Пекин одобри закон за "смазване на всеки сепаратизъм" в Хонконг

Вашингтон прекратява износа са на отбранителна техника за територията и обмисля още ограничения върху търговията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време беше.

Отбраната на Хонг Конг се осигурява от китайската Народна освободителна армия... така че и до момента Хонг Конг не е купувал военни технологии от САЩ, е от време на време Хонг Конг зарежда с храна и гориво американски военни кораби, ама това е друга бира. По интересното е че САЩ нарича Хонг Конг "територия" а с този термин Държавният департамент на САЩ официално нарича колониите които САЩ все още притежава;)

Вън Америка от Европа, Изтока, Африка и Азия!

да ходим чак в Китай за да коментираме вътрешните им проблеми. Примери за сепаратизъм в Европа дал Бог. Нека се концентрираме върху тях. Не си предствям как би изглеждала думата "смазване" по-демократично. Не дай Боже !

???от днес САЩ спират износа на отбранителна техника за Хонконг и ще предприемат стъпки за прекратяване на износа на технологии с двойно предназначение (гражданско и военно) за територията на Хонконг??Добре дошло за Китай,те ще си произвеждат сами отбранителна техника също така могът да прекратят износа на специализирани хим.и фармаколологични продукти и необходимите редки метали за отбранителната и авиационнокосмическа индустрия на САЩ, кой печели и кой губи комунозомбитата или дивитекапиталисти,Хонконг отдавна иска независимост за да се превърне в нов американски щат,това няма как да стане тъй като Хонконг е китайски.

Много редки химически елементи се добиват единствено в Китай. САЩ без тях няма да е много добре. А то не Хонконг иска независимост. А само една група. И преди няколко месеца, в традиционния си нагъл стил САЩ в прав текст си обясниха как ги финансират. Отделно, цялата организация е класическа цветна революция. А обикновените хора, които не получават пари от САЩ, също имат право на мнение. Но странно, то им е отнето и трябва да слушаме само платените. Както за Украйна Виктория Нуланд директно обяви, как САЩ са организирали преврата в Украйна за 5 милиарда. Каза FUCK EU. И EU си траеше, все едно не се отнася за тях, вместо да последва остра дипломатическа реакция.

винаги когато жадни за демокрация седерасти скачат на протест, получават или цветна революция, или анекс, винаги. въпреки това, не си набиха в тъпите канчета че колкото по-мърдат, по-дълбоко влиза

А защо биете и убивате афроамериканците в САЩ?

Дори не знаеш за какво се ползва този лаф. Това е антипутлерсдтли които се ползва като са се посрали за ПОРЕДЕН път и им свършат аргументите и веднага... Па вие що...

Виж статистиката на убитите от полицията в САЩ и ще се убедиш че броя на убийствата на афроамериканци от расистки подбуди не превишава броя на убитите от другите етноси проблема не е само расисзма,проблема е генерален за всички американци,изключително висока престъност,брутален бандитизъм и брутална безкомромисна ответна реакция на полицията.Пошлото в целия този филм на ужасите е ваденето на политически дивиденти и градене на политически пиар на фона на американската драма,решението на проблема трябва да е двустранен свеждане на минимум на бандитизъм и престъпления(почити невъзможна мисия),недопускане на служители със радикални идеоологически възгледи в системата за всички служби и силови структури(полиграфически тест) и системни психопрегледи,внезапни проверки и отново полиграфически тестове за склонност към корупционни практики и радикални възгледи.

Разбраха че е по-добре да си капиталистически роб отколкото свободен комунист. Мечтаят пак да са колония на Англия. Само нашите комунделски путлерасти не им увира тиквоча щото не са хранили деца и създали семейство...

Странно, защо толкова малко хора са решили така. И защо се оказа, че тези, които решават така, всъщност са организирани и платени от САЩ и Великобритания. Което неотдавна си признаха в САЩ. Та за какъв избор говори. Може би, да вземеш едни пари и да изиграеш малко театър. Бем ти такава "демокрация". А ти въобще притежаваш ли свойството да мислиш. Или и на теб, какво ти кажат и платят, това пишеш. Същата "демокрация". Деградирала работа.

Запознай се с обстановката и ситуацията там първо. После плещи глупости. 1997ма бяхме едва 400 000 пред парламента и свалихме Виденов детенце. Не. Не бяхме 6 млн там, но всички бяха с нас в немотията и мислите си.

за .. ,Запазнат съм. За това и съм писал. Свалил си Виденов друг път. Сополките си си бърсала тогава още. И след 1997г дойде 2001г и какво ли се случи тогава с тия, дето свалиха Виденов. И тях ги свалиха. А днес изчезнаха в небитието. И какво ли значи това, при условие, че все същото БСП си е живо и здраво, втора сила след ГЕРБ. А тия, от 1997г, няма ги вече на картата. Малка си за тия теми и твърде глупава.

Сополките си си бъркал ти дете малко. Идея си нямаш какво беше. ИДЕЯ!!!! Питай този който те е изхранвал. И ти давам примера за ЕДНО: ЧЕ 80% си стоят вкъщи въпреки че са недоволни. НЕ ЗА ДРУГО ТИ ДАВАМ ПРИМЕРА ТРОЛЧЕ МАЛКО. Не да ми изкривяваш думите и да ми тръгваш в друга посока със словоизлияния - сам си плюеш на думите по този начин цитирам - Странно, защо толкова малко хора са решили така. Те от това бега.

е, ами сега ще са комунистически роби, частито

На кого е роб александър йорданов или росен плевнелиев? Роби са работниците. Буржоазията продава народа си и получава пари от САЩ за услугата.

Брей.... ти поне статията прочете ли под която тролиш?

Абсолютно правилно ! За да се оправят в момента САЩ с негрите, те трябва да станат веднага Китай !

Съвсем естествено е. Поинтересувайте се как "добрият" запад (включва Франция) и по конкретно "добрата" Англия отцепва Хонконг! След Втората опиумна война, където китайците са искали да забраняват наркотиците. А "добрите" англичани са се били за наркотиците като наркокартел.

Идеален модел за България - че реването на червените гномове да приключи, ще има спокойствие

Такъв закон трябва на България и Украйна.

И на Русия.

Скоро да очакваме такъв закон и в България които да подсигури благоденствието на Тулупа за вечни времена. Защо трябва да се занима с избори, така ще му е по удобно.

Значи в Нон Конг протестиращите са борци за демокрацкя, а в САЩ са терористи? Хайде всеки да си се оправя със собствените си безредици. Китай да си се оправя с китайците, а американците с чернокожите и Антифа.

Котайците бяха достатъчно умни да прочистят площад Тянанмън на времето, с което предотвратиха "цветната революция" и разрухата на страната си. Сега пипат в същата посока. Браво!