Министър: Строим седем магистрали

В България на 1000 кв. км се падат 3,8 км магистрали и по този показател сме на последно място в ЕС, съобщи министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Министър: Строим седем магистрали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ноу-хаи?? баси зора..

Когато световната икономика беше в подем Станишев си заделяше по ок 5 милиарда лева годишно за аверите си. За една година Станишев при онези условия щеше да построи и Тракия и Струма дори до турската граница пътя( магистрала Марица).

да бе да .. а акцизите световните пазари ли ги определят.. едни от най-високите са в европа

Омръзна ми да чакам светлото бъдеще.

Само като му видя дебилната усмивка на тоя пигмей, знам, че следва поредната глупотевина.

Още един усмихнат като Софиянски обирджия.Платил ли си е за патента?

Защо това правителство толкова много мрази пенсионерите? Те всички ще станат някога пенсионери, но ще бъдат пенсионери-крадци.

За да са добре пенсионерите, трябва работеща икономика, а за работеща икономика в страна на кръстопът трябват магистрали.

По-добре да се краде, но да има магистрали, отколкото да се краде и да няма магистрали.

и метрото, и спортната зала строим. а народа да яде асфалт. стига сте строили на ден по 10 пъти едни и същи обекти, че ще полудеем вече. онзи тъпанар и от япония чак повтаря за спортната зала, за метрото, за магистралата......и т.н.. а за мишо бирата неще да каже. а колко лапа фирма "треис" пак си мълчи. ехх, какви сте ...ове.

От изброените магистрали сегашното правителство завари в строеж 6 от тях.В момента, не е започнат строежа само на София -Калотина. От Тракия и Хемус най тежките планинси участъци/Витиня и Траянови врати/ са готови от 20 години.Само на Струма остава най тежкото.За седемте остават около 1000-1200 км.,което е не по малко от 15 години.Така .че строило се е ,сега се строи и ще се строи ,нищо извънредно.

Къдо го тоя асфалт за пипане? Засега от това правителство имаме едни макари, да са комплект с к--а от миналите избори!!! Ма като ги запишете едни глупости.... край нямат

Пътната мафия начело с Боко нарочно строи некачествено защото от последващите ремонти се краде повече. Боко затова реже ленти,а след него всичко се скапва.

Та каде казваш да ида и д а пипна асвалта,: може би да ида да бръкна споказалец в тунела под шипка че е маи най наблизо,оглеждам се и нима никакъв асвалт поне на 300 км

Другарю комсомолски секретар Плевналиев,че се опитвате да строите е хубаво,но нито строите качествено,нито евтино.Откривате участъци построени от червените,но нали сте част от тях! И спрете да крадете толкова много,че и Батко се изчервява.А нали си знаеш човека Йотов колко лапа?Виж му само часовника на този човечец.

От къде пари за тези магистрали или ще взимаме кредити от ЕЦБ и други банки,народа е със скъсани обувки и пари за ядене няма,а Вие ни предлагате програми и магистрали.По-добре да обявим война на Германия и да ни взимат. Баста!

Нищо позитивно не предлагам, щото съм голям коплексар и селянин.

Ти на луната ли живееш,навсякъде по всички улици в София,дупки с различна големина,АМ-Тракия ,след Траянови врата посока Пазарджик е ужасна,а този комсомолец е инструктиран от Божественият Буда ,докато Го няма да се хвърлят конфети.В скоро време хората като продължат да обедняват и държавата фалира,ще се скрият като мишките господата комунисти и комсомолци управляващи.

сугласен сум с вас!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мдаааам! С изцяло централизиран държавен бюджет - така се строи! А, и да не забравя - и със заплатата на дядо ти и баща ти - при изработени реално примерно 1500лв., той получава 150лв.! И аз мога да строя с неогранчени финансови ресурси! Стига с тази демагогия - при Тато това се направи, при Тато онова се направи! Направи ви той - завод за полу-, цели, и още по-цели и големи проводници,ха ха ха !!!

Правят ги /магистралите/ за да могат да си обикалят със служебните кортежи. А аз и болшенството от народа какво да правим там ... с какви коли или по-точно с какво да ги зареждаме, да си платим данъците им и застраховките - не ми трябват магистрали! Искам да ми намалят бензина, данъците, застраховките да ми повишат заплатата и...да не ги виждам и чувам тия...

