Петима сирийци и българка обвинени за финансиране на терористи

Единият от петимата сирийци е със задочно обвинение и е обявен за международно издирване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съдиите когато разберат че тия са прехвърлили 25 милиона евро.... красота...

В сутрешните новини на БНР НЯМАШЕ НИТО ЕДНА НОВИНА ЗА И ОТ БЪЛГАРИЯ! Сега ни занимавате с фантасмагории - как се борите за сигурността на страната ,а не казвате как и кога ще се откаже от властта банкянският простак и авера му?!?!?!?

Хванали са ги, до тук добре. Ще разнищват, ще се будалкат с "промяна мярката за неотклонение", ще протакат по нашенски. Както и да е, но някой ще се заме ли да проверява българските помагачи от администрацията, които с лека ръка са им осигурили да са: "законно пребиваващи у нас"? ДАНС много лесно може да излови тези мушмороци по бюрата, стига да няма политически чадъри. А такива колкото щеш. Изобщо, какво прави полицията на север от софийската джамия, от там до Централна гара е пълно с частни съборетини и гръмко обявени Хостели, а пред тях очевидни мигранти. А иначе на скоро един шеф се оплакваше, че лагера за настаняване е полупразен.

Още сириици приемаите и им даваите бг. документи ............................................................................................................. хахахахахаха

"Българката" е била на име Мелиха, Айше или Шалварие?

1. Краднали ли са ги тези 100 коли у нас ? Сигурно са минавали през турско да ги карат до там.Или са ги пращали по пощата или по хавалата, как са нещата? 2. Дали са признали тези 100 коли на кой са ги продали?На асадовците ли, на кюрдите, на турските съюзници, на самостоятелните банди или американските.

всъщност това са коли от need for speed, и парите са в биткойни и това е някаква супермодерна шашмалогична схема. Каквато за нашата изостанала действителност е космическа, но дори за жалката сирия, дето уж от над 5 години е в гражданска война, но въпреки това населението й постоянно се увеличава (направи справка с нашето население от точно 30 години насам), та дори за тая уж жалка държава такива неща са ежедневие. Просто там и кравари и ватници и резняци и всякакви си ги размятат. Дори май японци имаше няколко. По стар обичай ни казват 1/10 от истината. И те така те.

Давам жокер на ДАНС. Лицето Мохамед ал Бармауи подвизаващ се в България като представител на така наречената опозиция в Сирия. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСЕН.

Да не би случайно посоченото лице да е гостувало на тайната среща в Правец, организирана от Н. Младенов?!

А Пеевски защо ходи често в Катар?? А кой игра танц със саби?? А защо всяка слушашта и пееща чалга мечтае за екскур в Емиратите? Всичко се вижда в 21век и всичко се знае гопода дупетати.

Големите банки не търпят друг да спонсорира "неистовото желание за демократични промени" на сирийския народ /в този случай/, а и на всички други народи, дори и украинския. Жалките напъни на сегашните управляващи у нас са единствено и само с цел замъгляване на факта, че Българската държава беше въвлечена от тях в продажбата за терористите-убийци на оръжия и муниции и осигуряване на логистика. Това поне 5 телевизии го показаха, някой да не вземе да ме убеждава, че сме продавали чрез втори и трети... Започнах с големите банки, за тях говоря. Ама за кой ли път държавните ни жени и тук-таме мъже качиха България на лайняната талига на позора. Не се ли научиха, че като се хванеш за губещия, никога не можеш да излезеш победител. Колко пъти... Не видяха ли, че сегашния ни чорбаджия не може да печели войни - каквото и предимство да му дадат технологичните оръжия, веднага след това бива пропилявано с недалновидни политически действия. То не беше Виетнам, Ирак, Афганистан, Сирия, а иде ред и на Украйна. САЩ гледат директната пачалба, да откраднат, както са правили войските-победители през вековете. Ами то какво да се очаква от държава с тристагодишна история, която е най-големия длъжник в историята на човечеството - дължи вече повече от 200 милиарда долара на други държави, на частни банки, на тяхната социална и пенсионна система и най-много на ФЕД... И тук, преди да опонирате, прочетете!!! Обърнете внимание на ФЕД и на факта, че САЩ нямат собствена валута - долара се емитира от организация от частни банки с участие на федералното правителство като наблюдател. Та хич не ми се иска да се срамувам, когато следвоенното правителство на Сирия започне да внася в ООН и, не дай си Боже, в някой съд искове срещу спонсорите на въоръжените терористи-метежници. А там добро за нас няма да кажат, за жалост.

