САЩ: Китай съвсем очевидно е взел страната на Русия и е всичко друго, освен честен посредник

Няма да възобновим участието си в договора за ограничаване на ядрените оръжия СТАРТ, докато Вашингтон не се вслуша в позицията на Москва, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Китай съвсем очевидно е взел страната на Русия и е всичко друго, освен честен посредник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам какво изчаква Путин,но дано излезе победител... единствения,който открито се противопостави на САЩ и НАТО...те са кърлежа на нашето време...

Джандарите сащ могат да пръснат на китайците на курс. Русия щева мачка здраво американска измет

САЩ очевидно е взел страната на ФАШИЗМА !

Въшлясала ушанка е най-опасното нещо за свободата и демокрацията в българия за съжаление ги четете надолу в коментарите но това е самата истина бог да пази българия те са готови да предадат страната си само и само руската малоумна машина да действа в българия като плъхове

По-спокойно ватенки по-спокойна че пияна ви излиза от устата да вършите и да ръсите само глупости по форумите не забравяйте че българия е демократична страна и свободна а вие с това робско мислене трябва да напуснете нашата страна по най-бързия начин

Ктде видя свобода бе Вова? Къде видя демокрация? Тя умря преди години. Явно не си живял по времето на НРБ. Сега ти пак ти дикруват какво да ядеш, колко да ядеш и прочее. Просто навремето имаше само една партия, а сега същата тази партия е раздробена на 20 клонинги. За ония в ЕС не отварям дъма-там е ЕССР!

Вия руските копейки сте съгласни да предадете интересите на българия за да угодите на един малоумник който не знае какви ги върши и избива мирни хора

За БайДрън говориш нали? В Сирия, Йемен, Ирак ....

Какви интереси бре Yes/No еднобитов? Къде ни е държавата? Кой си разгради държавата от източноевропейците, освен нас? Правителство не можете да направите, щото не преставлявате народа, остава и последната институция да свалите и вече сме напълно разграден двор.

Тролове на руската пропаганда по-спокойно че ще се изприщите усрахте се от коментари по-надолу малоущина и некомпетентност но това е присъщо за вас защото сте едноклетъчни мисленето ви е ограничено

Русия и Китай са големи държави и за разлика от някои мижитурки в ЕС не играят по свирката на сащ

Поредните прорашистки глупости

Каква изненада....

Китай съвсем очевидно е взел страната на Русия, тъй като има стари сметки за уреждане със САЩ от 1949 г. когато след обявява на КНР САЩ помогна и осигури защита на изгонените от континента след гражданската война Гоминдан и Чан кайши да се настанят на остров Тайван, който е част от територията на Китай. Въпреки стремежа на Китай да присъедини по мирен начин Тайван към Китай, както стана с Хонконг, се среща противодействие от страна на САЩ.

Че кой няма стари сметки за уреждане със сащ. Те нали "спасяват" всеки, на който искат да вземат нещо, без значение от мнението на " спасявания".

САЩ, нищо не е очевидно! Манипулатори, лъжци, мошеници - това са краварските политици.

Ами колко тъп трябва да си за да казваш на държава от 3000 години че няма права на човека и че Си ДЗИ ПИН е тъп! Естествено ще вземе страна ,ерго тази политика на САЩ е умишлена.Иначе излиза че е тъпа което е още по зле.

Краварите съвсем взеха да ни мислят за идиоти.Китай бил взел страна.Ами разбира се че ще вземе.Кой налага на Китай санкции?Сигурно не е Русия.Кой ще подкрепи Китай да си върне Тайван? Русия разбира се.Кой може да осигури на Китай евтини суровини ? Пак Русия.А краварите са едни невинни говеда.Сигурно Русия направи преврата в 2014 година.И сигурно пак виден руски дипломат каза на европейците да го духат а не краварски.За съжаление Европа се управлява в момента от една дърта разпоретина която цял живот е служила само за разплод и няколко дърти педала а начело на Америка е един немощен старец ,който се спъва и пада , не може да слезе сам от влак и го придържат и има изблици на деменция.И ако очаквате от този бардак нещо смислено е напразно.

