Кирил Петков разкритикува служебния кабинет за газа, маските и смяната на Спецов

Защо се отменят решения на нашето правителство, недоволства бившият премиер и твърди, че в момента атакуват "феодални зависимости"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако можеше да се направи нещо с втечнения газ прекарван с кораби, Петков трябваше да го е направил. Но последно той говореше за наличието на оферти (а не за сключени договори) и липса на терминали за разтоварване. В същото време договора с Газпром не е анулиран. В момента не се изпълнява по вина на Петков – понеже за разлика от Европа, отказваме да си плащаме с рубли. Подобно искане на Газпром има защитно предназначение срещу наложените санкции и цели да стабилизира рублата, както става и на практика. Това си е право на руснаците. Българският бизнес също настоява да започне да се изпълнява договора – в противен случай ще претърпи огромни загуби. Накратко – говоренето на Петков си е негова работа, но то газ няма да докара, а зимата скоро ще дойде.

Никой не се интересува от на Киро Провала мнението. 6 месеца дори много изкара. Такъв лунатик премиер досега не е имала България. Жалко за хората, които му гласуваха доверие. Най- некадърното правителство с най- некадърният министър председател.

При бай Ставри-ДО ЖИВОТ !!!

БГ

Тоя защо не си събере багажа и директно за Канада. Обърка цялата ни държава, нанесе толкова много щети до всичко, до което се докосна, какво иска още. Верно, властта е сладка, но не за хора, политически неграмотни, били те и Харвардски възпитаници/а може би НЕ/.

запълване на всички интензивни легла ли тоя българоубиец. Сега, когато ваксините не действат срешу новия вирус, като протекция всеки за себе си остават маските. Ненормалник, който иска да увеличи заразата и да вкара още хора в гроба.

Да, и да плаче, Тандемът кокорчо и Спецов си заминаха! Той нали по същия начин уволняваше? Нормално!

Е, няма наглост такава. Защо се отменяли решения на тяхното правителство? А вие колко решения на правителството преди вас отменихте, колко души сменихте с удобни на вас хора? Някой попита ли ви защо? Решенията на вашето правителство не са недосегаеми, особено ако са във вреда на страната.

Удобно е забравил, Мислеше да векува във властта на България

Аз имам един въпрос към президента Радев, към премиера, министъра на МВР : Какво правите и ще направите срещу мафията! Ето конкретни имена и факти, които са известни на прокуратурата и МНР, и службите за ДЪРЖАВЕН ТРАФИК НА ХЕРОИН - години наред! Въпросът стои със страшна сира и за ЕС и западните служби: Петрич меката на дрогата! Пътят на хероина минава през България за Европа! https://m.youtube.com/watch?v=CYwOoushjHw&t=771s ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА 10 години прикрива този трафик?!? Радев??? Гешев???

Нарцистичното плямпало Бойко Рашков, който се подвизава като министър на вътрешните работи в три правителства, не разкара дембелите от МВР, защото е твърде зает, за да плещи глупотевини в стил „на пазара“, и за да си прави дърварски пиар.

Добре! Нека да е така - Рашков да има някаква вина!. Но за този канал на хероин са уведомени и Борисов, и Гешев, и куп други лица - порицаи, консул,… От 10 години!!! И наркотикът продължава да си върви през България за Европа!! Така че вече е време всеки до си носи отговорността!

Хомо шуробаджанашката група на кокорчо и киртака от бившия МС, Страдат, че им свърши лапачката! Радев взе твърди мерки срещу тяхното безхаберие

Тоя тъпунгер защо изобщо го показват Не трябваше ли да го съдят за нанесени щети върху народа и държавата

Майко мила, тоя още ръси тъпотии... ми какво ще тече по тая "финализирана" линия, ако смея да попитам... не че не знаем отговора: ру..и газ ... сигурно бая са го изпускали тоя върху главата като малък... от толкова сътресение мозъкът му се е разджуркал като айрян и е изтекъл през ушите му... друго обяснение за тоя пидир нямам.

Трябва да се оправят грешките на Хомо групата на кокорчо и киртака от бившия МС! Не трябва да допускаме техните грешки за в бъдеще

Спецов е протеже на Черепа.Беше телепортиран спешно от Дубай за да оглави точно НАП след като закриха Агенцията по хазарта,станала частна на Божков.След това хазарта мина към НАП,та трябвале свой човек да контролира финансовите потоци от хазарт и изпраща инфо,вероятно и да укрива приходи.Както и за други неща.Е да видим сега дали ще ди иьплати дълга от 2.5 млн.прехвърлил на сламен човек.

Тоя защо не е вече в затвора за държавна измяна?

