Петков: Докато Борисов управлява ГЕРБ, не можем да направим каквато и да е коалиция с него

Бившият премиер определи като поредно безумие отказът на ЦИК да назначи за шефове на РИК представители на ПП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто "К", не се ли усещаш, че те употребяват: Принципът "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ" не ти ли говори нещо?

Който мисли,че за шест месеца К.Петков е опоскал държавата,с мутрата за 15г. нищо не е опоскал е абсолютен олигофрен

Правилно.Мутрата трябва да е в затвора,а не да се явява на избори.

Много хора пък смятат, че с кирчо и кокорчо начело на пп не може да се направи коалиция.

Ако ГЕРБ бъдат първа или втора политическа сила след изборите, то Борисов ще се спаси от затвора и ПП и ГЕРБ ще направят стабилна про-атлантическа коалиция. Всички миражи за продължаване с руското влияние в България вече могат да минат на заден план. Наличието на българско оръжие в ръцете на украинците е ясно потвърждение за това.

Продължаваме промяната няма бъдище докато вие с василев сте в управлението а пък герб си отиде и няма връщане като и вие си отивате

Не позна ! ГЕРБ се връща на бял кон. Друг е въпросът, че кой иска да управлява държава опоскана и пълна с проблеми след олигофрена Киро. ГЕРБ са прави да не искат да управляват след тоя нефелник прост.

Петков съвсем изкука. Какво те бърка Борисов, те са Партия и знаят какво правят, а вие сте още с жълто по устата и не ставате. Големи глупости измисляте и се излагате, сами се оплетохте в лъжите си и простотиите които вършите, но той народа си знае работата и виждаи Октомври ще ви светне кой, кой е в политиката.

Всеки средно мислещ човек трябва да е разбрал, че никой не мисли за никого. Немския канцлер, френския президент, италианския и т.н. нямат право на глас. Европа принадлежи на американските еврейски фамилии. Българи, ние сме оцелявали във всякаква среда на живот. Понасяли сме всякакви трудности не характерни за най-пригодния за човешката цивилизация континент Европа. Ако сме единни и не се увличаме към американско, руско или турско влияние ще се запазим. Живеем в матрицата на няколко десетки фамилии, премижаващи повече от половината капитал в света. Бог ни е дал земя, климат и географско положение. Това е нашия капитал. Господин президент Вие имате капацитета да ни изведете през лабиринта и всички интелигентни хора очакват това от Вас. Има карма, съдба и енергия във всяко нещо. Вие сте предопределен за това. Помнете думите на баща си, приживе . Вие сте предопределен за това.

ти луд ли си ??????????????????????????????

Кире, Киренце.. продължаваш с лъжите си. Отиди да те прегледат за твое добро е! 100% имаш патологичен проблем.

Кирее Боко със теб няма да се коалира виж със Лена може но само че от зад

смахнат идиот простак

Ама тоя още ли не е отпрашил за канадето???????????????????????

ТОЗИ КАКВО ГО КАНИТЕ НАВСЯКЪДЕ ТОЗИ ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК КОЙ БИ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО Я МУ ВИЖТЕ САМО ФИЗИОНОМИЯТА ПО НЕЯ ЛИЧИ ЧЕ Е ИЗМАМНИК И ЛЪЖЕЦ НИКОЙ УМЕН ЧОВЕК ПОВЕЧЕ НЕ БИ ГЛАСУВАЛ ЗА ТОЯ ТОЗИ Е ЗА ЗАТВОРА ОСТАВИ ДЪРЖАВАТА НА ДЪНОТО.

Кирчо, кой иска да се коалира с теб? Това Харвард начално училище за лъжци и крадци ли е? Защо се регистрира, нямаш място в Парламента, отиди там от където дойде и се кандидатирай колкото си искаш.

Това му се вика да приготвиш тигана, докато рибата е още в морето. Ами ако не влезете в Парламента въобще бе Кириле?

кире мама, добре хортуваш за банкянския примат, ама не виждаш ли, че сте си лика-прилика? И двамцата не знаете добре български. И двамцата лъжете, без да мигате! Различавате се само по размера на задниците, но по съдържание на другия край на гръбначния стълб – НЕ! С родителска обич - Твоята мама. (по точно - „мама ти“)

Чичка, не знам с кой си си лика-прилика, но много шантав спам си изходил. Най-добре бягай в аптеката да ти дадат некви хапчета...

Клоунче, чадо недоправено, не демонстрирай дислексията си (специално за теб, като по „слаботоков“ – не демонстрирай неспособността си да осмисляш прочетеното)! Ако се напънеш, може и да разбереш, че пиша за двамата полуфабрикати – боко и кирето! Я по добре да си кажеш, това НИК-че „Клоунчето“ да не подсказва за някаква връзка с един зеленясал и дрогиран клоун и да ходиш да се лекуваш!

Ако има коалиция с ГЕРБ това е края на ПП внимавайте да не ви вкарат в капана

хахахахахахаха

явно никога няма да се научи да говори правилно. От глупавото му изказване излиза, че ако Борисов не управлява ГЕРБ, ще могат да се коалират с него? Не с него, а с нея, партията... Не можете да се коалирате с Партия ГЕРБ, докато я управлява Борисов, нефелни, опитай се да си свържеш мислите и най-добре се махай оттук.

Изобщо не мислете за коалиция с ГЕРБ защото ще загубите гласове

А ГЕРБ направо са се затичали, та чак се препъват да правят коалиция с вас. Явно ги бъркате с ДБ, които са готови на всякакви извъртания, само и само да се докопат до депутатството, че иначе "no money, no privileges". Както е рекъл мъдрият българин, "краставите кучета отдалеч се надушват".

