Пеевски: Следващите избори са след половин година, тогава ще премерим доверието към мен и ДПС

Моята социология са хората, реагира лидерът на ПГ на ДПС по повод последното социологическо проучване на "Алфа рисърч"

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Следващите избори са след половин година, тогава ще премерим доверието към мен и ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние българите, искаме Магнитски да кадрува в България! Пеевски е срам за нацията ни! Позор от който българският народ не може да се отърве! Изниква от всякъде иска да ни управлява?!?

Интересно ми е много дали Пеевски сам на себе си си вярва!?! И много,ама инзвъредно много да внимава да не каже нещо което доганя не му е продиктувал! Някои хора вече казаха нещо което не им е заповядал доганя и или се самоубиха,или се криеха в турското посолство примряли и треперещи от страх за живота си!

Иван Вазов е създал в 'Под игото' един герой , който се казва кириак Стефчов. Та дали не е време да ви прекръстим всички които сте в ДПС - кириак Цоневн кириак Пеевски , може да поискате и имената да ви сменят няма да има проблем ?!

Бреееей, имало народ, бе! Отсвири ДПеевски, безусловно! Мил е само на депутатите и на прокуратурата. И на 6 процента от ДПС.

Шопарчо е новия месия - тиква с фес на главата!

Коледа идва. И е ред на Прасчо.

се градят и постигат бавно и трудно.Веднъж компрометиран пред всички,трябва да стане чудо,че да си върнеш и двете !!!

Че българи в Северозапада се продавали.А какво правят медиите?Всеки ден по две-три статии за Шиши.Мисирките тичат към него и му искат мнението за щяло и нещяло.

Освен мнението май и семето желаят

Двамата с Йордан Цонев сте от тарикатите, ама от тия дето никой не им вярва. Вие наистина ли не знаете, че ДПС е етническа партия? От космоса ли падате?На кого слугувате? Май и двамата сте много далеч от българското. При вас е в сила максимата "Интереса клати феса". Йордан Цонев е пожизнен депутат. Той ще си пълни джобовете до последно. От ДПС са щастливи, че има хора като вас и още няколко души, които трябва да я легитимират като нормална, а не като етническа партия. Подобна теза е за идиоти!

Тарикат съм аз.Бързо откраднах парите и никой не посмя да пита как ги харча

Да бе, що да не гласуваме за Шиши ? Той поне е ясен що за стока е. Иначе ни знаеш кого ще извадят от торбата, нито какво преследва.

Прокуратурата и политиците забравиха за престъпленията на Пеевски. Народът обаче - не! И тия 6 процента са му много.

Наша гордост-има отличен (6)

Мутрафонът Пеевски - в затвора !

Този е поредният психичноболен, който не си пие редовно хапчетата. Защо не си види несмаслената муцуна и да чуе мученето си при всеки опит да каже нещо? Тук основната вина е на медиите и журналистите - те му дават трибуна за изява, където да ръси глупостите си. Навремето така от прост пожарникар направиха медийна звезда Боко Тъпото, а той горкият и досега не може да раздели сеното на две магарета.

Господине, единственото, на което искам да обърнете внимание е, че В МОНТАНА, вИДИН, ЛОМ, ВРАЦА, ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА НЯМА ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ!!!! А населението гласува масово за ДПС. Купуват ги, плащат им и гладният народ се продава и това е отвратително! И на следващите избори ще е още по-страшно и по-срамно за нас българите. И ако на този народ не му дойде акъла, нищо чудно да осъмнем някой ден с премиер Дебелата свиня!

Щом са съгласни да продадат бъдещето си за жълти стотинки, изобщо не ми е жал за Северозападнала България.

Прав сте ! НО ! "Гладът е по-силен от тока."

Парите са ги изхарчили за 2-3 дни. А после държавата е виновна, че не ги храни. Единственото работещо в Северозападна България са смесените магазини, в които продават бира и пърцуца.

Да се осъзнае българинът, викаш? Кога е било? Срещу пари /мижави, смешни, никакви/ си продава гласа на доган. И не му пука. Държавата, тя трябва да вземе мерки! Това, което прави доган е престъпление, но липсата на адекватна реакция от страна на БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА е национално предателство.

Само че,държавата това сме ние.