Ало, адвоката на орките, по-спокойно, че ще полчиш инфаркт от това, което ще последва през следващите седмици...

Тоталното поражение на нато и сащ в украйна. Но то вече е факт, само глупаците не го виждат

Китай нищо друго освен страната на Русия не може да вземе.Ако Русия бъде изядена от канибалите следващата е Китай.Индия пакистан,бразилия и цялият свят ,ако иска да е свободен сега е моментът да се бие срущу англосаксонците.Борбата трябва да е на живат и смърт с тях средну положение няма.Справка коренното население на САЩ,Канада,Австралия,Нова Зеландия просто ги няма ,изядени.В гена на англосаксонците е да избиват други народи.С тех преговорите са невъзможни,винаги ще те излъжат.

Дир, колкото и да триете, няма да изтриете истината! Наглостта им ги заслепява и ще ги погуби!Но наглосаксите това и заслужават! А ние трябва да измислим как да помогнем на Русия!

Като се превърнете в това от което ви е създал Господ - кал. Душите ви са кални, сърцата ви са кални, помислите ви са долни. Никой човек с чисто сърце не може да подкрепя престъпленията извършвани от руската армия на чужда земя.

Но пък със чисто сърце трябва да подкрепа избиването от американската армия на нарочените за "лоши", така ли? Мира в този свят ще настъпи, когато такива като теб спрат да се мислят за богопомазани, за цвета на цивилизацията и напредъка. Просто хора сте, като всички други. И да, изиването на хора е престъпление НЕЗВИСИМО кой го извършва.

А престъпления извършвани от американската армия може да се подкрепят така ли ? Чудя се чии души са кални и черни? Защо мълчиш като г*з за престъпленията в Йемен, Сирия, Ирак и т.н. ?? Шефа ли не дава да крякаш за тях ? Лицемери

ДРЪН , ДРЪН ФЕЙКОВЕ ! КОЙ ЛИ ИМ ВЕРВА ?

Интересно Русия колко надпревари във въоръжаване счита за достатъчно да загуби?! То даже предната надпревара във въоръжаването я загуби Варшавския договор - демек СССР + половин Европа. Сега къде са тръгнали? Ватниците купуват дронове от Иран и снаряди от Северна Корея, тръгнали да се мерят със САЩ във възможно най-скъпото за производство и поддръжка въоръжение - ядреното. Ми хубаво - то САЩ това и чакат, за тях да произвеждат скъпи оръжия стимулира местната икономика и това винаги е било така. А за ядрените ще плаща и Европа и Австралия, и Япония, и Южна Корея. То бива простотия, ама ватнишката е безгранична.

Пич, въобще не си наясно с проблема който имат САЩ с производството на плутоний и обогатяването на уран за военни цели.Айде стига с тая мантра за най великите кравари.

Е, аз помня как един негър развяваше една ампула в ООН, и после се оказа нагла лъжа...................

Очаквам в близките 20 години китайската диаспора в САЩ да си поиска права. И територии на базата на концентрирано население. А мексиканците един час няма да чакат след тях.

Педро, а ти знаеш ли колко руснаци живеят в руската федерация? Ако другите от федерацията си потърсят правата? Казахи, якути, азербайджанци, грузинци, арменци, татари, българи и още около 100 народа? Всъщност те вече се осъзнаха и го правят.

Да, да знаем - всеки който не ви подгъзува хич не е честен! Крайно време е всички страни да ви покажат среден пръст и да отидете там където ви е мястото - на бунището на историята!

Струва ми се Всякакви Опити за Разговор …както Тук, така И изобщо в задунайшката незнамквоси - СА Напразни. ——— КремълБесовете - Ще бъдат Смряскани. …С или Без действия на Пекин. …и ТогаваВече - ТазиПланета Ще си отдъхне. ….колкото до ЗемитеНи - ясно че Ще има Каквото ОтдавнаТрябва.

