Коментари - Пеевски: Министър Цеков веднага да заведе дело за собствеността на Руската църква | Днес.dir.bg

Пеевски: Министър Цеков веднага да заведе дело за собствеността на Руската църква

Според съпредседателя на ПГ на ДПС прокуратурата е потвърдила, че храмът "Св. Николай Мирликийски" е български. МРРБ: Още чакаме документите от държавното обвинение

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Министър Цеков веднага да заведе дело за собствеността на Руската църква | Днес.dir.bg

Коментари

Най големия мафиот и крадец няма да се посвени и църква да открадне Господ има човече обявявате война на Русия а ще пращате деца да ви пазят свинските кореми.документите са фалшиви както в Украйна

излагаш се с тази активност!

Тоз глиган защо е на всяка манджа мерудия?

защото може

На тоя им се хареса да крадат чужда собственост и пари като любимия ЕС

нема лоша реклама, въпроса кой ще я плаща ....после Българският съд, какъвто и да е , не е нито украински, нито то "некоалицията" Магнитски яко е наврял боздугана, и се квичи без да го натискат

Преди всичко трябва да се върне държавата на Българите, да се национализират всички имоти от чужденците,както и всички посолства освен тези с които граничи България. Територията ни е само за Българите,които я населяват.

Няма ли да си върнем американските бази . Те каква работа имат тук

Началник Шиши Пеевски командва и решава всички проблеми с помощника си Бочко. Смело врътнаха активното политическо мероприятие с машините за изборите и си решиха проблема с общинските избори. Началник Шиши Пеевски командва а българските граждани мълчат. Началник Шиши не го ловят закони,нито Магнитски и нито и съд за съсипването на Булгартабак и КТБ.

Няма никакъв официален документ че СССР е правоприемник на руската империя ,още по малко сегашна Русия че е наследник на СССР,защото пък СССР е върнал храма на царство България,сега го използват като център за шпионаж,е то кога не е било така ,чекистите да не се обличат в расо,затова староверците живеят в тайгата ,те не признават Руската православна църква,смятат я за продажна и остъпила

Я се инфирмирай адекватно, а не от партийните цитатници!

Пеевски е гениален политик. Още беше в първи курс, когато го направиха шеф на пристанище Варна. Машаала! Червените Камери продължават да управляват. Проблемът е, че не остана много читав народ, който да управляват.

Министъра на Регионалното развитие на РФ(Руската Федерация) ще поиска в близките дни връщането на Руския щат АЛЯСКА в пределите на Федерацията. Шиши Дебелянов е плагиат и е взаимствал идеята от руснаците, затова ще бъде Съден за Плагиатство по бързата процедура и го очаква Затвор от 15 до 75 години пандела.

Всичките прасета на мезета.

Каква свиняаааа

Браво на Пеевски.Истински политик,а не руски родоотстъпник.Такива политици трябват на България,а не като мургавият изверг от Максуда.

И нея ли искаш да купиш бе гад мръсна?

По стар наш обичай тук, понеже дирниците ПАК изтриха точно този мой постинг, аз естествено любезно ПАК го пускам пак (защото явно някой точно тук го стяга чепикът:) : Искам да попитам - има ли някой тук, който - шегата настрана - приема или би приел да му говорят по този начин, с този тон с който често говорят Пеевски и Борисов - заповеден, наставнически, ултимативен, назидателен и унизителен? Да не припомням един куп простотии - и за ПКП, и когато Борисов пред всички изкомандва на някакъв от ГЕРБ ВЕДНАГА да отивал на всеки площад и да викал нещо… Мисълта ми е - вие имате ли някой в живота си да ви е говорил или говори по този начин и ако да - приемате ли го? Защото това е унизително не само за участниците, но а за всички останали, явно е че се демонстрира доминация (доста инфантилно и пуберитетско, между промем), но така ли го правят възрастни зрели и интелигентни хора?!? Явно Борисов и Пеевски са горди, че управляват шайките си, които им се подчиняват безусловно и нямат грам достойнство - и затова изкарват злобата си върху “безопасни” пора и обекти, върху ПП и ДБ, които не са бандити, не се поръчват и прочие. Защото простият човек се гордее с нещата, от които трябва да се срамува… (“И аз съм прост, и вие сте прости …”)

Постоянно се оплкаваха някои, че сме руска губерния! Ще се окаже май, че сме турски вилает с благословията на Чичо Сам! :-)

Щото Държавата му е личната кочина на това Прасе, нали!?

Прасчо, нали знаеш че Москва забавя, но не забравя. Наеми си охрана.

Дебелия продължава да се отчита с лихви пред посолството. Няма да се размине обаче на мазния му гъз.

да не е решил случайно да конвертира към Християнството?? Все едно - от Коледата няма отърване...

