Белият дом обяви план за спасяване на пчелите

Белият дом представи план за действие за спасяване на пчелите и на други застрашени насекоми.

Обратно в новината

Коментари - Белият дом обяви план за спасяване на пчелите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другари кравари, чувал съм че пчелите много обичали ГМО растения.

"За учените причините са комбинация от няколко фактора, сред които паразитен молец, вирус, намаляване на наличните хранителни за пчелите елементи, вредното въздействие на пестицидите." И още: - космическите лъчи от слънцето и остатъчната радиация от Големия Взрив; - Руснаците и китайците - Земетресенията - Летящи чинии, излъчващи вредни емисии - Новия албум на Риана - Прекормерно разпространената порнография в интернет Само не и ГМО.

забранете ГМО-то и пестицидите на Монсанто и BASF - и пчелите сами ще се спасят!

БРАВО НА АМЕРИКАНЦИТЕ , МИСЛЕЩИ СА В ПЕРСПЕКТИВА !

точно американците са най-виновни в случая - вредните пестициди на Монсанто са отрова за пчелите и точно те ги убиват най-много.

Паисий

вредните пестициди на амер.фирми са разработвани преди 60-70 години за Виетнамската война - с тях обезлистяваха джунглата и тровеха партизаните. Сега във Виетнам е пълно с генни мутации на бебетата. Монсанто и останалите водят истинска война с човечеството, гонейки монополни печалби! тези ще затрият не само пчелите, но и нас - хората..

Националния план предвижда крадене на пари и правене на нищо - точно както у нас. Нали все пак се развиваме по Американски модел. Реалната причина се нарича ГМО. Но учените трябва да се чудят, пари за изследвания да се харчат и т.н и т.н. Вярвате ли че някой би посегнал на ГМО-бизнеса? По-скоро ще пуснат ваксина против СПИН.

Това е от ГМО култури тип рапица. Те не ги убивали дериктно, а някак обърквали и не можели да намерят кошерите. Да забранят ГМО културите и ще се оправят. Да искат и компенсация от няколко милиарда от разни компании тип Монсанто.

НАПЪЛНО СИ ПРАВ! ИЗНЕНАДАН СЪМ ЧЕ ГО ЗНАЕШ ПРИЧИНАТА, НО АЗ ПЪК ЩЕ ОБЯСНЯ МЕХАНИЗМА, КОЙТО НЕ Е СЛОЖЕН: МЕДЪТ СЪБРАН ОТ МАСЛОДАЙНА РАПИЦА СЪДЪРЖА МНОГО МАСТНИ СЪЕДИНЕНИЯ, КОИТО ПРЕДИЗВИКВАТ БЪРЗОТО МУ ЗАХАРОСВАНЕ ПРЕЗ ЗИМАТА КОГАТО ПЧЕЛИТЕ НЕ ЛЕТЯТ, В СЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ХРАНЯТ И УМИРАТ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НИКОЙ НЯМА ДА ПОСЕГНЕ НА ГМО БИЗНЕСА, А ЩЕ ХАРЧАТ ПАРИ УЖКИМ "ЧУДЕЙКИ СЕ" - ТОВА СЪЩО Е БИЗНЕС...

У нас, в началото на 20век, едно пчелно семейство е давало 10 пъти повече мед отколкото сега, в началото на 21век, въпреки напредъка на науката Пчеловъдство. От статията става ясно, че в уса добивът на мед е сведен до 0,00гр. ОТГЛЕЖДАТ ГИ САМО ЗА ОПРАШВАНЕ! Причината за измирането на пчелите не е загатка. Пчелите измират от насищане на средата с електромагнитни излъчвания. Един поглед върху спектъра на електромагнитните вълни показва съседството между късовълновите излъчвания и инфрачервените лъчи. В резултат, отделните мощни предаватели, а и безбройните не толкова мощни, действат като нагреватели на атмосферата, като резултатът е Глобалното затопляне. Безсмислено е да се хвърля вината за това явление върху парниковите газове. Обикновенната водна пара в атмосферата, без да се включват облаците, има 75% принос за парниковия ефект, без който земята ще изстине за часове и ще настъпи космически студ. Друг неблагоприятен ефект е, че електромагнитната супа в която се къпе съвременния човек, оказва пагубно влияние върху биополето на всяка отделна човешка клетка. Това води до изменения в нея, мутации, рак.

Убийците ,на пчелите ще ги защитават,колкото защитиха спина и хомосеките.Само ги дебнат за да ги изтребят до крак. Както смятат да се разправят и с евреите.Жидовете не прощават на глупаците.