Държава която е създадена от ПАНДИЗЧИИ и откраднала земята на убитите от тях ИНДИЯНЦИ а тези който оцеляли натискали в резервати.. Същите който са измислили робството и търговията с хора РОБИ същите донесли демокрация ДЕГРАДАЦИЯ в Виетнам Югославия Авганистан Ирак Сирия и др.Днес си присвояват правото да дават съвети на народа създал барута и най големия строеж на човечеството.

Не одобрявам руската политика и действия, НОООоо тези в какво качество се обаждат ?? Защо си мислят че могат да се държат с всички , както се държат тук в Европа като някакви бабаити ? Те само идват , дават нареждания и прибират суровините, вижте България, Сърбия, Косово та чак до балтика и атлантика. Обаче тук няма да мине, да не мине че иначе ще си такова таковата.

А вие съвсем очевидно сте взели страната на Украйна. Не, не просто сте взели страна, вие предизвикахте тази война и направо воювате с Русия и ще продължавате да воювате до последния украинец. Украинците нямат друг избор, освен да загинат като пушечно месо за да гарантират печалбите на американския военно-промишлен комплекс. Лошото е, че след тях наред са поляците, и вероятно - ние българите, ако не се осъзнаем на време.

Вие сте най честните единствено вашата гледна точка е вярната а разказахте играта на арабите за последните 20 години впивате се някаде и смучете докрай като кърлежи

Е то какво излиза - всяка държава, на която правителството не е сложено от ЦРУ е против сащ и е на страната на Русия ? Защо сащ се месят така брутално в изборите на правителствата в държавите от ЕС ? От какво ги е страх - от истината ли ? Че хората не искат да бъдат роби на фалшивите демократи и президенти отвъд океана - от това ли ги е страх да не се каже публично ? Или смятат да купуват и източните държави с лъскави мъниста, както си "купиха" Америка от индианците ? Докога смятат да продължават с тази елементарна колониална политика - не си ли научиха урока, че тя върви само до източните държави в ЕС, последно бяха РУмъния и България - в Азия, Африка, Южна Америка се провали ?

Това изказване на Прайс е доста лошо за Европа... Китай до сега се опитваха да балансират между Русия и натиска от запада. С подобни изказвания, както и с явната критика към китайския план за мир от страна на ЕС, просто на Китай се дава зелена светлина да се включат по-активно на страната на Русия. В крайна сметка Китай имат интерес да започнат доставка на оръжие на Русия - Войната в Украйна не само изтощава Русия, тя изтощава и НАТО, подкопава и политическия "елит" на запада. Колкото по-изтощен е запада, толкова по-лесно Китай ще си прибере Тайван. А и няма абсолютно никакво правно основание Китай да не доставя оръжие на Русия, след като САЩ и ЕС доставят безплатно на Украйна. Глупаците "лидери" в ЕС е крайно време да излязат от илюзията в която се намират че това е някакъв дребен локален конфликт тип Ирак/Либия/Афганистан/Сирия и че нещата ще могат да се регулират някак си след това. ЕС трябва веднага, да започне да провежда собствена политика и то в комбинация и партньорство с Китай и да спре да изпълнява плановете на НАТО и САЩ иначе вървим към Трета световна война и то на континента ЕВРОПА. Тази война няма да е ограничена на територията на Украйна, а след това няма да има страна която да не срината из основи от Атлантическия до Тихия океан, ако въобще съществува някакъв живот на планетата Земя.

+++++

чакай мърсила фон дер кинти от америка и това расистко говедо борел да им дойде това което казваш до главата.ако започне 3тата световна тия са си били камшика за уса.