магнитски еничарин родоотстъпник сега яко духа на посолството боклуце продажни

Този трябва да ходи с руло тоалетна хартия в джоба ….

Време е да поискаме от руснаците наем за ползване на нашата Азбука. Тъпите руснаци не могат нищо и винаги вземат наготово - шведски викинги им създадоха държавата Русь, от Византия взеха религията, от нас буквите, монголците ги облагородиха генетично, немската принцеса Екатерина ги направи съвременна държава, грузинеца Джугашвили ги прочисти етнически. Руснаците само знаят да се въргалят пияни в землянките си и да пикаят отзад.

Тоя шопар нема ли кой да му набие канччето...

в Дубай са го пребили като животно хора от спецназа , затова не смее да излиза от родната кочина ....

Браво на Пееевски. ДПС трябва да управлява държавата !

Тя си управляваше и с ГЕРБ 3 мандата! Сега яхна и сглобката! :-)

Ама веднага ли бе, гуси

Бяха го скрили Кир Михалаки Пеевски след като осъди действията на братската на ДПС партия - ХАМАС. Както ги нарича Реджеп Ердоан терористите от ХАМАС - борци за свобода. Обаче.

Спрете с токсичния пиар на едно прасе SORRY Прасчо ….

През ден му сменят полюсите, той човечеца се чуди на кого да угоди, че заспива ли се вечер без да си скраднал, я бизнес , я банка , я някое петролно залъче.

А защо не поиска връщане на златния купол на храм Александър Невски на Русия? Руско е златото, нали? Пък управляващите марионетки на американското посолство са русофоби и всеки ден това руско злато им боде очите, нали? Честно е, след гоненията от България на десетки руски дипломати, свещенници, журналисти, нали? Друг е въпросът, колко е лесно...

Ама и на храма в с. ШИПКА..

Е град!

Патриаршеската катедрала си е изцяло финансирана от България! Померанцев е нает и възнаграден от България за труда си. Не е излишно да се чете, все пак.

Александър Невски е приел исляма, признавайки могъществото на Златната орда. Този жест превръща Русия във васална на татарите за около 200 години. В чест на приемането на исляма Бату хан му подарява позлатен шлем с цитат от Корана. Този шлем и до днес можете да го видите в Кремъл. Това довежда не само до завладяване на много градове и области от Русия, но и влияе върху руската култура. Много от църквите, строени по това време са с издължени куполи като при мюсюлманските храмове. Включително храмът "Василий Блаженни" в Москва. Та на кого всъщност се кланяте и смятате за светец: На един предател на християнската вяра. Вие сте объкани тотално и безвъзвратно. Тролове.

Тоя шопар ми се струва, че няма да тъпче дълго българската земя и народ

мутрьоношки в Дубай , все руски църкви му в главата и малко кюмурец !

Какво още се мотаете! Нали знаете кой ви управлява! Жалка картинка!

Делян да каже, Всички председатели на съдилища да си подадат оставките... И ще настане една правда

Те и джамиите са Български, ама няма попове?!!

не желаем да гледаме нефелни прасета

Помните ли протестите с плакати " Кой? ". Питаха хората кой предложи Пеевски за председател на ДАНС. Заради същият този Пеевски всички евроатлантици в България протестираха седмици наред и накрая свалиха правителството. Сега същият Пеевски е знаме на евроатлантизма в България. Какви преврати на съдбата,а?

Драги ми таварищи , ще ви цитирам една Славянска поговорка: “ да беше мирни седяло - не би чудо видяло “!!! Озаптете си поповете!

Свинята влезе във списъка магнитски и списъка на корумпетата на Великобритания. Бай хой. Въпрос на време

To ,добре,че се е активизирал като върл евроатлатнтик,радетел за европейската култура,обаче защо САЩ са го включили във списъка за големи мошенници перачи на пари Магнитски,а българската проккуратура не вижда това,се чудя аз!САЩ да му се извинят да му изплатят милиарди долари за нанесени вреди на имиджа на Пеевски!

Недопустимо е едни депутат длъжник на държаваата да говори така заповедно на министри

Да посочат към кого от прокуратурата да се обърна, за да ми издаде удостоверителен натурален/нотариален акт за апартамента.

Опитва се да печели червени точки пред шефовете, та да го извадят от списъка Магнитски

Хайде у Анадола да решаваш какво сте се прави с руска собственост в БГ.

Защо, искаш да сложиш минаре на руската църква ли?

дебел , ти си гледай джамиите и остави църквата на християните.

Още преди 150 години великият Христо Ботьов е описал Кир Михалаки Пеевски във фейлетона "Това Ви чака"

Все таки, сного дойдем до Босфора!

