Гей двойка се пребори да извади акт за раждане на детето си

Гей двойка от българка и датчанка се пребори за правото си да извади български акт за раждане на сина си, след като съдът в Пазарджик отмени отказа на общината.

Обратно в новината

Коментари - Гей двойка се пребори да извади акт за раждане на детето си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съдия Десислава Сривиралчева се е объркала брутално, като е уважила жалбата! Абре жено, ти чл. 46 от Конституцията чела ли си го или не?!? Очевидно - не!! Бракът е съюз между жена и мъж, какво си признала ти и поради что?????

Е и, актът пак е издаден според българското законодателство: за майка е вписана жената родила детето, а в графа баща е оставено празно поле или е зачертано, както е при всяко извънбрачно и неприпознато дете. Няма как да не бъде издаден акт за раждане на детето и е издаден такъв,а другата жена не е вписана като баща. Колкото и да връщат преписката, докато детето не бъде припознато от баща- мъж, нищо няма да се промени. Не виждам с какво всъщност се е преборила гей двойката?!

на Сатаната е в центр/ Турция (Пергамон). Направо идете там и му принесете дарове.

Представете си, че се приеме като закон...и каква ще е фамилията и БАЩИНОТО име на детето???? Абе, не знам...

Крайно време е европейска България да признае гей браковете и да разреши осиновяване на деца от гей двойки!

Моите съболезнования!

Естествено че не е прието да се пише на мястото на баща друга жена, този съд в София май си е превишил правата, ако е вписал датчанката за баща. А по същество родина на детето е където е родено, но дали и там не са отказали поради същата причина както в Пазарджик.

Да им се чуди човек за какво им е български акт за раждане на детето? Какво щеше да загуби това ако си живее само с датското си гражданство?

Не им трябва Акт за раждане-търсят прецедент-пробив в системата.

Точно! Трябва да се покаже, че вече и у нас стават тези извратенящини. И да се шуми за това по медиите.

След като е родено в Дания е трябвало там да получи акт за раждане. И евентуално в Посолство на България да се представи за български акт за раждане. Но така това дете не се знае откъде е дошло, дали не е отвлечено. Навсякъде по света щам се роди дете му се издава акт за раждане.

когато двойката са две жени не виждам проблем. ненормално е ако двама мъже се таковат. всички жени са имали фантазии с жена. всички мъже мечтаят за тройка с две жени. но по форумите плюем. това са псевдоморалисти

това е извратено

дкми

Вместо да им вземат детето, те с перце ги галят... ах, къде е бай Тошо....

ееее този бай Тошо, голям светец излезе, без него живот няма... като толкова ви харесва, защо не се омъжихте за него бе?!

Абсолютно. Детето да бъде взето и пратено в дом за деца без родители, където ще получи истински грижи, няма да бъде подлагано на неестествени действия и ще... ще.. я помагайте какво още хубаво ще му се случи.

Ценности и идеали у млад човек се предават от родителите и семейството му.до кога ще съдим другите за това как се обличат,каква музика слушат,с какви хора поддържат интимни отношения.крещите за разни "толерасти",а нима не всеки има правото да беде щастлив,да отгледа децата си с този който му помага в добро или зло.ще кажете държавата,примера който даваме и прочие.отговорът е един семейството и примерът който те дават на децата си ги изграждат като самостоятелно мислещи личности.

гнус и отврат, по-добре соц, но без извратеняци, наркомани, бежанци и бандити

Къде е проблема? Нали детето има родители.

В България под родители се разбира мъж и жена!

Содом и Гомор са близо.

Този състав на съда е за Нобелова награда - датчанка станала баща!!!!

Госпожите от ГРАО трябваше да се сетят за това решение преди да се стигне до дела и раздухване. Пишеш майка, каквато е написана, бащата го пропускаш щом го няма. Сега само дават гласност на поредната гей-драма.

дкми

Не е това проблема! Основният проблем тук е, че тия двете ДЪРЖАТ да се знае, че са лезбийки, и че ще отглеждат дете. Искат това да се знае, да му се дава гласност...

ние в града им викаме лесбийки

Браво само така ..... схемите на запада работят, радвайте се на демокрацията, децата ще плащат и всичко е наред, солидарно преди всичко, некви си деца, некви си семейства !!!!!

Бре колко са мъжествени нашти пеераси бре?! Според статистиката тези които най мниго се възмущават от гей връзките са скрити такива и с агресията си се прикриват.Е?!Има и ограничени кратуни които днес са оротив гейовете,утре против циганите,вдруги ден против еднооките,после са срещу русите жени или хората с пиърсинг и те така!

