считаше за хора, са на хладина в кръчмата. Те самите се наричаха „комунисти“ понеже щели да „преобръщат“ света: дрънкаха там някакви глупости, на които никой здрав човек не обръщаше внимание; с една дума – болни хора, ако мързелът е болест! Отвреме-навреме започват да пеят „революционни песни“, и премалелите от труд жътвари чуват бодрата им песен, която те крещят от кръчмата. Запомнил съм само припева, а именно: „… да-а-а живей, живей труда!“. Като че ли днес го чувам: всичко живо работи и се трепе, а комунистите от кръчмата пеят за труда, майко мила! След време същите тези „герои“ се оттеглиха на хлад из горите, станаха партизани, а когато се връщаха, пак пееха (те се извъдиха големи певци!): „Ний идем бодри партизани (сиреч, както веднага хората го промениха на… калпазани!)… с нож и вилица в ръка!“ – така съм я запомнил, истинските думи не помня. Тия същите станаха управници, тогава запяха друга „песен“: пребиваха хората за каквото им скимне, злобата си изливаха! Успяха за няколко години да разсипят китното ни село. Всичко опустя, стана невъзможно да се живее, тръгнахме на гурбет да си вадим залъка. Така стана – какво ли друго можеше да се очаква от тия хаймани и разбойници?! Ех, Българио, какво направиха от тебе!“

Страхотно

Ситуацията с Кирил Петков става все по-тежка. Петков всяка минута доказва, и доказва, че не бива никога повече да заема позиция в държавната администрация. Не става само с лазене по земята пред американския посланик, трябва да имаш малко ум, малко естетика, опит, обща култура, качества за политик, знания, за да управляваш държавата. Кирил Петков е истинска катастрофа. Явно счита, че руснаците са виновни за свалянето на правителството. И акцията с изгонването им е някаква форма на отмъщение.

Колко наброяват американските дипломати и служители в софия???? Да не се окаже че има американски батальон маскиран като готвачи

Киро е уникален идиот. Първо трябва да бъде вкаран в затвора, а след това в лудница. Може и обратно - в лудницата на затвора. А най-добре на необитаем остров, затворен при лудите, или обратно... Не в Канада - тя е близо - има няма само около 12 000 километра...

Ей това момченце не може да говори и явно има дислекция. Не сме обявявани за вражеска, а за неприятелска страна. Прави разлика, ама явно има основен проблем в разбирането.

Какво оръжие се съхранява в американското посолство?

Това момченце не става за нищо. Като нищо виж върнал Борисов на власт. А, това ще означава смърт за всички нас. Крайно време е ПП да го изхвърлят, за да може повече тази политическа сила да не се дискредитира. Развалянето на отношенията с Русия е най-лошото, което може да направи България. Да не забравяме историческите отношения, които са белязани от спадове и пикове, но в крайна сметка руснаците са славянски народ, много близък до българския. Търканията с Кремъл не означава, че целият български народ трябва да ходи по акъла на един объркан и умопомрачен човек.

Те такива вербуват! САЩ не иска умни, а безмозъчно изпъляващи указания и задачи, какъвто е Киро! В мозъка си има три гънки, да яде; да сере и да ебе!

Шило

Тоя, да не брои и градинарите за дипломати?

Кирее всичко стана буламач откакто почна да управляваш със комунета и прасетата от ДБ махайте се по скоро щото на народа му писна и ще има кютек

Изговането на 70-те руски дипломати бе върха на политическата неграмотност,неадекватност и слугинско навеждане пред новия голям брат от Кире Харварда от Канада.Този изучил се Кире знаещ езици се оказа много прост политически и то за сметка на българите т.е. скоро ще му плащаме сметките ние средните и бедни българи.

излезе невинен кирчо и даже е пров американски проект сработи никакви коалиции с тях

НИНОВА НИКАКВИ ПОВЕЧЕ ОБЕДИНЕНИЯ С ТОЗИ КЛОУН КИРЧО И КОКОРЧО ! ЗАМИНАВАЙ СИ ОТ БЪЛГАРИЯ ДОКАТО НЕ Е КЪСНО КЛОУНЧО !