След засаждането на на ГМО култури във Канада,1 млн.пчели умират.Те ще ли да спасяват пчелите,ами СПРЕТЕ ХЕМИТРЕЙЛС,та ни обгазяват със алуминии,бор,и др.канцерогенни аерозоли.Целта редуциране на населението,промяна на климата и т.н. Справка Алцион Плеяди ю.......

О-о-о..., сетиха се... най-сетне

Дир, защо сте изтрили коментара ми,че ГМО културите, които се пръскат с отровни пестициди , които не убиват отровното гмо, но убиват пчелите и хората са причината? Че,за да се реши проблема Монсанто трябва да се забрани?! И да триете,и да не триете всички го знаем и модератора също хапва гмо, диша този кофти въздух и накрая и мед няма да види.

От много ГМО така става. :D

От 5-6 години имам официално регистриран пчелин от властите. До сега, нито веднъж не са ми помогнали с един лев, нито пък са ме предупредили, че ще пръскат от кооперациите. Пчелина е малък - 10на кошера за мед за лична консумация. Не точа пари от програми по фондове, те пак са направени за големи играчи. Но ако има държавна или световна политика е редно да има помощ за всеки пчелар.

Като гледм, как помагат на демокрацията, жалко за пчелите!

"Когато волът рие, на гърба му пада." Злоупотребата със силата вече започва да си проличава драстично в биосферата, литосферата, атмосферата. Увеличената популация сред земното население, още повече влошава хармонията на планетата. ЗЕМЯТА ПИЩИ и това засичат учените, които наблюдават информационният обмен на нашата "ЗАТВОРЕНА СИСТЕМА" с космическият разум. Тук не става въпрос за религия (юдаизъм, християнство, ислям, атеизъм или различните им секти), а за очевадните бедствия. Примерно, ЦЕРН-колайдер, НЕПАЛ-земетресение.

у нас се подпомагат със субсидии шарлатаните , а не хората произвеждащи реално мед.-

Нека всички да благодарим на братята американци, за огромният им принос, по отношение на опазването на околната среда. Алелуя!

Ето това е добра новина, може би най-добрата, която съм чел от доста време насам. За мен пчелите са най-съвършенното творение на Бог и Вселенския Разум. Ех, защо всички не сме пчели...

Има твърде много търтеи.

Пчелите са важни, но САЩ нали помогнаха в нещо на хората та ртъгнаха пчелите да спасяват. Дано не ги спасят така като се бориха в арабския свят за правата на жените, защото освен безправни сега ги изнасилват и убиват на воля и хилядите удавени бежанци се пишат на сметката на "веиките спасители" и "демократизиращи" света.

Щом вече и Белия дом е решил да спасява пчелите значи че вече наистина ще ги изморят. Жалко за хубавите български пчели. Гледам навсякъде по магистралата реклами на пестициди на Монсанто и BASF. А при "комунизма" толкова много се пазеха пчелите. Ама нали капитала иска жертви.

На капитала не му дреме за жертвите.

Ами да пуснат Убамата да опрашва растенията...ако са му останали семенца де...не, по-добре нашичкия Б.Б., че е полов атлет...

Това на снимката какво насекомо е ?

Защо тия загрижени учени не кажат и факта ,че в районите където се добива шистов газ пчелите и не само те масово измират поради натравянето на водите а от там и растенията с метан.

Пестициди + Пчели = 0хПчела Избирайте или пестициди или пчели ! Като се провалят Хамериканците ще видят че двуличието в международната политика неможе да бъде пренесено в природата !!!

Абе не знам Монсанто какво ще каже по този въпрос...

План за демократизация на пчелните семейства и освобождаването им от тиранина Пчела майка.Незабавна пролетна революция, майдан и организиране на свободни избори.Последваща интеграция в природата и възможност за свободен избор на кои цветя може да си каца всяка пчела.

Нали ГМО нямаше странични ефекти.

е ся разбрах пъкления план!!!!!!!!!! сащ и европа си унищожават населението увеличавайки си богатството привличат нови потоци от хора от азия и африка И И ИИИИ и ги избиват на местна почва за по лесно! и после нови емигранти избиват ги нови! така до края! накрая ще останат 50 юдея и ще се чувстват като в рая! ди енд

Шматко,още старият Буш говореше за Нов Световен Ред,т.е Световно Правителство,ти продължаваш да мислиш с категории от сорта на "народи". Коропрациите са транснационални от 30-40 години поне.Трябват им някакви проценти от сегашната популация,явно. Другото ще се пробват да го шкартират чрез глад,болести и войни. Айде малко ъпдейт на мисленето,ако може.

