Вицепремиер Захариева: Няма пари, държавата е застрашена

Вицепремиерът Екатерина Захариева предупреди, че липсват пари за социални дейности и цялата държава е застрашена.

Обратно в новината

Коментари - Вицепремиер Захариева: Няма пари, държавата е застрашена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

борисов ,борисов носи цялата вина и само тои друг не

Това ВИЦЕ...не беше ли приближена на Плевнелиев..? значи и на Борисов трябва да е..! Добре, че има някой да ни предупреждава, че току виж сме осъмнали без пенсии..?

Трудно за вярване-макар,че тази криза е причинена от ГЕРБ-нежелаещ реформи,за да бъде харесван вожда им и от БСП-вечно обещаваща и раздуваща разходите без покритие, прогнозите сочат, че двете партии са най-желаните. Така полит. неграмотните и наивните задържат цялата ни държава.

Време е за един демократичен шут - на цялата партия ГЕРБ и тяхната номенклатура. Те и с подаването си на оставка защитиха монополистите. За какво бяха протестите - Народе.

Хайде скрийте я най-после тая змия-очиларка от първа сраница! Като държавата е в толкова тежко положение, зашо обърнаха света , за да дойдат на власт? Защо не оставиха предишните да си сърбат попарата на лошото управление? Или все още има какво да се краде и месец да е - ама да си попълним джоба! Ненаяла се!

Вървим към латвийския сценарий,там вече даже не се говори за емиграция,а за евакуация

Като няма пари откъде взехте и дадохте на г-н президента,а?

за какво няма - да крадете ли? Като няма как дадохме помощ оръжие за 6мил??

Като я гледам ,такава една,хубавичка,ако отиде на запад,може да изкара някой лев за България!

Много е секси, нали. И правилно я пращате на Запад .... "да изкара някой лев", защото някога нашите царе така са решавали "фискалните и други проблеми", пък са и разширявали границите на древна България.

Не изпростявай. То твоята "логика" Меркел колко пари е изкарала за Германия? Жената казва верни неща, но няма мандат от народа и има още 1-2 седмици на тази длъжност, затова по-добре да си мълчи.

като няма пари и държава да си управляват: серГей-местан-пеевски-бареков. Да се оправят уродите нещастни. Ако съм на мястото на т.н. десни след присвоените над 10 милиарда само за последната година и 25 годишната разруха, разклатената банкова система, както само те си знаят, власт няма да пипна. Крадците и плащащите безбройни до втръсване по всички телевизии изборни клипове да си управляват булгаристан на доган

Ей, пичи.ца непоръбена, държавата ни е в криза защото сте некадърни! Махайте се или накарайте крадльовците да върнат парите! Среден път няма, има среден пръст!

леле, мекото х...че обижда. Прав си в исканията си, но защо обиждаш

Много ми е любопитно как това изявление се връзва с това: "Според стратегията за членството ни в НАТО в следващите 6 години, близо 1.8 млрд. лева трябва да бъдат похарчени за отбрана и инвестиции за бойни самолети, бойни кораби и модернизация на армията." Това заяви пред БНР служебният министър на отбраната Велизар Шаламанов." ???????

Добре де, нали другарите и великият финансист Орешарски, който последен в света разбра че има криза изтеглиха 10 милиарда за има-няма година и половина. Къде отидоха тези пари ? И до последно ни уверяваше че всичко с финансите е ок. След тях - потоп (в буквалния и преносния смисъл).

Пари нема, действайте! Пари и време не се губят. Те са в определени граници константни величини. Те могат само да се преразпределят. За да имат едни, други трябва да нямат- това е закон! Относителни са само рамките ограничаващи пространството в което разглеждаме движението на парите.

ДЕИСТВИТЕЛНО НЯМА ПАРИ.БЪЛГАРИЯ Е ФАЛИРАЛА ОТДАВНА.ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИ ПАРТИ ПОСЛЕДНИТЕ 25Г. НА ИЗБОРИТЕ ГЛАСУВАИТЕ ЗА АТАКА.ЕДИНСТВЕНА НЕ Е УЧАСТВАЛА ВЪВ ФАЛИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ.АКО НЕ ПОСТОГНАТ НЕЩО ПОНЕ ЩЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ.