Тепърва американците ще разберат колко много държави са срещу тях

Надявам се и да го усетят. Ще стане, когато народите си изберат лидери с топки, а не разни фусти предателки. САЩ са в дълбока всеобхватна криза и искат да завлекат целия свят със себе си, защото иначе губят позиция на диктатор. Който сега се отдръпне настрана от огромния зловонен падащ труп САЩ, ще види хаир. Краварите 2021 емитираха 40% от всички долари, емитирани някога в историята. Сега гласуват за още дългове. Това са безумни действия от позиция на най-въоръжената и най-интригантската държава в света. Всичко това ги деноминира от лидерската позиция. Който е отворил голяма уста за пресни долари, скоро ще се задави. Светът не се крепи на пари, а на ценности. Парите са резултат и ако са придобити по силата на коруптивни интереси, това е едно от глупавите неща, които може да направи човек. Европейски лидери продават опциите на нациите си и на ЕС за некой новонапечатан долар, което е унижение за човешката им същност. Време е да започнат съдилища за произвола срещу Европа, който европейски лидери извършват под пряката диктовка на САЩ. Не е достатъчно, че ще влязат в историята като мухльовци. Трябва повече.

Тази американска песен я знаем - щом някой не ни подкрепя 100% (включително всичките ни лъжи, престъпления и глупости) в този конфликт, то той е на страната на Русия. И знаете ли, в края на краищата така и ще стане, защото не може да се иска всички да са такива лизачи, както страните от ЕС. Хората имат собствено мнение, политика и пр.

Китай е на страната на победителите

САЩ искат да кажат, че са "честен посредник" ли? ахахаха смях

То няма какво да коментира човек. Понятието НАГЛОСТ не е в умствената достатъчност на нормален човек. Може би срещу това се стой спокойно до едно време, ама после колкото нормален, възпитан и толерантен да си вкарваш два леви прави /любим удар/ ........

Не е само Китай !! Скоро Европейския съюз заедно с хегемона шерифа САЩ , като мокър парцал ще те истискат! То вече се почна ,връщане назад нема! Какво си мислиш че светът се върти около 30 държави!! Всичко свърши !! Вземи забърши очилата !! Явно вие въобще не слушате какво говори президента на Р Федерация и на Китай !! Скоро ще разбереш!!

Ами значи подготви се да те управляват както следва. Китай Русия Сенегал Мали Конго. ЦАР Уркина Фасо Никарагуа И още някоя друга африканска стена която не запомних

глупости пишеш, но пак по-добре Китай от колкото САЩ или Англия

Вместо да пишеш небивалици, по добре помисли кал ще я караш когато.секнат копейките.

Китай бил е взел страната на Русия защото е предоставил на Русия "дипломатическа подкрепа, политическа подкрепа, икономическа подкрепа, реторическа подкрепа", каза този дебил. Ами тогава САЩ които даже доставят ОРЪЖИЕ на Украйна какви са? "Посредник" или направо "участник в конфликта" и враг на Русия?!? Въпросът е риторичен!

+++

Gugnelid

Искаш да кажеш, че очакваш "реторична подкрепа"? :)

Тогава защо тия дни Китай гласува "въздържал се" в ООН

:) САЩ са говорят за честност е все едно дърта труженчка по турските ТИР-ове на Околовръстното да говори за ползите от девствеността.