:)))) абе да не ви обиждам кой капиталист си избива клиентите :))) кой държавник си избива данъкоплатците :)))))) сталин и хитлер масово избиваха хора щото бяха идеалисти анти -капиталисти :)))

ейй ниц, цензураа ааа :D

ХА ХА ХА! Най-големия нетен замъсрсител на света тръгнал да спасява?!?!?1 Ама то не ви е в кръвта бе янки, те пчелите нямат петрол, нямат бази , какво ще ви дадат! По скоро О'банката да тръгне да спасява хетеросексуалните в САЩ, щото какъвто е гей мазен, скоро ще трябва и децата да ги правят кошери! Нещастници!

от доста време китай е най-големия замърсител в бейджин сложили огромни монитори да показват небето щото не се вижда от постоянния смог :)) голяма част от замърсяването на някои от градовете в сащ идва от китай :))) амааааа китай са ви приятели и не ви се говори много затова :)))

Китай може да е най-големия с въглеродни емисии за последните няколко години, но НАЙ-ГОЛЯМ НЕТЕН ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА Е САЩ! Ама нали си приятел с крава и трябва да ги защитаваш , знам!

Не разбрах в какво се състои същността на този план. Моля ако някой е запознат, да го разясни тук с няколко изречения.

Вчерашния виц помните ли го....а Хуьо си има яхта и изобщо не му дреме за тия нещастници с пчелите...Хуьовците станаха много

Ще се въвежда демокрация при пчелите!

и защо?! защо?! ръководителите на сащ и европа ще искат да унищожават собственото си население а ще оставят китай и индия и африка да се множат и да стават по-силни :)))) кемтрейлс унищожаване на пчели всякакви гадости и конспираци и защо?!?!? за да се правиш сам по-слаб?!?!?!? айдееееееееее малоумни конспиратори :)))

Въпроси към малоумните конспиратори? Ти май се отнасяш към тях като юдомасон с пчелите. Или ще блокират или ще получат мосъчен спазъм и край.

Вече ставаш досаден с неграмотността си . Китай прие закон който забранява повече от 1 дете на семейство - като първа стъпка. Второ - там ГМО-то също масово е разпространено и продължава да навлиза, защото имаче не им изкупуват продукцията и да не изброявам всичко - в Китай всяка година умира население колкото цяла Европа.

за справка виж постовете на колегите ти които твърдят друго се тая

Малко уточнение Китай никога не е забранявал многодетните семейства, просто при второ дете се отнемат всички държавни помощи дадени за първото, плаща се глоба и всичко свързано с отглеждане и обучение на децата се плаща изцяло от нарушителя.

Цитат от статията: "Опрашването, извършвано само от пчелите съставлява селскостопанска реколта за 15 милиарда долара годишно в страната, посочи експертът и уточни, че под реколта в случая се разбират плодове и зеленчуци. " По-скоро "Изчезнат ли пчелите, изчезваме и ние" Браво, най-после да се даде приоритет и на този огромен проблем. Дано да се реши, че не искам да си представям какво ще стане, ако наистина изчезнат всички пчели!!!

Блажени са вярващите, само че фирмата Монсанто в УСА назначава правителства, не знам да е по силите на някой да и се противопостави.

Dobromir Dimitrow

Ами вярвам, надявам се и се моля, какво друго ми остава?! Ако някой може да даде цялостно решение на проблема, нека го изкаже!!!

малко е неприятно да разочаровам толкова много хора ама всички съществуващи в момента организми на земята са ГМО от трилобити или нещо подобно :)))

Да,гениални мой,прав си. Това е коствало някакви си милиард години и неизброим брой умрели организми,докато всичко се успокои на генетично ниво. Пшеница се сее от 5000 години и все още има хора,алергични към глутен- при това не са малко.Ти колко смяташ да живееш?

продължителността на човешкия живот се увеличава нпрекъснато :)

алергиите към глутена се появяват в края на 40-те, началото на 50-те когато се сеят първите хибриди. Проблема е от хромозомите на хибридите които се кръстосват по хиляди начини и създават хиляди сортове

Баба Ванга беше казвала май нещо по въпроса за изчезването на пчелите...

Да, с това ще започне Апокалипсиса.

