17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре де, ама защо ни занимавате с този помак?

е що в крака а не в главата? Егаси дори кадърните убийци вече напуснаха страната... последния да гаси тока!

е що в крака а не в главата? Егаси дори кадърните убийци вече напуснаха страната... последния да гаси тока!

Вие давате ли си сметка, че какъвто и да е този някой е стрелял по него? Стрелял е! В държавата в която вие си гледате децата! Вие идиоти ли сте бе, хора? Никаква нормалност ли не е останала у вас? Съвсем ли оскотяхте?

Не сме оскотяли, но познаваме "този". Не е като да не се е случвало да налита да бие хора. Само да ти припомня, че беше дясната ръка на Голямата Рижа. Ако е налетял да бие не когото трябва, като нищо някой му е напълнил краката с олово, и няма да е незаслужено.

Намерил е каквото е търсил.

Стелците бяха пет човека, и бяха със споделен пистолет. Подхвърляха си го и играеха на уцели говедото.

И на този съвременен Левски ли посегнаха! А не беше ли той идола на "патриотите", когато гонеше по баирите мигранти и ги връзваше със " свински опашки" ръцете, да не му пречат когато им обръща джобовете за да събере "парсата?

Добре де, защо цяден ни занимават с поредното леке. По тази логика в страната всеки ден, една шапка наркодилърчета ядат здрав бой, защо и тях не ги вкарате в новините, между тях поне има по-значими личности от този фишек.

БХК му има зъб. Не можа да го осъди, после го заплашва, а сега го стреля

Не разбирам защо продължават да ни занимават с тоя псевдо-герой. Ясно e на всички, които са прочели някъде с какво се е занимавал и още повече след като чуят начина по който говори и комуникира за какъв човек става въпрос. Във Света има неписани закони и един от тях е, че каквото посееш това ще пожънеш. Рано или късно. Не го казвам със злоба или за да злорадствам, не съм такъв човек. Просто казвам, след случая с опашките, "Перата" май е започнал да сее посятото...

той е олицетворение на всичко антиеврогейско.

Хирургическата интервенция по изваждането на куршум не е ли операция, или е манипулация като поставянето на инжекция?

Не и ако куршумите са излезли.

Ох божке Спасителя са го ранили в крачето , ох каква трагедия ах каква мъка. 4 гилзи, 10-15 дупки - дрън дрън. Да ги ева в стрелците щом това говедо от два метра не са могли да го уцелят. Друг е въпроса, че може да не са искали да го уцелят. Не е изключено и тоя малоумник сам да си е поръчал героизма. Че и снимка пуснали как лекичко подава крачето като за стриптийз.

Има грешка в заглавието. Виждам три рани в краката - двата задни и преден десен.

Той Перата си е провокатор на антибългарските партии! И нещо подобно се очакваше!

Знае си също, че вчера в краката, а ако продължава с глупостите си - утре в главата. С мутрите се оправят по мутренски.

обработени хирургически ...:):):)

България на мутрите! Оставка, тикво миризлива!

Запотената руска медия ми е изтрила коментара за тоя селянин? 111-то място, потняги платени!

Целили са май оная му рабта. Дали не я е слагал дето не трябва?

в опитите си да разклатят България, щом опряха до подобни бутафорни „разстрели“ и „бягство“ на арестант, дето така или иначе трябваше да го пуснат няколко часа след „бягството“. Все удобни съвпадения баш по време на вота на недоверие. Ако някой искаше да го убие, щеше да го убие. Стреляли му в краката, ха, ха, ха. Сега елементарно употребяват хайдука, но си го запазват за бъдещо ползване.

да те разклатят отзад

Входна рана отзад, изходна рана отпред, предполагам?

тия псевдопатриоти тъпунгери с 1 гънка са супер опасни и все са недоволни от всичко. ако ще имаме патриоти, нека поне да са интелигентни, за да има наистина ефект от подобен партиотизъм

Какъв патриот може да е този. Напротив - пълен комплексар. Проверете какво значи фамилията му: Низамов (низам = турски войник от редовната армия)

Nizam - от арабски - ред и дисциплина

Колеги внимавайте! За човек като този прострелване в краката си е опасно - близко до важната глава е. Виж ако го бяха простреляли в горната глава можеше да си отдъхнете.

Това са т.н. "патриоти", русофили - бандити, каквито са слугите на руските олигарси.

лично Путин е виновен.

Интересни неща пишете, но Низамов в профила си във фейсбук съвсем други неща разказва. Интригуващо!

Едва ли ще се разбере на кого от висшата държавна администрация е попречил с действията си срещу трафика на мигранти. Знае се, че в този трафик се разиграват огромни пари. И само използвайки голяма власт може да се осигури безпрепятствено извличане на печалби от потока, заставяйки органите да не си вършат работата. вече бяхме свидетели на трафиканти, начело, на които беше една кандидатдепутатка. Не е изключено и поддържащите я управляващи да са организирали покушението Другия заинтересован за ликвидиране на потърпевшия от стрелбата е bTV - спомняне си оня случай, когато поръчков оператор се опита да натопи Перата по време на протести срещу циганските своеволия в Асеновград. Нищо не става ей така, случайно!

Зобчето ти е съсипало и мозъчето, перчо.

Излекувай се първо ти, след това останалите

той е трафикант на мигранти

защо няма коментари или това не е важно всеки ден стрелят по някпго и навсякъде лъжа в медииите

Не закачайте Перата, той е наше момче.