Пекин обвини Вашингтон за войната: САЩ предизвикаха украинската криза и я подклаждат

Външното министерство на Китай предупреди американците да не прекрачват "червената линия" с Тайван

Обратно в новината

Коментари - Пекин обвини Вашингтон за войната: САЩ предизвикаха украинската криза и я подклаждат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре са им сипали Китай на краварите !

Това на всички е ясно.

Американците са перфектният виновен. Ако са участват, значи те са я започнали. Ако не са участвали - били са пасивни и по-този начин са изострли ситуацията. Ако не участват, но заемат страна - ами те са предизвикали ситуацията. Всичко са това с глупости. Изостряли, подклаждали, предизвиквали....Русия да не са банда бунтовници, че да са се изнервили. Това е държава със стотици години история и дипломация. Трябва да може да се сдържа, когато реши, да не са ощипана госпожица?

Шило

Е, някои имаха съмнения за виждането на Китай по отношение на ставащото в Украйна. Вече всичко е ясно.

Който е влязъл с войската си в чужда страна, той е виновен. Толкова е просто.

На бай Дън кукловодите си искат третата световна война - щяла да заличи дълга, дефицита.. Така писаха във Вашингтон пост, преди няколко години. Пък ще покрият следите на златния резерв, плячката от войните... много неща.

Толкова е просто само за прости хора ;) Ееех, ама и ти си един анализатор. Прибързаваш Китайците са един ден така, един ден ще кажат обратното. Според зависи. Сега са говорили за Тайван

Точно така .В часовете по История се учи , че има разлика между причина и повод за дадена война . Тук поводът е териториалния спор , а причината - желанието на САЩ да съсипят Русия . На друг план за съсипване е и Китай и ЕС .

Сорос скоро се е похвалил, че операцията в Украйна му е най-голямата гордост.

Като преди месеци казах, че Китай се афишираха като очевиден съюзник на Русия в конфликта, тук ме засипаха с етикети. Чудя се, наистина ли са вярвали някои, че Китай ще заеме друга позиция? Неприятно нещо е разбиването на илюзиите...

Това е страшен шамар за напъните на американските бандити за сближаване с Китай. На практика китайците заявяват пред света, че са срещу сащ и в съюз със Русия! А краiна наистина е поредната страна-жертва на стремежа на сащ да задържа икономиката си жива....

Русия и ЕС са в един план - с един куршум.

един мъдър,велик народ! Виждат го и всички,целият свят,но от страх от американския ботуш или си траят,или като нас са свалили потуритеби яко са се нагъзили на запад! Напук на православието,славянството,семейният морал и ценности!

Най накрая 1 адекватна новина... а не само да пишат за зеления наркоман кво искал кво трябавало да му се даде или цял ден чета че Путин заплашил другия наркоман англииски рошав с ракета :DDD

Дали няма как ЕС да плати сметката и за Тайван?

Руснците не са славяни, а московити от азиатски произход. Славяните са украинците, белоруси и поляци!

Вечно няма проблема е ,че до сега винаги прехода от една империя към друга е бил след война. Как би изглеждала война между САЩ и Китай и ное ще лежим ли по диваните е съмнително. Иначе дали ще в САЩ или Китай всяко си има и плюсове и минуси ако се унищожат едни други най-добре.

Съгласен съм с Китайците. Вместо през 90-те да убият империята на Злото, Американците изпратиха пари, помощи и технологии, приеха я в групата на развитите страни без да има заслуги и като настъпената змия се посъвзе, пак започна да хапе. Ако САЩ бяха доубили остатките на империйката, сега нямаше да имаме проблеми.

За куража да го кажат респект! Все с войни се ''спасяват'' от фалит, но мълчим.

Руснаците са като ордите на Чингиз хан! Изпепеляват всичко по пътя си и поробват населението. Не са никакви славяни и християни! Сегашната война е доказателство за това.

Ние демократите местим! Подпукваме Москва и помагаме на Украйна, а в Азия двата Колоса-Израел и Тайван сгащват жълтите жалкари на Конфиций и след три седмици се срещаме някъде в Сибир!!!!

Кажи, как успяваш да си толкоз - прозд?

Путин, изтегли си орките от Украйна и ще има мир! Чий го търсиш там? Не разбра ли , че си окупатор в чужда държава. Даже и рускоговорящите в Украйна не могат да те дишат и се бият срещу теб и Империята на злото!

