Петков: ДКК и "Автомагистрали" са шапка за заобикаляне на обществените поръчки

Сблъскваме се с една ситуация, където държавата си е платила парите, но язовирите стоят празни, защото някой не е предал протокола от ДКК към предприятието, което трябва да ги обслужва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирчо, тия неща трябва да ги представиш на Харвард за изучаване, щото българският гений е велик. Едва ли на други места по света има ги има тия работи.

Пак само едни ,,ужасяващи,, ,,потресаващи,, и т.н. празни приказки....дай имена, фирми, да не говорим за доказателства г-н Петков.

Прав си, щото тия неща ги виждаме и знаем. Обаче причината е тайна.

Кога ще влезете в БДЖ ?

Това мазно гейче няма ли да спрат да ни го бутат всеки ден. Не ставаш, пич!

Всяка сутрин и всяка вечер ще ти го бутат герберче.

Гоше, мама, виж, прочети, пред кого богоговееш - крадливо племе бяха твоите съпартийци. Повече власт няма да видят.

Милото момче, изтрещя! Чисто поведенчиски за един месец разликата е видима, неубедителен, неуравновесен, леко объркан, щото хем тъй, ама не баш....., много работа свършили, ама невидима....., ама като я видим, пари няма да видим! Вземай Спецов и сбогом, на добър час!

Човекът ви вади на светло игричките, племе грабливо. Но истината боли, нали? Окрадохте клета майка България. Но идва Видовден!

Абе тоя няма ли си работа, че от една седмица обикаля студията с тези язовири. Кога ходи на работа?

Колко плитко скроени сте, това му е работата - да ви прати на съд за толкова години кражби. Разкатахте й играта на тая държава.

Този от Харвард щеше да проверява как са изразходвани парите за ремонтите на язовирите, а не дали са празни или пълни. Като не намери злоупотреби, сега ни занимава с нивото на водата в сантиметри.

Парите хем "разходвани", хем ги няма и работата не е свършена. Всички видяхме къде са отишли парите - в нощното шкафче на Тиквуний.

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021/06/15/4221408gorazablizkiirodnini-kakvoostanaskritozad/ https://www.mediapool.bg/vladislav-goranov-e-kupil-ofis-imoti-za-750-000-leva-news323065.html

Човече, спри да ревеш , че не можеш да ги уволниш .Там те стяга чепика , нали , няма да можеш да отчетеш уволнения, колкото Кацаров, например. И си лекувай логореята.

Gugnelid

А ти си лекувай гонореята, която си хванал от на майка си дебевото черво.

То само с рима не става ,и смисъл трябва да има, тъпанарино.

Не виждам кой ще се справи по добре от ГЕРБ в управлението на държавата! БСП????ДПС?????ДБ(на Бойкикев и Атанасов)?????ИТН(че той Славчо нема топки да се покаже пред хората)?????.Нека не се заблуждаваме.

Gugnelid

Това изказване на Рей Чарлз ли е? Защото всеки зрящ ще види хиляди опции, всички по-добри от герберастлъка!

Слепородените са така, не се притеснявай, то с управлението на герп ,няма кой знае какво да видиш.

Крадлива алчна паплач всичко държавно нападнаха, и на всякъде където има пари пипат, искат всички държавни предприятия да приватизират, срещу всико държавно само простотии

Не е необходимо да си завършил в Харвард за да намираш кусури на другите.Това го умеят 99% от българите.А и ако получаваш по-голяма заплата от този,който е направил нещо-безценно! Кажи какво ТИ си направил,за да мога аз да ти намеря кусури.

Благодарение на такива изказвания, важни инфраструктурни обекти се стопират, защото изпълнителите не са сигурни , че ще си получат парите за свършената работа. Така заради изказванията на министър Комитова спря работата по магистрала "Хемус", което обрича цяла Северна България.

