Пеканов: Визиите ни с Петков и Василев не съвпадат

Вицепремиерът притеснен, че Брюксел няма да приеме Плана за възстановяване

Обратно в новината

Коментари - Пеканов: Визиите ни с Петков и Василев не съвпадат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

както вече писах : пекан си пеканов , малко са ти дали или , двамцата харвардски мошенници

Притеснен е, че няма да приемат плана! Ама нали ти го подготвяш , направи го така, че да го приемат а не недей още от сега да ревеш , че няма да се случи това?! Нали си много 'печен' т.е. Пеканов.

Абе, гьон. Плана не е правен от този. Плана е на оня пинчер от ГЕРБ и е само коригиран, защото нямаше време за нов. Тъпак!

др. Пеканов, шоуто на др. Асен и др. Киро тепърва започва. Чорапа ще започне да се разплита когато двамата започнат да се борят кой да е водач на партията им. Проблема е, че тогава ще са вече в парламента и ще се упражняват на наш гръб. "Еднокнижника" каза ли ви, че ще си счупите държавата бе ла.ненца неграмотни.

Работник постъпва на нова длъжност с изпитателен срок 6 месеца. На нашите момчета от Хасково и Филибе им бяха достатъчни само 3 месеца, за да ги опознаем, да си докажат качествата и да поискат властта в републиката. Наистина, при непрекъсната реклама по медиите от 2 месеца насам, неизвестно от кого платена. И въпреки това с неизяснени въпроси, например кой е финансирал следването им.

Ти къде си видял на бюджетно чиновническо място някой назначен не по шуро-баджанашка линия, или ако е с конкурс - то е избран такъв дето няма да "засенчи" висшестоящия. Бюджетен чиновник се уволняват само ако не спазва принципа - "да не прави вълнички в л----та", в които сме затънали всички до гуша. То затова си има чистачки - за уволнение при всеки провал.

точно казано! Комуноидните изтърсаци атакуват...нагли, надути и безочливи...., нооо истинския проблем са дебилите, които ще ги пратят във властта, само след 2-3 месеца лъскане от червените "медии" на имиджа...

Казва, че това не е достатъчно, но не казва какво още трябва според него да се направи. Слушам го с удоволствие на интервюта, но защо не внесе Плана?!!!

Трябва българският Саакашвили: да уволни и вкара в затвора всички милиционери и държавни служители. Грузия, най-корумпираната съветска държава, 2 месеца няма полицаи. През това време се наемат млади можещи и неизкушени полицаи, които получават европейски заплати. Изведнъж рекета по улиците секва в Грузия. При Саакашвили колите стоят на улиците незаключени с вещите вътре. Същото прави с държавната администрация. Ниски данъци и гарантирана частна собственост на малкия и среден бизнес от посегателства на мутри и мутри с бели якички. Днес в Тбилиси има 5 петзвездни хотели а един е СЕДЕМЗВЕЗДЕН. Това са гарантирани от държавата инвестиции на чужди инвеститори, които си заработват приходите в самата Грузия на СВЕТЛО. В Грузия има 100% частна месицина а лекарите получават над $10000.00/месечно. Работеща и гарантираща здравеопазване на всеки медицина. $40.00 е месечната вноска на всеки грузинец. Как е било в Царска България до Девети 1944г: 100% средна частна собственост върху земята и ниски данъци. 3 години след Първата световна война България през 1921 г е ПЪРВА в Европа по брой овце. Икономическият бум на България през 1939г до днес не е достигнат - личното благоденствие на всеки българин като собственик и производител. Апропо: Циганите тогава са само 50000 таанета без паспорти и право на гласуване. Днес за пореден път България е вкарана във филма "Месията се завръща". За пореден път никуму неизвестен и недоказан като политик и специалист се назначава като МЕСИЯ или за президент или за премиер в 12-тия час на Шоуто, преди каретата да се превърне отново в Тиква. Навални 10 години всекидневно е в руската политика. 9 пъти му забраниха регистрация на партия, отровиха го а накрая е от 1 година в затвора. И Путин хвърли целия ресурс на Руския репресивен апарат за да го спре ИДЕОЛОГИЧЕСКИ на изборите преди 3 дни. -Навални има работеща икономическа, социална и външнополитическа програма. Тази програма е причината руснаците да са готови да го изберат веднага за президент а не самото физическо лице Навални. В България нито една "партия" няма реална икономическа и административна и социална програма. Социална програма е механизма младите и работещи българи да имат гарантирана работа, здравеопазване, жилище а после от тези успели работещи хора да се снемат данъчно ресурси за пенсии и издръжка на "малцинства". Днес в България се бият офисите на мутренски кланове. Днес България е Грузия през 1989г.