Ако това е вярно, ще излезе, че съм скрит циганин!

По-скоро излиза, че си едноока, руса жена с пиърсинг от ромски произход! Е как да не станеш гей, при т'ва положение!:)

ХВАЛА НА ПЛОВДИВСКИЯ СЪД -РАЙ ЗА ЛЕЗБО -ПЕДЕРАСТИЯТА!

"Ние ще хвърлим всичко, което имаме, цялото злато, цялата реална мощ и ресурси за изиграването и оглупяването на хората от социалистическите страни. Човешкият мозък, съзнанието на хората, могат да бъдат изменяни. Като посеем там хаос, ние незабелязано ще подменим техните ценности с фалшиви и ще ги заставим да повярват в тях. Така ние ще намерим свои единомишленици, свои помощници и съюзници в сама...та Русия. Епизод след епизод ще разиграваме грандиозната по своя мащаб трагедия на гибелта на най-непокорния народ на земята, окончателно, необратимо изгасване на неговото съзнание... Литературата, театърът, киното - всичко ще изобразява и прославя най-ниските човешки чувства. Ние всячески ще поддържаме и издигаме така наречените художници, които ще насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма, предателството - с една дума всяка безнравственост. В управлението на държавата ще създадем хаос и неразбория. Честността и порядъчността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелици от миналото. Безсрамието, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, предателството, национализмът и враждата между народите - всичко това ние ще насаждаме ловко и незабележимо... По такъв начин ние ще съсипваме поколение след поколение. Ще се занимаваме с хората от детските, от юношеските години, винаги главното ударение ще слагаме на младежта, която ще разлагаме, ще изнасилваме и развращаваме. Ще ги превърнем в шпиони и космополити. Ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза:" Защита на правата на човека и гражданските му свободи1"

Цялата тази идеология масово са насажда в страната ни от години! Израстна едно цяло поколение неграмотно, консумативно, обезродено, агресивно, жестоко, отдалечено изцяло от моралните ценности на народа български. А то създава себеподобни и така се изпълнява замисъла за ликвидация на България! Много тъжно и жалко!

А правата на детето къде остават? Според изследвания израстналите в гей семейства имат много по-голяма вероятно и те да получат гей увреждане на ориентацията, по-склонни са към депресии и самоубийства. Една нормална държава не би го причинила на свой малък гражданин, обаче нали Западът е решил да гейовизира света - никой не му пука за децата.

еми начи хлапето ще е с правилна ориентация - какво тогава ревеш за права? важното е да сме толерантни... то така и така обещават до 20-30 години да праят децата в лаборатории - така че на кого му дреме дали ще е "ноормално"(каквото и да означава днес това) ориентирано или не.

Толерантност към естественото а не към порока с него трябва да се воюва.

Каква нетолерантност! Как мжа да напишеш гей УВРЕЖДАНЕ? След 15-20 години, както е тръгнало мнозинството ще сме гейове!

И защо близачката толкова държи детето и да има български акт за раждане? Сиурно не е много сигурна в "мъжа си" и като има предвид последните отвличания на деца от бащи-чужденци, иска д асе застрахова.

Не бих се учудил това да е активна операция на някое соросоидно НПО - по този начин почват да атакуват порядките в България, които отразяват традициите ни, а не глобализиращите политики на Вашингтон.

Нали сме част от Еврогейланд! Туй вековни традиции и национални обичаи нямат никакво значение за трансатлантическия валяк. И индианците имаха свои традиции и къде са сега?

Отива една двойка при гениколог и се оплаква, че не може да зачене.- Абе Пичове, Вие подигравате ли се с мен?

В акта се пише от кой коч е агнето. Съдийката да провери дали датчанката е коч или фурна за късно изваден хлеб.

Не му стигат на Пазарджик мургавите джихадисти с брадатите мъже и обибулените жени, ами и гейщината го налази. Навсякъде тези 2 явления вървят заедно и се питам дали е случайно.

Още един пример че в БГ закони няма и чиновниците могат да си правят каквото искат

Какви закони не са спазени в случая , бе малоумни геьо? Има графа баща и там се пише това , което е баща. Датчанката не може да бъде баща.

Драги: ...., ... , ... ,... , .... , ..., .... , ... ,.... ,... , и т.н. извратеняци - искът ви е отхвърлен!

Трябваше, но ... това е само началото, а краят ще бъде участта на Содома и Гомора.

Горкото дете, ще се чуди цял живот какво да обяснява..., щото "майките" му имат кауза.

Протестирам Това е дискриминация на хетеросексуалните !

