Дянков обеща по-високи пенсии при първа възможност

С радост ще увеличим пенсиите, когато имаме тази възможност, заяви вицепремиерът Симеон Дянков, след като участва в кандидатстудентска борса за младежи от Украйна и Молдова.

Обратно в новината

Коментари - Дянков обеща по-високи пенсии при първа възможност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ту Дянков, ту Цветанов, отново Дянков, пак Цветанов! Пена-Рада, казва народът! А между тях стърчи с цялата си охранителска бизнес-компетентност и милиционерско самочувстрие пазачът на НВ Тато и НВ Симо!

ДянкOF възможно най-бързо...карикатура нещастна...

Довиждане съвсем скоро:)

Един неуспял олигофрен се надсмива над целият български народ. Кога ли прахът му ще изпратим на жена му в САЩ?

Тати каза, че ще ми купи куче, ама друг път!

Пари да се дават при ръст в икономиката. Няма младите да плащат поредните сметки. Писна ми.Нали си строяха комунизъм.Къде е? Някой трябва да плати сметката....

Ние на кого плащахме пенсийте когато работихме-глупако,на майкати и баща ти.Глупако Рос

Глупакът си ти. Ако бяхте толкова умни нямаше да сте на това дередже.Работил си за тоя дето духа, но не и за майка ми и за баща ми.

Дянков,не раздавай премии на служителите по общините,дай ги на бедните в общините

Боко, хер Флик и шайката около тях са престъпници. За справка : Чл. 100. Пенсиите, отпуснати до 31 декември на предходната година, се осъвременяват ежегодно от 1 юли с решение на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт с процент, равен на сбора от 50 на сто от нарастването на осигурителния доход и 50 на сто от индекса на потребителските цени през предходната календарна година. Тези които престъпват закон се наричат ПРЕСТЪПНИЦИ...

..става въпрос за КСО- Кодекс за социално осигуряване.. сорка за пропуска, какво да се прави- старост нерадост.. ;)

Тати ще ми купи колело .. ама друг път..

Каква беше приказката? Тамън научили магарето да не яде и то умряло:)

Господи, при първа възможност върни Дянков при Световните бандити. Нека и на тях да прокара "пакт за стабилност", т. е. "ПЛАН ЗА ЛИКВИДАЦИЯ НА ПАРИЧНАТА СИСТЕМА" и да се премине на реално произведен продукт = натурална размяна на стоки и услуги. Моля Те, от топ 100 икономист, да го направиш номер две, пръв след Кийси и Адам Смит.

кой ще го вземе там?тук им е по-полезен...

Идват избори!!!Трябва да изметем тази сган която ни управлява!!! Тези кръвопийци и изедници!!! А този самодоволният на снимката е поставено лице в българското правителство - той е троянския кон!!!С цел унищожаване на нашата държава и по-голяма зависимост от СБ!!!

Най-добрата възможност ще дойде на върба у сряда, а може и когато цъфнат налъмите.

Казаното от Дянков " При първа възможност", на български се превежда като "Трай, Коньо, за зелена трева!" Жалко е, че маса от нашите политице са забравили оригиналния български език!

През 2013 година нямаше ли да има парламентарни избори? Който е жив тогава, може и да получи по-висока пенсия.

нека тази парва вазможност не доиде никога

Прави ти чест, Симеоне, че се стремиш винаги да си консервативен ( И да представяш, както се казва, worst-case scenario на партньорите-ни ; Което именно би подобрило отношението към България и управлението-й, както и се вижда ! ) ... Ама що щеш с тез таковата молдовцьi и украиньi ?! Ей-това-на би искал всеки неутрален да чуе/разбере !

защо вечно се спряга 200лв.пенся,а не примерно з00лв.? моита пенся е 270лв.-трудова и по болест-процент,а лекарствата ми струват 150лв./е не мога да си ги взимам/ дянков да каже как ще сварзва 2та края на мое место,пак и на други нещастници като мен? ток ли да платиме,лекарства ли да си купиме,ваглища ли или да ядеме.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дянков, намали си ти заплатата на 150 лева и живей с нея до 2013 год. да видиш как се живее с такива пари. Мръсници, харчат като царе за какви ли не глупости, а за хората все пари няма.

Правило номер едно за всеки финансов министър е да всява спокойствие,дори и с цената на видимата от всички лъжа..

заплюите го този олигофрен и не му слагайте снимки защото хората изпитват погнуса от този некадърник

При първа възможност. Тоя кретен да каже нещо конкретно, а не да се гаври с народа.

Ей, Дянков избори идат бе момче, пусни на бабите някое процентче от септември, тамън за изборите октомври.

Стига с тия процентчета ! Трябва да се увеличат минималните пенсии, не може да се живее със 130 лева на месец. Това е геноцид. Медицински работници с 35-40 год. стаж получават 130-140 лв пенсии. БЕЗОБРАЗИЕ.

Обикновено за управляващите "първа възможност" е синоним на "в краен случай"...