Това, че си kuku е ясно. Като бачкаш малко повече, ще си купиш кола. Тогава ще ревеш за магистрали. Заплатата ще ти я повишат, когато спреш да дращиш в дир-а през работно време.

Вярно е това. Предишните правителства даваха пари и източваха бюджета под натиск на различни групи и професии, а поне тези дават за магистрали които се ползват от всички вкл пенсионерите и бърза помощ.

За 4 години 288 км. магистрали, плюс мостовете на Дунав (като че ли има 4-5?), плюс тунел под Шипка! Горкият Остап Бендер - той обещавал само световен турнир по шах в селцето Васюки. Я виж нашите - какъв замах, каква перспектива! Хвала на тез юнаци и лично на техния Началник.

ТОЗИ МИНИСТЪР С ПОВЕДЕНИЕТО И ИЗЛЪЧВАНЕТО СИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПОЧВА ДА НАПОДОБЯВА НА ЛИЦЕТО СОФИЯНСКИ. Абе щурчо, за какви магистрали хортуваш , когато цялата икономика е в пълен колабс. Ами ние вече и цървули внасяме от Китай. С празните си глави доведохте нещата до там, че ако жълтурковците спрът вноса на стоки си ще ни оставят и голи и боси и с по един дафинов лист на половите органи с който да прекриваме срама от тъпата ви политика. ТЪПИ СТЕ ВИЕ ТЪПИ СА И АМЕРИКАНЦИТЕ КОИТО ЗАГУБИХА ИКОНОМИЧЕСКАТА ВОЙНА С ПОДНЕБЕСНАТА ИМПЕРИЯ. Дай боже на някой от управляващите в Америка да му светне, какво става защото вие никога няма да узреете и да разберете необходимодта СРЕДСТВАТА ДА СЕ ВЛАГАТ В БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА ЗА СЪЗДАВАНЕ НА РАБОТНИ МЕСТА , А НЕ ЗА НЯКАКВИ НИКОМУ НЕНУЖНИ МАГИСТРАЛИ.

Много си прав и те подкрепям напълно! Колкото и да плюете и колкото и да са лоши в сегашното правителство има някои неоспорими постижения: 1. ДПС не е във властта 2. Строят се магистрали 3. Натискат се организираните престъпни групи... 4. Все пак в момента сме в невиждана икономическа криза и БКП и който и да е няма да ни оправи по-добре ...

Да живей !( значи казвате, аз ) Ама хайде да почне и да се вслушва и отчита, става ли ? Е, ако може де ... щото инак нали вече се разбрахме ?!

Kozl, то отвори добра дума за магистралната стратегия, та гербаджийте отдолу се надпреварват да се самонавиват. Като упорит балканец аз да си питам: магистрали ядат ли се? Топлят ли? лекуват ли? Щото правителството само за тях говори. Никой нормален човек не отрича колко много са нужни, ама кажете ако жена ви не готви и не пере, а само ви казва как хубаво чисти праха, колко ще я търпите? Има една дума "Баланс". Е тя е много трудна за изпълнение - иска познания, интелект, концепция, воял и хоризонт на мисленето. Това последното в ГРОБ хич го няма. Та понеже балансът го няма, да питам догодина асфалт и бетон ли ще ядем и с мантинели ли ще се лекуваме?

Ти 1990 и 1991 година помниш ли ги, имаше купонна система. Тогава умря ли от глад? И сега няма да умреш от глад, стига ревал!

Тук седят и ми бистрят възмущения хора, които на дума правят по две правописни грешки минимум. Е, как да просперираме..Как на теб, батко да ти дадат повече пари като ти името правилно не си пишеш.? Човекът обяснява какво прави, 7 магистрали!, вие пак не сте доволни, шимпанзета! Умирайте по пътищата като не искате магистрали, живейте си в сеното и поне не пречете с тия зли езици на хората да работят! Крали ги били, а вие защо давате вече 20години да ви дълбаят? Ограбен народ сме, но не от сега, не откакто започнаха да се строят магистрали. Трябва да е ясно на всички, че бяхме много по-ограбени, когато никой нищо не правеше! Защото едно е да вземеш, но да направиш и да остане за нас, обикновените, да го ползваме , едно е нищо да не правиш, а само да взимаш и да няма нищо. Само ПРОСТОТИЯ!