тъпо е да уча толкова всезнаещи хора ама хибридни сортове има от десетки години в България се произвеждат хибридни сортове от десетилетия :) това не е ГМО :) ама сте наясно с всичко

Отговорил съм ти вече по-долу,няма нужда да ехидничиш,не променяш убежденията на хората,че нещо не е наред със зърнените култури-тук и навсякъде.

Личи си от самолет , че си безнадеждно болен. Никой не говори за хибридни сортове , а за ГЕННО МОДИФИЦИРАНИ , има голяма разлика.

пряка логика: масоните съществуват от стотици години главната цел на масоните била унищожаването на 75% от хората човечеството се увеличава с главоломни темпове! явно масоните са доста некадърни :)))))))))))

Не пич, китайците и индийците са много плодовити.

Интересно защо в статията не се споменава убийствената за пчелите практика кошерите да се местят из всички щати за да опрашват де що има. Това, доказано пак от американски учени, съкращава в пъти живота на пчелните семейства. Същата практика имаше и в Китай до преди 6 години. Там вече е забранена, а на места хората се налага сами с метлички да опрашват овощните си дървета.

Пчелната отрова е невероятен афрозодиак.

особено ако те жилне по оная работа :)

да допълня: явно "юдемасоните" са най-смотаните конспиратори защото населението на земята се увеличава с огромни темпове :) амаааааа вие сте по-наясно и всичко знаете :))))

да си тъп, ето ти самия си типичен пример на I-ва степен поразен от ГМО. Населението рязко намалява и в УСА и в ЕВРОПА, а се увеличава в Азия, но те не садят ГМО и точно това е причината там да се разработват военни конфликти и да се предизвикват земетресения и други катаклизми.

Даже насекомите не искат да живеят на Запад, където има толерастия към стършели от всички видове и гей-паради

само дето и в България се наблюдава масово измиране на пчелите а тук няма гмо

Хаха,сериозно??!! Защо мислиш така-защото не си го прочел в медиите? Преди 7 /седем/ години видях поле с хибридна царевица и тогава за пръв път видях какво се случва с пчела,която кацне на тичинката: почва да жужи бясно,но не може да излети и накрая пада мъртва. Не знам дали беше от пестициди или от самия прашец,но царевицата беше хибридна,непозната за мен-пишеше си го на табела пред блока.

а къде видя в моя текс димата ГМО? незнаеш да четеш, да?

Я се поинтересувай от коя фирма се внасят семената и от къде са задължени земеделците да купуват, иначе няма субсидии. Аман от прости хора сеещи заблуди, поне да ти плащаха за тая работа , да имаш оправдание, ти просто си един тъп деструктивен мозък.

Нещо не си в час! Даже на сайта на една официална държавна институция си е публикувано кои сортове пшеница и царевица, които са ГМО, са ... разрешени за отглеждане в България, продукцията от които съставлява около 72-78% от общата продукция на тези култури у нас!!! Нищо обаче не се споменава за това, че вече няма сортове соя, грах, фъстъци ... които ДА НЕ СА 100% ГМО ... а се сещаш соята например какъв процент е в хранителното ни меню днес!!!

гмо-то не е равно по значение на отрова или зараза :) всички организми се променят на днк ниво с времето :) трол не е равно по значение на човек който не е на вашето мнение :) но както казах преди: няма конспирация срещу тъпаците те просто са си тъпи прогресът не търпи тъпотата и мързела

Дивак ! Титаника потъва, а той още си пее колко розово е небето.

уау!! не може да бъде... научните кръгове бият аларма от почти 10 години докато на тея им увря.

като отговор на което Кремъл навярно ще обяви: План за спасяване на стършелите ! ;-)

Гадните пчели в кравария не приемат ГМО-тата, време е да бъдат демонократизирани!

Късно е либе за китка!

Айнщайн е казал,че изчезнат ли пчелите-глад и мор за хората.

тъпаци няма световна конспирация насочена срещу вас!!! просто сте си тъпи :)))

А срещу кого е насочена конспирацията след като ядем мед от ГМО продукти, кремвирши - 100% ГМО, салами, месо от животни хранени с ГМО и отгоре на всичко масово ни пръскат с кемтрейлс. Юдомасони и илюминати са си поставили план да сведат населението на планетата до 25%, след това ще унищожат ГМО насажденията , ще възстановят равновесието на планетата и останалите хора ще бъдат чипирани и разпределени по колонии, свободно по земята ще могат да се движат само юдомасонските господари, това е истината.

ами срете химтрейлите или кемтрейлите и всичко ще се оправи но заради няколко милиона си губите вмсичко