На свини те които грубо погазиха законите на България сега им трябва скандал или ей такива новини които да отклонят вниманието от булшевишкия башибозук. Циркове за наивници

Коментари - Пеевски: Министър Цеков веднага да заведе дело за собствеността на Руската църква | Днес.dir.bg

Пеевски: Министър Цеков веднага да заведе дело за собствеността на Руската църква

Според съпредседателя на ПГ на ДПС прокуратурата е потвърдила, че храмът "Св. Николай Мирликийски" е български. МРРБ: Още чакаме документите от държавното обвинение

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Министър Цеков веднага да заведе дело за собствеността на Руската църква | Днес.dir.bg

Коментари

Най големия мафиот и крадец няма да се посвени и църква да открадне Господ има човече обявявате война на Русия а ще пращате деца да ви пазят свинските кореми.документите са фалшиви както в Украйна

излагаш се с тази активност!

Тоз глиган защо е на всяка манджа мерудия?

защото може

На тоя им се хареса да крадат чужда собственост и пари като любимия ЕС

нема лоша реклама, въпроса кой ще я плаща ....после Българският съд, какъвто и да е , не е нито украински, нито то "некоалицията" Магнитски яко е наврял боздугана, и се квичи без да го натискат

Преди всичко трябва да се върне държавата на Българите, да се национализират всички имоти от чужденците,както и всички посолства освен тези с които граничи България. Територията ни е само за Българите,които я населяват.

Няма ли да си върнем американските бази . Те каква работа имат тук

Началник Шиши Пеевски командва и решава всички проблеми с помощника си Бочко. Смело врътнаха активното политическо мероприятие с машините за изборите и си решиха проблема с общинските избори. Началник Шиши Пеевски командва а българските граждани мълчат. Началник Шиши не го ловят закони,нито Магнитски и нито и съд за съсипването на Булгартабак и КТБ.

Няма никакъв официален документ че СССР е правоприемник на руската империя ,още по малко сегашна Русия че е наследник на СССР,защото пък СССР е върнал храма на царство България,сега го използват като център за шпионаж,е то кога не е било така ,чекистите да не се обличат в расо,затова староверците живеят в тайгата ,те не признават Руската православна църква,смятат я за продажна и остъпила

Я се инфирмирай адекватно, а не от партийните цитатници!

Пеевски е гениален политик. Още беше в първи курс, когато го направиха шеф на пристанище Варна. Машаала! Червените Камери продължават да управляват. Проблемът е, че не остана много читав народ, който да управляват.

Министъра на Регионалното развитие на РФ(Руската Федерация) ще поиска в близките дни връщането на Руския щат АЛЯСКА в пределите на Федерацията. Шиши Дебелянов е плагиат и е взаимствал идеята от руснаците, затова ще бъде Съден за Плагиатство по бързата процедура и го очаква Затвор от 15 до 75 години пандела.

Всичките прасета на мезета.

Каква свиняаааа

Браво на Пеевски.Истински политик,а не руски родоотстъпник.Такива политици трябват на България,а не като мургавият изверг от Максуда.

И нея ли искаш да купиш бе гад мръсна?

По стар наш обичай тук, понеже дирниците ПАК изтриха точно този мой постинг, аз естествено любезно ПАК го пускам пак (защото явно някой точно тук го стяга чепикът:) : Искам да попитам - има ли някой тук, който - шегата настрана - приема или би приел да му говорят по този начин, с този тон с който често говорят Пеевски и Борисов - заповеден, наставнически, ултимативен, назидателен и унизителен? Да не припомням един куп простотии - и за ПКП, и когато Борисов пред всички изкомандва на някакъв от ГЕРБ ВЕДНАГА да отивал на всеки площад и да викал нещо… Мисълта ми е - вие имате ли някой в живота си да ви е говорил или говори по този начин и ако да - приемате ли го? Защото това е унизително не само за участниците, но а за всички останали, явно е че се демонстрира доминация (доста инфантилно и пуберитетско, между промем), но така ли го правят възрастни зрели и интелигентни хора?!? Явно Борисов и Пеевски са горди, че управляват шайките си, които им се подчиняват безусловно и нямат грам достойнство - и затова изкарват злобата си върху “безопасни” пора и обекти, върху ПП и ДБ, които не са бандити, не се поръчват и прочие. Защото простият човек се гордее с нещата, от които трябва да се срамува… (“И аз съм прост, и вие сте прости …”)

Постоянно се оплкаваха някои, че сме руска губерния! Ще се окаже май, че сме турски вилает с благословията на Чичо Сам! :-)

Щото Държавата му е личната кочина на това Прасе, нали!?

Прасчо, нали знаеш че Москва забавя, но не забравя. Наеми си охрана.

Дебелия продължава да се отчита с лихви пред посолството. Няма да се размине обаче на мазния му гъз.

да не е решил случайно да конвертира към Християнството?? Все едно - от Коледата няма отърване...

