Петима полицаи от Четвърто РУ са задържани за рекет на търговци

Ще има още трима обвинени по делото срещу Елена Йончева, заяви заместник-главният прокурор Иван Гешев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

lashkaite gi pri kurvata Ivancheva !!!

Тези с рекета ги сложете със снимка и имена. Те са по-опасни от крадците на коли, понеже знаят как работи МВР и ще вредят и за напред, дори и да не са в системата.

Браво на г-н Гешев, работи ефективно, ще има превенция вече. Българите бързо тръгват по пътеката,когато видят че има власт,която яко пипа. Ербапи са когато е свободия и не се търси отговорност. Сега вече не е така.

Малко пушилка да се дигне , да видите, как ГЕРПавите се борят с корупцията! Ама те не знаели този всеизвестен факт - мутрите и полицаите са комбина, при ГЕРБ рекета е държавна политика и основен способ за превземане на изгоден бизнес!

Звучи добре, но все пак да изчакаме произнасянето на присъдите! Защото досега спец акций много, но осъдени няма! За това да не бързаме с хвалебствията!

Щеше да е супер,ако имаше осъдени.А,то само показност и нищо повече.защо се хабите ,като Съдебната система е проядена от корупция. Няма такава държава.

Няма да ти кажа моето мнение защото,скоро ще си ходите от ГЕРБ.

Задържали сте най - болнавите куки - дископатия, полиневропатия, олигофрения,идиотия - все диагнози характерни за невинно набедени бандити ... ще се наложи докато изтече давността да са под домашен арест, за да се лекуват ... дагже един от тях има цирей на дупето.

Слободия, не свободия

А как е като не е така?

А колко още остават? 80% полицаите са престъпници вече. Язък за съвестните из между тях..

Защо не им преброиха и описаха парите публично? Вече усвоихме тази добра практика. Доколкото са ги пощадили, ще поседят няколко дена в домашен арест, после ще се окаже, че са чисти.

Редови полицаи изнудвачи .Представете си какво става по миниСТЕРВства, парламаМента и прочее !

Свестните просто все още не са разбрали в какво се заключава длъжностната им характеристика.....

В алеята пред 4 РУ с надпис - те са нашата гордост да ги сложат .....

Новината кърти, понеже са много бройки и ги обявяват. Те в МВР често хващат катаджии, но ги пускат да работят пак. Но 5 броя на веднъж, това си е удар!

Полицията е свързващото звено между престъпността и политиката!

А дано, ама надали... За всички българи ще има затягане на дисциплината или само за етническите, а за другите ще е както до сега?

и сиа кат минат едни други трима на обиколка по рекетираните обекти, ще се окаже, че тез петимата никой нито ги е чувал, нито ги е виждал... да бе, рекетираха ни, ама не бяха тези петимата...

Демокрацията е синоним на корупцията !

Прословутата демократична власт при ФД и ИК веднага уволни всички служители на МВР разкривали престъпления против номенклатярата. Естествено, новата номенклатура не искаше да я разследват. В МВР останаха само некадърниците , подмазвачите и послушковците. Народът под влиянието на новата власт 30 г. псува и плю МВР. Резултатът е виден.Многобройна полиция и многобройна мафия. Симбиоза !По улиците униформен милиционер не можеш да видиш. И да го видиш те са с кондукторска униформа. Респект към тях няма. Те са страхлими и циганите ги бият.

Защо ме триете. Точно така е

"За посегателство над полицай трябва да се стреля на месо" - по-тъпоумните ни съграждани.

Катаджиите - рекетьори в КАТ Варна още ли "работят" ?

Защото хем си прост, хем не го осъзнаваш, а се мислиш за голям мозък.

Колегите им ще се постараят да ги прикрият.

1312

Все си мисля, че е ясно на всеки, че всяко заведения плаща такса "спокойствие" на подобни служители...

Пазете се от полицаи и престъпници !

Е що така не са ги подържали с белезници няколко часа в центъра на София? Нали при ареста на Иванчева точно прокуратурата разправяше, че било нормална практика, кви са тия двойни стандарти? И от МВР как ще коментират, че явно не успяват да се справят с практиката служителите им да извършват рекети? Нали щяха да бъдат "безкомпромисни"? Или това са го имали предвид за цивременто за вдигане на заплатки два пъти за една година?

