Нанков: С тол система за 6-7 г. ще оправим пътищата

При функционираща тол система до 6-7 г. ще сме готови с пълната рехабилитация на републиканската пътна мрежа.

Обратно в новината

Коментари - Нанков: С тол система за 6-7 г. ще оправим пътищата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЪЩОТО РАЗПРАВЯХА И ЗА ВИНЕТКИТЕ. После незаконно ги увеличиха и пътищата пак не са оправени. И като си помисля, че пътищата и магистралите бяха мантрата на Борисов около 5 години. Направо са жалки нашите управляващи. С тяхна помощ затъваме стабилно.

А на булката и младоженяка обещавам каруцата с конете!

Нищо няма да оправят. Ще си донатъпчат гушите.

С тол системата за 6-7 г. ще си оправите положението и ще заминете да живеете в чужбина за да харчите откраднатото.

КОЙ,КОЙ,КОЙ ще ви чака 6-7 години бе охлюв?!? Бездарни калинки и безсрамни крадци сте в шайката! ОСТАВКА!!!

Как при Социализма можеше без никакви системи, да построят всички пътища и да ги поддържат, а вие 29 рушите и всичко е леш!!!???? ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДОРИ ДА ИМ ПОСТАВИТЕ МАРКИРОВКА, крадци с крадци!!!!!!!!!!!!!!!!!!

още 6, 7 години искат да крадат ли?

Ако спрете да краднете, пътищата може да се оправят и за 2-3 години !

от винетките спечели само тази с дебелия мазен гъз Л.П

вие и с винетките щяхте да ги опвавите ама на всичко е измама

След 6-7 години ние ще се оправим а пътищата я се оправят я не като оная приказка за камиларя дето учил камилата да говори.

Наглеци мръсни. Проблема е в нередовните и най-вече некачествени ремонти на пътищата. Едно време нямаше винетки ,ТОл сисмеми, имаше пътен данък и хубави пътища.Имаше ред в държавата и не се крадеше както сега.

Ще ви плащаме тол такси, а пътища нормални - след 6-7 години, евентуално... А през тия 6-7 години кой ще ни плаща ремонтите по колите?! Тия тотално са изтрещели

То в България едни пътища, да тръгнеш по тях, па да се невърнеш.

КОЙ ще ви търпи 6 години бе бунак? Търпението на хората свърши. Не могат да ви гледат мазните и превъзбудени физиономии. Спрете прахчетата и си смъкнете розовките очилца, за да видите реално, какво се случва на тази теретория наречена България

Дали ще ги оправят пътищата-не знам. Нашите баби и дядовци,някои родители,така и недочакаха комунизЪма.И там уж е било въпрос на време.Все до няколко години,все в следващата петилетка. Със сигурност знам,че оправяйки пътищата,редица израни люде,рязко ще си оправят живота за 60-70г.напред.

Sm3hurk0

Абе келеш, Омръзна ми от лъжите Ви ! Когато въведохте винетки, казахте, че парите ще отиват за пътища ! Павлова увеличи цената незаконно и лъжеше, че пътищата ще бъдат оправени, ама и това не става. Сега ТИ ми разправяш глупости на търкалета... До кога ще Ви слушам глупостите. Махайте се обирджии ! Не Ви искам !

Мислиш ли, че ако се махнат тези след тях ще се по-добри поне при сегашната политичиеска конфигурация?

Sm3hurk0

Ако работят за народа - определено ДА. Ако са същите маскари като през последните 28 години - НЕ.

Първоначално бучаха, че Хемус я почват на 20-и... после в четвъртък, т.е. утре... а сега следващия вторник... Ясно е, че Северна България е ненужно бреме и е далече от Банкя... ама поне не ни правете на глупаци...

България,икономиката и пътищата ще де оправят,КОГАТО ТАКИВА БЪРБОРИВИ ГЕРБАВИ ПЕДАЛИ,КАТО ТОЯ,ПРЕДШЕСТВЕНИЧКАТА МУ С ВИНЕТКА ,ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ СВОЛОЧ ВО ГЛАВЕ С НАЧАЛНИКА ИМ ,ОБЛЕКАТ РАИРАНИТЕ ДРЕШКИ И СЕ ХВАНАТ ЗА ДРЪЖКИТЕ НА КИРКИТЕ,ЛОПАТИТЕ И КОЛИЧКИТЕ....ЗА ПАНИЧКА ПОСТЕН БОБ ЧОРБА НА ДЕН ! КАЗАХ ! ! !