различни са- едното ни е момче-виенчанче а другите са ни момчета-харвардчета...но все наши момчета, няма чак такава разлика де. ще се разберете.

Внучета на Застрахователи на мандри.

Аре бе, как разбра, че е виенчанче ?

твърдия тон заради борисов ли е? или може би заради гешев? а? :))))))

икономическите механизми отдавна са ориентирани към определени човеци , за едни ограбване и смачкване ,за други дотации и партийни възхвали , в зависимост от наведеното положение пред вожда и партийната линия , така че нищо ново не предлага , иска да оправдае терора с нужда от ;икономически модел ; и да възпее крадливите лидери

Какво да ви правя след като 12 г.избирате моят измекярин за премиер. Сега пак го избирате... Плащайте си гяволука дебили

да не би някой верен партиен член да поддържа огъня около казана ти ? или си обещал още души на дявола

Много интересно. Скапания ЕС развръзва кесията само за твоя пазвантин. Иначе други не ще. Днеска кокорко се оплака, че ЕС не ги разбирали и не искали да дават пари. Не знам защо така.

Г Е Р Б - П Е Р Д А Ш И - ВСИЧКИ С 200 ! Т.Е. С НАЙ - МАЛКО 10% ! Г Л А С У В А М Е ЗА Т Я Х ! Б О Й К О Е В Е Л И К !!!

Ама е Радевист

значи НЕ Е ! А е протеже на тъп червен, естонски чорап, който е зелен...

Млад, прагматичен, с умение да говори с всички, независимо дали мнението им съвпада напълно , или само донякъде с неговото.Чудесно е, че най–сетне медиите обърнаха внимание и на него, след поредицата от шоумени,отровни триа и дуети,двойници на Траволта и др. батмани. Най–после човек с ясна визия и приоритети , които не ни карат да се чудим за кого ще бие камбаната утре.Дано се опази максимално от родната ни политика , от която не може да излезеш без кални пръски, колкото и да се стараеш.

стига смехории, бре! Доведен на синджир от резидента на решетников, комунистически отрок, с прикрита биография и нахендрен ДИРЕКТНО В ПРАВИТЕЛСТВОТО, като първо работно място... да се пазел от окаляне и дрън...дрън...ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ТЪПИ, БЕ БРАТЧЕ!?

С Борисов и Дончев Планът ще мине и животът ще се норманизира, Турция ще спре мигрантите през Странджа, а газ ще дойде и от Азърите. Наиграхте се, стига, махайте се...ГЕРБ с 15% над втория !

А можеше просто да си изпиеш хапчетата и да ни спестиш тези кафеви мисли....

скоро за вас няма да има пари и за хапчета та игричката ви свършва съвсем скоро и пак ще сте НИКОИ!

Трагедия, в психологията има развити теории относно привързаността на малотретирания към насилника. Това е аналогия за по-лесно смилане на идеята аз се правим че ти давам, че се вслушвам в плоблемие ти.

ЯВНО ПСИХ. НЕ ТИ Е СИЛНАТА СТРАНА ! ЗАЕМИ СЕ С КОКОШКАРСТВО !

Ха-ха-ха.Започнаха с половин уста да признават,че Европа спира кранчето на комундетата.Все едно да дават пари на Путин.Стягайте протестъри срещу Брюксел-Мутри вън!

Този младеж си го каза директно - на канадския му колега му проекта мирише и не става. Жалко че чалгопитека ще го разбере това чак Фефруари месец.

Дебил чака само пари от ЕС (,за да има какво да краде). Не е ясно защо му е държава, която съществува на верисия. Я се стигнете да работите, а не целодневно да плямпате, "тоя крив, оня крив, ама аз съм най-умен"

Гласувайте пак за Маямата и Хаджигейов и те ще ви оправят цените :)

Още ли ви е свежичко?

