Педофилски скандал помрачи годишнината от рождението на папа Йоан Павел Втори

Документалната творба на независимия журналист Томаш Секелски "Игра на криеница" предизвика голяма полемика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не искам да хуля покойния папа, но той в джамия влизаше и Корана целуваше. Има го на снимки в нета. Иначе католиците са отпаднали от ЕДНАТА Свята Съборна и Апостолска Църква от 1054 година и са си създали човешка организация.

Тоест искаш да кажеш, че Корана и мюсюлманите са зло?

За Сергей Антонов и "българската връзка". Имаше една Клеър Стърлинг, "журналист " от Щатите на заплата в ЦРУ. Какви помии изсипа срешу България, не ми се мисли. И т.нар. свободен свят охолно пригласяше. Не искам да защитавам строя тогава, но да не пипат България. Горкият Сергей Антонов, доживя демокрацията и умря в нищета. Те това за случая, а папата не има има топки да свали клеветите от него. Не че папите трябва да имат топки ... , но все пак.

Papata napravi vsi4ko vazmojno da se svali komunisti4eskata mafia,koiato zadushavashe horata. Oba4e,ne znaeshe,4e komunetata ste se prebojadisat i pak ste zadushavat 4estnite hora.Parvite komunisti stanaha parvite kaptalisti.

Да живеят западните евроатлантически ценности ! УРРААААААААААААА !

Ми те попове мо аси папи са все педали, педофили и джендъри

Само педофилският скандал, а това, че беше провален живота на невинен българин, не е ли скандал. Не е ли скандал какъв опит беше направен да се шамароса държавата България и не само тя.

Блажени да сте, верующите.Повярвали сте на една древна лъжа, и чудно как ви въздейства, и до ден днешен, когато живеем в развито общество с развита наука.Слабоумни явно не липсват.И докато ви има, ще има и църква и педофили и педали в нея.

В сред научанта общност няма ли педофили, как решихте те че те са добрите. Аз съм работил в БАН почти шест години и истина ви казвам ако има там добри хора, това е по-скоро изключение.

Да и аз съм работил в БАН-много лоши хора има там.

То не пречи и при развита науката да има не по малко лъжи и манипулации от друг вид.

А какво стана с педофилския скандал в Софийската духовна семинария с епископ Сионий през 2009г.? Май нещо изчезна от общественото пространство! БПЦ май покри случая?

Е по-добре

А Бойко му облиза миризливия педофилски задник.......хахахааааа......

Опааа.. ко стана тук?

да взема, да ида и да ги оправя,а?

Боклуци ! Всички на кладата !!!

Католиците значи са си чисти педерастчета. Сега разбирам защо имат навсякъде статуи на ангелчета с пишки.

ние българите имаме свидетелство от апостол Павел. той е идвал по нашите зами и проповядвал. Не се кланяйте на чуждоежчни религии. Оцеляхме от потурчване, но не знам дали щеоцелелеем от това еврогейско робство. Бог да е с нас българите, верващи и неверващи.Мир на всички българи по цялата земя.

++++

Българите са били Тангристи. Изклани от Борис. Траките са почитали Дионис и Загрей. Павел превръща една еврейска секта в универсално имперско учение. Нещо много си се объркал . Що е наше- родно.

Папа Йоан Павел Втори лека му пръст сътвори много беди на България. Накрая реши, че трябва да поиска прошка и отиде в Рилския манастир да се помоли на Св. Иван Рилски закрилникът на България.

Какви беди? (Не се заяждам, просто ми е интересно)

Папата беше човек на ЦРУ, както Далай Лама и муджехидините. Тогава ЦРУ използваха религиите, за борба с Комунизма. Още си патим от тази доктрина. Явно си млад и не си чувал за Сергей Антонов. Имаше процес, като се обвиняваше директно НРБ в опита за покушени над Папата.

Свят се настрои срещу България и социалистическия лагер. Аз имах познати, които по това време бяха на специализации , например 6 месеца във Франция и изпитаха цялото негативно отношение към нас. Написаха и книга. Обвиняваха ни в всякакви грехове. Населението се раздели на леко вярващи и отричащи. Трябва икономист да отговори за нанесени финансови щети, под формата на отказана продукция за износ. България изнасяше в много страни.

Едновременно църква, банка и държава ?????