КТБ, милиардите, къде са бе, господине! Инициалите ДП никой в държавата не може да ги разгадае... Доган $ТЕЦ, пристанище?!?!? ДПС работи за народа?!?!? То бива наглост, бива, ама.... Ей това да го питат Пеевски от парламентарната трибуна. И Деса атанасова и бойко да питат... Ама няма кой. Спасяват евроатлантическото бъдеще на страната, вкупом!

КТБ милиардите ги източи КГБ през задграничното предприятие на ВТБ, акционер с 10% в КТБ. ВТБ бе и единствения акционер на който му бе все тая, когато поставиха КТБ под възбрана. Руснаците ги прибраха като пропуснати ползи от руския държавен рекет с Южен Поток. България плати милиони на Швейцария за да кажат кой източи банката и никой от управляващите нема топлки да обяви резултата на глас.

Къде са петте милиарда лева дадени за КТБ?

Мале малеее какво доверие в теб бе!?!? Престъпник!

Може да е престъпник,но няма Кой да го докаже

А бе свинята наистина си е повярвала!

Моля да не обиждате свинете. Този е лойна топка.

Какви избори има след половин година ... за ЕП ли? Шиши евродепутатин ли ще става? Ами Боко? Те и двамата са полиглоти, добре ще се впишат в обстановката.

Ще тежат на мястото си

Задайте си следния въпрос: 1.Кой създаде ДПС? Не са етническите турци ,а българи да ползват сигурния електорат. Доган,Пеевски са маши в ръцете на кукловодите .

Много отдавна трябваше да търка нара на Затвора заедно с Доган Тия измекари трябва да са на сапун

съвсем се взе насериозно

Някой тук пише, че благодарение на гласовете от Турция ДПС е в парламента. Най-тъжното е, че българи гласуват за тях срещу пари. Цяла северозападна България, градовете, селата са купени. В този край няма 1 етнически турчин, но кметовете в селата са на ДПС. А полицията не прави нищо срещу купения вот. Ужасно е българи да се продават за пари, но там хората са много бедни и преимуществено прости. На следващите избори ще е същото, МНОГО Е ЖАЛКО!!!!!

Върна хартиените бюлетини?

Доган изкупи земеделската земя.

Айде, още еидн коплексар, който се дърви и си го дири в Северозапада. ДПС имат голям ратсеж в региона, да. И това си има обяснения. Докарали са го 3-та сила, каквото са между другото и в много други области. Ако покрай ДПС се направи и 1/10 от това, което прави в турските общини, то те ще станат 1-ва сила в този отписан от България край. А, вие си оннирайте, колко сте паметни и оправни, но реално себичните продажници сте в и от "напредналите" региони на България, Нито Пеевски, нито Бисеров, Чобанов и др. лични еничари са от Севрозапада, а основно от Мунчовскоо-Ганчовските краиаща на страната.

Не започнат да гласуват масово,ДПС ще расте.Случиха на електорат,който гласува под строй ,даже без да знае за кого.Като сложим и 300хил.гласа от Турция и купените цигани,картинката се изяснява.

Не си спазват КОНСТИТУЦИЯТА, ДПС ще съществува.

Кой ли през 1990 година има силата безапелационно да регистрира противоконституционна етническа партия и никой в България да не може да му се противопостави за това?

Ако не е говняшка ще е шиши,ако не е късото ще е бацето......

Каквото и глупоист да изтърси този неблеестящ с нищо "политик" с купена диплома, медииите ни незнайно защо се надпреварват да я публикиват. После ревем, защо сме на дънота по PISA и подбобнии. Ами, къде да бъдем с подобни (покрай другите батаци) "ръководтели" респ. "модели за подражание" Малко бйха 12+ години с ползващия макс. 100 думи Бойку, сега и тоя еничарин от кръжока "Магнитски" нон-стоп. Дотса, бре, "журналисти"!

Алчна и тлъста свиня по Магнитски с костюм ,а при Бай Ставри да усети силната мъжка любов

Така сте се подбрали в тоя парламент, кой от кой по-голям престъпник, мошеник и бандит............ама без изключение.

ДПС е партия създадена и директно ръководена от КГБ. Публична тайна е, че Пеевски бе лицето на руските пари в България. А Ахмед Доган е персона Нонграта в Турция.

