Ватикана с нов трибунал за епископите-педофили

Папа Франциск одобри нов трибунал във Ватикана, който да съди епископи, обвинени в прикриване или бездействие за предотвратяване на сексуални злоупотреби с деца

Обратно в новината

Коментари - Ватикана с нов трибунал за епископите-педофили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще ги съди - ще ги порицае насаме?! Педерунгелите ще се скарат на педофилите! Ватикана е свърталището на рогатия на Земята! Затова същите папски дегенерати отровиха само за 33 дена папа Йоан Павел Първи - защото реши да прегледа срамните банкови операции на тази дяволска паплач, да махне оаканите кардинали и да отвори църквата и имотите й за хората!

демокрация- педофили, педерасти, лесбийки и кретени:)

Това не е библейско !!

То в библията не пише нищо и за Католическа църква и папа.

Какви късметлии са съвременните католици само! Ако това беше по времето на Игнасио Лойола щяха вече да са изгорени по всички площади, където ги намерят. Днешният римски папа сякаш е с вързани ръце за истинското пречистване от греховете на католическата църква. Сега може единствено да ги прикани сами да се самозапалят и да изгорят смирени в пречистваща молитва към Бога.

Целият проблем е от това, че на католическите свещеници (попове) е забранено да се женят. Оттам тръгват извращенията. Защото монасите живеят изолирано в манастири, но свещениците са в градовете сред населението. Няма как да се потискат физическите нужди. Но може би това е била целта на занятието. За незнаещите - православните свещеници се женят и имат деца. Дори е задължително да е женен за да стане поп. Като се има предвид, че преди отцепването на Католическата църква би трябвало и при тях да е било така - следва въпроса "как се сетиха да измислят такава корекция на правилата?".

Не е баш така. Забраната може да ги накара да наемат проститутки.Защо налитат на деца ? Брак и сексуални предпочитания са различни неща.

Става дума, че ограничението да не се женят води до незадоволени нужди. Оттам следват и разни отклонения. Отделните хора могат да са всякакви, независимо от професията и ранга им - има примери за абсолютно всичко. Но тук става въпрос за голяма група - всички католически свещеници, които са десетки или стотици хиляди.

го отровят. Нали така стана навремето с един друг за може да назначат агента на ЦРУ и масонската мафиотска ложа П-2 Войтила.