Но сметката може да я плати Кореа, Тайланд, Индонезия, Малайзия, Япония, Хонк Конг, Бруней, Австралия и НЗ...... Съвкупно са си като ЕС.по икономическа мощ.

Като познаваш кажи КОГА ще бъде осъден ТИКВАТА ЗА кражбите? И дали от американското посолство ще разрешат това? Нали е техен кучи син.

Духач, малъкни.

На бас се хващам, че не знаеш какво означава думата соросоид, защото си изключително глупав и ниско интелигентен. Такива сте всички путьовци-путинисти!

То това всеки умен нормално мислещ човек го знае.

НЕ !!!!

Руснаците са убедени, че са влезли в техни територии с преобладаващо руско население.

права е даже на превраата на майдана гръмнаха няколко хохала за андреналин на другите

И тука е така. Горд съм че съм част от тоя цирк

Ние българите сме на страната на ЕС и Америка! С тях е и нашия национален интерес! 74% от българите подкрепят ЕС и 67% НАТО! Това са фактите. Българския народ е умен. Не случайно сме държава на повече от 1300 години, най-старата в Европа след Гърция и единствена запазила името си и до днес от самото основаване!

Този психопат Путин използва стари ченгеджийски КГБейски номера да обвинява другите в престъпления, който той сам ги върши. Унищожи свободата на словото в Русия, уби Немцов, Политковская, Магнитски трови журналисти, вкара в затвора Навални и Овсяникова, а обвинява другите в тези грехове. Въобще Путин се оказа един обикновен лъжец, крадец и убиец! Свобода за Навални!

Никой не коментира Минските споразумения ,ако урките бяха ги спазвали сега в ЕС още да караме ковид и украйна да е цяла ,ама продажници има навсякъде ...

Умен или раболепен?

Няма нищо по-подло от Колективния запад! Това е факта, другари! Колективният Запад би направил всичко, само и само да нагади на Русия. Ето пример: Украинците ще получат милиони LED крушки, за да намалят енергийния недостиг Украинците бяха призовани днес да започнат да подменят старите си електрически крушки с енергоспестяващи LED светлини, за да намалят недостига на електричество, причинен от продължаващите руски удари по украинската енергийна система, предаде "Ройтерс", цитирана от БТА. Западняците напук, за да направи мръсно на Русия, след войната ще напълнят Украйна с пари и ще я направят на Европейски Дубай. Така както навремето направиха със Западна Германия. Вместо да я сринат и да я засадят с картофи. Американците я вдигнаха на крака и я направиха на най-силната и развита европейска държава, сами и само за да направят гадно на СССР и СИВ, за да ни унизят и да ни намърсят. Сега така ще направят същата мръсотия и с Украйна!

Няма какво да добавим. Всичко, което заявяват китайците, е вярно. Те са умен народ. Трябва да си върнат и Тайван, който принадлежи на тях, а не на янките!

Лапай и гълтай!

По ендо нещо мнението на нашето общество съвпада с китайската позиция - искаме мир и край на страданието. Изпращането на оръжия. Хероизирането на убийствата и пр. само наливат малсо в огъбя, Останалото няма да го коментираме, защото не ни е работа.

"Зелен", щото си на трева ли?

Какво американско, френско - немско, европейско “робство” те гони бе, тупан. Ние сме съюзници и членуваме като свободна държава в най-демократичния съюз на Земята - Европейския и най-доброто място за живеене!

Поемайте към фронта. Ние българите сме за България

Затова ли емигрират с милиони в САЩ? Защото са умни!?

Грейт Чайна, нещо за Иран ще кажете ли, че и там мътят водата

:)))))))))

112 руски “дипломати” от София по цял ден пишеха в социалните мрежи и защитаваха фашиския си фюрер Путлер. И пак са им малко коментарите. Добре, че ги разредихме и изпратихме на гарата с куфарите за Москва. Вече никой не им се връзва на евтините ченгесарски КГБейски номерца! Само бой по кремълските орки!

ЗЪЛ ПЕДАЛ СИ-КОЗЯШКИ ХОМОШМАТКА ДЕТ ГИ ИБЪТ ЗА БЕЗ ПАРИ.

Ако сгази лука - веднага

Вечна признателност на американците освободили ни от половин вековно руско робство! Отново сме свободни и сме в най-демократичния съюз в света - ЕС, и най-доброто място за живот на Земята!