Петима полицаи от Четвърто РУ са задържани за рекет на търговци

Ще има още трима обвинени по делото срещу Елена Йончева, заяви заместник-главният прокурор Иван Гешев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам арест тип Иванчева¿

Защо такива новини са само преди избори... ? Не смея да кажа едно "Браво", защото не знам доколко режисирани са тези арести. Ако полицай бъде хванат в подобни схеми, трябва минимум 10 г. затвор... Защото той ПАРИ НЕ НОСИ, А САМО ХАРЧИ ОТ НАШИТЕ.

Публикувано от проф. Нели Огнянова:Докато беше на власт, Бойко Борисов обясняваше, че не се меси нито в медиите, нито в банките. Министърът на културата от неговото правителство Вежди Рашидов години по късно го опроверга: "Ако толкова не знаете какво стои в банката . Банката е собственик на вестниците, а Делян Пеевски е боздуганът с майка си Ирена Кръстева отпред. Те перат едни пари. Ние оставихме всички мангизи да минават през банката на тоя… на Доган, парите да текат, спокойно да се управлява заради един медиен комфорт и сега разбрахме, че това са едни гадове, които ни изпързаляха", каза Рашидов.

гешев гее шев целио свът те виде че си политическа подлога и тие ОБЕЩАНО да бъдеш гладен прокурор ше станеш да знаиш вола като РИЕ го фърля на гарбо си и ти си същио инвалид. но пусти пари и самочувствие за недосегаемост нямат краи един всекидневен бол клук които изхвърляме в кофите

След 1989 година : - махленските пишлемета се групират като квартална хулиганска група - хулиганските групи се обединяват в градски банди - градските банди стават рекетьорски групировки - рекетьорските групировки се обединяват на национално ниво като "застрахователи - застрахователите се оказват част от новите политически партии и набързо овладяват ръководните партийни постове - на партиите по право се полага на ротационен принцип да овладяват държавната власт ... и резултата за народ и държава е - ВИЗИМИ РЕЗУЛТАТИ!

Под безславното ръководство на ГРОБ, се връщаме в дивите 90 години на миналия век, по времето на развиващата се педокрация!

При такива вести ме налазват разни съмнения,щото вярата ми вече и с тапишници е разбита. Търговци,полицаи,прокурори.... дано не се окаже,че истината е някъде по средата.Дай боже да не е удар в празното.

в МВР без коментар ,вси4ките са СВИНСКИ ЧЕРВА навързани, роднини, а в , гранична на сто процента е фамилна собственост интересно защо никой не се интересува от началниците им, КОЙ НА КОГО ПЛАЩА НА ВСЕКИ Е ЯСНО идват избори

Полицаи рекетьори... до къде я докарахме...

кой кого да задържа, има ли некорумпирани ???? Ако има в кое министерство работят ?? Всичките до един са за кауша

Нали ви е ясно че в съда ще се окаже че те не са ги изнудвали а са си пили заедно кафе.

Явно шефовете им са искали все повече и повече и след като потърпевшите вече не издържали на рекета, а униформените не платили нагоре, просто са изгорели! И това са хора, които живеят от нашите данъци и са назначени да ни пазят от престъпниците!!! После им вярвай за нещо! Пък за помощ и защита и дума да не става!

Най-после някой наистина виновен да задържат, основните рекетьори сега са полицаи, публична тайна е... Но дали има доказателства за тия или пак ще стане шумна акция и после насиране без доказателства...

Йончева има ли връзка с полицията, та и тука я бутат? То вярно, че рибата се вмирисва откъм главата,ама тя не е никаква глава.....

то всички шофьори плащаме ;такса спокойствие; или гражданска отговорност , ама все не стига ,та прибавиха и винетка , и пак не стига та измислиха и колани , и пак не стига ,и фарове през деня , и пак не стига . Та тия кръчмите им по ръка, ако не вземат ще ги смятат за баламурняци и ще се изгуби ;респекта; ама явно са прекалили , а като се прекали става лошо за всички

Почвам да си мисля, че предпочитам да си имам работа с бандити. Там поне всичко е ясно и ако успееш да се защитиш при обира или рекета, няма да те арестуват, че си хвърлил един бой на униформен тюфлек.

Корумпирани рекетиращи полицаи са по- зле и по- вредни от циганите.

Интересни неща стават нощем в парка пред 4тото РПУ в София, дежурните полицай носят бира от съседната бакалия, проститутки се навъртат и отвеждат пииналите полюции за разслабване..родната полюция ни пази..

Това репе ууу има черна слава...до него стърчи 12 етажен блок на ДС агентите и техните копелдаци, а в градинката отпред стари ДС генерали обменят "опит" ка се дои овчето стадо..

КАКВО е стореното от 4 Български полицаи: 1. Рекет от Държавни служители над граждани (търговци)? - къде е новината... 2. Някъкъв вид на Държавна корупция от полицаи? - кой е изненадан ... 3. Или става дума за организирана държавна престъпна група? - Т.Е. престъпници на държавна служба, които веднъж получават пари от народа, раздавани от вожд, с цел да пазят народа от престъпници, а те си заработват втора заплата по изпитан престъпен начин? - КЛАСИЧЕСКА ДЪРЖАВНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА? Имало и началници от държавната група? – ДА нали е организирана… Имало и Други началници, които ги назначавали и ги издигали за началници? – Да нали е Държавна и организирана… Били и въоръжени с държавни пистолети? - ДА нали е организирана държавна престъпна група… И си имали началник? – ДА Министър на държавната организирана престъпна група… А министъра се отчитал на министър председател в министерският съвет? – Да така правят всички организирани държавни престъпни групи – специализирани са по профили…

Интересни неща стават нощем в парка пред 4тото РПУ в София, дежурните полицай носят бира от съседната бакалия, проститутки се навъртат и отвеждат пииналите полюции за разслабване..роднста полюция ни пази..