обаче партньорите от сащ работят добре с него, нали

Обаче руснаците го спукаха от бой в Абу Даби и се стопи на половина. От тогава започна да се занимава по-сериозно с политика. Да сте чули за негови нови бизнес постижения след това?

Свинята може само да пита бай Ставри, днес с вазелин или със свинска мас.

щом евроатлантиците от ппдб работят успешно с г-н пеевски, аз съм сигурен, че това е човека, който дългосрочно ще работи за това, страната да стане най-доброто място за живеене в света! цялата демократична общност е с вас! само напред!

Плевели като Пеевски могат да виреят само в България. Не само да виреят а даже и да са във властта Причината да го има е заспалия народ

Дебеляне, я виж коментарите и пак се изкажи как те одобряват, хората…не че не си знаеш де, нагъл и арогантен крадец.

Мечтата на шуши,новият "евроатлантик" е да шитне бившите си дружки от Лукойл,че да прилага на безценица рафинерията...

Напоследък Шишко много се активизира и изпадна в див популизъм и евроатлантизъм

Управляват ни престъпници - нагли, алчни, безхаберни ...

Откак свинята беше обявена за феноменална от задкулисника Доган, се изтрепвате да го цитирате, показвате..небивало внимание. Ми вземете го обявете за новият апостол и цирка да бъде пълен.

Мисля, че до половин тодина ще има геополитическа развръска, следвана от българската развръзка, която ще вкара нещата в ред и господата Магнитски и либералните им сглопкаджии ще си отидат на мястото, което са заслужили..... при бай Ставри.

А дано!!!

с купени мачове можеш

Д. Пеевски печели избори мажоритарни и проведени машинно отчитайки преференциите за него. Някакъв стрес го е завладял, но дали защото се припознава с едни животни, които намаляват Коледно, дали, защото се оказва има нов доклад в ДАНС, който оглави за часове, но не успя съвсем да разтури.... Той няма шанс да бъде припознат в ДПС и колкото и да напъват да овладеят "фирмата" времето след Доган ще е водовъртежно. Та те винаги са стояли настрана и с Йордан Цонев, и преди с бившия министър Петър Чобанов, или пък с Христо Бисеров. Винаги ще са "настрана" там, но пък са на завидно място в доклади на служби в Европа.

Ще падне мерене! Никой не оспорва! Важното е хартиени бюлетини да има! И по 50 човека на един адрес!

Егати свинята !!!! Народе ????

Дебеляне...бай Ставри те чака...с много нетърпение

Бей Шиши I Магнитски

Аз ще върна заграбеното от КТБ, ще върна откраднатото от пътищата, Сопола ще върне Тец Варна, къщата в Росенец, а бившия мъж на Елена Рудолф - ВЕЦа до Варна. … обещания към дядо Коледа бе

Аз ще върна парите от Булгартабак

Дираджии, спрете да ни го навирате този неосъден углавен престъпник ежедневно!

Ти ,дали си наред ???????????????????? АКО ГО НЯМА ТУРИЗМА ОТ ТУРЦИЯ ..... Я КАМИЛАТА , Я КАМИЛАРЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ НА ХОРА КОИТО НЕ СА ЖИВЕЕЛИ В БЪЛГАРИЯ ПОНЕ 3 МЕСЕЦА В ГОДИНАТА - ДА ГЛАСУВАТ !!!! И НАЙ - ВЕЧЕ ТИЯ "СЪГРАЖДАНИ" КОИТО НЕ ЗНАЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЧКА .

Това няма как да стане! Но може, да си спазим КОНСТИТУЦИЯТА!!!! И ДПС да се разтури, защото е ЕТНИЧЕСКА!

Магнитски, това че си гадже на де4ментния доан, не те прави избран от тази турска партия. Добрата новина е, че всичко , до което си се докоснал е в миналото .

Защо го бавят още, не знам.....

Там си никой гн Доган е хитър като има такива мекерета защо да си цапа ръцете утре ще те изпрати при Бисеров

Нали искахте промяна? Ей ви я, промяната, Пеевски се активизира. А преди дори не идваше в парламента! И се гответе да го посрещнете, я като официален премиер, я като президент!

Не идваше, защото беше спокоен шиши и цялата шайка, а сега им спряха много схеми и дърти измами!

И продължаваме да искаме промяна. Борисов засили унищожението ни и промяната дойде с Продължаване на същата Промяна, т.е. заличаването ни.