Кандидатът за шеф на ВКС Лозан Панов е бил прегазен на зебра

Кандидатът за председател на Върховния касационен съд Лозан Панов е бил прегазен на пешеходна пътека тази сутрин в близост до Южния парк.

Обратно в новината

Коментари - Кандидатът за шеф на ВКС Лозан Панов е бил прегазен на зебра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- "Изчезване" на доказателства/тефтерче уличаващи висши лица на Герб. - Разстрел на свидетели срещу организираната престъпност. - Побой с винкели на неудобни на мутрата Борисов хора от съдебната система. - Няколко човека успяха вече да се самозапалят и умрат. Кибрита с което се палят публично е рекламен на партия Герб. - Прегазени с кола неудобни хора от съдебната система. - Цветан Цветанов назначен в комисията за контрол над подслушванията и СРС-та. Докато в момента го съдят за скандални злоупотреби с подслушвания и СРСта. - Загубен стратегически проект за европейски газопровод. Огромни парични и политически загуби. - Над 8 милиарда държавен дълг се взема, без удобните медии да кажат две приказки (при Орешарски за 1 милиард щяха да припаднат от истерия). - Изчезва бивш шеф на ДАНС, защото знае много за Герб и Борисов.

Ееех и през Ченалова някой ако мине много добре ще е.Ама не с кола,а с фадрома.Ама те тия гадове не мрът ,като котките са с по 9 живота.

и не само мобилните, всички камери да махнат че доста магистрати има за газене

Пиян циганин псува чаавето: ще те разваля и пак ще те направя! Същто важи и за ВСС- да бъде тотално развален и създаден отново на друго място с други хора. А досегашните дебели свини да бъдат наредени на зебрата и премазани от колите.От тази демократична мафия няма никаква полза за страната!

Кандидат за председател на ВКС, а не знае, че не се пресича на пешеходна пътека.

Колко хора, включително деца, бяха избити по пешеходните пътеки, тротоарите, пешеходните зони, спирките на градския транспорт. А убийците им се разхождат на свобода с условни присъди. Добре, че човекът е останал жив. Но когато разглежда подобни дела, дано нещо му светне под шапката.

Шегуваш се нали?Те в са без мозък,иначе нямаше да им изгорят парите на голяма част от тях в КТБ!

Нормално и естествено - който им ги е дал, той ги взел.

Информацията не е вярна --той се ударил в колата.

Сегa дa видим дaли шофьорът ще се рaзмине пaк с условнa присъдa!

колата се е движела на самоход

Няма. Но ще осъдят Лозан Панов, защото е причинил вреди на чуждо МПС.

Като е правил крос, сетил ли се е да не изкача на пешеходната пътека на спринт?

пометоха на пещеходна пътека, на спринт ли са излизали на нея?

Сложих ти + , но се пише "изСкача", което е грамотно. ИЗскача се например стълбище, баир . . . .

Или го предупреждават да си наляга парцалите, или е станал жертва на липсата на дисциплина в цялото ни общество. Ако е второто - сам си е виновен и не ми е жал за него. Ако съдебната система работеше, 10% изроди нямаше да си позволяват да тероризират цяла една държава.

Надявам се след прегазването му, сам да поиска отмяна на собственото му решение за премахване на мобилните камери.

Държавата разчиства неудобните и елементи

Заради него спряха мобилните камери, увеличиха се катастрофите и убитите през 2014 и накрая стана жертва на собственото си решение.

Ами да, неудобните ги разчистват! Егати и дивата държавица, населена с животни!

Странните престъпления с видни личности,ключови свидетели доктори,както и самозапалванията вече станаха ежедневие! Неоспорим белег на мутренската държава с начело с доценти-милиционери!

Моля ви се, тиквата не е доц. Не може да покрие изискванията, висока е летвата за него там!

Какви съвпадения се случват в България, не е възможно просто. Теорията на вероятностите не важи за Балканите. Там ако нещо е невъзможно да се случи, то винаги се случва.

Не знам за коя пешеходна пътека говорят, но тази на Драган Цанков от СРС към Борисовата градина е с такъв висок и стръмен легнал полицай извън всякакви стандарти за такива съоръжения, че ако минеш с повече от 20км или си трошиш колата или излиташ като от трамплин и това определено е незаконно нарушение направено нарочно заради съдиите, които се смятат за недосегаеми и над Закона.