магнитски еничарин родоотстъпник сега яко духа на посолството боклуце продажни

Този трябва да ходи с руло тоалетна хартия в джоба ….

Време е да поискаме от руснаците наем за ползване на нашата Азбука. Тъпите руснаци не могат нищо и винаги вземат наготово - шведски викинги им създадоха държавата Русь, от Византия взеха религията, от нас буквите, монголците ги облагородиха генетично, немската принцеса Екатерина ги направи съвременна държава, грузинеца Джугашвили ги прочисти етнически. Руснаците само знаят да се въргалят пияни в землянките си и да пикаят отзад.

Тоя шопар нема ли кой да му набие канччето...

в Дубай са го пребили като животно хора от спецназа , затова не смее да излиза от родната кочина ....

Браво на Пееевски. ДПС трябва да управлява държавата !

Тя си управляваше и с ГЕРБ 3 мандата! Сега яхна и сглобката! :-)

Ама веднага ли бе, гуси

Бяха го скрили Кир Михалаки Пеевски след като осъди действията на братската на ДПС партия - ХАМАС. Както ги нарича Реджеп Ердоан терористите от ХАМАС - борци за свобода. Обаче.

Спрете с токсичния пиар на едно прасе SORRY Прасчо ….

През ден му сменят полюсите, той човечеца се чуди на кого да угоди, че заспива ли се вечер без да си скраднал, я бизнес , я банка , я някое петролно залъче.

А защо не поиска връщане на златния купол на храм Александър Невски на Русия? Руско е златото, нали? Пък управляващите марионетки на американското посолство са русофоби и всеки ден това руско злато им боде очите, нали? Честно е, след гоненията от България на десетки руски дипломати, свещенници, журналисти, нали? Друг е въпросът, колко е лесно...

Ама и на храма в с. ШИПКА..

Е град!

Патриаршеската катедрала си е изцяло финансирана от България! Померанцев е нает и възнаграден от България за труда си. Не е излишно да се чете, все пак.

Александър Невски е приел исляма, признавайки могъществото на Златната орда. Този жест превръща Русия във васална на татарите за около 200 години. В чест на приемането на исляма Бату хан му подарява позлатен шлем с цитат от Корана. Този шлем и до днес можете да го видите в Кремъл. Това довежда не само до завладяване на много градове и области от Русия, но и влияе върху руската култура. Много от църквите, строени по това време са с издължени куполи като при мюсюлманските храмове. Включително храмът "Василий Блаженни" в Москва. Та на кого всъщност се кланяте и смятате за светец: На един предател на християнската вяра. Вие сте объкани тотално и безвъзвратно. Тролове.

Тоя шопар ми се струва, че няма да тъпче дълго българската земя и народ

мутрьоношки в Дубай , все руски църкви му в главата и малко кюмурец !

Какво още се мотаете! Нали знаете кой ви управлява! Жалка картинка!

Делян да каже, Всички председатели на съдилища да си подадат оставките... И ще настане една правда

Те и джамиите са Български, ама няма попове?!!

не желаем да гледаме нефелни прасета

Помните ли протестите с плакати " Кой? ". Питаха хората кой предложи Пеевски за председател на ДАНС. Заради същият този Пеевски всички евроатлантици в България протестираха седмици наред и накрая свалиха правителството. Сега същият Пеевски е знаме на евроатлантизма в България. Какви преврати на съдбата,а?

Драги ми таварищи , ще ви цитирам една Славянска поговорка: “ да беше мирни седяло - не би чудо видяло “!!! Озаптете си поповете!

Свинята влезе във списъка магнитски и списъка на корумпетата на Великобритания. Бай хой. Въпрос на време

To ,добре,че се е активизирал като върл евроатлатнтик,радетел за европейската култура,обаче защо САЩ са го включили във списъка за големи мошенници перачи на пари Магнитски,а българската проккуратура не вижда това,се чудя аз!САЩ да му се извинят да му изплатят милиарди долари за нанесени вреди на имиджа на Пеевски!

Недопустимо е едни депутат длъжник на държаваата да говори така заповедно на министри

Да посочат към кого от прокуратурата да се обърна, за да ми издаде удостоверителен натурален/нотариален акт за апартамента.

Опитва се да печели червени точки пред шефовете, та да го извадят от списъка Магнитски

Хайде у Анадола да решаваш какво сте се прави с руска собственост в БГ.

Защо, искаш да сложиш минаре на руската църква ли?

дебел , ти си гледай джамиите и остави църквата на християните.

Още преди 150 години великият Христо Ботьов е описал Кир Михалаки Пеевски във фейлетона "Това Ви чака"

Все таки, сного дойдем до Босфора!

На свини те които грубо погазиха законите на България сега им трябва скандал или ей такива новини които да отклонят вниманието от булшевишкия башибозук. Циркове за наивници