Предявиха обвинения на петима съучастници на убиеца от Ница

Франция предяви обвинения и наложи временно задържане под стража на петимата заподозрени, които са контактували с атентатора от Ница, съобщи Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Предявиха обвинения на петима съучастници на убиеца от Ница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо на Оланд не му е чиста работата. Службите му поискали да се унищожат записите на атентата. Търсете в ВВС:City refuses police call to delete CCTV images. Изобщо Оланд май използва случая да опраска някпго.

НЕ злорадствам, но колониалните държави като Франция например, ще си сърбат попарата студена , защото режимите и в Тунис и в другите там Алжир,Мароко, Чад,Мали, Сомалия и какви ли не други бяха насилствено премахнати , защото били "тоталитарни" , даваха гражданство и убежище на гражданите им безпрекословно с предимство пред каквито и да са източно-европейски емигранти,които са готовите специалисти за икономиката им, а не неграмотните и тъпи бежанци , които се "въдеха" като зайци и им "цицаха на бозката" безплатно десетилетия , дори поколения наред ...Защо ?! Защо в цяла Европа се водеше война срещу бившия соц.лагер и се даваше приоритет на резаците ?! РЕЗУЛТАТЪТ е ПЛАЧЕВЕН...

защо ли...,защото изпуснаха питомното, а ловеха дивото...

Имат аргументи бетон без съмнение. Имало сгатия, предполагам от вестника запазена на телефона му и запис на концерт от меатопрестъплението. Валс изглежда влиза в състояние на паника.

Attentat de Nice : quand la justice demande à la mairie de détruire 24 heures d'images ---------------------------- Сиреч по нашенски за какво иде реч: Съдебните власти са поискали общината в Ница да изтрие записите на 6 камери, снимали газенето на хората по крайбрежната алея, под предлог,че "искат да спрат неконтролируемото разпространение на тези записи" /?!!/. На който му се чете цялата статия на френски, барабар със сканираните копия на заповедта за унищожаването на доказателствата, да потърси статията в Le Figaro. Има ли изненадани, дами и г-да европеизирани българи?

по-добре да му бяха проверили камиона, след като са го спрели, дали наистина е пълен със сладолед, а не да го пускат.

Ма нали бяха казали, че завалията бил луд със семейни проблеми, който пиел, пушел, ял свински пържоли и нямал нищо общо с исляма???

Просто са арестували познаните му. Абе нещо французите се излагат.

За 1-2 седмици и вече 5-ма с обвинения. У нас на службите и бяха нужни 4 ГОДИНИ за да намерят овиняем за Сарафово...

Официалното съобщение на МВР в сайта на министерството е "ИЗПРЕВАРИЛО" с 12 минути взрива на автобуса?! Какво чудно има в това, че 4 години са били нужни за замазване на този гаф. А "лошият мат'риял" помни само три дни, каквото и да било,