Всички обвинения са пунта мара ! Дайте РЕАКНИ ДОКАЗАТЕКСТВА ! Заведете дела срещу конкретни лица, за да ги проследим ! Празни думи, празни обвинения, без следа .... РАЗОЧАРОВАТЕ ВСИЧКИ, който не искаме ГЕРБ и модела им !

И това ще стане, след като разровят до дъно и извадят доказателствата. Няма ненаказано зло!

има лесно решение на проблема. спецов да ги провери, рашков да ги уволни и минеков да пусне сигнали до кьовеши... :))))

Че аз в Харвард съм учил как се бърка бетон без пари. Кво знаете Вие!, нищо че тимберицата ми е куха като поплавък от нивомерни система!

Готов ли е северния обходен път на Бургас и ако е готов защо не е пуснат? и ако не е готов защо служебните са спрели работата по него? Завършен ли е ремонта на АМ Тракия край Стара Загора и ако да, защо не е пуснат участъка? Ако не защо не се работи "служебно"?

Препоръчвам на г-н Петков, вечерно време преди да заспи да вземе да почете ЗОП, да го поразучи и тогава да прави крайни заключения. На масата българи е простено да не познават закона, но това не им дава основание да пригласят на мъгляви инсинуации, родени от този министър.

Gugnelid

С всичките тези говна, които изрива от 11-годишното квази-управление на герберастите, дали може да заспи човекът?

За в бъдеще ще разчитаме на такива като теб ................. ограничени.

Браво само така!Единственото притеснително е че времето ви е малко а безобразията са хиляди.

как Крадлив Дедо се опита да открадне АМ"Тракия" в полза на сина си и като не му се отвори парашута построи няколко чешмички и екопътеки за същите пари.

си червена шапка, върху куха харвардска глава!

Не е нормално да се крадат. Крадат от нас, крадат от майките и бащи ни, крадат от децата ни. НЕ! Не искам да се краде! Искам който е крал, да си понесе последствията и да виси в затвора с години. Моля, не оневинявайте крадците, те са престъпници. Категорично не подкрепям краденето!

Много лесно лесно изказваш тъждения и слагаш епитети, само по слухове, които те удовлетворяват.

Започвай; Спецов Рашков Мая Манолова Корнелия Нинова Слави Трифонов Татяна Дончева. Цялото БСП цялото ДПС, целият ГЕРБ ако щеш. Пинокио плюс цялата му партия. всички тия по един или друг начин са били в управлението на България последните 30 години. Та моето момче я ми кажи сега кой е тоя чистия и неопетнения??? А да пропуснах-Радев за уреждане на любовницата си на държавна работа.

Аз гласувам за ГЕРБ заради всичко направено до момента(магистрали,пречиствателни станции,метро........),но и за да отстраняват точно подобен вид възможности за заобикаляне на закони. Ако не могат да ги променят(тези възможности за заобикаляне на закона),дали от некомпетентност,дали умишлено,или да угодят на ДПС И БСП(много фирми точно на тези партии са подизпълнители),то тогава няма и да гласувам за тях. Но все пак, мисля да им дам последен шанс на идващите избори.

точно така де!!! те кУмОнистите правиха закони последните 10 години - Верните кУмОнисти дето още пазят билета и внучетата на партизаните от отряда Чавдар

Защото ГЕРБ успяха да убедят евр.съюз ,че искат да оправят държавата и получиха необходимите средства за да го направят. Но,висшия пилотаж в политиката на България,ще бъде точно отстраняването на подобен вид закони.Ще бъде трудно,предвид комунистическата паплач и русоробите (хамелеоните)които са навсякъде по веригата(от чистачки та до партиите),но ако искаме по добра България,това е начина.Въпроса е д аоли ГЕРБ може да се справи?Да видим.

щот и на ЕК им са крадне, ама там кат фанат и мачкат. Май намериха инструмента на наша територия.

Руското червено говедо, и в Харвард да пасе си остава овца.