"Младите и красивите", кефите ли се на новите цени бе :)

До тук имаше мераци за справяне с корупцията, вече и мераци няма явно. Калинките са си по местата и смучат, с изключение на някой и друг директор.

Калинките на Мунчо!

Е, калинките са на ББ, не му отнемай заслугите.

Върни плана на Борисов и Европейската комисия ще го приеме!

Не е ясно без Борисов дали нещо ще приемат!

Ами Планът явно не става, след като Европейската комисия не го приема. Не е толкова лесно, затова и цените хвърчат. Май Бойко пак ще трябва да оправя щетите.

Нещо ми намирисва, че след като не можа да ни пробута фалшивия харвардец, резидентът се кани да лансира нов проект с Пеканов. Е, дано поне тоя да има някаква нефалшива диплома и да не е с двойно гражданство.

Шайката на Мунчо ВЪН!!!

Пеканче, мани ги тия от ЕК, важното е че служебното правителство има невероятни успехи в изчегъркването на Държавата България!

Този сам си призна, че ЕС пари на метежници не дава? Ужас. Ко шъ прайм ся? Да спретнем едни декатлонски палатки на кръстовището пред Европарламентата? Черепа ще даде ли некой леф?

Пеканов май ще се окаже най- печен! Все пак той не е американски пратеник!

Много ясно, държим си на комунистическото

Абе кой ти говори за комунизъм! Аз съм върл антикомунист! Просто това е истината за съжаление!

Европа пари на метежници не дава

да, защото е руски...на резидента решетников....

Колко време трябва да мине за да разберат хората че Европа не верва на комунисти.Ама българина си е невежа.

.... специфичните комуникационни похвати на бившия премиер... Каква ИРОНИЯ само. Дано "онзи от Банкя" да я знае. А дали ще я разбере, това едвали ще стане.

Ирония са тройните цени на тока бе, олигофрен!

За Борисов и душата си даваме, а за Шайката на Мунчо и един пробит евроцент не пускаме!

"Продължаваме промяната" е проект на Радев Да ни вкара при Путин Едно време целяха диктатура на пролетариата, сега на Путин -Българските русофили Предатели ,Като Радев

На тоя Мунчо ще му набие канчето ,не се разбирал той с канадеца.

Човекът не е комунист. Казах ви.

Евросредства има ли?

Не е комунист, но милее за НРБ и мрази Запада?

Пеканов отказва да се ангажира с партията на Петков и Василев. Вероятно заради това, че със сигурност е наясно с неуредиците около гражданството на Петков, а както се оказа, и с дипломата му.

И с ограбването на ББР!

Леко пояснение по темата: "Атанас Пеканов коментира и притесненията си за Плана за възстановяване, предвид реакцията на Брюксел. - Доста твърд тон срещаме. Те явно не разбират, че е доста странно, ако най-бедната страна не получи тези пари, когато най-много се нуждае от това, коментира Пеканов." Реакцията на Брюксел е срещу искане на правителството, ЕС парите 2021-2027 за София и ЮЗ район да бъдат увеличени от 15% на 32% и то за сметка на останалите 5 региона в България. Тоест Брюксел не дава на София, но София иска допълнителни помощи от общите

Относно лъжата. Именно служебното правителство отряза голяма част от парите за София включително и за построяването на новите части от метрото. И още-почти всички държави вече си харчат парите

Хората на Радев взеха властта , и тоя и мошеника и канадеца разправяте как преработват тоя план защото правителството на Борисов го бил направил не знам си как. Сега ми обясняват че след като са го преработили от Европа щели да го върнат. Значи разбирам да бяхте предали плана написал правителството на ГЕРБ, да го бяха върнали от Европа и да обвинявате Борисов. Но след като вие поне пет месеца го пренаписвате отвсякъде, и да обвинявате правителството на Борисов затова че Пламен ще бъде върнат и няма да получим пари от Европа е огромна наглост.

Идеята на фатмака беше да има спокойствие до изборите му , пък после потоп !!!!! Ама е тъпичък , и нещата се сговниха много по рано !! Ток цени бензин престъпност ! Ще бъде изгонен с камъни

Гладей го ти, мадото комунистче, пардон - социалистче :) То нали не било комунизъм, не трябвало с тази дума

Два парламента си играете с Гешев, хем ясно ви казаха там да не пипате, и нищо друго не вършихте! И сега от Европа били втвърдили тона! Ако вземат да ни спрат тези помощи какво ще правим бе, олигофрени?

