Задържаха млад мъж, пребил до смърт пенсионер

36-годишен рецидивист е пребил до смърт 88-годишен пенсионер в село Владая снощи, съобщиха от Столичната дирекция на полицията.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха млад мъж, пребил до смърт пенсионер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният импулсивен, примитивен психопат, оставен от безхаберните институции да си "развява коня" на воля. Защото у нас такива като него ги броят за "буйни", "темпераментни" момчета-"кибритлии", "мъжкари", дето няма да допуснат една "женска" да им скача по главата...Равносметката - убити или тежко травмирани физически и психически хора. Докога?!?

а къэде изведнъж изчезна новината че спират циганските сватби на открито -просто изчезна от дира?!?!?

Трябва да върнат смъртните присъди. Ама,не било демократично. А,демократично ли е,кой къде ни докопа да ни ограбва,пребива и убива дори в собствените ни домове. Смърт за такива,без право на обжалване. Един да осъдят на смърт,ще бъде предупреждение за следващите мераклии да убиват.

Gal

Криминалистически....Дира не спира да ме забавлява....

И аз много се мейкмеристисах с тази фантанистическа дума.

Така е когато КИЛИКАНЗЕРИ почнат да създават новини!

Ръчичките на снимката не трябва ли да са по-мургавички, тъй... За да съответстват малко повече на случая.

И защо е на свобода този изрод,а?Къде е правосъдието?

Абе какви са тия мъже, дето се народиха напоследък - на 40 години да пребиеш 90-годишен... Или пък баба. Пълни боклуци!

Като жените дето се нароИха напоследък, ей тъй, за да се привличат:)

Идат арабите, претенции към тях.

Чочоолу - Министър председател!

Някоя 'нусна човекоидна орка...

Някоя 'нусна човекоидна орка...

По-добре да убиеш нападателя, защото убийците ги пускат на свобода!

Трябва да върнат Смъртната Присъда... За да се оправи България... Всякакви Вируси и бацили- крадящи от България, трябва да бъдат убивани и чистени.

ако трябва и крадящите от България да бъдат убивани, ще трябва нов Народен съд. И този път ще са много повече!Вярно , ще минат години, ще дойде някоя друга "демокрация" и ще ги обявят за "цвета на интелигенцията"! Колело на историята...!

Нека бъдем толерантни и хуманни. Да приспим извършителя безболезнено с инжекция.

Да! Инжекция калибър 7,62!

Мургавите гласоподаватели работят активно и така ще продължава докато търпеливият материал изчезне съвсем.

Държавата на изродите. Бог да го прости човека. Управлява Бойко Вездещий и боят е ежедневие,по много пъти дневно.

Положението е отчайващо.Трябва да се върне смъртното наказание.

Тези дето водят регистрациите. И тези дето водят едно дело по 15 - 20 години, съвсем скоро ще разберат, че данъкоплатците бягат неистово от територията наречена България. Скоро ще се хванат гуша за гуша цигани и всякакви лапачи на държавна пара идваща от данъци. Още съвсем малко остана, съвсем малко.

"с множество криминалистически регистрации" WTF?!?!?! МВР и прокуратурата е най-добре да минат към НСИ. И без това сам остатистика вадят. Там ще им вдигнат заплатите, като ги накарат на края на работния ден да правят по една инфографика - хванати, пуснати, осъдени, оправдани . . .

Така ни намекват, че е от специалния етнос, да си знаем. Швед е.

Vinetou

Виторио Позитано е италиански дипломат, участвал в спасяването на София по време на Руско-турската война от 1877 - 1878 година. Българи, да помним и уважаваме миналото!

Всички регистрирани рецидивисти, при първото ново престъпление да се настаняват в психиатрични заведения в общо помещение с психично болен.Такова мероприятие силно се надявам, ще накара тези хора да се замислят преди да посегнат за пореден път.

владайските цигани да направят мирен протест срещу несправедливото им обвиняване като престъпен етнос!

Циганите са над закона, грабят, убиват, а не ги вкарват в затвора.

А и да ги вкарат много скоро ги пускат,да продължават да бият и убиват

над другите етноси са

циганин."Млад мъж"-това мъж ли е бе ,това е скот.Но в бъргария само тези ще пребивават и в един момент,както сега ги ползват за да са на власт,"началниците"им неминуемо ще наредят да застанат начело на циганската държава.Срамота,то бива,бива анархия,но ,което причиняват власт имащите на оглозгания народ и турчин не го е причинявал.

Първо- това е втора статия, в която чета безумната дума "криминалистически". Вопиюща тъпота и непознаване на езика демонстрирате, дир.бг. Второ- да му мислят полицаите, когато се почне чистката срещу орките. Българският народ е търпелив до тъпотия, но почне ли, няма спиране.

Бияча сто на сто е от закриляните малцинства, нали?

Имам предложение за реформа. МВР да се обедини с НСИ. И двете само водят статистика.

за връщане на смъртното наказание.

отмяната на смъртното наказание е проява на цивилизованост, то обслужва единствено непоправимите престъпници и националните предатели.