Родила от жена. Глупости! Да си я регистрират в Дания, като вярват в такива дивотии.

Да е живо и здраво детето. След като е родено физически, при тая система, то не може да остане бездокументозно, защото като порасне, няма как да си плаща данъците. Като поотрасне, по закон това дете ще има ли право да се поинтересува кой е истинският му баща, или той просто ще бъде захвърлен в някое чекмедже в банята, а няма да му се направи отделна витринка в хола, да речем. :-)

Ами ако е от донорска сперма едва ли ще разбере кой е бащата.

питам как е по законИ, а не по сперма.

Каквато е фамилията на съдията, така е и тя: КРИВИ всичко в името на слободията, толерастията и демонокрацията. Бог да я прости! Но най-вече да прости на двете лесбийки, които са заменили естественото с противоестественото и гнусното. Жалко ми е за детенцето, лишиха го преднамерено от баща.

Само да питам, защо им е свидетелство за раждане от България - Дания е член на ЕС и издаденото там удостоверение за раждане е валидно и у нас. Ако е необходимо за нещо, достатъчно е нотариално заверен превод на удостоверението. Актът за раждане, както и удостоверението за раждане, за ражданията, настъпили на територията на дадена община, или за които няма данни на територията на коя община са станали, но са установени на територията на дадената община, се съставят от длъжностното лице по гражданското състояние в общината (арг. от чл. 35 ЗГР). Нито една от тези хипотези не е валидна в случая - детето е родено в Дания, това е установено там и си има акт за раждане. Как точно се издава удостоверение за раждане на дете родено извън България, след като по закон се изисква до 5 дни след раждането да бъде уведомена съответната служба ГРАО? Актът следва да бъде издаден до 7 дни след раждането. Очевидно, нищо такова няма тук.

Всичко това намирисва на политически акт от страна на гей-активистите от антибългарския херсински комитет и различни извратени групировки. Основната им цел е да се узакони този тип съжителство и да имат право да осиновяват деца, тъй като не могат сами да си раждат. И от нас ще взимат, ако си платят добре на корумпирани социални служители, както се случва вече във Франция, Швеция и Норвегия.

Ами те вече го правят тия гейтаци гнусни, сто на сто съществуват престъпни практики в тази насока. В Норвегия например не можеш да се скараш на детето си, шамар да му удариш абсурд, веднага довтасват социалните и ти го отнемат. Непрекъснато се снижава възрастта за постъпване в детско и учебно заведение. Целта е да се откъснат децата от родителите и други кръвни роднини още в невръстна възраст, оттам нататък едно дете е лесно за манипулиране от различни "социални" извращенци.

Акт за раждане се издава на всяко дете, което е български гражданин, независимо от това къде е родено. Когато раждането е извън България, чуждият акт за раждане е основата, върху която стъпва българският. Вписват се майката и бащата, евентуално някои общини изискват документ за пол на детето, в случай, че не е изрично упоменат. При раждане на дете, което се явява и български гражданин, се вади впоследствие, напълно рутинна практика е.

По точно на дете, което има право на българско гражданство по рождение. Дете родено в САЩ получава американско гражданство, но има право и на българско, но при условие, че поне единият родител е български гражданин. Но детето може да има право да получи българско гражданство и да не получи такова, ако родителите не пожелаят това. За целта те трябва да представят преведено и легализирано удостоверение за раждане в съответната българска община. Но в някои страни не е разрешено двойно гражданство и в този случай за да получи българско гражданство, детето трябва да се откаже от първото гражданство. Ако едно дете се роди в страна, където то не получава гражданство след раждане /например дете родено в Испания от двама родители български граждани/, това дете на практика остава без гражданство, съответно без ЕГН и без паспорт докато не бъде регистрирано в България с преведения и легализиран чуждестранен акт.

знае ли от къде Йоан е получил прозвището "Златоуст"?

" То тука к.р си требе" Златна ти уста Йоанне.

ама напиши им кой го е казал.

на някой въобще направи ли му впечатление че съдия Кривиралчева е ебла майта на закона като цел и съдържание. Такива като въпросната съдия нямат място в държавата ни.

Отива руснак в общината, служба ГРАО. Заявява, че иска да се откаже от руско гражданство. Питат го защо. Заради хомосексуализма. Ама какво Ви притеснява? Вече никой не преследва хомосексуалистите, имат равни права с хетеросексуалните. Именно. По времето на Ленин ги убиваха, по времето на Сталин ги пращаха в Сибир, по времето на Хрушчов и Брежнев ги лекуваха. Днес имат всички права. Притеснявам се да не стане задължително.