10000+

то цяла тническо терористична партия дпс има в булгаристан и нищо, захранвана и ръководена от резняците ама тиквата най гъст с тях...

На ви Пакт на ООН за миграцията ...

ПървоАприлска хохохо за воленчо и сиьерчо глас давайте хихи

Два пъти прочетох материала и мисля че треторазряден адвокат ще им свърши работа.

Аз бих заложил на студент 3 курс

Ама то в материала всички данни ли са дадени, че се бех поразсеял? Толкова публични личности у нас се занимаваха с това, а сега решиха да измият лицето с треторазрядни ятаци...

А какво се случва с радикалните ислямисти от циганската махала в Пазарджик ?!!! А с турските емисари , които необезпокоявани шетат из Родопа планина от десетилетия ?!!! Арнаудова ... ?!!!!

Senator1

Професор Христо Маринов казваше, кои са двете най-хубави професии. Военен през мирно време и търговец през военно време.

Компютри и компоти. Ожесточеното преследване на тези хора е предимно заради заобикалянето на световната банкова система и неплащането на рекета. Очевидно авторът се опитва хем да каже нещо, хем да каже само правилни неща (от гледна точка на плащащите сметката). Забелязват се няколко интересни неща в текста -откога търгуването с коли е престъпление? Към България и през България към Азия и Африка са преминали много милиони коли. Откога терористите в Сирия станаха тероиристи? Нали до тази сутрин врагът беше Асад и враговете му поддържани от нас? Оръжейната ни промишленост под контрола на демократичните ни братя и с дебелия си "сосбтвеник" не сварва да произведе достатъчно за тези същите "терористи". Или греша? Колите са за държавни цели и Асад, т.е. терористи... объркващо е и опитите за лъжене са смешни.

Държавата те мачка и не ти дава да заработиш законно нормална заплата, а когато намериш начин за изкарване на лесни пари те съдят за престъпление против републиката.. Е за това хората се махат от България.

Русия използва всички канали за да подхранва тероризма в Европа с ограбените от България пари и да подкопава единството на ЕС.

Ами Тъп НАРКОМАН си ДАНС да те провери ,да не си от Арабите

Въпрос на време е България да бъде ударена отново от терористи. Този път жертвите няма да са чужденци, а може да е всеки от нас. На хиляди наши цигани и турци се промиват мозъците според Корана, а там има стотици стихове като тези по-долу. „И се сражавайте с тях, докато не ще има заблуда и религията ще е на Аллах” (2:193); „Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах… и не изповядват правата вяра – докато не дадат налога (джизя) безусловно и с покорство” (9:29); „Когато не повярват – гибел за тях!” (47:8) ; „За неверниците има болезнено мъчение.” (58:4); „Да се отсекат ръцете и нозете им кръстом!” (5:33); „Господи мой, не оставяй на земята нито един неверник!” (71:26);

Явно само сирийските терористи не са разбрали ,че тук хората живеят с по 1 000 лв заплата които харчат много пестеливо. А това за българака-та ,дето финансирала... Така като е обяснено в статията звучи като онези приказки за стоте хиляди компютри дето сме били изнесли за Япония ,а се оказало че не били компютри а компоти и не сме ги изнесли ,а са ни ги върнали.

А кой ще провери стотиците закупени имоти в центъра на София от"бедните бежанци"от къде толкова пари у тях?

Петима сирийци и българка обвинени за финансиране на терористи Всички са невинни до доказване на противното, но в случая няма имена, няма снимки. Случай, при който става въпрос за финансиране на тероризма. А не стига, че направиха Иванчева интернет звезда, но ни показаха и белезниците на ръцете й, и прангите на краката й...

