Пътник пострада при атака с камъни по влак

Пострадалият мъж е транспортиран в болница с наранявания по главата

Обратно в новината

Коментари - Пътник пострада при атака с камъни по влак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то за тази работа хората са измислили CCTV. Слагат ги по пътищата и превозните средства....

Да се разчисти теренът около релсите, за да не си играят малките деца - както каза един от мургавите жители !

Морков и тояга ли ? Никакъв морков ! Само гьосавица - неокастрена и като се почне от Безродни Хейтърстващи Кретени !

Справете се с мургавелите! Наглост е твърде слаба дума за това, което си позволяват. Те изглежда търсят етнически конфликт.

Аз

Между ГБаня и Захарна фабрика... Ааа... някой доцент от Факултета ще да е бил... Пък може и професор да е бил... От кадрата по балистика...

Кой го прави? Сещате ли се, или ви трябва жокер? Защо го прави?Тия бомбардировки вървят от много години! Не са от вчера. Огромните материални щети, които се нанасят на и без това мизерната ни железница, са едно на ръка. Страшното е друго, че така могат да убият и невинен човек! Защо се допуска това? ЗАЩО СЕ ИСКАТ САМО ДЕТСКИ, А ДЕЦА НЕ СЕ ВЪЗПИТАВАТ?Защо нищо не се прави по въпроса вече толкова години? Защото електората на ГЕРБ е неприкосновен! Той е необходим при избори! За да може Големият Мъж да заявява: "Аз бих, аз ще бия и пак ги бих"! Това нормално ли е? Кой идиот гласува за политическа сила, която не си мърда малкият пръст за тия неща? А патриотчетата какво ще кажат по въпроса? Нищо ли?! Ами от тях толкова! Нещастна патерица!

Ludiamaus

Застаховането го е измислил още Генерал Стою Стоев -Чочооллу - танковете и покрай жепето няма гето!

Това е държавата, с която се гордее надутият пуяк Б.Б.! И да не се чудим защо не ни приемат в Шенген, защо сме най-бедни, предтъпниците рядко влизат в затворите, но излизат от тях спокойно, за да си пострелят на свобода, новите магистрали се нагъват, оградата по границата пада, бетон заменя горите и дюните, в морето плават лайна и пластмаси, а не риба, хранит. продукти в магазините са вредни за консумация, въздухът все по-мръсен, населението все по-болно, застаряло и неграмотно, мутрите и управниците - все по-богати и по-нагли! И т.н., т.н....

БРЦК

Досега да бяха сменили всички стъкла с пластмасови пвцта като на полицейските щитове. Евтини и здрави и нямат чупене!

Или изселили всички живущи наоколо линията.

Тъп джендър! И като ги сменим с нечупливи, няма ли да правят други зулуми, на други места, с други средства? Няма да решаваме проблема, а ще се занимаваме със следствието, така ли, бре умнико?! Но като си такъв акъллия, иди купи и подмени за твоя сметка стъклата с нечупливи!

Аз

Квош кайш за една тачанка на всеки вагон...

Циганите не раздават моркови, раздават тояги. Ама ние, като добри християни, обръщаме другата буза, или даже разтваряме двете бузи, за по-сигурно...

Чакам изявление от БХК

Ами да ходи сега ККънев от БХК да раздава моркови на героите!

КЪДЕ е сега гуспужа Дончева да хване Тоягата па да намери тоя РОМЛЯНИН в Захарната и да му въздаде правосъдие!?!?!? Ми няма я ... само приказки, приказки ... за непораснали деца. А тоз хубавец, дето е потрошил влака е избирател или потенциален такъв и трябва мотивация ..., как ако не с Моркови, а моркови бол и у управляващи и у опозиция ... и така до края на света, демек до следващия влак!!!

Ludiamaus

Май нещо не ви се връзва цвета с написаното. Нима Дончева трябва да вземе тоягата, когато и писалката и тоягата е в едни и същи актуализатори на заплатите си! Ако Дончева вземе тоягата -ще е престъпник и ще я оплюят дружките ти от НПОта и БХК където си на хранилка. А тоз дето го храниш с моркови му захапи моркова -така и по -малко зарар ще прави

Да идем до маалата да раздадем моркови. Сами се сетете де ще им идат тия моркови

Драги журналисти, които така милеете за истината и свободата на словото, моля, обърнете се за коментар по случая към БХК!

Г-жа Дончева е права. Морковите свършиха.

Защо журналистът не е уточнил, или по-скоро "случайно" е пропуснал, че между Г. баня и З. фабрика се намира "Факултета"?

О! От висотата на 113-о си място, свободните ни да виждат истината журналисти се заеха с обичайната си дейност - да трият "некоректни" спрямо специфичния етнос постове! Наздраве, щрауси!;)

"Управляващите" ни да прочетат малко Солженицин... за посегателство в/у ж.п. инфраструктурата - 25 години каторжен труд! пример - момче, отвъртяло гайка от ж.п. релса за тежест на въдицата... незабавно - саботаж и 25 години каторга в ГУЛАГ. да видим тогава мангустите от "Факултето" дали ще мятат камъни по влаковете...