Симпатягата Нанков вдъхновено ни разкри светлото асфалтово бъдеще както го виждат в партия ГЕРБ и в присъдружните пътищарски фирми. Според министъра работата е нещо като перпетуум мобиле-пущаме ТОЛ системата и тя от само себе си оправя хилядите километри пътна мрежа. Човек ще вземе да си помисли, че става дума за една вълшебна печатница за пари, а не за нов пътен данък.

Тя и ТОЛ системата ти е мираж,като ЛИЧНАТА ЗДРАВНА КАРТА.НЕПОСТИЖИМО Е ЗА ВАС.10ПЪТИ ЩЕ ПРОМЕНЯТЕ ЦЕНАТА ДОКАТО Я ИЗГРАДИТЕ И ПАРИ ЗА ПЪТИЩА ПАК НЯМА ДА ИМА.

Няма време. Изтървахте влака. През тия 6-7 години най-вероятно ще се сменят служебни правителства.

Вениамин&Рубен - брифираха Летеца ЗА ...ъъъ...тсвей-треплената ?! - Би било ВоистинеБлагаВест !

нанков ,истината е само една и тя е ,че вие сте некъдърни и направихте от България една ЧЕРНА ДУПКА,в която потъват милионите крадени от вас. Не ви вярваме и много ви мразим. Това ни пречи да живеем като хора вече.Не се издържа,унищожихте държавата ни която беше едно "кътче от рая" Сега всичко е сиво,пусто,мръсно,кално,дупка до дупка,ще ми казва твоя патрон"при тези температурни разлики и пломбите падат" Само тука в България ли има такива разлики? От как съм човек знам ,че в България има 4сезона. Но ,нали трябва все някой да ви е виновен на вас,но не и вие крадци долни неграмотни. В историята ще влезете като най крадливите съсипители на България.Пари пари пари дано се задавите най после.

Тате каза, че ще ми купи колело. Ама друг път!

Кога започва дрането на кожи (което всъщност не е спирало)?

Струва ми се Сме Длъжни Незабавно да Смъкнем АбсолютноВсичките "овчи" кожи на Вси"наште", Колега ! И ! - ги Оставяйки дибидюс - да Си Се изпоразръфатОкончателно помеждуТях. (, което да Проверим че Е извършено де ;-)

Тати каза че ще ми купи колело, ама друг път

Абе хора, тези са безсрамни! Няма да ви търпя дори 6-7 минути да ме будалкате!

Хе..хе..хе, това човече е много забавно , като с емрофондовете що ги построихте, нали? Ама вече взе хич да не ми е забавно.

Да се наливат пари към "държавата" е все едно да носиш вода в сито.Всичко ще се окраде от Али Баба и 240те разбойници.

ТОЗИ ГЛУПАК НЯМА ДА Е МИНИСТЪР ДОГОДИНА, А МИ ГОВОРИ ЗА 6 7 ГОДИНИ. ТЕЗИ ХОРА НЕ ЖИВЕЯТ В РЕАЛНОСТА!!!

Интересно какво стана с парите от увеличението на винетките - нали те бяха за оправяне на пътната мрежа?

Ужас, ми винетки след 6-7 години ще ви плащаме селяндури мръсни

Много обичам политици да ми обещават разни работи дето ще станат, ама след време.След 800 дни, след 6-7 години....Като чуя такива обещания чак се хващам за незнамкаквоси.

Сякаш нещата отиват наистина на оправяне: До 2-3 години ще преборим корупцията; До 6-7 години ще оправим пътищата; До 1-2 години ще продадем де що е останало непродадено; До 3-4 години ще ликвидираме окончателно и безвръзватно българското образование; До 10-на години ще спуснем шалтера и ще затворим крана за вода на държавата и ще я закрием; До няколко месеца ще обречем целокупния български народ на джендърство, педофилия и педерастия?! Браво, ашколсун, машаала български аслани!?

Не. - просто Следва Незабавно да Напъдим Вси"наште" наВечниВремена от Всякакъв ДориДостъп до НашиДанъкоплатски пари.