Искам да ви попитам вас всички: НИЕ ЗАЩО ГИ ПЛАЩАМЕ ТИЯ ДАНЪЦИ ? На улицата се разхождат криминални лица с по 78 дела и досиета??? Кога ще НИ ПИСНЕ от тоя преход? Кога ще заживеем в НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ????

Не знам как можа държавата да изпусне циганите и да им позволи да са над закона, да пребиват и ограбват хора и да се разминават с условни присъди. Абе как при бай Тоши всички работеха в Чистотата и не смееха да си кажат името даже. Плюя на тази демокрация.

Ако има Господ нека накже тези дето ги пускат на свобода!!!!

АМИН!!!

АМИН!!!

При бай Тошо такива работи немаше!

Ама...ги криеха...

Ама,ги криеха...

Задържаха млад мъж, пребил до смърт пенсионер По-скоро млад рецидивист.

Заглавието трябваше да бъде "Циганин рецидивист" Не е толкова млад, би могъл да работи, но той го кара по другия, по-лесен за хора без съвест и морал начин - да краде, да пребива, да убива! Журналистите да проследят докрай историята, да пишат дали е бил осъден и каква е присъдата! А според мен, да обособят някакъв лагер за трудова повинност за тези от тях, които са осъдени. Не ние да ги храним тези търтеи!

На тази възраст циганите не са в категорията "млади", много от тяха са вече дядовци.

гаден, гнусен миганин...

ОГРАБЕНИ....... МОЖЕ БИ СВИКВАМЕ ВЕЧЕ С ЦИГАНСКИТЕ ИЗСТЪПЛЕНИЯ ? МОЖЕ БИ ТОВА Е ЦЕЛТА ? ЗАЩОТО ОТДАВНА ВЕЧЕ НЕ РОПТАЕМ, ЧЕ РАБОТИМ ЗА ТЯХ И ГИ ИЗХРАНВАМЕ

Справка в полицейските регистри сочи, че задържаният е с множество криминалистически регистрации. Работата по изясняване на всички факти и обстоятелства около случилото се продължава. Кога нашето законодателство и съдебна система ще направят така, че такива рецидивисти да бъдат отстранявани от обществото за дълги години, или доживот, а не да се разхождат свободно по улиците.

Такива рецидивисти на запад ги вкарват в затвора до живот, защото явно човека няма никакво намерение дори да живее нормален живот. А наистина трябва публично да се оповестяват имената на корумпираните съдии пуснали такова говедо на улицата, защото ги освобождават само срещу много пари, а това е срам за цялото съсловие.

Подобни новини биха имали смисъл ако: 1. Съобщава се името на извършителя. 2. Публикува се негова снимка. 3. Дава се информация за извършените престъпления. 4. Публикуват се имената на съдийския състав, дал очевидно смехотворни присъди. 5. Следи се какви мерки са взети, така че въпросният извършител да не е вече заплаха за обществото. Всичко останало си е жълт журналЯски бълвоч...

100 пъти +

Това, за което говорите е журналистическо разследване.

До такива работи води безработицата. Човека е нямал пари за да си купи хляб и затова е пребил дядото, за да му открадне пенсията.

Тези оправдания на циганите са общоизвестни. Човекът нямал пари... Помня, че в един такъв случай циганин обясняваше, че нямал пари за памперси, затова беше пребил друг пенсионер. Че циганката не може ли да си гледа децата без памперси?! Защо ги раждат? За да точат социалната ни система, за да ги храним ние. А те за жълти стотинки затриват възрастни, беззащитни хора. А и на млади посягат. И знаят, че в България има безнаказаност. Трябва ние да започнем някаква инициатива, ние трябва да ги гоним от България, вместо заради тях децата ни да напускат красивата ни страна!

Дали съм правда подозирам, че този рецидивист е от мургавите? И докога? ДОКОГА ще търпим? Кога полицията ще започне да си върши работата, а също и съдът? А и не трябва ли ние, като граждански общество да започнем да им показваме къде им е мястото? Не трябва ли да се обединим, така, както те се събират в защита на техен събрат?

Какъв изруд трябва да си за да пребиеш почти 90 годишен човек?

88 годишен дядо! Каква заплаха може да е, че да го пребиеш..?! Твърде много хора сме на тази земя и твърде много от тях са изроди.

Такива остават тук в тая проклета мизерия... Всичко свястно бяга!!! Всички,само цигани и престъпници остават тук заедно с най възрастните пенсионери,които ги очаква подобно бъдеще...

Не е бил заплаха дядото. Просто младежа е искал да го ограби. Много бедни и безработни хора има в България.

ИЗВЕРГЪТ Е ГАДЕН ЦИГАНИН ?! А? ЗАЩО?!

Какъв изруд трябва да си за да пребиеш почти 90 годишен човек?

Какъв изруд трябва да си за да пребиеш почти 90 годишен човек?

"...задържаният е с множество криминалистически регистрации" Крайно време е да се започне да се съобщават имената на съдиите, които са пускали рецидивист след 1 му криминална регистрация!