"Пет звезди" обяви, че остава в правителството, Италия се спаси от политическа криза

Коалиционното управление беше на косъм от разпад и изборите чукаха на вратата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама 5 звезди са част от попъулистки кабинет. Не козируват и не пркеланят главички на всяка умно-красива заповед "свише", която ощетява италианското общество.

Не бе, просто и те хапват рубъли.

И как според теб е възможно страна с БВП под италианския ще храни движенията по цял свят? Много ви издиша пропагандата. Ама няма да седна да ви уча. Блъскайте си главите.

Досущ като нашите променливи.. шубе ги е от нови избори че италианското Възраждане ще ги изрита всичките и затова се крепят и краднат до последно!

От маргиналното Израждане никой не го е страх. Освен самото Израждане, защото в следващия парламент най-вероятно няма да влезете. Един път излъгахте, че сте антиваксъри и ви мина номера, сега се правите на руски патриоти, ама и тази тема се разми, а има и други пропутински партийки. Вие какво по-различно предлагате, освен един възмуртав, надут, озлобен и негативен червей и един зализан джендър до него?!

На всякъде едно и също. Либерастите едвам удържат властта с едни и методи.

И тези ли са като наще две Кир-кукорчета :)))))

Това стечение на обстоятелствата е обратното на желанието на италианския народ. Очаквайте поредната европейска държава, изпаднала в безредици, бунтове и революции.

Виктор Вълков почина днес. Заедно с Любен Гоцев и другите монтерейци и тимаджии оглозгаха България до кокал. Дали са си занесли нещо на онзи свят? Едва ли! Там ще им се въздаде заслуженото. Радев марионетката на Решетников е същия като тях. Дано се опомни докато е време.

Видовден е да има някакво възмездие. Тоя си пукна угоен и разплут в камарите си пари.

Драги и той като наш Киро - набълбука ги с дълг

Наш КП е "нъмбър уан" в света. Италианците във войната не се набутват доброволно, и сърцата им изобщо не са извън страната им.