Абе, след тая хвалебствена тирада, тебе плевнелев да не те канил на вилата си на брега на морето,а. И шимпанзе, е майка ти, щом е възпитала такъв патетичен защитник на крадците като тебе.

Май избиваш комплекси?

Ох, това горното 3 пъти го четох и все по-неясно ми ставаше. Нито мисъл, нито логика, май въобще нищо няма. За правописа да не говорим. Ама герберско самочувствие имаме в излишък. И сега и аз ли да започна да обиждам на тъпи маймуни?

Прав е Плевнелиев , сроим магистрали после се изреждаме на "промоция"и така вдигаме жизнения стандарт........

С тия магистрали започват да прекаляват. Хляба се вдига с 20-30 %, цената на олиото се покачва постоянно и всичко това при наличието на достатъчно зърно, покупателната способност ежедневно намалява, а те цинично ни говорят за магистрали. България не е само магистрали, тя е преди всичко хора. Докато управляващите ни възприемат само като ресурс за гласуване, а не като граждани, дотогава ще ни газят. Промяната на отношението трябва да идва от НАС!!!

Магистралата е за хората а не за добитъка. На теб ако не ти трябва замисли се какво си.

Крадейки от София ББ си направи фиктивни пътностроителни фирми и преасфалтира 3 пъти едни и същи булеварди, а цяла останала София е в окаяно състояние-сега следва същата схема и в България-да ви е честито-а парите за магистралите са пак вашите пари0вноската ни за Евросъюза досега е по голяма от парите получени от там-да живеят балъците!!!!

Защо гласувахте за него, като знаехте какво е правил?

Португалия примерно има прекрасно развита пътна инфраструктура и е една от най-бедните старни в ЕС. Гърция -също. Южните ни съседи бая пари наляха в пътната си инфраструктура през 2002 - 2003 гг. във връзка с Олимпийските игри в Атина през 2004 година. Сега Гърция е в състояние на фактически фалит.

Е ти ако очакваш, че като ни станат магистралите и автоматично ще станем със стандарта на Франция или Белгия нещо не си разбрал както трябва. Поинтересувай се много ама много добре защо сега са в това дередже. Не Гърците ги наляха тези пари в магистрали, а ЕС. И благодарение на тези магистрали се крепят все още на туризма. Аз от 3 години ходя на море само в Гърция, защото ми е с 1 час по-близо от колкото до Бургас. И най-големия парадокс. От София до Дупница са 60 км. и пътувам толкова, колкото от Дупница до Аспровалта.

Това е така, защото "умните" комунисти строяха пътищата точно по средата на градове и села, малоумна работа. Като минеш през 38 села с ограничение по 40 км, толкова излиза. Много правилно си описал всичко.

Ти си в грешка. ЕС ПАРИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО НЕ ДАВА. Това по същество е заем, който изплащаш с вноските си към ЕС.

така се става законен милярдер но това могат само ГЕРБ.В магистралите не се знае кой пие кой плаща.

ЩО ЛЪЖЕШ БЕ, СЕЛЧО ЗЛОБЕН? ПЪРВО: МАГИИСТРАЛИТЕ НА 90% НИ ГИ ПЛАЩАТ ОМРАЗНИТЕ ТИ ЕВРОПЕЙЦИ, А ТЕ СЛЕДЯТ КАК ИМ ХАРЧАТ ПАРИТЕ.. ВТОРО: ПО-ПУБЛИЧНИ И ПРОЗРАЧНИ ПРОЦЕДУРИ ОТ ТЕЗИ ЗА "ТРАКИЯ" НЕ Е ИМАЛО НИКОГА... ТО СИ И ЛИЧИ ПО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСКИТЕ ЦЕНИ..