имаше един където ни оправи за 800 дни, тука работата е по-дебела .... който остане да разказва на поколенията, че освен Левски и други по-обикновени хорица са живяли и работили по тези земи ....

Дякнов е пич. Жалкото е, че това не може да се каже за много от пишещите тук,

Щеше да бъде готин виц, ако не беше толкова тъжно - с 0,1% сме преди Германия по нещо си. А с колко хиляди % сме след нея по жизнен стандарт ? Стига с тези измислени критерии на още по-измислени финансисти - не може със 180 лв пенсия да оцеляваш. Критерий за свършена работа на един финансов министър трябва да бъдат минималната пенсия и минималната заплата. Ако не осигуряват екзистенц-минимума - аут на министъра.

Призовавам всички да спрем да си плаштаме данаците до първа вазможност или най вече до 2013

Сутринта гледах репортаж да една старица, която живее сам-самичка в едно балканско село. Има пенсия от 115лв. !!! И горката каза, че й стигали, само й било тежко, че няма хора покрай нея. Знаете ли, г-да управляващи колко обезлюдени села има? Знаете ли как се оцелява с подобни пенсии? Знаете ли? Дано го разберете лично някой ден.

Така сме го планирали... При тези непрестанно увеличаващи се цени, след две години ще има доста по-малко хора, на които да повишаваме какво и да било.

Като го слушаш Дянков,чак ти идва да го разцелуваш.Били сме надминали германците вече с 0,1 процент.Най-малко външен дълг сме имали в цяла Европа.Абе, пей сърце.Само дето хладилника нещо не се пълни с тия проценти и много добри макроикономически показатели.

Дянков, да не би пак да сме излезли от кризата, а? Щом сме пред Германия...

2013 ГОДИНА-5% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ ИЛИ СМЕТНАТО НА 200 ЛЕВА ПЕНСИЯ УВЕЛИЧЕНИЕТО Е 10ЛЕВА НА МЕСЕЦ. ПРИ ТАКА ГАЛОПИРАЩИТЕ ЦЕНИ СЛЕД 2 ГОДИНИ КАКВО ЩЕ СИ КУПИШ С ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ? ПРАВЯТ НИ НА ПЪЛНИ ГЛУПАЦИ! НАРОДЕ МОЙ ! ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО КОЕТО МЕ КЕФИ Е,ЧЕ ГЕРБ С ТАЗИ ПОЛИТИКА -ГЕНОЦИД ЩЕ ПОСЛЕДВА СЪДБАТА КАТО ПАРТИЯ НА ТАЗИ НА КРАДЛИВ ДЕДО. ЗА БОЙКО СИ МИСЛЯ ,ЧЕ ТОЙ НАРОЧНО КАЗВА,ЧЕ НЕ ЖИВЕЕ С ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА,ПРОСТО СЕГА ПРИБАВЯ КЪМ НЕЙНИТЕ МИЛИОНИ ОЩЕ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ В КОМБИНА С ДЯНКОВ И ПОСЛЕ СЛЕД КАТО НАРОДА ГО ОТСВИРИ НА ИЗБОРИТЕ ШЕ СЕ НАПРАВИ НА РАЗСЪРДЕНА МОМА И ЩЕ КАЖЕ"Е КАТО НЕ МЕ ХАРЕСВАТЕ ПОЖЕЛАВАМ ВИ ОТНОВО СТАНИШЕВ" ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕ ПО ТЪРЛЪЦИ И ЩЕ СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА КАКТО ТОЙ СИ ЗНАЕ,МАЛКО В Б-Я,ПОВЕЧЕ В ЧУЖБИНА И ТАКА ДОКАТО НИЕ ГЛУПАЦИТЕ СЕ ЛУТАМЕ В БЕЗПЪТИЕТО И СЕ НАЛУДУВАМЕ И СЕ НАДПРЕВАРВАМЕ КОЙ ЗА БЪКЪРЕНАТА,ОРЛАНДОВЦИ ИЛИ ПРЕЗ КОМИНА!!!

!500000 , а може би и двойно има за екипажа на фрегатата за да си направят разходка до Средиземно море без никаква нужда, а за пенсии няма.

Заминавайте хора! Ако сте учили и имате опит по специалността си почвайте да си търсите работа на запад и заминавайте. Там плащат в пъти повече, храната им е храна, образованието, здравеопазването, уредеността като цяло. Живот си живеят образованите хора там. А тук е блато, броим си стотинките, няма гражданско общество, никой не си търси правата или го прави сам за себе си, всеки гледа да мине тънко, да прекара съседа, да измами, за да изкара някой лесен лев. Дори и да се оформи протест срещу някаква неправда той е омаловажаван от народа като цяло и не се подкрепя. Тук е престижно да имаш мускули, не мозък. Жалка история...

Ти какво правиш тук?

И аз ще си платя данъците при първа възможност, г-н Дянков!

Как беше приказката : Тати каза, че ще ми купи колело, другия път.