В каква страна живеем, бият лекари, съдии, следователи, изчезват бивши служители на службите, докога . Кога България ще стане нормална държава, докога ще се спасяваме поеденично, докога гилдиите ще си мълчат , не трябва ли първи те да застават и да протестират. Докога ще слушаме от трибуните на електронните медии , едни и същи глупости визирам Волен, за когото всички са колонизатори с изключение на тези от Русия, Китай и Индия.... Докога, докато останем само управляващи, роми и пенсионери ли ????????????

Те съдиите са за трепане боят им е само за загрявка да почнат да се усещат, че не са недосегаеми.

Дааа , дългата ръка на ББ и ЦЦ в действие. много станаха разни такива инциденти и все с важни неща - доказателства , свидетели, сега и кандидат заемащи постове на ключови места.... Странно, а може и да все пак съвпадение , ама много съвпадения бре.

мафиотите с тоги,които превърнаха Темида в надуваема кукла,трябва да си го получат

Карма?

Жалко. Един от малцината свестни в това съсловие. Нещо не ми се вярва да е случайно... Дали не е защото се е кандидатирал?!!!

какво са 200 адвоката на дъното на океана?добро начало :д деня ми почна добре , ако довечера прочета и за самоубит прокурор , ще празнувам нова година :п

Не е зле и ти да се гътнеш, че си имаме достатъчно простолюдие в БГ!!!

Това не са случайни събития. Има си причина да се случват. Това вече е ясно на всеки.

Нещо аз ли съм луд , или тези около мен полудяват ? . Един изчезнал , друг пребит , трети прегазен и всички те от така нареченият - Репресивен апарат . А да видим .....

Кола отново блъсна човек на пътя! а дали е кандидат за шеф на ВКС- няма значение.Всички имат еднакви права! незнам защо, но ме подразни заглавието!

Не вярвам да е случайност. Много съдии и прокурори плачат за такава съдба. Не е никак човечно да им го пожелаваме, но след като години наред те работят срещу българския народ, като оправдават срещу пари всякакви престъпници, време е нещо лошо да застигне и родните магистрати. Нека болките и мъките са споделени.

Решението му е за МОБИЛНИТЕ камери бе ! Прочетете мотивацията за решението - камерите могат да се манипулират, не са минали на калибриране, против Закона са, защото там е записано, че наличието на камера трябва да се обозначава, дори против Конституцията. Ако КАТ имаха поне бегла представа от нещо различно от "сега кво ше праим", нямаше да има подобно решение.

Тия от Перник май са се развихрили. Тръбите и винкелите са техни запазени марки. А колата с която са блъснали ,сигурно е "голф".

Съдията си е виновен, защото не е преценил дали е безопасно да мине по пешеходната пътека! Колко пенсионери блъснаха на пешеходна пътека и така коментираха новината дори шефове на КАТ.

щом е съдия,никаква жал,защото те саалчни антисъдии и не ги е еня за бедните/небутащи пари/,а сав полза на престъпниците винаги,подиграват се с народа....

хъм, странно. ново приложения на писаното в тефтера "да се удари".....

ама и тези шофьори не се научиха как да карат, невежи и неуки, жалко

аиде днеска един а утре и другите

Къде е журналистическата истина...? Каква е журналиситческата логика...? Какво значи прегазен...? Той е ПРЕГАЗЕН, ама си е в къщи ... Как става тъй, че да те удари кола, да мине през тялото ( това е прегазен) и ти ставаш, изтупваш се, почистват охлузванията в болницата...? И айде в къщи... Списвате само за да се цвъкат мнения, бъдете поне малко, поне малко обективни... А дааа, бе... то туй Обрктивност и журналистика вече е несъвместимо

Ами съдия е, затова е "прегазен". Иначе щеше да е просто "блъснат".

Колата не блъска, а кухата кратуна зад волана блъска. Днес този простосмъртен политически натегач, утре вас. И няма никакво значение дали е от ВСС или от ВВС, всички са смъртни.

Има значение, всичко има значение , а за българските съдии не трябва да има жал колкото повече ги газят, блъскат ,пребиват толкова по добре те отдавна са си го заслужили и сами са се поставили над закона и извън закона със своите действия и решения.

Закона, закона трябва да решава, а не бухалки и " случайни катастрофи "..................

нещастник

то вече е късно щото тоя е предопределен за шеф на ВКС, но мисля, че мнението му за камерите на катаджиите рязко се е променило тази сутрин. Щото въпросните камери могат освен висока скорост да записват и кой минава на червено - какъвто явно е бил случаят с автомобила.