Едва ли може да убедиш този тъп селянин

КАЛИТКО, ТИ ЖИВ ЛИ СИ? ЩОТО ЗНАЕМ, ЧЕ СИ УМРЯЛ ПРЕДИ ДА СЕ РОДИШ. АМА ХАЙДЕ, ОТ НАС ДА МИНЕ И ДА ТИ ОБЯСНИМ НЕЩО, ТА И ТИ ДА ЗНАЕШ. ПЪРВО: ПРОЦЕНТИТЕ НА ЕВРОПАРИТЕ СА 80, А НЕ 90, НО ДА НЕ ИЗДРЕБНЯВАМЕ. КОГАТО ОБАЧЕ ТЕЗИ ПАРИ ДОЙДАТ, ТОГАВА ЩЕ СЕ ХВАЛИМЕ. ТЕ, ЕВРОПЕЙЦИТЕ, ОЩЕ ГЛЕДАТ АПЛИКАЦИОННИТЕ ФОРМИ, ТА ЗА ПАРИТЕ - НАЙ-РАНО ДОГОДИНА. ДОТОГАВА МАГИСТРАЛАТА ЩЕ Я ФИНАНСИРАМЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯ БЮДЖЕТ. ВТОРО: ТИ СИ ЕДИН ОТ МАЛКОТО НАИВНИЦИ, КОИТО ОЩЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ МАГИСТРАЛАТА ЩЕ СТАНЕ В ПОСОЧЕНИЯ СРОК ЗА ПОСОЧЕНИТЕ ПАРИ. НЯМА НИЩО НА ТОЯ СВЯТ, КОЕТО СЕ Е "ПОСТРОИЛО" ЕВТИНО И ПОСЛЕ ДА НЕ Е ИЗЛЕЗЛО СКЪПО. И ЗА ДА НЕ МИ ОПОНИРАШ - ИДИ, ЗАВЪРТИ СЕ ОКОЛО СТРОЕЖА НА МАГИСТРАЛАТА, ВИЖ, ПОРАЗПИТАЙ, И СЛЕД СЛЕД ТОВА ПРИКАЗВАЙ. ЩОТО КОЙТО МНОГО ВИКА "УРА", ПОСЛЕ ХВАЩА НЯКОГО ЗА "К...". АЙДЕ, И ВИЖ, ЧЕ МОГА ДА ТИ ПРИКАЗВАМ И ПО-БЛАГОСКЛОННО. СЕГА ДА НЕ ВЗЕМЕШ ДА СЕ РЕПЧИШ?

браво някои знае какво да прави *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абсолутно!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Петилетката за 4 години!

Най-накрая да видя някой, който мисли с главата си..., но за жалост хората които мислят така успяват що годе да живеят нормално - т.е. да имат достатъчно пари за храна и за почивки. Другите, които всеки ден живеят с мисълта как ще изкарат другия наистина им е писнало от всичко, но така или иначе ако паметта им беше малко по-дълга щяха да си спомнят по време на тройната коалиция как постоянно се говореше, колко милиони евро по програми на европейския съюз се блокираха постоянно - ако толкова не помнят , защо поне не направят усилие да потърсят статии в интернет... Наистина не мога да повярвам, че хората си мислят че след 20 години крадене и разсипване, ако този който е на власт за 2 години ще оправи нещата. То ако ставаше така след още две, щяхме да сме като арабските емирства... Поне от сегашната управа има нагледни резултати, а европейският съюз не е толкова зле да вижда че го крадат и да ни хвали в същото време... Замисляйте се повече над тези неща хора, защото не след 5, не след 10 години, а никога няма да се оправят нещата и винаги ще ни крадат. Както ние така и хората по другите страни работят, само че те имат, а ние нямаме - според вас къде е проблема? Явно са ни крали много време, така че да ми каже някой че при Костов или тройната коалиция или про който и да е досега е било по-добре - е да ме извинява...

що за цинични идиоти и кретени трябва да са тея от едно правителство, които знаят, че половината народ живее с 50 до 100, максимум 250 евро на месец и НАПУК на всички да приказват само за магистрали. Плевненелиев изкажите се, другарию, как да може да се хилия като идиот, докато сметките същите тези хора с 100 евро заплата ги карата да плащат месечни сметки на топлофикация за 2 радиатора - 100 евро, операции и консумативи в болници често над 1000-2000 евро, лекарства в размер на стотици левове. Кажи бе, Другарию, па после селигави с тия магистрали. Що за чудовища сте ви, бе, що за циници и говеда?