Шопе, "Тати каза, че ще ми купи колело, ама друг път".

Боби

Защо ли и на мен първото което ми дойде на акъла щом прочетох заглавието, беше точно този израз

Какви ти 2013 и 2014 години, Бе сиМунчо?? Че до тогава няма да ви има с Боко, Цвъко,Цурка и цялото ви престъпно котило!!!Ще ви погребем,при това с ваша "механизация"/булдозера Фидоска/. И никой няма да си спомня за ГРОБ/еврейско формирование/.

С радост ще ви видим гърбовете, един път за винаги, наред с мътните ви обещания, имагинерните ви "икономии" и магистралите в нищото.

Защо държим това правителство.Дянков до кога ще се подиграва с човешките съдби,Как се живее с тези заплати и пенсии.Крайно време е ГЕРБ да си върши-свички трябва да се вдигнем не да чакаме-пари има.

Явно това е тактиката на ГЕРБ за новите избори - да умори от глад електората на БСП. То не че и не става. Просто се чудя как свързват двата края пенсионерите с тези смешни пенсийки. Но корав народ сме 5 века оцеляхме ще издържим и сега - поне още 2 години до другите избори и до другите лъжци и лицемери, които ще дойдат да ни УПРАВЛЯВАТ. Стискам палци на пенсионерите и да ги топли и храни надеждата, че 2013 ще е една по-добра и по-богата година за тях. Поне с 5% увеличение на пенсийте.

Татко ще ми купи колело,ама друг път.Гледали сме го този филм,Ма Дянков.

оТЛИЧНИКЪТ ЗНАЕ ЛИ КАТО СМЕ НАЙ-ДОБРЕ С ДЕФИЦИТА КАК СМЕ СЪС СМЪРТНОСТТА!?

Този Дянков за какъв се мисли .......... Нека да взема 200 лева пенсия и да дочака 2013 год. Той подиграва ли се с хората . Поне да мълчи щом не може да им увеличи пенсиите на хората .

С такива некадърници като вас, които знаят само да дерат кожи от гърба на народа, ще измрем докато това се случи. Нещастници!

1,5 милиона лева за да пратим военния кораб в Либия има, а за пенсии - няма! Родоотстъпници!

Като не можеш да вдигнеш пенсиите на всички, вдигни поне на най-бедните - тези с под 200 лева, за да не умрат от глад. Пък тези с 600 - 700 лева ще почакат. Ето това е някакъв вид социална политика в кризата. Какво ми се е охилил тоя Дянков, га чели съобщава най-добрата новина в историята.

ЩЕ УВЕЛИЧИМ ПЕНСИИТЕ ..........ДА АМА ДРУГ ПЪТ!!!!!!

Казах, че НЯМА да дискутирам! Ще разговаряме само за данъци. С увеличаването на цените ще се увеличат данъците. Като приспаднем партийните разходи..останалото за оцелелите.

Тези 600-700 лв. пенсия съм ги изкарал с противогаз на физиономиятя и в условия, където такива като тебе не издържаха и 5 дни.И най важното-осигуряван съм за тези пари!!!А дали са ми много, аз си знам след като си платя за лекарствата.

Не ти ли прили

Тази идея, не ти ли прилича на едновремешната китайска уравнивиловка? И миньора и чистачката с еднакви пенсии.... Може и заплатите да изравнят с доходите на ББ!!!

Вижте най добре е да ги изравнят.Всички да вземат по двеста лева, за какво им са повече.Няма значение че си се бъхтал над 40 години , а пък друг си е лежал в къщи.Не е все едно да си летец например или да метеш улиците.Макар че труд обиден няма.

как да не се хили, има си средства да живее луксозно /със заплатата на съпругата си/ ИМА СИ МЛАДА ЛЮБОВНИЦА, ПУКА МУ НА ЧЕРУПКАТА

не е социална помощ. Тя се формира на базата на трудовия стаж и кой колко е внасял за получаването на пенсия. няма как да се вдига пенсията само на част от пенсионерите. Това си е чист вид уравниловка.

Кога ще се премахне таванът на пенсиите?

КОГАТО СПРЕШ ДА ВЗЕМАШ ПЕНСИЯ И ЗАПЛАТА. Д.Е.Б.

И военните са мърди, щом досега за 22 години и половин преврат не можаха да спретнат. Голеви заплати, много за крадене и на всичкото отгоре при пенсиониране сума ти заплати накуп. Воненен или полицай се пенсионира на 45-50 години, ма нека да сравнимсегашната служба и тая отпреди години, когато наистина тия хора заслужаваха да бъдат пенсионирани по-рано. Сега кво става. На 41 години съм и бачкам като ненормален са средносносен живот. Ще се наложи да бачкам още 25 години за да взема неква си пенсия. Имам съученик полицай - от икономическа полиция, който 20 години нищо работа не е свършил и само подкупи (предполагам) е събирал и сега ш се пенсионира. Баси.