Добре си живеят там а и по енориите. Нека им е зле. Ние ще се бъхтим :-)

https://youtu.be/AYBmDlRbb74

Демонити някви все едно гледам на снимката .... пффф

Ватикана е развъдник на ПЕДОФИЛИ.

Свети Петър и Свети Павел само за сведение създадоха Католическата църква и положиха костите си в Рим, мъчеснически убити за същата църква. Католическата църква днес е с над един милярд триста милиона членове и аз искам да ви попитам след като всичко е лошо в нея и ние сме най-големите педофили както правят те в нея, напротив проблема е първо в нечистото ви мислене и изразяване и второ че не малко хора в нея са истински вярващи стремящи се към Бога нея. Тези скандали обаче тежко ни засягат това е истина.

Свети Петър и Павел са и на православните!

и сегашния папа го схумнаха Сигурно си имат причина Но каква Само предишния ги надхитри

Kenn1111

то поляците освен с тоя папа няма с кво друго да се похвалят а и дали трябва да се хвалят е спорно при положение че цру го употреби така хубаво за да ни вкара нас в кюпа

Сега да сравним този разследващ журналист с бенатова - ето затова сме на 111 място по свобода на словото

Само не ми казвай, че само от тази статия научи, че католическата църква се слави с педофилия и разврат.....Малеееее колко сте изостанали...

Преди да стане духовно лице да ги кастрират. Нали и без това не трябва да правят секс. Колкото до тоалетна да ходят им стига.

В православието свещениците се женени, рядко има случаи, които да не са семейни. Докато в католицизма ЗАДЪЛЖИТЕЛНО дават обет, че ще бъдат целомъдрени - т.нар. целибат. Ако си монах - може и да се опазиш целомъдрен. Ама когато си ежедневно сред миряните - това ОЧЕВИДНО е невъзможно. Но дори и да съгрешават - поне с жена да е, а не с деца! Отвратително е това!

Подкрепям

Говорите за неща за които изобщо не сте наясно и аз съм обяснявал не веднъж, но винаги има някой като вас който под всяка статия за католици да твърди че това ни е проблемя. За мен проблема е че тези свещеници са лъгали и крили от еспископа по време на изповед и през другото време за проблемите си, мълачали са и жертвите без да сигнализират не него, на по-вишестоящ или на полицията.

Бялото духовенство може да се жени, при черното не е разрешено. Говорим за православието.

Във Библията и Колана никъде не пише, че не трябва да правиш секс, не трябва да се жениш и да нямаш деца !!!

лекарството се казва - баба попадия! А тъпан.рите не го разбират!

Апостол Павел е написал всичко по въпроса в своите послания ! Много много преди да се родят всички тези епископи фарисейски антихристи!

Така е

аз защо избрах правата вяра... няма място на света където това християнство да не е наложено насила и с проливане на кръв. ако има такова споменете го

ади ади оджата от малки ви налива акъл с бой и оножда у джамията. Нали виждаме какво става в Сирия, Либия, Ирак само дерибействане, мародерстване, изнасилване, геноцид ...

не си затвориш зурлата

религиозни особености?

Харесвах Полша и католическата църква,но с времето се отвратих от тях по много причини. А това с маниакалното около Йоан Павел втори е прекалено-грешен човек като всички. Със сигурност за някои по-добър от мнозина,но....наравно с Христос и над Христос е прекалено...

Не за мнозина а от мнозина

Съжалявам за вас, че сме ви загубили, не гледайте на само на недостойните те напускат църквата като я завличат до голяма степен със себе си. Има и достойни и те стават светци, един от последните св отец Пио от Пиетрелчина, има явявания св Дева Мария и др неща и те са за тези които търсят Бога и се стремят към него и най-важното оставт в църквата.

Точно Пио не ми е любим....но щом си го дал за пример.....

Ненормално има в брака и в бащинството?

Спомням си го как му течеха лигите на този Йоан.

Razhojdaha go kato 4u4elo.

Изверги....но за съжаление недосегаеми! Папата или папите абсолютно безразлични!!!

Харесвам дисциплината по повод целомъдрието,но да имаш семейство е много по-добре а и нормално....и БЕЗОПАСТНО.... вече мисля,че тия хора са или женомразци (*влюбени в Мария) или хомо или педофили...или мързели , които не биха желали отговорности(деца,съпруга, търсене на работа, издръжка,болни деца и прочее).

Тоя още ли вдига самолета

О православни Християне, още се кланяйте на англосаксонските изроди.

Боклуци!!!