Киро критикаро - освен да подпира парапета на еуглената, както се видя друго не е вършил. Е забърка яка каша с газа, ама както вече знаем - някой друг му е ср$л в гащите, докато се е подпирал човека.

И Кире, намери ли си адвокат за предстоящия развод? Че тази канадката ще ти вземе всичко, че и дашното Ленче също ще избяга от теб! Нещастник!

"Защо се отменят решения на нашето правителство" А ми защото си полуидиот! Ти и управлението на твоето правителство.

е пълен идиот. И е за затвора.

трай бе харвардска дрис..ня

Кой си ти да критикуваш.Засрами се .Ти си тоя който хвърли Държавата ни в хаос.Не сме имали по некадърен премиер досега.

Този не трябваше ли вече да бъде извън България.

За маските и гръцкия терминал е прав. Радев трябваше да остави хората на Кирчо колкото и да е калпав да е самия Кирчо да довършат договарянето за терминала. За маските също е прав. Абсолютна безсмислена дивотия. Виж другите истории, хайде, няма нужда.

А бе, футка майна, кой си ти бе, джендър канадски недоклатен? Имаш мозък колкото на една мисирка, бил завършил Харвард. Завършил си на майка си футката. И килийно училище ти е много. Заминавай за Канада, идиот прост!

Аре бегай Поне лятото да си починем малко от теб и Гугъла

Както каза г-жа Дончева, ПП-то са като едни деца в детска градинка, на които са им взели камиончето, т.е. държавата, а те реват и си го искат обратно, за да си играят с него.

Най-големият ти грях е че се опита да направиш от България една нова Украйна Ние няма да те съдим, Господ си знае работата.

КИРЕТО НЕ Е ЛИ В КАНАДА???.......................ИЛИ ОТ ТАМ РЪСИ ПРОСТОТИИ?:))))))))))))))

Кире, ти те не обаждай, видехме те колко можеш и стуваш! Трай там на резеврната скамейка.

Наглост.Сюед, като го изхвърлиха,пак си позволява да се изказа.

Я пуснете малко коментари за глупостите на Бацето , че да видите , какво става! Тоя и като спи лъже.

Кирил Петков , отново ще управлява , но този път ще има достатъчно гласове че да няма , кой да му извива ръцете ! А крадците от ГЕРБ и ДПС , не им препоръчвам да спят спокойно !

ЕПМ, джендър недоклатен... Лайнара Киро ще гледа властта вече през крив макарон!

Не вярвам. Ако беше добър според ЕО щяха да го оставят. Но не го искат. Прекалено много елементарни гафове преви.

Давай Кирчо , за инат на всичко тъпо! Народа си иска крадците и мафията .Искаше да им покажеш , как живеят в цивилизованите държави , ама няма как , на тези кочината им е свидна ! Прасето си е свикнало да си живее в калта ! Робуват на лидери на които и плюнката , няма да им се залепи , крадци , наглеци и гьонсурати ! Те ни изкрадоха от години , а теб обвиниха в собствените си грехове! Ама , като има тъпаци да им се връзват , те ходят доволни и ухилени, че заради простия народ пак ще блажат!

Не се напъвайте, вашия Кирчо вече е история, и слава богу. Пробвайте с някой друг, ама едва ли ще Ви се получи.

Вземи скрий се бе гьонсурат. Не те е срам за половин година, какви глупости натвори.

Айде оттичай се в канала бе, долна американска мършо! Изчезвай за Канада! Ама коя ще вземеш за там-Мисис Линда българката, или сладкото Ленче?

И двете, дедо попе ;))

Яааа... кирувия дубайски началник вече изкарал посраните бабикянки на площада. Ама и Бабикяната и ХаджиГенка здраво налели сланинки, охранили са се като глезени свини.

Кире, давам ти евала само дето обара Ленчето. За всичко друго да знаеш,мразят те и тези дето им плащат да те хвалят.

Властта опианява. Когато си повярваш, че от меринджей на пробиотици до премиер си вече велик държавник, не можеш да видиш разликата! Цялата клика на ПП беше сбирана от някакви деца, набор 88-89г., които може да са много добри мениджърчета, но не стават нито за дипломати, нито за политици, нито за народни представители. Дипломацията е игра, много дълбока и не е за устата на всеки пикльо, които си мисли, че като има стартъп компания и вече е може да е министър!

Абсолютно вярно!

Курчо и Курнела са абсЕлютно верни на политиката "КРАДЕ, ЛЪЖЕ И СЕ ХВАЛИ" като разпорен. Даже и циганите не вярват на очите си като им видят изпълнениоята...