Митът за неизбежния възход на петроюана Ценообразуването на петрола в китайски юани звучи неизбежно. Саудитска Арабия обаче не мисли така В дипломацията това, което е останало неизказано, често има по-голямо значение от това, което е казано. След като китайският президент Си Дзинпин се срещна с краля на Саудитска Арабия през декември, и двете нации излязоха с дълги съобщения, възхваляващи процъфтяващите саудитско-китайски отношения във „всички области“. Но в повече от 5000 думи изявленията мълчаха за силно рекламираната идея за използване на юана за ценообразуване на петрола. Комюникетата не казаха нищо за това. Нула. Пълна липса. Nada. Неизбежността на петроюана се превърна в популярно възприятие във финансовата блогосфера: Китай демонстрира мускули като нововъзникваща сила, потискайки един от най-видимите и трайни признаци на 75-годишната хегемония на САЩ в Близкия изток. Ако вярвате в теориите на конспирацията, въвеждането на петроюана и последвалия колапс на петродолара ще бъде първото домино, потенциално отслабващо цялата финансова система на САЩ. Много сериозни неща. Преначертаване на световната икономическа карта. Фонът на кризи и войни. Колкото и удивителен да е, разказът е илюзия. Попитайте тихо в правителствените кръгове в Рияд, Абу Даби, Кувейт Сити или Доха за петроюана и отговорът – дори в седмиците след посещението на Си в Рияд – е единодушен: петродоларът е тук, за да остане. При скорошно пътуване до региона не чух нито един служител да говори сериозно за подготовката за въвеждане на нова валута в микса. Отговорите звучат много по следния начин: Каква полза за нас? Доларите са свободно конвертируеми, юаните не са; доларът е ликвиден, юанът не е. Това е учтивата версия; по-откровените отговори звучаха още по-категорично относно абсурда да се обърнеш към управлявана валута, произведена от непрозрачна и непредсказуема финансова машина. Както във всяка конспирация, в приказката за петроюана обаче има зрънце истина. Си насърчи региона да приеме юана за търговия с петрол. Но вместо да определя цената на петрола в юани, както мнозина очакваха, Си просто помоли производителите от Близкия изток да приемат плащания в юани. Представителите на Близкия изток бяха в най-добрия случай хладно настроени към идеята. Публично те са отворени да обсъждат достойнствата ѝ, но не много повече. „Няма проблеми с обсъждането на начина, по който уреждаме нашите търговски споразумения, независимо дали е в щатски долар, дали е евро, дали е саудитски риал“, каза саудитският министър на финансите Мохамед Ал-Джадан миналия месец. Тани Ал Зейоуди, министър на търговията на Обеднените арабски емирства, каза, че страната му е готова да обсъди уреждане на търговията в различни валути, но само за „непетролни“ сделки. В региона на петроюана се гледа и като на врата, която веднъж отворена ще покани последователи. Индия може да иска петрорупия, казват служители; Япония, Южна Корея и Тайван биха могли да потърсят подобни договорености. Въпреки че Китай е най-големият клиент на петрола на Саудитска Арабия, поемайки приблизително 26% от нейния износ на петрол, комбинацията от Япония и Южна Корея надминава този дял, достигайки 28%. Добавете Тайван и триото представлява близо една трета от износа на саудитски петрол. Ако кажете „да“ на петроюана, как можете да откажете, да речем, петройената и петровона? Преминаването отвъд уреждането на търговски фактури за петрол в юани е още по-трудно. Апетитът сред производителите от ОПЕК да оценят петрола в юани, използвайки китайска борса, е почти нулев. Близкоизточните национални петролни компании следят отблизо как Пекин се опитва да манипулира цените на местните суровини като желязна руда, памук, въглища или зърнени храни всеки път, когато цените се покачат над прага на болката. След като са прекарали 60 години в изграждането на невероятен картел, защо нациите от Близкия изток биха отстъпили ценовата власт на Китай? Освен китайския капиталов контрол, страните производителки на петрол в Близкия изток имат и други причини да се придържат към долара. Решаващо е, че повечето от техните валути са обвързани с долара, което изисква постоянен приток на долари, за да се поддържа споразумението. Тези спестявания се съхраняват в доларови сметки, така че страните от Близкия изток имат интерес да поддържат долара силен. Феновете на петроюана омаловажават значението на фиксираните валути. Те донякъде са прави, тъй като тези ограничения могат да бъдат изоставени или поне променени. Но не съм видял никакви признаци, че това ще се случи. Другият аргумент в полза на петроюана е, че САЩ превърнаха долара в оръжие чрез петролни санкции срещу Венецуела, Русия и Иран, което прави алтернативно плащане не само вероятно, но и необходимо. Може би, но това не е първият път, когато САЩ налагат петролни санкции и доларът не е пострадал. Либия поиска - и получи - плащане в европейски валути през 90-те години, както и Ирак. По ирония на съдбата единствената нова петролна валута, която се появи напоследък, беше дирхамът на Обединените арабски емирства. Индия го използва за уреждане на някои петролни сделки с Русия, заобикаляйки санкциите на САЩ. Но през последните 25 години дирхамът е фиксиран към щатския долар - още една индикация, че петродоларът остава единствената петролна валута, която наистина има значение. Хавиер Блас е колумнист на Bloomberg Opinion, който отразява енергетиката и суровините. Той е бивш репортер на Bloomberg News и редактор за суровини във Financial Times. Източник: bloombergtv.bg/a/4-analizi/115778-mitat-za-neizbezhniya-vazhod-na-petroyuana