"Въпросните камери", са стационарни и никой досега негиеобявявал за незаконни. А мобилните са онези, които са в цивилни коли на МВР и доскоро всеки шапкар можеше да ти "забие" снимка, на която караш с 90 км/ч... Ама ще я направи на околовръстното, пък ще напише в докладната, че е на някоя квартална улица. Щото държавата е бедна за твоите 200 лв. глоба, пък и ченгето взема някой лев отгоре за изпълнения план. Сега светна ли им на всички дървени философи за какви камери става въпрос? "Аз веч нямам мило, драго... а вий-вий сте идиоти!"

Там, където е ударен има стационарни камери на Столична община. Но е друг въпрос начина на тяхното използване!

Абе, нещо много зачестиха инцидентите на лица, свързани със съдебната власт, а? Гласувахте за тях, дадохте им власт. Сега ЯЖТЕ. ЯЖТЕ ГО ЦЕЛИЯ. После да няма извинения - много добре знаехте, че давате на мутри власт. Да, дори вие, психопатите дето искрено симпатизират на ГЕРБ - и вие много добре знаете. Аз избягах, не ме е срам да си го призная. А вие, дето сте гласували за тях, стойте и ГО ПОЕМАЙТЕ. ЦЕЛИЯ. Срам, имам предвид.

Избягал и не го е срам. Това са несъвместими неща. Ще те е срам. Ще те е срам като им взимаш пенсиите, ще те е срам че децата ти не говорят български, ще те е срам и от себе си защото човек не може все да бяга от проблемите си.

НароденСъд 2

Е защо да го е срам човечеца? Ми и мен не ме е срам, че избягах! Хората, които са скачали зад борда на Титаник, било ли ги е срам? Евреите, напускащи Германия в посока Щатите и Англия било ли ги е срам? Гората пламне ли, животните бягат през глава! Закон на природата, какво да се прави. Ти си стой в пожара щом те кефи....

Модата в България. Вместо да застреляш някой, прегази го с колата - няма да лежиш!

този съдя да не си мисли че като е на зебра е с предимство,я да се оглежда по-добре другият път....

писна ми от тези главни букви. но това ми е коментара. пак. нема как.

Един шеф на ДАНС изчезна онзи ден. Един съдебен заседател бе пребит с винкели и тръби вчера. Един съдия беше сгазен днес на зебра и предизвикалият катастрофата избяга. Дали всичките тези натрупвания са случайност или не? Има ли пилот в самолета? Къде са премиерът и вътрешния министър?

Премиера си е на мястото и си върши старата работа като очиства неудобните така както го направи през 2001г. като гл.секретар на МВР.

Много ясно, мутрата се върна на власт и се почна разчистването на сметките

някои дава поводи за радост на болшинството прецакани от съдебната с-ма :п

Никой, който кандидатства за сериозен пост не си подава документите 5 минути след изтичане на законния срок! ако е искал , да си ги е подал навреме. А това, че го е бутнала кола, не е причина да се удължава срока на процедурата, освен ако тя не е направена специално за него! Което се натрапва като извод, след като е променена, така че въпросния да може при всички случаи да спечели..... и после нямало корупция или по/скоро 25 годишната борба на България с корупцията доведе до потъване на цялата страна в корупционни схеми. е//ти европейската държава!

Тъпчо, не си е подал документите 5 минути преди изтичането на срока. И двамата кандидати са ги депозирали последния ден. Май, от злоба, не правиш разлика от обявяване на намерение и неговото реализиране.

малеее, мафията ликвидирааааа и това със съдии ъе случва..... Нали вие я ясно че ги е страйъ от реформата

Някой по-усведомен ще ме светне ли, какво става с другарето напоследък - Сертов, мертов , вчера някакъв друг от ВСС днес този - случайно ли е или ще има още?

Нищо не е случайно и всичко е взаимно свързано. Прилича на връщането в началото на 90, с цел да си донаучим урока, но няма! някои силно са се обезпокоили от недоволството на хората от 25годишната декорация и отново се опитват да направят старата схемка с руснаци, корупция, мафия, ама тоз път не! Няма да им се получи. а и комундетата си отидоха много отдавна, че да имат думата понастоящем.

Понастоящем комундетата са на власт чрез боко тиквочев,а той им върши мръсната работа като прочиства неудобните така както го направи през 2001г-2003г. когато като гл.секретар на МВР очисти 150 души които отказаха тиквата да напуснат България.

И други ще се окажат в "небрано лозе", с бая нули във сметките им след някаква цифра

Бай Ганю прави избори.