ЛЪЖЕШ! ЗЛОБНО И БЕЗОГЛЕДНО.... СМЕТКАТА МИ ЗА ПАРНО ЗА ДЕКЕМВРИ Е 32 ЛЕВА ЗА ТРИ РАДИАТОРА И ТОПЛА ВОДА... А И ПЛЕВНЕЛИЕВ ЛИ ТИ Е ВИНОВЕН, ЧЕ ПЕТРОЛЪТ МИНА 100 ДОЛАРА НА БАРЕЛ? КАТО ВИ ГОВОРЯТ ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ СЕ СМЕЕТЕ...ВМЕСТО ДА СЕ ЗАПРЕТНЕТЕ И ИЗОЛИРАТЕ БЕТОННИТЕ ГАРАЖЧЕТА.. АМА ТО С РАБОТА СТАВА, А СИ МЪРЗЕЛИИИВ!

Ти му говориш за енергийна ефективност, а той думата "другарю" я пише "другарию". Не се занимавай да се обясняваш на идиот, които НИКОГА няма да разберат,че магистралите пестят време и ресурси и по този начин правят икономиката ни по конкурентна. Не си струва да се въргаляш с подобни индивида- те са злобни и гадни, затова са и гладни!

Е, нема такава сметка! Не може да е 32 лева за 3 радиатора, освен ако няма грешка в изписванета. А, да, сетих се, може - за 3 СПРЕНИ радиатора. Ех, как не зацепих по-рано, та да си спестя писането.

Плевнелиев не е виновен, че бензина мина 100 долара. Но той и правителството на което е член е виновно за високия акциз на бензина.

абе калитко...ти чуваш ли се с твойте 32лв. за 3 радиатора + топла вода?! Ти си много нагъл лъжец. Аз живея сам...ползвам само единия радиатор и то само вечер (при това не на макс). Парното ми е 15лв. за този радиатор само. още 15лв. топла вода. 15лв. за банята (некви загуби ще да са...и тоя дето отчита не успя да ми обясни точно) 13лв. обща сградна... а и да не забравя 10лв. ДДС И какво стана то: над 50лв. Айде стига приказвахте глупости...Баба също е на на ТЕЦ и всичките им радиатори са премахнати! Плаща 30лв!!!!

Според едно европейско проучване в Чалгария най-разпространени са професиите: сервитьор/ка, охранител, камериер/ка, продавач/ка. За не разбралите това се нарича обслужващ персонал. Явно това цели ГРОБ, да станем държава на услугите, ето защо ни трябват магистрали, да има къде да се развива най-древната професия. Интересно защо от ГРОБ не търчат да търсят ноу-хау за производство, без значение на какво (ако щеш и кламери), просто да произвеждаме нещо, а не само да продаваме и сервираме. Никой не го прави, защо? Защото ГРОБ, БСП, СДС, ДПС отлично знаят, че нация от слуги е лесна за манипулиране.

Овчи, защо пък точно правителството да ти търси ноу-хау? Ти нали си много кадърен - ипотекирай си апартамента и направи бизнес, пък да те видим колко струваш. Ама не е толкова лесно , нали ? Друго е да плюеш, без да си направил нищо в този живот?

Държавата да ти търси ноу-хау? Това беше при соца, а сега е капитализъм. Като искаш ноу-хау или го измисляш или го заплащаш. Държавата като го намери искаш да го даде на теб ли? И да те спонсорира да си развиеш бизнеса може би?

Тъпи дарвени глави.Че ако не се построят магистрали кой ще дойде в България да прави икономика.Вие ли бе посерковци,които живяхте на вересия от 1944 г.докато изплюскахте всичко което нашите бащи и деди бяха създали и сега нашите деца тръгнаха по света немили-недраги за да учат и припечелят пари да покриват ващите вересии и сега.Некадърници такива!Скрийте се там от където сте се пръктали...

Що ти ти какво си създал бе глупендер? Ааааа да верно, при дефикацията си тая сутрин успя да сътвориш свой първообраз. Бравос! Не знам за теб, но при бай Тошо бая неща се построиха, а такива като теб после ги разрушиха и продадоха. Бас ловя, че вече си забърсал някоя държавна поръчка и доволно потриваш ръце, нали?