Бирата за полицаите със сигурност е "на промоция".

Браво на полицията и прокуратурата - криминално проявени, корумпирани полицаи, перачи на пари, олигарси!

Това серизен коментар ли е или ирония не разбрах. И за малките деца е ясно, че това е акция, срещу онези, които не плащат дял в партийната каса и се прави сега за да отклони вниманието от опраскването на Елена Йончева, която разполага с данни за голямата измама с магистралите.

И защо не ги публикува тези данни, като разполага с тях. Защо не сезира прокуратурата толкова време вече или да прокуратурата да се самосезира след публикуването на тези данни.

Ти си истински Нострадамус и всичко ти е ясно. Само не разбирам как така Елена Йончева бившата метреса на станишеф Разбира за всякакви далавери, но когато тя бърка в кацата с меда нищо не знае, нищо не предполага и ни прави на баламурковци с общи приказки .

Ченгеджийската паплач са като хлебарките. За всеки, заловен в корупция и рекети, има други десет, които седят на скрито.

Е що така не са ги подържали с белезници няколко часа в центъра на София? Нали при ареста на Иванчева точно прокуратурата разправяше, че било нормална практика, кви са тия двойни стандарти? И от МВР как ще коментират, че явно не успяват да се справят с практиката служителите им да извършват рекети? Нали щяха да бъдат "безкомпромисни"? Или това са го имали предвид за цивременто за вдигане на заплатки два пъти за една година?

Пазете се от полицаи и престъпници !

1312

Все си мисля, че е ясно на всеки, че всяко заведения плаща такса "спокойствие" на подобни служители...

Въпросът е защо има защо да плаща ?

Катаджиите - рекетьори в КАТ Варна още ли "работят" ?

Че то има ли други в КАТ?

"За посегателство над полицай трябва да се стреля на месо" - по-тъпоумните ни съграждани.

Защо ме триете. Точно така е

Защото хем си прост, хем не го осъзнаваш, а се мислиш за голям мозък.

Тодор Живков никой не може да го изтрие, ощ по-малко платени джендърчета

Прословутата демократична власт при ФД и ИК веднага уволни всички служители на МВР разкривали престъпления против номенклатярата. Естествено, новата номенклатура не искаше да я разследват. В МВР останаха само некадърниците , подмазвачите и послушковците. Народът под влиянието на новата власт 30 г. псува и плю МВР. Резултатът е виден.Многобройна полиция и многобройна мафия. Симбиоза !По улиците униформен милиционер не можеш да видиш. И да го видиш те са с кондукторска униформа. Респект към тях няма. Те са страхлими и циганите ги бият.

Има резон в това писание. Освен всичко са груби и невъзпитани.

Демокрацията е синоним на корупцията !

и сиа кат минат едни други трима на обиколка по рекетираните обекти, ще се окаже, че тез петимата никой нито ги е чувал, нито ги е виждал... да бе, рекетираха ни, ама не бяха тези петимата...

Полицията е свързващото звено между престъпността и политиката!

Новината кърти, понеже са много бройки и ги обявяват. Те в МВР често хващат катаджии, но ги пускат да работят пак. Но 5 броя на веднъж, това си е удар!

Редови полицаи изнудвачи .Представете си какво става по миниСТЕРВства, парламаМента и прочее !

Защо не им преброиха и описаха парите публично? Вече усвоихме тази добра практика. Доколкото са ги пощадили, ще поседят няколко дена в домашен арест, после ще се окаже, че са чисти.

А колко още остават? 80% полицаите са престъпници вече. Язък за съвестните из между тях..

Свестните просто все още не са разбрали в какво се заключава длъжностната им характеристика.....

Задържали сте най - болнавите куки - дископатия, полиневропатия, олигофрения,идиотия - все диагнози характерни за невинно набедени бандити ... ще се наложи докато изтече давността да са под домашен арест, за да се лекуват ... дагже един от тях има цирей на дупето.

Няма да ти кажа моето мнение защото,скоро ще си ходите от ГЕРБ.

Щеше да е супер,ако имаше осъдени.А,то само показност и нищо повече.защо се хабите ,като Съдебната система е проядена от корупция. Няма такава държава.

Звучи добре, но все пак да изчакаме произнасянето на присъдите! Защото досега спец акций много, но осъдени няма! За това да не бързаме с хвалебствията!

Малко пушилка да се дигне , да видите, как ГЕРПавите се борят с корупцията! Ама те не знаели този всеизвестен факт - мутрите и полицаите са комбина, при ГЕРБ рекета е държавна политика и основен способ за превземане на изгоден бизнес!

Браво на г-н Гешев, работи ефективно, ще има превенция вече. Българите бързо тръгват по пътеката,когато видят че има власт,която яко пипа. Ербапи са когато е свободия и не се търси отговорност. Сега вече не е така.

Слободия, не свободия

А как е като не е така?

А дано, ама надали... За всички българи ще има затягане на дисциплината или само за етническите, а за другите ще е както до сега?

Тези с рекета ги сложете със снимка и имена. Те са по-опасни от крадците на коли, понеже знаят как работи МВР и ще вредят и за напред, дори и да не са в системата.

В алеята пред 4 РУ с надпис - те са нашата гордост да ги сложат .....

Колегите им ще се постараят да ги прикрият.

lashkaite gi pri kurvata Ivancheva !!!