Забележете логиката на подръжниците на ГЕРБ: Всеки който започне да показва и да изкарва какви са ги вършили задължително е говедо и при това хем червено ами и руско при това. Няма изобщо значение кой си, какво си и какви са ти убежденията почнеш ли да ги критикуваш автоматично ставаш руски шпионин, платен от БСП и при това и говедо! Колко лесно и удобно! Колко плитко мислене! Но впредвид средния умсвен капацитет на привържениците на ГЕРБ нищо неочаквано! А колко е смешно да им слушаш после и защитните тези, то гора изникнала вече на мястото на язовирите ама били източени три дни преди репортажите. Те сигурно и целите села са руски червени говеда задето разправят че вече почти година там си пасът стадата! Ама сигурно пак не сме разбрали, това най-вероятно са някакви нови породи животни които се водят на смесена паша, хем на сухо, хем във водата! Толкова са глупави и хаотични в действията и обнясненията си, че вече не могат и поне едно правдоподобно обяснение да дадът!

Сателитните снимки на язовира показват наличие на вода на 30-ти на 31 май. Има ги публично.

Няма никаква култура при строежа на тези магистрали! Нито една моя пластика не са инсталирали по детелините! Корупция ...

хи-хи-хи ..................... Бойко направи за 4 години повече пътища, отколкото комундетата за един век. Бойко направи газопроводите и намали цената на газта наполовина... Изплати ви кражбата на КТБ, Оправи дивотията с Белене. Бойко се пребори с мора по козите, които Комоциото заразяваше. Бойко се пребори с рашката чума по свинете, която се появи прескачайки Румъния. Бойко откри повече артефакти за древните бол-Арий траките, от всички. Бойко спаси нарочно обезводнения от червените Перник, с източения от комунистите язовир, като построи водопровод и донесе вода за града от Родопите! Бойко с веща дипломация не допусна емигрантския натиск ! Бойко помогна на Северна Македония да влезе в НАТО и чакалнята за ЕС ! НЕ СИ КУПИ ЯХТА КАТО СЪСЕЛА нито офшорка ............. Бойко ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА СВЕТА И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС Бойко ни вкара в Банковия Съюз и чакалнята за Еврозоната ! НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕТЕ КРАКАТА НА БОЙКО ............. Бойко РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНОНОЩНО КАТО НИКОЙ ДРУГ преглъщаше обиди, клевети и интриги скалъпени от ИНТРИГАНТСКОТО РУСКО ДОЛНО РЕШЕТНО ФЪРЧИЛО СЛУГА НА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ за това правите ПУЧове космосът ви пречи, че сте тъпи злобни интриганти комундета продали се на вражеска дивашка изолирана територия... дори не казвам страна или държава https://www.youtube.com/watch?v=yostcMQ3qXw хи-хи-хи ~~~○~~~ Ние, безсмъртните хекати: Аз нереида нимфа Панопея Сиренцето и нереида Амфитрита, от личната свита на Свещена Богиня Рея - Малката Русалка и дриада нимфа Дафне и ореада нимфа Бритомартида, от личната свита на Свещена Богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Màрица, Артемида на Олимп и деа Диана, Добрата Неотлъчно ден и нощ ви пазим! С машините искат да фалшифицират изборите, за да ни превърнат в Диктатура като Беларус и да ни извадят от Европейския Съюз и НАТО. Това Престъпление вече го направиха и Радев по тъмни доби го обнародва скоростно в Държавен вестник. Зад всичко това стоят руските служби БСП, ИТН, ДБ, ИМВ и ДПС. Главен извършител е Радев и Чалгарите от новото ОФ

Че едва ли има човек в тая държава, който да не знае че всичко е корупция, че с обществените поръчки се източват милиони и ... Положителното в случая е че въпреки откраднатите милиони има и доста построени неща. Хайде спомнете си какво беше по времето на БСП, СДС и НДСВ - пак се крадеше здраво но никой нищо не правеше, за пример можете да ползвате Гърция - с предприсъединителните фондове на ЕС си направиха магистрали за молиарди евро, а какво направиха нашите ръководители - НИЩО. Та сега същите тези паразити ми обясняват кое, как се прави, айде без тия!

