17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Калинке що неоставиш хората да си гледат празниците ами ги заливаш с негативна енергия и преписани стари "новини". Милост нямате в тоя сайт бе .Нещастници.

Твърдят, че има 5000 уйгури в Сирия и не искат да се върнат, а не направят десант и докато турци и руснаци правят пазарлъци избият исламистите и изчезнат. Все пак не е лесна такава операция, но а да видим какво могат.

Най-вероятно са уйгури. Китайски ислямисти. Никой не затрахован от такива. Разберете го лузъри. И не че е за пренебрегване убийството на невинни хора, но само в България на ден загиват средно 2-3 човека от катастрофи, а в цяла Европа по 50-100.

Знам само бе боко се одупи на китайските комунисти за пари, както и че ЕС взе заем от комунистически Китай.

Други като сърби, гърци, румънци са много по-затънали в китайски заеми.

Исках да напиша днес нещо хубаво, но под такава селекция новини какво да бъде... Единственото, което ми идва на ум е "Клозетна журналистика правена от психопати"

Затова сде именуват дирници. Проблемът е, че и другите са дирници.

Нищо хубаво няма! На коледа ни заливат с помия. Няма отрицателни новини, затова ни пишат за неща станали във вторник(?!) на другия край на света.

си счупила крака...да Ви имам заглавията,ДИР-ници...

Че този ще бъде осъден подобаващо.А иначе жалко за загиналите....

Поне днес напишете нещо хубаво и весело и не ни занимавайте с глупости. От мен ВЕСЕЛА КОЛЕДА и ЩАСТЛИВИ ПРАЗНИЦИ на всички Българи !

Тюх, Европа се разпада...А, то било в Китай...Не върви обичайната опорка а, другари? Сега видях, че някакви полуидиоти, все пак си я пробутват

и на коледа ли си без опорка във вид на помия,обади се на дедо ти коледа за подарък във вид на страпон

Глад, глад..много съм зле..Искам си социализЪма, че всички да сме равни Гледам, научил си думички на чужд ( загниващ) език..Е, само една де, ама точно каквото ти трябва. Ай чиститу

Колко престъпления на глава от населението има в Китай и в Европа ? Колко е населението на Китай и колко на Европа.? Провери и си изтрескай тъпата тиква в едно дърво

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Не знам дали е китайска пролет или китайска зима, но е ужасно. Евентуално следващото е и те да навлекат жълти жилетки. Или да искат китекзит. Или нещо друго.

Голямя, голяма.......много голяма !

Няма ли какво толкова да пишете, което да е интересно за нас и да дава някаква информация, а сте превели статия за Китай, нещо, което никого неинтересува.

явно и китайците изпитват нужда от евро и краварски ценности

Дали е Сорос?