Неофит към Радев: На когото много е дадено, от него се иска

За да е успешно вашето служение, ще бъде необходимо да се вслушате в стремежите на българските граждани. Властта е отговорност.

Обратно в новината

Коментари - Неофит към Радев: На когото много е дадено, от него се иска | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия религиозни пърделници с ролексите и златните корони къде само се тикат навсякъде? България е светска държава, за разлика от талибанските религиозни поселения. Че и бог бил му дал властта на Радев, а не българският народ! Ама то явно пред подмазването на властта с цел просене достойнството на църковната институция не важи... Иначе добре намеква: на когото много е дадено, от него се иска! Зер кинти могат да паднат тука, това не ти е бедният мирянин...

го поискаха само 30% от имащите право на глас! Т.е.- той не е нашият президент, а на червените боклуци! Абе тези не измряха ли вече 70 години след 1944 Г. ИЛИ ВАМПИРЯСВАТ?!

Това зле пребоядисаните комундета-мутрафони много се вживяхте в ролите си. Да не вземете да забравите, че е на ужким? Помолете шефевете си да върнат червените книжки и червените милиони барем....

поповете добре го казал на прощъпулника - президент.Много ти е дадено и много ще искат от теб и то твоята партия Те нямат наяждане. Ще го дъвчат,ще го дъвчат,докато го изплюят.

На изпроводяк баща му каза" Работи за народа.Ако не можеш по някаква причина, подай оставка"

Aмин !

Говори генерал Решетников. Венсеремос!

Бива ли да черниш патриарха ни и да отблъскваш хората от вярата? Хубав-лош, 10 пъти мери, веднъж пиши, ако ще е по негов адрес. Не видях нищо лошо в изказването му. Това им е ролята на църковните глави от време оно - да приземяват взелите властта.

Да ти таковам и църквата (не вярата).

АНАТЕМААААА

...смях в залата...

Сензация! Научили са другаря генерал да се кръсти в църква! Ти да видиш, како Пено, живо пиле да умре!

Народни Генерали,да се кръстят,ама те поне бяха с мустаци и нямаха клепнали,уши!...

Въргала беше вкарал един крилат лаф във филма си: Аз Ви подавам топката, ама вие искате цял камион топки! Дет викаше Масларова : Да се хванем за зелено ( долари)

Ех, Масларова и тя колкото милиончета открадна и никой не и търси сметка.Минава време ичакат да забравим а те си живуркат с нашите пари.

Масларова беше духовната и политическо-икономическа наставница на Плевналиев. Комунистическите връзки на баща му го вкараха в бизнеса и поръчката от социалното министерство на мнистър Масларова в първия кабинет на БСП. Тя беше първата която внедри незабележимото джудже Плевню в бизнеса с помаци за Германия, като офшорния им прибираше 2000 марки и им оставаше 500 за заплата.

Ах,гиди демагогче,говняно-червено!...

"За да е успешно вашето служение, ще бъде необходимо да се вслушате в стремежите на българските граждани. Властта е отговорност." Е той се вслуша:)2 милиона и 500 хиляди гласа ги хвърли на боклука. Народа иска мажоритарни избори радев повтаря словата корнелийни:)

Така е, но да се сеща, че важи и за него!! Бездуховност навсякъде, други религии нагло и агресивно натискат... те какво правят за християните тук???

"Неофит към Радев: На когото много е дадено, от него се иска"..... ЕЕЕ ТАКА Е, А НА КОМУТО ПРЕКАЛЕНО МНООООГО Е ДАДЕНО, ОТ НЕГО ЩЕ СЕ ИСКА И ПРЕКАЛЕНО МНООООГО...

Бог, Президент/Цар, Отечество!

...Резидент/Плужек и т.н.

Мъдри думи. Така е!