Има копупция, краде се, но се строи. Опитай се за момент да си представиш какво можеше да е построено, ако не се крадеше.... Ей това искам аз, а не да ме лъжат в очите.

Ами те те лъжат в очите ама ти си отворил уста и лапаш като шаран 20 години бяха по един или друг начин в управлението на България всички тия дето сега се представят за чисти и неопетнени. Какво са построили и какво са направили за доброто на хората можеш ли да посочиш? Не можеш ама продължаваш с отворена уста да крещиш Слава!!!

Мойто момче, вместо да се ровиш в неща, от които нищо не разбираш, хвани свърши нещо смислено, плана за възстановяване барем внесете! Ама той Узункат ви е заповядал само хейт да леете, и трябва да изпълнявате....

Важното е ,че всичко това точене на пари от страна на ГЕРБ и тяхните приближени приключи. Ей там. 20% на изборите нищо не могат да направят.

А за страната помисли ли?

си чешете езиците по студиа, едни 12 милиар, ще ни подминат

Не, просто няма да бъдат откраднати

Ами по - добре да дойдат, дори с риск част от тях да бъдат откраднати, отколкото бъоюе да не дойдат!

Винаги е по-добре част от евро фондовете да се откраднат, от колкото да ги спрат съвсем!

fen, Глупендер, кажете го това на баба ви Меркел да видим дали още ще тупа рамото на Баце. Ама ѝ го кажете в очите, че сте доволни да крадат вас и всеки европейски данъкоплатец.

ще се утече в Бяло море!

Спокойно народе, ние сме спецове :)

Където се строи, там се и краде! Но комундетата бяха доразвили темата, грабеха и не строяха!

Ей сега му повярвах на всичките приказки. Тоя човек дето дори не знаеше че шефовете на автомагистрали се избират с конкурс и не могат току-тъй да бъдат уволнявани назначавани от който там министър дойде на власт и му е скимнало да уволнява всичко наред за да си сложи свои хора. Сигурен съм че дори само за един от тия микроязовири документацията е над 100 страници. Я сега някой да ми каже когато я успя да прочете цялата документация, кога успя да я анализира и кога успя да изиска цените на фирмите в България и да направи сравнения??? Най-обикновена данъчна ревизия тече седмици докато се проверят всички документи. Тоя непризнат гений за един ден е прочел всичко де що има като документация в министерството. Пък в почивките за кафе е проверявал как вървят цените на строителството в България.

Вземи да създадеш нещо, само се ровиш!? Това ли ти е задачата? Има си органи за разследвания. Това ли ти е градивно-креативна политика?

Има си органи, ама се самосезираха чак след като министърът разрови. Да рови още!

Под вола теле .. За мен е по-важно, че магистралите ги има. Новите министри деструктивно се опитват да ги спрат

За магистралата до най-бедния район в ЕС ли говориш? Защото аз я чакам от 2007ма още.

Ами да тия бяха построили тия дето 20 години управляваха България преди ГЕРБ.

А помниш ли времето, когато не се строеше абсолютно нищо?

Този човек ще може ли да изкара до Юли? Като гледам скоро ще се наложи да си лекува нервите и в крайна сметка ще завъди PTSD.