Кире,Кире, за чеп за зеле не ставаш. Лъжец

И ние не искаме никаква връзка с ПП докато канадския измамник е в ръководството. Или ококорената мека китка

Кире, ББ ти го каза преди теб в прав текст, че симпатизантите на ГЕРБ не желаят да имат нищо общо с харвардските идиоти. Така че заври си мнението в онова място дето слънце не огрява.

Троянския кон Кирил, Провали четворната коалиция

Герб не желаят да правят Коалиция на лицемерието, с ПП променливите и семейната им власт

Киро го очаква съдбата на Сукашвили.

Киро,ти не ставаш за политик и управляващ,защото си марионетка .Публично и задкулисно ти Просто Киро не защитаваш националния ни интерес в рамките на коноктюрата ни в момента към Евроатлантическата скупщина .В много неща ,на първо място в манипулациитесте и лъжите сте си лика прилика с Бойко комунодоида ,а в другите направления разликата между вас е минимална.Единствено Борисов те превъзхожда в цинизма ,уличния си език и начина на облагодеталстване.За Борисов филията с маз а за българите трохичките и за десерт близалка.

Преди коалицията трябва да минеш 4-те %, бе просто!

Българският народ, Вече веднъж се опари от високите цени на Кирил Петков! Не вярвам втори път, да се подлъже да гласува за ПП! Остават само неговите ПП калинки да протестират

Това теле откога започна да назначава и уволнява лидерите на другите партии? Не че ми пука какво ще се случи с Борисов в политически аспект, но ми се струва, че кири Тъпото прекрасно си дава сметка, че в политическия покер той ще е канарчето на игралната маса, а не Борисов.

Защото не искат коалиция с нито една от партиите отговорни за загробването на България. Освен това Костадинов не се е отметнал от нито едно свое обещание или принцип Това не е правено от нито една полит. партия до момента

Аха, когато са сами всичкото окрадено ще е за тях.

Ясно коя е най-голямата политическа партия. Това е ПП ПП, на която й трябват още 4 депутата, за да бъде мнозинство.

ПП клони на около 5%, другото е медийна уйдорма. Филма на тея помияри свърши. С ПП ще се случи същото като с "новото време"...... Надува се отново балона на ПП с райски газ но няма вече дихатели.Не вярвайте на политолози и социолози, нито на пропагандата от екрана на БТВ и НОВА свързани с Петреас от ЦРУ

Това е като да кажеш - докато мафията не смени ръководството си, няма да работим с нея???!!! Мястото на националните съсипници на държавата ни е само и единствено зад решетките!!!

тоя вЕрно е много проСт

Направо те виждам как се катериш по к у р а на бате Гойко. Тоя пикльо не е в час. Бегай у Канада, че дъртите "пилитици" ще те сготвят без да разбереш откъде ти е дошло.

КИРЕ ПУСКАЙ ЪПДЕЙТ НА МАШИНКИТЕ, ЧЕ НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ДУХНЕШ СУПИЧКАТА.

Просто Киро е учил бизнес администрация в харвард, ама баща му е от ДС. Специалист е по мръсните номера. Сега прави пореден опит да махне Боцко и да направи ГЕРБ патерица. Нада ли обаче, от ГЕРБ са съгласни. Това не им е мравояда и Насти, дето са готови на всичко за власт.

Тоя не е в час някой психиатър да му поговори че не е вече в играта!Само малоумник или роднина може да гласува за тоя нещастник!Тъп канадски пингвин!

Тоест да се разбира, че коалиция е възможна ако не е Бойко?

Ама направихте коалиция да спрете газа нали ?

С тебе само Ристьо мравояда иска да се коалира! И то с отвращение :)

Просто Киро е обикновен нахален олигофрен.

Дреме му на ББ за пионка, като теб , да знаеш. Скоро ще го и разбереш.

Къв си ти бе, че да дава акъл на Борисов да се пенсионира?? Нагло крадливо лекенце, което ограби държавата за 6 месеца... И продължава да бълва глупости и лъжи всеки ден. Тоя човек трябва веднага да бъде арестуван или тикнат в психиатрията. Дано не са останали хора, които да му вярват на простотиите ш лъжите и никой да не гласува за тоя канадски мошеник!! Чумата да го тръшне него и цялата му проклета крадлива фамилия!!

Ние в ГЕРБ сме партия в център-дясно и с луди и откачени хора като Киро Лъжата, който всяка втора дума му беше ИЗЧЕГЪРТВАНЕ не смятаме да правим коалиция Тоя лъже повече и от Корнелия

цялото им управление до сега им е изтъкано от лъжи и скечове!

Киртака кой пръст си навря в ануса на еугЛена?

Дали въобще тия педали ще прескочат границата :)

Тези, които ги спускат, вероятно ще намерят начин. Но този ще остане в историята кат Куролацио Българоубиецът.

Гласовете от ИТН къде ще отидат. Със сигурност няма да е при изродите от израждане. Къде?

Техни са си!

То да беше сиганин, добре, ама канадското ги надмина сичкото сиган заедно. На канадската гад даже кърдърашите ще му завидят. Докат те погледне с таз психо усмивчица на физиономията и вече е отарашил няколко милиарда. Жебчия мечта!

Вижте в Ютуб клип с него, на по - млади години, когато е бил сенатор. Как говори за войната в Сърбия. Супер безскруполен човек. И от такива зависи света.

Кирил трябва да управлява територията България. Наживяхме се на руски кавали да ни свирят как да се развиваме. Нали виждате развитието у нас и около нас. Долу русофилите Комунисти!

Откъде ви намират такива бе, с конкурс ли ви търсят?

Тоя дори урвата еугЛена не може да управлява :)

Стенли, чедо, държава ли сме или територия?

Боклук нещастен, дано те обесят публично за злините които стори.