Пеканов поне е по-коректен от разните там Мая, Христо и Хаджигенчов...Тяхги интересува софрата да е държавна, а не как ще стане „промяната.. Впрочем както и захласнатите по ПП...Те гледат като късогледи в доходите си, а не виждат че и с пио-високи пенсии пак не могат да напълнят хладилника и корема си...Защото идват сметките за ток, парно ИТН. А те ще са непосилни за плащане...

Но и да се правят сравнения с пропаднали боклуци като Маямата и Хаджигейов е безпредметно!

Пеканов имах в предвид

Петканов е едно просто троянско магаре на путиниста Радев

Пеканов имах в предвид

Ами НЕ им се дават пари на българските комунисти

Чисто и просто никога не са давали, няма и да дадът! Бързо забравихте тройната коалиция!

Този ли е предвиден за следващ ъпгрейд на протестърите на мунчо черепа прокопиев , след като изцъклю и пелтека повяхнат

Стига ни пробутвахте тия ментета на мунчо и прокопиев!!! Хората си искат Бойко Борисов

"Доста твърд тон срещаме. Те явно не разбират, че е доста странно, ако най-бедната страна не получи тези пари, когато най-много се нуждае от това", коментира Пеканов. И този парапитек не бил разбран. Европейците не го разбирали! Защо шибаната Европа разбира само еднокнижника Бойко Борисов не ми е ясно. А може би втвърдиха тона, за да ви е ясно, че няма да откраднете европейски пари?

Без Боко няма евросредства! А без тях няма България! А вие си лайте, стойте без работа и плащайте тройно ток!

все НЕЖНИ МОМЧЕТА...който явно възбуждат Радев То и аз със мечка като Деса да живея-Ще обърна резбата накрая ...Техните разногласия .са за това всъщност кой ше му го Л..пне...по дълбоко на Радев.

Аз може да не съм прав ама и вие не сте прави. Тоз зам. мин. председател имаше една единствена задача и тя е да внесе Плана за възстановяване и развитие в ЕК. Другите държави вече усвояват милярди евро, а тоя мушмурок ни разтяга локуми от хиляда и една нощ. Благодарение на него в Бюджета на държавата зее дупка от 1млрд. и 600млн. лв.

Ако добавиш и парите за плана, липсата гони 60 милиарда!

Всяка критика към президента и служебното правителство се тълкува като клевета или като предизборна кампания. За съжаление фактите говорят сами, уволниха се мхого хора,а на тяхно място се назначиха два пъти повече, обърнете внимание колко зам.министри има, колко са по роднинска линия, колко са с общ бизнес, цените се повишават безконтролно, парите изведнъж свършиха, бюджета се актуализира, БНБ ще емитира нов дълг, а сега се надяват да похарчат и парите от плана за възстановяване. Съвсем очаквано няма да ни дадат парите от ЕС. В пространството се хвърлят постоянно твърдения за кражби и корупция, но за 5месеца нито едно доказателство не се даде, което ме навява на мисълта, че или не могат да докажат нищо или в тези схеми са намесени и хора на президента и на другите политически партии. Всички искат да се доберат до големите проекти, с еввропейски средства, но те ще ни ги спрат. На финала се оказва, че май това им е проблема и въжделенията на всички и според тях това е корупцията на предишните, че не са допуснали и техните фирми и хора да се блажат с големите проекит! Е, това не е корупция, в най-лошия случай е неморално.

И масово се назначават вредни масони!

Пеканов ми харесва.Внушава доверие, в началото направи някои прибързани изказвания, сбърка, но се коригира бързо. Двамата бивши министри не харесвам И това мое мнение се дължи на това което те самите демонстрираха.Доста неточности, доста прикритост, оставят усещането за непочтеност, лъжа и измама.

Факта че няма да получим пари от Европа. Харесват и масовото повишаване на цените и идващата гладна зима. Продължавай да си го харесваш.

е кабинетна мишка която си няма и представа от реална икономика. Дончев за шест месеца изработи и съгласува на 95% Плана за възстановяване с Европейската комисия. Мишлето Пеканов щял да го доработва до Нова година.