Поскъпнаха ромските булки, търси се обаче качество

Идваме тук да се разкараме, да видим някое момиче и да си харесаме. Търсим булка, красива да е, ама да не е палава, да е кротка, мирна и така…

Обратно в новината

Коментари - Поскъпнаха ромските булки, търси се обаче качество | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задължително висше образование може и МИО с висока дипломна оценка , английски перфектен задължителен , комп. грамотност не основно ниво на възраст не повече от 26 години . На това хората му казват заслужила си е парите 50 000 лева - инвестицията е добра . Питате се дали има такива циганки ? Има ! 50 000 лева все пак е една сносна кола .

Чл. 178. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) Родител или друг сродник, който получи откуп, за да разреши да встъпи в брак негова дъщеря или сродница, се наказва с лишаване от свобода до една година или с глоба от сто до триста лева, както и с обществено порицание. (2) Същото наказание се налага и на този, който дава или който посредничи при даването или получаването на такъв откуп.

Търговията с хора е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. На територията на държавата не следва да се допуска търговия с хора - търговията с хора е заплаха за националната сигурност. Полицията е длъжна да се намеси , когато узнае за ПРОДЪЛЖАВАЩО престъпление - търговия с хора. Медиите са длъжни,да сезират прокуратурата и полицията за всеки известен им случай на купуване на момичета, иначе стават съучастници. в престъплението на родителите срещу децата им. Одобряването на престъпленията срещу личността е реклама на престъпното поведение.

Дянкоооов, че няма да ги спрете да се купуват и продават е ясно. Ама поне ги накарайте да издават касов бон и да си плащат данъка. Я за какви суми се говори - ще закърпиш бюджета.

Бойко Борисов да спре този закон да се продават жените? А да не би, този закон да пречи на "бедните" калайджии?! Калайджия да си днес в България! Народът се реди на опашка, за да им калайдисат микровълновите печки, бизнесът процъфтява. Няма данъци, няма осигуровки, няма закони, няма задължения! Ако все пак, законът смущава нечия циганска съвест, то няколко души да съберат печалбите си и да си купят от парламента, какъвто закон им трябва! Там също има пазар! И е целогодишен!

къде е сега прокурора на мафията борис велчев,ади за онзи водопроводчик които открадна $ 50 000 няма да го търсиме ама това си е живо робовладелство,другарю велчев трябва да се направи закон, да можеме всички да ходиме на пазара и да си купуваме робини,а не само по-богатите цигански роми.ама като гледам през последните 8 години не сме ти чували гласчето и няма никакви надежди да го чуем.

50х.лв+20%ДДС=60х.лв. А бедните българи плащат ел. енергия, вода, здравни осигуровки.

До автора на статията - пише се по-бяла с чертичка. Това също е степен на сравнение, както и по-скъпа (което се написали правилно). Някои форумци са неграмотни, но за вас е недопустимо!

Алоуу! НАП, ГДБОП, МВР я вижте там, циганинът, който е приготвил 5000 или 50 000 лв., дали е платил данък и осигуровки за доходите си, от които заделя за пазаруване!

Има по-неудобен въпрос: Да каже от КЪДЕ са му тези доходи.

От къде ги вадят тези 5000-10 000 лв. бедните, необразовани, безработни, безправни, подтиснати, вечно гладни и ревящи за права цигани?

Къде са сега правозащитните организации да изкоментират търговията с хора на любимите им вечно онеправдани цигани

Бахти и парите които имат тия. 45 000 - 50 000 за булка! Пък ние ги носим на гръб защото били бедни.

А иначе си ги дондуркаме циганите и им плащаме социални помощи! Къде е държавата за да обложи тези сделки, защото това са си търговски сделки от където и да го погледнеш, друг е въпросът, че това е присъщо за робовладелски строй.

това би следвало да е продължено с изречение от вида: днес стотина полицаи и прокурори... съставиха актове... Хора, 21век, ЕС... има ли закони?