Сменихме 16 република с козяк 16.

Гледам мощна активация на рубладжийски тролове. Началниците ги изгониха, кой ще плаща сега не знам.

Гледай си помощите от сорос и лапай!

Гледам, че си прост и неграмотен. Всички социологически проучвания сочат, че българите са добронамерено настроени към руснаците, както и между впрочем към украинците. Айде стига с тия простотии, че ми писна да участвам в нечий друг театрален спектакъл. Като не ти изнася, отивай на украинския фронт да се биеш, да те видим тогава колко ти е смелостта.

Подкрепям!!! Тези руски тролове учат, живеят на запад, не искат в Масква. Иначе "славянски народ". НЕ ИСКАМЕ ЕВРАЗИЯ!!!!! ИСКАМЕ ЕВРОПА!!!!! Защото сме в Европа и защото тези народи доказано живеят добре, имат своите човешки ценности. А иначе мърша има навсякъде. Всеки избира пътя по койта да върви!!!!

кики се наака като за последно. Все едно космата лена, го е боцкала с дилдо отзад цяла нощ.

Камина посред лято ли запали руското посолство у нас или в сградата се горят документи, след изгонването на 70 дипломати от Кремъл? Черен дим се издига над сградата на дипломатическото представителство като причините за това не са ясни.

кики, ленчето обръсна ли мустачето? Или се бориш с гора от храсти?

Дано отмъстителното долно кире не ни чете коментарите, че ще ни изгони от България до девето коляно.

И да ги чете, знаеш ли колко му пука, какво мислят хората за него? Той си каза, че в страната няма подкрепа ( освен 2-3к на площада) . а него са важни неговите "партньори".

Виждам, че Киро активно се подготвя за живот без да е министър председател и да получава дажба от американците - пуснал е реклами на неефективните си хранителни добавки...

Вече и Мустафата не може да те спаси

Моята идея за политическа Маневра е Кирчо да си ходи в канада - еднопосочен билет , то ще направи някой да си направи грех с един Тъп правен в пияно състояние изрод ! Маневри ще ми прави този недоправен изрод , ще ти се върне с друга маневра !

киро ус агента, ще го изслушат... Това е смешно.

Верно ли е че сино на Корниту го гонят от САЩ

Според Виенската конвенция трябва да има реципрочност. Дипломатите трябва да паднат постепенно до 15, колкото имаме ние. Хайде сега продължавайте да квичите за копейки...

Глистите на баба ми са по-умни от теб.

Голямо сравнение няма що. Ти да не си учил с Киро тъпото в Харвард?

"Русия беше обявила България за вражеска страна." Галфон, ти затвори въздушното пространство за руски самолети, за какъв да те обяви?

Ти тъп ли си? Всичко това се случи след като Русия нападна Украйна, а не преди това.

Време беше да се освободим от руска зависимост и тормоз.

Цената обаче е много висока

А ти какво предлагаш, американска зависимост ли? Не благодарим, вече 33г сме под американска зависимост и тъм в тотална мизерия.

Кирил е прав.

Три пъти избори и на края Киро Простото.

Тоя, ако го не озъбтят, като нищо ни е вкарал във война с Русия !

Вече никой не ти вярва на приказките

Лъжец некадърен, послушник на Америка и враг на България

Киро си прави каквото иска, парлама е коалиционното споразумение. За какво беше този цирк, 3 пъти избори и накрая ....само и само да сте на власт. Властта не е самоцел, ще плащате!

Гешев потрива доволно ръце.

Зле е канадското човече. Като цялата ни държава ... А българите гледат все по-тъпо

Ами, надали има някой по-тъпо гледащ от капута Мишо.

Подобно решиние нямаше да мине през другите коалиционни партньори. А те защо мълчат? Бсп, като е на друго мнение, що още е в коалиция с тия? Лъжат, всички до един и хвърлят прах в очите на народа.