Заболяване на подсъдим отложи делото срещу имамите

Окръжният съд в Пазарджик отложи днешното съдебно заседание по делото за радикален ислям заради отсъствието на един от подсъдимите Байрам Ушев поради заболяване, предаде „Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - Заболяване на подсъдим отложи делото срещу имамите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващия път ще излезе че са инвалиди защото са плешиви. Интересно ангината в колко случаи служи за отсъствие от работа.

Този свидетел и пазарджишките съдии сисат от ислямистите.Какво чакате,бе аланкоолу?Още миг и Родопите ще са чужда територия.Продажници долни!

Парите за адвокати били събирани от бедните мюсюлмани! А нещо да им е прибавено от Катар и Сауд. Арабия?

ДПС и мюфтийството оневиниха подсъдимите преди процесът да е тръгнал. Затова ислямистите ще боледуват от ангина, от акне, от зъбобол или главоболие.

Време беше за адвокатските "трикове"! И аз да запитам като Лудия Макс - къде са мелиха и сие, да сипят възахвали за радикалния ислям?

какъв радикален те гони теб :(

Дано човека се оправи дотогава, за да може делото да тръгне. Само да не се разболее някой друг. Това е добър начин на протакане, прилагат го във всички важни дела. Нещата трябва да се променят, защото делата се превръщат във фарс с това постоянно отлагане.

Очевидно съдебният състав по това дело среща пречки, които не са пред сградата на съда, а някъде по-нагоре и извън България.

Неговият адвокат Васил Василев каза, че подсъдимият е изразил желанието си задължително да е в залата. Щом е казал,че задължително трябва да е залата-да е.Ако не е това е доброволно отказване от по-горе казаното. Другият път следващият обвиняем ще го заболи палецът и ще се подиграят с Българският съд.Това го няма никъде по света.Най-добре е Българското законодателство да се смени с English Common Lаw.Този закон работи от стотици години и на прктика е показал,че в държавите ,които са подчинени на него има ред и справедливост.