Още една чугунена глава!

Само за инфо да знаеш де държавата през 1985 г. е завъртяла 370-380 милиарда валутни долара за година ;-) Сега колко върти ???;-)

Много ама много ги бъркаш числата

Къде си видял накой да ходи някъде да прави накому дригиго икономика?! Аз съм обиколил почти цял свят, работил съм из цяла Европа, но такова нещо не съм видял. Магистралите не са нито необходимо, нито достатъчно условие за модерна успешна икономика, способна да се самовъзпоризвежда, модернизира и реформира. Необхимите неща са познание и технологии, политическа стабилност, прозрачност, образован народ със здрава ценностна система и др., разбира се.

Дай конкретни примери за страни с подобна на нашата инфраструктура и силна икономика.

Много си прав. Но малко хора го разбират. Например миналата година само от по-добрата логистика - разбирай нови пътища спестих около 10 000 лева от транспортните разходи. Грубо казано платих за тях 1200-1300 лева данъци, който платих с кеф, а остатъка ми остана като печалба след данъци. Ако карах по старите пътища тези нямаше да ги има в каста и нямаше да има 1200-1300 лева за държавата. Хитлер когато взема властта в Германия първото нещо. което започва да прави това е точно бум в строителството на пътища! ;-)

Плевня кажи колко пари си разделихте с Боко и Цецо от любимците ви ТРЕЙС? Аде прокуратурата да се размърда.

скоро ще стане ясно

Защо ни са пътища, като по тях се движат САМО ЧУЖДИ автомобили? Къде е нашето родно производство, защо пак слагаме "каруцата пред коня"? Утре като се отворят дупки, за ремонт пари пак от нашия джоб, но без производство - там няма да намерите нищо. Инвестициите ня ма да дойдат заради новите ни магистрали, а със закони гарантиращи възвращаемост, стабилност, борба с корупцията и организираната престъпност и спазване на тия закони от ВСИЧКИ ! Правилата на играта ще се диктуват от вън , докато ние се натискаме за инвестиции от вън , а не те да искат сами да инвестират тук.Това нестава без собствено конкурентно производство. Магистрали - повече прах във вашите домове.

По-голяма глупост не бях чел! Поне имаш пример. За 20 години колко завода се направиха, колко големи инвеститора изнесоха производството си тук? Те в Германия по твоята логика всички трябваше да са се гътнали от прахта на магистралите! Ох леле :)))))

Kozl, и да им обясняваш, файда няма. Колко пъти съм им казвал, че инфраструктурата на една държава е най-важното за икономиката и. Българин има диагноза - късопаметен. А, на бас, че пак ще си преизберат ламите от Бесепесародепесарскоцарско управление. Прост народ сме и това си е.

Каквото искате правете инфлацията от идването ви на власт е 5%, което означава на 300лв. пенсия 15лв. безвъзвранто изядени пари - месечно. Ако за местните и президентските избори на вдигнете пенсиите с 6-8 % с темпа на инфлацията, отивате си окончателно. Не премахвайте окончателно тавата от 700лв., а от есента го направете 800лв. В България винаги трябва ДА ИМИ ТАВАН НА ПЕНСИИТЕ. МИСЛЕТЕ И КУПУВАИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ.

Мился, че България никога не е управлявана от по-прости, елементарни хора!

Като бивш комсомолски секретар, Плевнелиев повтаря без да мисли, единствено "вярната" линия на партията.

Щом сте толкова курназ, що не построите Прохода Маказа който е съществувал само по време на Османската империя!

Европа ни била отпуснала средства за пътища? Тези пари ще ги връщаме ли и ако да, как? И питам за всички средства от европейската общност, ще се връщат ли? Пътища са ни нужни и много други неща, ама как ще плащаме за тях? Защото безплатни закуски няма.

браво на Росен Плевнелиев за вилата, която си построи на брега на нашето черноморие, след като бетонира цял морски склон! Хвала на такИви министри!!

Тази къща е построена в разрез с всички възможни закони на страната, екологични и строителни и т.н.

Къде може да се види? Къде се намира, да и направим малко снимки?

Жалки политици, жалки управници, жалки бизнесмени, жалък народ.