Блумбърг?! Ма ти сурьозну ли? Пропагандният рупоръ на ДП на САЩ ли ни цитираш?! Печелиш днешната награда Дарвин с голяма преднина!

Викаш друго си е Телеграфната Агенция на сАвецкият Союз и Комсомолская кривда, а! ХИ ХИ ХИ

Що бе - има и Фокснюз, ФТ и доста други. ма то под военна шапка мозък не вирее та не ги знаеш тези работи. :)

Китай са номер едно икономика в света а скоро и военна благодарение на скапаната политика на Демократическата партия и нейния собственик Сорос.

! ! !

Що пък си мислите бе американски кретени,че някой ви вярва.Вие сте тези скапаняци които правите размирици и конфликти по света.Без вас света ще живее много по добре.

На американците не им се вярва, че от една седмица от както Китай заяви че всячески подкрепя Русия, тяхната хегемония умря. На практика в света вече има два полюса, единия САЩ, Великобритания и ЕС, а другия Бразилия, Русия, Индия, Китай и Ю. Африка. Войната, скоро ще свърши, Русия взема руското, САЩ вземат останалото и край на войната. САЩ искат не искат трябва от сега нататък да се съобразяват с новите световни изменения.

О П Т И М И С Т БЕЗ ПОКРИТИЕ - МОЗЪЧНО !

СОРОСОИД БЕЗ ПОКРИТИЕ-МОЗЪЧНО !!! (като всички соросоиди )

500+

SirBob

Така е - геополитическите реалности са променени, и то не в полза на САЩ. Затова последните вият на умряло. Украинската авантюра не проработи.

90% ОТ ПРЕДПРИЯТИЯТА НА КАТАЙ СА НА ЗАПАДНИ ТЕРИТОРИИ ! КАК ГО МИСЛИТЕ , ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ?

На различни места са западни южни северни и източни;

"""За вота на разни видове национални предатели като : ДБ няма смисъл да говорим, защото там е изцяло класов и дори антропологически въпрос. Както самите дебейци инстинктивно си вярват, те са колониален елит, който има историческа мисия да "цивилизова" лошия "Ганьо" и да го научи да бъде европеец, т.е. да яде буболечки, да не разчита за нищо на държавата, да сменя пола на децата си с опасни операции и ако може по-често да говори на английски, защото българският не е cool. Гласувахме и за генерал Янев, защото очаквахме, че един уравновесен български военен, сериозен човек, който на фона на всеобщия хаос се показа като приемлив премиер, ще внесе разум в НС и ще е нещо различно от ГЕРБ, ДБ, ПП и тнт. Резултатът? Генералската партия гласува точно обратно на всички очаквания на своите избиратели. Искали сте вот за мир? Е, не сте познали - ще обезоръжаваме Българската армия, за да въоръжаваме една държава, която преследва, репресира и асимилира стотици хиляди етнически българи на своя територия. Най-сетне, гласувахме и за Възраждане. Засега те наистина стоят поне по въпросите на мира и войната, както и националните ни интереси в Македония и не само, по-адекватно от всички други. Но и към тях възникват редица въпроси, като например за едно нашумяло гласуване за участието на български военни в международни коалиции и военни действия. Още повече, че засега се чува срещу какво е тази партия, но по-малко "за" какво е. Какъв може да бъде, уважаеми сънароднико, резултатът от повтаряне на предишните изборни резултати? Или нови избори, или голяма "атлантическа" и "дясна" коалиция между ГЕРБ и ПП-ДБ. За второто вече не е тайна, че има натиск от някои чуждестранни партньори, в контекста на геополитическите събития. И независимо какво ни вълнува нас в момента, вотът ще доведе преди всичко до геополитически и военно-политически резултати. Друг интересен резултат от вота, ако социологията е вярна е, че новата голяма "дясна" коалиция ще се опита да задейства процедура по импийчмънт на президента Радев - единственият все още разумен и що-годе балансиран човек във висшите етажи на държавата ни. При това харесван и подкрепян почти от половината народ. Но какво значение има, след като на изборите този народ или ще гласува за импийчмънт (подкрепяйки я ГЕРБ, я ПП-ДБ), или просто ще отиде за гъби, с което отново ще гласува за същото?""