К. Петков продължава неуморно да ни дава доказателства за това колко е вярна приказката: Когато си глупав това е за цял живот. Лошото е, че при него е комбинирано и с психични проблеми. На такъв, когато и да му наденеш усмирителната риза, все ще е късно. Цяла България е свидетел на и страда от некадърното му управление, тоя идиот продължава да дрънка врели-некипели колко много бил направил за 7 месеца. Да, много направи, вкара държавата в такъв батак, че не знам колко години ще отнеме да се изринат говната от неговите Авгиеви обори. И вместо да се покрие и да си мълчи глупакът продължава да плещи небивалици всеки ден.

тоя Фейсбук, само своя бившия си президент (Тръмп) ли събра смелост да банне? Нашият бивш премиер с какво е по-добър от Тръмп, че още има акаунт? Този човек вече е история и пълен политически крах, защо още го бавите? Бан на акаунта и да върви в аналите на историята!

По-правилното е да се радва че още е жив и здрав и хората не са го пребили, като куче,с камъни по улиците заради изречените от него лъжи и направените дивотии с които ни набута в такива калтаци, че с години няма да можем да се измъкнем, камо ли да се отърсим от тях!

_stankow

Е чакай де, за 7 часа да направят това, което ПП не направи за 7 месеца ? Нали уж, таквоз, 100 дена без критики на правителството ? Или това важи само за назначените от посолството правителства ? Че поне две седмици им дайте !? Личи се, че К.Петков не я разбира политиката. Даже и вестници не е чел като малък ...

Кикито и кака кури не спират да вият в три гласа.

но им взеха и кокала та затова вият на умряло като гладни псета срещу месечина!

Ама кой беше тоя бе, стига сте го показвали тоя лъжец, даже и трибуна да говори..... ТИ СИ НИКОЙ БЕ БЕ ЛЪЖЕЦ!!!!!

Кире кофти е да си оттекъл в канала.

Стига вече го показвайте този с лъжите му. Цената на газа е много по - висока. Лъже та лъже. Нищо им няма на руските доставки.

Киро бил такъв-онакъв... най-великият, най-умният... Дрън..дрън БУЛШИТ! ЛОЗУНГИ и ХВАЛБИ без покритие! Има ФАКТИ: Преди изборите Киро обеща да върне в хазната 8 милиарда, които ГЕРБ краде всяка година. Вместо това за 1 година взе нови дългове за 10 милиарда! ФАКТ! Киро каза, че договорил по-евтина газ от САЩ, но не каза на каква цена. Вместо по-евтина, цената на газта в България ще скочи минимум с 30%. (Вече Булгаргаз искат увеличение с 55%.) ФАКТ! Нали вече не внасяме газ от Русия и не плащаме в рубли. Защо цената се качва, бе, Киро? Киро изгони 70 руски дипломати, за да угоди на САЩ. Сега кой ще е виновен, ако Москва ни цака с газта през зимата? Или нещо друго? Вижте Орбан и Ердоган как си защитават интересите, а не слугуват на САЩ и Брюксел! Най-евтиният бензин в ЕС е в Унгария. ТАКА ЧЕ НЕ МИ ГО ХВАЛЕТЕ ТОЗИ КАНАДСКИ ДЕБИЛ и ЛЪЖЕЦ! Който твърди обратното, да опровергае фактите!

Германия още купува газ от Русия. Дари се оплакват, че им намалили газта по тръбата заради ремонта на турбината. Значи Германия може да купува руска газ за рубли, а ние не можем?! ЗАЩО БЕ? Тъпите германци защо не купуват втечнена газ от САЩ? По-тъпи ли са от Киро Простия?

Олигофрена продажен ходил да натиска ръководството на АЕЦ Козлодуй и да ходатайства за американска компания да продава американско ядрено гориво, което е и опасно при това. Долен боклук. Син на продажна кучка. Обесете го.

Много си малоумен татовото то в хаарвард нищо не си научил ами барем баща ти от ДС да ти беше дал нещо старшина скапан и Боко е по-добре от тоз комсомолец.

Кирчо, кой уважава свален началник и умрял кон? За последните няколко века България не е имала по-голям лъжец от теб и кокорчо. Време е да си вземеш пухкавата половинка шефа на кабинета и всички заедно да отпътувате с еднопосочен билет, където искате, но не и в Сибир, защото там е рай, а вие не го заслужавате.

Просто сега той е от другата страна на барикадата. Лани той изчегъртваше, сега него го изчегъртват. Той какво си мислеше, че ще е вечен ли!?

Кирчо, не всички работят в Булгаргаз, Булгартрансгаз и т.н. Искаш да има газ на всяка цена... ясно просто ще купим най скъпото, никой няма да може да си го позволи и така ще кажем че сме се справили с кризата на недстиг на газта. В Харвард ви учат много добре как да замажете порблема, евала