Вече се притесняваме за психичното здраве на г-н Кирил, с такава емоция разказва за "разкритията", сякаш е открил ... топлата вода. Едва ли има изненадани българи от "ревизията". Всичко си е заложено още в основата на ПРЕХОДА и "демокрацията" - КОНСТИТУЦИЯТА, в която премахнаха КОНТРОЛА на суверена върху народните представители и съдиите - те станаха НЕотзоваеми и НЕсменяеми! И цялото НОВО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ева мамата на държавността - единият закон забранява, другият закон позволява, едно и също нещо! Пълно мазало. ЗАКОНИ, които може да НЕ СЕ прилагат, както са разписани - НЕ СА НИКАКВИ ЗАКОНИ!! И президента Радев, ако беше умен НЕзависим човек с умни съветници, можеше по интелигентен начин да ПРОМЕНИ няколко члена в Конституцията, още повече че ГЕРБ - мнозинството бяха готови да ги направят. ....................................... РЕШЕНИЕТО за стопиране на изтичането на ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕСУРС какво е?! За народа е по-важно ХАРВАРДСКИТЕ възпитаници да кажат КАК ефективно да се спре източването, а не да обикалят ТВ-та и да се измъчват емоционално при преразказите по картинки.

Е как, прокуратурата е най-изненадана.

-Безстопанственост и злоупотреби за милиони при проверката на язовирите??? Кирил Петков - Харвард Това ли е пряката работа на хардварския възпитаник? Министерството на икономиката има ли дейност за внос/износ? Този "министър" защо не се ангажира с осигуряването на прословутите, вече, машини за гласуване? Моля, министър Петков да отговори.

А защо никой не споменава същия порочен модел, който бе прехвърлен и в модела Информационно обслужване?

Защото ГЕРБ на толкова места са се оср*ли,ч е не 2 месеца, а 2 години няма да стигнат за да се изчистим от тях.

Петков, след като заставаш твърдо зад Спецов, като политик и специалист си приключен, олекваш, никой повече няма да те вземе насериозно.

Да но , закона го позволява и фирмата е държавна .

Когато законът позволява злоуптреби за сметка на държавния бюджет, променяш закона. Идват избори. Гласувай! “Ако изборите не променяха нищо, нямаше да купуват гласове.”

Изчегъркване на Герб до кокал му е майката.

Това го искът само хора с изчегъркан мозък

Не става въпрос за ГЕРБ, а за практиките на злоупотреби и прикриването им

И като разкрият и спрат магистралите се пита колко ще са умрели от това че няма автомагистрали ами само вротокласни пътища. И ще спечелии българска фирма работа кога ме няма. Конкурсите ще са 6 месеца и още две годин съдилища по европейските инстанции. Автомагистрали съществуева именно затова, за да може нещичко да се строи без да го спре Брюксел, който няма сметка България да има бърза инфраструктура. Ако няма автомагистрали парите за автомагистралите ще отиват като дълг за българия в джоба на някой немец.

"Автомагистрали" ЕАД са държавна фирма. Монтажи също са държавна фирма. Т.е държавата е платила едни пари предварително на себе си. Тракия беше строена с конкурси и стана МНОГОООООО КАЧЕСТВЕНА!!! С всики усилия се опитват да спрат строителството на Хемус, Струва ми се че цяла северна България на 11 юли може да посинее

Малий, колко си проЗД! Човекът ти обяснява ясно, че това са шапки, за да не се спазва ЗОП - те не вършат нищо, не проектират, не строят, не почистват - те само наемат подизпълнители, демек РЕАЛНИ изпълнители, които вече НЕ СА държавни фирми, глупако!

Че от де тогава се пръкнаха тези магистрали?

Всичко така е направено, че да са подчинени само на мутрата от Банкя

Няма лошо! Боко поне ги държеше из късо!

Гарантирано от Герб

Тия въртят сучат, ама все хората искат да сменят.

С такива като титана Спецов

този лъже като дърт сиганин. искаше да продава на България неработещи ковид тестове. на това ли те учиха в харвар. лъжец.

Какви са тия неработещи тестове? Показват, че си здрав ли?

Че в БГ има безхаберие знаем не е ново, има го от 60 и повече години насам, Дай концепция как ше се спре, така на парче няма да ти се получи.

Няма смисъл да се преследват престъпниците, казваш! Интересен подход! Герберче си, нали?

То пък вие комунистите сам назад гледате, бъдещето не ви интересува

С тактиката стани да седна не става както ви се иска на вас