Помним 2009-та същата пропаганда беше. Гербавите изядоха асфалта и теглиха 20млрд дълг. Колко още дълг ще изтеглите?

Абе Нанков, За какви 6-7 години ще оправите нещата бе? Ама вие крадете като за световно бе! НАРОДНИЯ СЪД НЕ ВИ МЪРДА БЕ НЕЩАСТНИКО!!

Значи след 4г.пак ви избираме и към края на следващия мандат, ще кажете,че пак някой ви е виновен,че не сте успяли! Крайно време е да разберете,че крадете,че лъжете! Преди 14 години Бойко обеща че като кмет на София ще оправи дупките-ИЗЛЪГА! 10 години Герб нахално лъжете и крадете народа ! Баста! Не ви вярвам нито дума!

...и нещо Втрещяващо ! - та значи др. Нанков - за едната-му-там 33 Годишнина ...от Априлци, мина та "завърши" СУ ...и то Баш през "прехода" ...ама Геодезия И ! - бидейки ВечеБил областен на Ловеч (Ловеч ? ... Ловеч ?! ....ааааа - Ловеч ! ) - Ни Е И "управлявал" Два Мандата !! ...и то Преди да го курдисат Вси"наште" по ТезиТук "специалностни" "проекти" !!! ...абе, Хора ! - абе тея Вси"наште" СА Ни Окрали наВечниВремена бре ! ...ако ги Оставим И-НаносекундаОще да Ни "управляват" .

Ако ги изберем...

чурулик чурулик, малко герберче.....

30г,обещания,които никога не се изпълняват.Защо да вярваме сега? Кажи ,"кълна се че никога не съм крал и няма да крада",та да ти повярваме малко. След 6-7г.България няма да я има гарантирано от комунистите от ГЕРБ.По върли излязохте от другите.

Ааа, да бе, до 6-7 години;)) Ти да не смяташ да векуваш в това министерство?;) Щом като до 2-3 г. Баце ще "пребори корупцията", ти да си се оправил за това време с пътищата!;)

.......25 години се правят реформи!? И още не са приключили. Постоянно слушаме едно исъщо при предстоящи избори. "Постороихме ви магистрали, пътища"... които са за тотална рехабилитация, да не кажа за основно изграждане. Постоянно ни "навирате"Европа в очите и все още се реформираме. Хората за това време ще изградят нова държава. Този пък за 6-7 години всички пътища щели да бъдат "ОК"!? Какво пречеше до сега? Вярно е че министър Нанков само "чурулика"по ТВ студията.

Ключово в поста ти е "се правят". Докато реформите "се правят" от Сулю и Пулю, а не ги правят хора, кото са: квалифицирани; компетентни; мотивирани и отговорни, резултатът ще е все същия.

На тия не може да се вярва и дума.Това са доказани ГРОПлъжци и крадци.

Разбрахте ли? След 6-7 години ще се оправят пътищата. ГЕРБ станаха битер комунистите.

Така казвахте и за винетките,но до ден днешен нищо,правят се пътища,които след няколко месеца се рушат от няколко дъжда!!!! Насред София всяка година пълните дупките на една улица в гео Милев предполагаемо с лана,защото на втория дъжд тези лана са заминали в канала и дупките отново са отворени! Всяка година пълнене,след няколко седмици се едно не сте ремонтирали! От лана ли ви е асфалта,да попитам аз?!?!!?? Цялата инфраструктура,която се строи в България се ремонтира по 10 пъти след това,на места още докато се строи или ремонтира и вече се руши,какви са тези редки лана,които ползвате за строежа и ремонта на магистрали,улици,тротоари,центрове на градове,бе всичко...?!?!!?!? Кога ще видим нещо построено и запазило се с години,кога?!?!? Както с винетките,така и с тол таксите ще е същото,просто парите явно ще отиват в нечии джобове,асфалт няма да се слага,а л....

От 30 години все нови системи въвеждаме и все ни оправят, ама все си ходим неоправени. Дедо даже без системи каза че ще ни оправи за има-няма 3 години. Чекаме ви да ни оправите. Пак

Палиативна ви е диагнозата на вас! На година крадете доста повече от този милиард дето ви трябвал за пътищата. Само намалете краденето на половина и ще цъфнем и ще вържем.