Дано не е пак много шум за нищо,нагледа ли сме се как нашата прокуратура само говори а доказателства никакви....

Тая какви ги плещи - щели да извършват терористични действия? Ами че то у нас на всеки ъгъл се предлага дюнер-кебап и дюнерджиите ни пазят! Къде е генералът от МВР да й го обясни професионално?

Изглежда, че тези момчета са стъпили на пръстите на нашите търговци на автомобили, така че сега трябва да бъдат оставени настрана. След края на войната се очаква бизнесът да процъфтява.

денгите на БСП и ДПС за изборите,а? Сега рашките тряя да вадят други денги

Всичи арабоиди в България са потенциални терористи. Мулатите полуарабели от смесесни бракове също.

Кой вярва на българската прокуратура, бре? Това си е ОПГ за тероризъм над редовия гражданин.

Как нашенците с нещо хубаво не се похвалиха, които в днешно време за печелбари се обявиха?

Българката от кое сороско нпо е. Кажете, не се срамувайте. Обама, вече не е президент.

Шестима от задържаните 43-ма са обвинени, единият от тях задочно, защото се издирва...добреее!

САЩ се изтегля от Сирия... а ние "случайно" резнахме финансирането на тези които се целуваха с Николай Младенов в Правец;)

Войната в Сирия ПРИКЛЮЧИ.Всички от този регон намърдали се в България незабавно да бъдат върнати доброволно или насила по родните им места.Абсолютно всички начело със сирийската общност независимо за или против Асад са.Независимо че някои имат българско гражданство от много години,смесени бракове, време е да се върнат да възстановяват родината си Сирия-да пренесат бизнеса си там.За да имаме добри взаимоотношения.Гостоприемството ни приключи.

Мечтател !

Хм, какви терористи в Европа, откъде се появиха? Нали тези, които дойдоха и трябваше да ги посрещнем с разтворени обятия, бяха "нещастни бежанци", "лекари и инженери"...А сега какво се оказа-"терористи"? Май, май някои политици са за затвора, ама надали.

Браво ! Кой каквото да казва за вас ,но си вършите работата ! А Варненските Гагаузи изпратиха човек с Българска Лична карта по Заповед на един треторазряден квартален Прокурор човек , който видимо е не виновен ! Аз не съм имал добри мисли към варненските съдии ,прокурори , гранични полицаи и въобще администрацията на Града Варна ! Някакви чудни с не общо българско мислене ,които между себе си говорещи на неразбираем език за много българи Гагауски , тези Варненски съдии получиха проклятието на много българи -макар да са гагаузи и копанари !

Продали 100 коли в Сирия, но това си са законни сделки. Пак простотии. Давали пари хвала или КЕШ ? Как го доказвате ? Със свидетели . Араби и свидетели ?

Гошо ,Гошо момче лошо тези мангали Утре могат да ни взривят ,не се опитвай да ги защитаваш ! Има много такива спящи клетки на ИДИЛ в България и ДАНС колкото може слава Богу се справя !

Какъв ДАНС , какви пет лева те гонят , ако решат да оставят атентати в България , мислиш ли , че има кой да ги спре ?

Дали ДАНС или НАП не е много ясно. Спомняте ли си онази акция срещу нелегални тютюн за наргилета? НАП ги бяха надушили и случайно разкриха, че един от тях бил важен човек в ИДИЛ, съвсем случайно бяха намерили документ.

Банките не търпят конкуренцията :)

Ако има европейски ръководители, веднага ще товарят всички мангали и право в САЩ, които умишлено направиха Арабската пролет за да отслабят Европа и я разнебитят. За съжаление последният независим ръководител в Европа беше генерал дьо Гол. След него всички са американски измекяри

Някой да не си мисли,че България е изключение от правилото?! Навсякъде в Европа т.н. бежанци правят едно и също.

като ги изгониха от държавите им

Ахаа, викаш нормално е да се занимават с нелегална дейност и тероризъм, защото ги били изгонили... Според теб сигурно е и нормално да изнасилват, колят и взривяват европейците, които ги съжалиха и приеха, и делят залъка си тях. "Браво", добра отплата за гостоприемството, няма що.

А банките не правят ли същото ?