ГЕРБ подкрепи ДПС за пенсионните вноски за фермери

ГЕРБ направи неочакван подарък на ДПС, като гласува минималният осигурителен доход за земеделските стопани и тютюнопроизводителите да остане в размер на 300 лв.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ подкрепи ДПС за пенсионните вноски за фермери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, ези земеделци живи да ги оплачеш! Все нямат пари! Тютюнопроизводителите живеят в къщи "училища", но за осигуровки нямат. Имам познати земеделци с десетина работници и само собственика се осигурява върху тези 300лв.??? Сега не плащат нищо, но един ден ще взимат- от нашите пари. Никой не ги проверява тези земеделци, как един плаща осигуровки, а гледа 50 или 100 крави и обработва земя.

мишките лудуват,котките пируват...

Pesh0

Ама аз трябва да плащам . Вземам калашкика и идвам в парламента

Очевадно е , че ДПС е всемогъща и винаги в центъра на събитията. Никой не може да ги пипне с пръст. Това е закономерно и логично защото: 1. в България е пълно с турци и цигани, които вече се смятат за турци и 2, в България е пълно с българи, които не гласуват, защото са разочаровани от арменския поп.

САМО И САМО ДА ЗАПАЗИ ВЛАСТТА!!! ....В КОМПЛЕКТ, ЩЕ ВИ ИЗБЕСИМЕ, МЪРШИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!

И АБВ са продажници от БСП, които се подчиняват на ГЕРБ.

ГЕРБ подкрепи ДПС за пенсионните вноски за фермери ======================= правилно решение определено един от приоритетите за бг е селското стопанство и това е най малкото което може да се направи за родните земеделци за да не останем и без тях

ГЕРБ-ДПС, вечна дръжба. Мутри с ченресари. Живи и здрави да сте.

Комунистите на практика подкупват електората си. Всеки подкуп води до негативи, до провали. За това лявото е дамгосано. За това при лявото в 90% от случаите води до обществени провали с трайни последици. Средна класа не можете да покупите, защото тя знае точно до какво води. Зане го поради това, че притежава поне минимум интелект за това. Има съзнание. И то не "класово" изродено, т.е. на груповата простотия, а жио, годно, творческо човешко съзнание, базирано на общочовешки ценности. Те това е обратното на лявото. И създва благата. Лупенът създава благата само под чатал, само при натиск, само при принуда. Ако няма принуда, лумпенът се осира, проваля, саморазрушава.

Хора, минималната заплата става 420 лв., а минималния осигурителен праг на тютюнопроизводителите остава 300?!?!?!? Ако мислите да правите социална политика си има начини, през бюджета на социалното министерство, но не крадете от моите пенсии, чрез псевдо социална политика! Тия хора нека се осигуряват като всички станали, а ако се окажат социално слаби, да им се помогне или ако имат други планове.

какви пенсии ще вземат. ДПС си обрича електората на бедност.

85 човека са гласували. Бройте от статията. Къде са другите?Ако е гласувано в комисия - са много- тогава кой е гласувал, а ако е в НС са малко.Не излиза аритметиката

И аз това забелязах. Как парламента може да взима решения при липса на кворум?

Тютюнопроизводството трябва да се криминализира, както и притежанието му. А тези занимаващи се с него трябваше да са преминали към други култури още преди 10 години. Единствените субсидии които можеха да се дават, е за преминаване към друга култура еднократно, за да се ограничи риска.

Гербаджия костюма си мени но не и феса си.

Как искате да има пари в пенсионните фондове когато ги зиползват да плащат пенсии БЕЗ да са внасяли необходимите пари, Един самоосигуряващ се внася минимум върху 420 лева за да вземе минимална пенсия каквато ще вземе и ''земеделеца'' дето е внасял върху 300 лева,,Да не говорим за младите ''пенсионери'' дето и лев не са внасяли ама вземат големи пенсии много дълго време та и понеже в ония универсални фондове пари няма нищо че е внасяно там високите им пенсии се изплащат от парите на будалите третата категория - най дълго работещите, най кратко получаващите пенсия,,

Пич не ти полежавам да си на мое място. На 37г съм и взимам пенсия 175лв. Голям кеф, не съм работил достатъчно а взимам... Е тя отива за лекарства и не достига, пък и ще я взимам оше две години ако пазя режим, после дедо Господ ше ми поеме издръжката, ама пак си е кеф, не съм внасял а ви муфтя.

герп са патерицата на дпс!

Калфин и групата АБВ са продажници! Вън от властта всички продажници! Търпимостта на народа се изчерпва. Мигрантите станаха по-важни от нас. Подменяте населението.

Значи всеки пенсионер вече ще е милиардер. Не ви е срам. Все едно на гладен да показваш на снимка печено пиле! Спомнете си за притчата за изтребените от един цар старци и как само везирът му си спасил бащата, а когато настанал мор и глад, той мъдро посъветвал да разровят мравуняците, да вземат натрупаните зърна от мравките и да ги засадят. И когато се родила богата реколта и царят попитал, кой се бил сетил за това, везирът си признал, че не е убил баща си и го бил скрил. Та оттогава царят обнародвал декрет старите хора да се почитат и пазят!!! Толкова по въпроса.