Съвременното общество, откъснало се от християнските си корени, в стремежа си да бъде толерантно и хуманно, подменя разбирането за основни ценности като любов и свобода и нарича хомосексуализма с нравствено-неутрални изрази като сексуално малцинство или различна сексуална ориентация.

Провъзгласяването на греха за норма и на пагубното - за добро, не е нещо ново за човечеството. В историята се наблюдават трагични повторения: във време на морална криза и упадък народите биват обхващани от користолюбие и греховни страсти, които изместват традиционните нравствени ценности и идеали, поразяват като с метастази здравето на обществото и неизбежно водят цивилизацията към нейния упадък.

Хайде на бас, че сте погазвали поне една от 10те Божии заповеди.

Фло , ти да не се изобличи.Защо си написал този коментар ,който няма връзка с написаното. Да не би да се отнася за теб?

Съдия Криви рал(ото)чева. Град чийто център е целият собственост на чада от божия народ. Град станал център през турско - Татар Пазар-джик. Място, в което се появява радикален ходжа бивш евангелист. Доста масони. Въобще съвпадения.

Горко на ония, които злото наричат добро, и доброто - зло, тъмнината считат за светлина, и светлината - за тъмнина!" (Ис. 5:20).

То именно от гледане и вглеждане в писаниците светът е забравил да гледа в света и да го опазнава. Едно време се е наричало книжничество. Сега горе долу същото е с програмистите/програмирането. Общо - посредственост.

Не че има голяма връзка със случая, но ми е правило впечатление друго - в България съществува практиката, когато детето не е признато от баща, да се записва като бащино име личното име на майката. Така например дете с майка Марияна получава презиме Мариянов /да оставим настрана че е неправилно граматически и че би трябвало да е Мариянин/. Нерядко се допускат умишлени грешки - ако майката е Стоянка, презимето на детето го пишат не Стоянков, а Стоянов, и т.н. Аргументът е, че така детето ще си има презиме и съответно три имена както останалите деца, т.е. няма да е дискриминирано. В същото време, на деца, родени в чужбина, в чийто актове за раждане поради някаква бюрократична причина не е записано бащино име, в България нямат право да получат бащино име, т.е. остават с две имена, дори и да са признати от бащата в чужбина. Не знам как може да се коментират тези бюрократични похвати.

Когато раждането е настъпило в чужбина и детето е записано според правилата на чуждата държава, българските органи няма как да запишат детето с имена, различни от тези в първия акт за раждане. Българският акт за раждане се издава впоследствие и се базира изцяло на това, което пише в чуждия. И ако детето е записано като Иван Иванов, няма как в българския акт за раждане да стане Иван Петков Иванов.

Така е, защото нашата бюрокрация е решила така. Обратното обаче не винаги е вярно. Ако едно дете от смесен брак, родено в България и записано тук с три имена, след това бъде регистрирано в чужбина, има вероятност в чужбина да получи само две имена, защото бащиното име там не е част от името. В някои страни дори променят имената или фамилиите. Така че може, въпрос на политика.

Обикновено в чудите актове за раждане пише: име на детето, да речем Иван, фамилия на детето примерно Иванов /фамилията на бащата/, след това пише: име на бащата Петко. Т.е. името на бащата фигурира. В такъв случай в България биха могли да пишат Иван Петко Иванов, но не го правят.

Когато жените започнат да зачеват без помощта на мъж и когато мъжете започнат да зачеват, а не разчитат за това на жените, тогава ще е възможно еднополовите двойки да имат деца. Във всички останали случаи е изкуствено изкривяване на реалността, което няма да доведе до нищо добро в дългосрочен план.

Без нуждата от сперма сигурно имаш предвид, защото при ин витро оплождането не е необходимо физическото присъствие на мъжа, а само неговата сперма.

ура..вече сме европейска държава

...ЕвроГейска...

Четете какво е "Прозорецът на Овертон". Там ясно е описана процедурата по която се пробутват абсурдни идеи. Основният пример е с канибализъм, а реалният с хомосексуализма.

В България не нужно да се бориш - достатъчно е да си платиш. Иначе, по принцип въпросът не е от компетенциите на администрацията и е редно да се отнесе до съд

"произходът на детето не отговаря на нашето законодателство." Правя деца за износ по БДС и се чудя как да ги изнасям в Германия, като не отговарят на стандарта ТЮВ и ИСО9001 :)))

Много обичам извратеняците да ми изваждат като аргумент, че хомосексуализма го имал в природата. Само, че канибализма е застъпен в много по-голяма степен. Това означава ли, че ако започнем да се изяждаме това ще е най-нормалното и толерантно нещо на света!?