Те китайците за глупаци ли ги смятат, ако случайно америка успее да се справи с Русия, кои са следващите, случайно дали не са Китай. Но срещу Китай и Русия, америка няма шанс.

Aло, Беларус, чухте ли кво ви готвят? Май кучето и късия ше си отворят втори фронт, а.....

Едно със сигурност е ясно. Много по-голямата част от света вижда за какво иде реч и са на страната на Русия. сащ вече виждат, че господството им остава само във все по-пропадаща европа и това е необратимо.

АДАШ , СОРИ НО 24-ти ВЕК Е ДАЛЕЧ ! УТОПИЯТА ТИ Е БЕЗ ЛОГИКА !

Отвори си очите и спри да гледаш нашите национални телевизии. Реалността е съвсем друга. По цяла европа се надигат митинги и бунтове. Това в нашите медии няма да го видим.

ИДИ И ВИЖ ! ЕВРОПА Е ВСИЧКО ДРУГО , НО НЕ И РУСОФИЛСКА ! А ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ , В КАНЗАС -СИТИ СЕ ХВАЩА САМО БТВ !

От кога на Каспичан му казват Канзас сити ???

".....сащ вече виждат, че господството им остава само във все по-пропадаща европа и това е необратимо." Ивоо, че те самите САЩ разпадат ЕС! Виж каква е политиката на тоя сбъркан съюз и чии интереси защитават лидерите му и ти става ясно за какво става дума! Американското лоби е превзело управлението в целия "колективен запад", включително и у нас! Това са реалностите!

Как може Китай да не се съобразява с най-честните, справедливи, зачитащи правата и съобразяващите се с останалите държави обединени щати?

Май краварите и евроджендърските им слуги са изолираните от света....

"Няма добра война или лош мир" Бенджамин Франклин

Краварите реват безпомощно и определено има за какво!... Абе, Good news! ...Така е, който копае гроб другиму, сам пада в него...

ОТ ОБОЗА В БУНКЕРА ВСИЧКИ С ТОВА СЕ УСПОКОЯВАТ ! Я ИЗЛЕЗ НА ВЪН , СТРАХЛИВЕЦО !

"Страхливецо!" - изревал смелчагата, скрит зад екрана на компютъра.

Ще кажа, че който не е ходил скоро в Русия, нищо не знае за нея. В момента стандарът на живот на русите ,за пръв път в истирията им, е по-висок от нашия. Това не е само в Москва и Санкт-Петербург, а във всички градове. Още по-висок е в Чукотка, Ямал, в Норилск и десетки градове, където се добиват ценни метали и горива.

Ти какво правиш в прогнилия запад? Чемодан вокзал и кадето ти видят очите. За разлика от теб съм не само бил, но и живял там, а и още имам приятели, руснаци. Така че не разправяй глупости, защото ако ги видят тези неща руснаците ще те пребият.

Ти България за запад ли я броиш?

Хахах браво! Супер шегичка :)