Патриарсите Кирил и Максим отслужиха литургия в храм ”Св. Ал. Невски”

Българският патриарх Максим и патриархът на Москва и на цяла Русия Кирил заедно отслужиха днес Света литургия в храма "Свети Александър Невски".

Обратно в новината

Коментари - Патриарсите Кирил и Максим отслужиха литургия в храм ”Св. Ал. Невски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да бяха подарили на дегезирания като ку клус клановец висш руски комунистически архиереи всички бездомни кучета в софия.

трябвало е патриарсите и техните мутрполити да облекат милиционерските си униформи за да баде шоуто истинско. доживяхме да видим и този комунистически цирк.

преекспонираното и пално с раболепие и сервилност посещение на руския кгб висш духовник доказва, че другарите нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили. мястото на дивия азиатски комунизам, които обединяваше другарите и таваришчите сега е заето от празнославната религия, преследвана преди от тях. щом и агент гоце стана религиозен, няма самнение, че понастоящем другарите исползуват религи ата за своите и на таваришчите политически нечистоплатни цели. комунистическия празнославен цирк, разигран у нас показва, че другарите нямат принципи, морал и достоинство, и че идеологята и'м е сащата както на хитлер, а именно "целта оправдава средствата"

asen

Най-много му отива да стане доктор хонорис кауза в симеоново, ченгето му с ченге!.