Ченгеджийската паплач са като хлебарките. За всеки, заловен в корупция и рекети, има други десет, които седят на скрито.

Въпросът е защо има защо да плаща ?

Браво на полицията и прокуратурата - криминално проявени, корумпирани полицаи, перачи на пари, олигарси!

Интересни неща стават нощем в парка пред 4тото РПУ в София, дежурните полицай носят бира от съседната бакалия, проститутки се навъртат и отвеждат пииналите полюции за разслабване..роднста полюция ни пази..

Това серизен коментар ли е или ирония не разбрах. И за малките деца е ясно, че това е акция, срещу онези, които не плащат дял в партийната каса и се прави сега за да отклони вниманието от опраскването на Елена Йончева, която разполага с данни за голямата измама с магистралите.

КАКВО е стореното от 4 Български полицаи: 1. Рекет от Държавни служители над граждани (търговци)? - къде е новината... 2. Някъкъв вид на Държавна корупция от полицаи? - кой е изненадан ... 3. Или става дума за организирана държавна престъпна група? - Т.Е. престъпници на държавна служба, които веднъж получават пари от народа, раздавани от вожд, с цел да пазят народа от престъпници, а те си заработват втора заплата по изпитан престъпен начин? - КЛАСИЧЕСКА ДЪРЖАВНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА? Имало и началници от държавната група? – ДА нали е организирана… Имало и Други началници, които ги назначавали и ги издигали за началници? – Да нали е Държавна и организирана… Били и въоръжени с държавни пистолети? - ДА нали е организирана държавна престъпна група… И си имали началник? – ДА Министър на държавната организирана престъпна група… А министъра се отчитал на министър председател в министерският съвет? – Да така правят всички организирани държавни престъпни групи – специализирани са по профили…

И защо не ги публикува тези данни, като разполага с тях. Защо не сезира прокуратурата толкова време вече или да прокуратурата да се самосезира след публикуването на тези данни.

Това репе ууу има черна слава...до него стърчи 12 етажен блок на ДС агентите и техните копелдаци, а в градинката отпред стари ДС генерали обменят "опит" ка се дои овчето стадо..

Интересни неща стават нощем в парка пред 4тото РПУ в София, дежурните полицай носят бира от съседната бакалия, проститутки се навъртат и отвеждат пииналите полюции за разслабване..родната полюция ни пази..

Корумпирани рекетиращи полицаи са по- зле и по- вредни от циганите.

Почвам да си мисля, че предпочитам да си имам работа с бандити. Там поне всичко е ясно и ако успееш да се защитиш при обира или рекета, няма да те арестуват, че си хвърлил един бой на униформен тюфлек.

Бирата за полицаите със сигурност е "на промоция".

то всички шофьори плащаме ;такса спокойствие; или гражданска отговорност , ама все не стига ,та прибавиха и винетка , и пак не стига та измислиха и колани , и пак не стига ,и фарове през деня , и пак не стига . Та тия кръчмите им по ръка, ако не вземат ще ги смятат за баламурняци и ще се изгуби ;респекта; ама явно са прекалили , а като се прекали става лошо за всички

Йончева има ли връзка с полицията, та и тука я бутат? То вярно, че рибата се вмирисва откъм главата,ама тя не е никаква глава.....

Има резон в това писание. Освен всичко са груби и невъзпитани.

Най-после някой наистина виновен да задържат, основните рекетьори сега са полицаи, публична тайна е... Но дали има доказателства за тия или пак ще стане шумна акция и после насиране без доказателства...

Явно шефовете им са искали все повече и повече и след като потърпевшите вече не издържали на рекета, а униформените не платили нагоре, просто са изгорели! И това са хора, които живеят от нашите данъци и са назначени да ни пазят от престъпниците!!! После им вярвай за нещо! Пък за помощ и защита и дума да не става!

Нали ви е ясно че в съда ще се окаже че те не са ги изнудвали а са си пили заедно кафе.

кой кого да задържа, има ли некорумпирани ???? Ако има в кое министерство работят ?? Всичките до един са за кауша

Тодор Живков никой не може да го изтрие, ощ по-малко платени джендърчета

Ти си истински Нострадамус и всичко ти е ясно. Само не разбирам как така Елена Йончева бившата метреса на станишеф Разбира за всякакви далавери, но когато тя бърка в кацата с меда нищо не знае, нищо не предполага и ни прави на баламурковци с общи приказки .