бързо, лесно и трайно решение при опасност от хлебарки

СЛОЖЕТЕ ОГРАДИ ПО КОИТО ДА ТЕЧЕ ЛЕК ТОК

Не става. Ще почнат да крадат ток от оградата!

А може ли тежък ток ?

ще унищожи приемника си

иначе може да мецат срещу жената на един министър що мълчат сега

закон за защита на държавата и гражданите и от лилавите моркови

так ще е докато се мотаете и не правите бантустани по тези земи , а те са единственото работещо решение на все по задълбочаващи те се проблеми!

Stan Stan

"Атака" е крайно неподходяща дума за случая. Замеряне, хвърляне, но не и "атака" !

Докога изпълненията на привилигированата раса няма да бъдат наричани тероризъм?

МВР даже не са завели дело, поне срещу неизвестен нарушител....

Или прокуратурата да се самозезира. Иначе за други глупости ги бива.

БДЖ да се обади на БХК, че МВР взима тоягите и че ги почва тези любимци. А може и на ДНСК, че багерите идват и е време да си платят не само морковите а и правото да живеят по законите на страната. Стига сте ги коткали за избори лилавите, че няма да остане кой да им плаща морковите в следващите години.

Сега се сетете за морковите и тоягата. А този да си го изловят и съдят за опит за убиство, след като "пътникът е получил наранявания в областта на главата"!

Къде е БХК сега?!?!?!?

Изморили са се след гейпарада.

БХК да им даде моркови

в мангалистан,и ще става още по зле.

Подобни нападения трябва да се считат за тероризъм, и с извършителите да се заемат частите за борба с тероризма! НПО-та, които защитават мургавите паразити, трябва също да се обявят за престъпни организации, и да се закрият!

А какво пречи в района да се пратят двама полицаи от Сигма (ония с моторите) и да изловят циганетата за минути. Един здравословен бой ще ги откаже за дълго да хвърлят камъни.

Значи орките могат да хвърлят камъни по влака, а ние не може да се възмущамаме, поне на думи, тук? Защо триеш коментарите, бе?

Нека бъдем толерантни, че и малкото камъче обръща влака!

Нападенията на "железния кон" са културни особености и следва да бъдът под закрилата на ЮНЕСКО.

Качете ме във влака, аз си зная работата.

Мани, после ще трябва да ги лежиш, като за хора.

То и без това не му остава още много живот.

АЗ обичам всички сигани

И те те обичат, особено парите ти за данъци, с които си ги отглеждаме.

И аз много ги обичам! Ще ми се да стерилизирам в дълбочина, горните почвени слоеве на района. Нямам търпение!

Светлана Дончева е метнала камъка! или има някакви други версии... то е ясно, че са паразити, но са изключително агресивни паразити-нищо не вършат по цял ден, всичко им е наготово, научиха, че са напълно безнаказани, че защо да не замерят българските влакове, за развлечение...хем големи материални щети, хем ще счупят някоя българска глава, двойно приматско удоволствие!!!

.... Тиквоооо Банкянска, в ушите ти да няма МОРКОВИ, че не чуваш какво ти казва народа?

По принцип, морковите ги садя у задния си двор!

Никнат ли, като ги засадиш?

Търся суровина за сапун и кожа за нощни лампи

И продължавайте да нападате г-жа Дончева за тоягата!! Нека тези, които я нападат и пътуват само в лимузини да се качат на такъв влак през циганските махали!! Да ама не! Само знаят да крещят по форумите!

Абе и те са съгласни с г-жата, ама нали Кутев дава парите - трябва да заработват хляба някак! Доакто са на смяна пишат против нея, а вечер обратното!

Това са ония с морковите!!! Тия дето протестират срещи Светлана

Докато не се въведе охрана във влака, която да отговори със стрелба, инцидентите ще продължават...

... мълчи бе, всички евроГейски организации ще ти скочат. Трябва да се трае и да не се обаждаме! ... така казаха в Брюксел! ... потвърди го и Тиквата!

Това не може да бъде, сигурно са снимали филм за Дивия запад, в който местният етнос напада трена на бледоликите натрапници.

Защо се позволяват такива безобразия?!? Полицията спи ли...? Как едно време мангалите си знаеха мястото? Не пръчка, ами цяла тояга им е малко.....

Да оградят гетото на Факултета с 5 метрова бетонна стена. Така проблемът ще бъде решен.

Добра идея бате Мангославе, ще има да си берем безплатно бетон.

И тази новина е в пъти по-важна от скачането на цените на тока, газта и горивата - нали ? Не информирате, а манипулирате ! Докога и срещу колко ?

Май и теб са те удряли с камъм по главата като малък, а?