Ти луд ли си ? Варадерото и фюрерките най-много да набият някой журналист или стюардеса. Друго няма да свършат.

Не се плаши Шекерова, шефчетата ти непрекъснато се гаврят със социалните политики. Ти глей да има за бежанците, за наемническата ни армия, за ЕРП-тата, за ВЕИ-тата, за ония марици, за 7-я реактор, за избори, за партийни субсидии па си накриви капата.

Гумените глави пак ще пуснат червената бюлетина! Те друго не знаят и най мразят да мислят!

тази от няколко дни неуморно цитира великият мао... пардон маи беше буда ... абе бб. абе прилежно е момичето - знае си репликите.

Нищо подобно, само всявате паника , за да се явят на изборите поредните "спасители" , които уж ще оправят положението.Четете "Дойче веле", за да разберете има ли финансов проблем пред България.Нищо подобно.Само БГ медиите тръбят такива глупости срещу заплащане.

ВМЕСТО ДА РЕВЕШ В ЕФИРА, НАЦИОНАЛИЗИРАЙ СИ ПЕЧЕЛИВШ СЕКТОР ОТ ИКОНОМИКАТА. ПОСЛЕ ГО УПРАВЛЯВАЙ ДА Е НА ПЕЧАЛБА И С ПАРИТЕ ПОКРИВАЙ НУЖДИТЕ НА БЮДЖЕТА. ТОВА Е КАТО ДА СИ НАМЕРИШ МЬЖ И ДА ГО РЬСИШ ЗА ПАРИ ЗА ПАРЦАЛКИ! ПРОСТО Е, ПРАВИ ТОВА КОЕТО МОЖЕШ НАЙ ДОБРЕ

ми нали ги национализирахме 1944 г . !? за 40 г . , под мъдрото ръководство на комунягите се наложи да ги приватизираме . сега викаш пак да ги национализираме ?

АЗ КАТО НЯМАМ ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ ЗАПОЧНАХ ДА РАБОТЯ В МАГАЗИНА.ВИЕ КАТО НЯМАТЕ ПАРИ СЪКРАТЕТЕ АДМИНИСТРАЦИЯТА.

Българите сме мрънкачи и мързеливци. Кажете вие при Орешарски не отидохте ли на море или в чужбина, как така по Великден похарчихме 10% повече отколкото миналата година, как броят продадени нови автомобили се увеличава, спестяванията също, ... Стига хленч и лиготии. Единствено хората, пострадали от наводненията и други бедствия са наистина по-зле от преди по външни причини.

Статистика! Някой ходил 2 пъти в годината на почивка /планина , море,чужбина/ друг копал на градината пиперо! Всички са били на почивка средностатистически!

Пуснете пак червената бюлетина и се надявайте да има! От умрял писмо да получите!

ВИНАГИ Е ТАКА СЛЕД УПРАВЛЕНИЕТО НА КОАЛИЦИЯ С УЧАСТИЕТО НА БСП И ДПС!

След "управлението" на мароканските скакалци всичко е опоскано!

Господа УПРАВНИЦИ ! КРАДЕТЕ и ПИЛЕИТЕ С МЯРКА, ние пари НЯМАМЕ

Значи няма пари, а вие се возите на служебни коли насам - натам, ползвате служебни апартаменти /вода, ток, топло, телефони/, подменяте автопарка всяка година /не визирам само служебното правителство/, взимате високи заплати /7-8 пъти по-високи от МРЗ за страната/, отпускате на партиите милиони левове, отпускате за избори милиони левове, крадете милиони левове ..... ЕТО КЪДЕ СА ПАРИТЕ!!!

-Нали в гората намерихме едно торбе с пари? -Е, да! -Ами , кво стана с парите? -Кви пари?

Мисля, че същинският въпрос е - къде са парите?

Питай ореха , той знае отговора на въпроса ти!

Кви пари?

добавки и други подобни "подаръци". На всички ни е ясно къде отиват те - дето работа не са хващали с години и се занимават само с кражби и с правене на деца. Като ги раждат - да ги отглеждат. Аз имам толкова деца, колкото мога да отгледам спокойно без добавки и надбавки. Таке ще е и за мангалите.

Скъпа, тези които говорят угоднически Бат ти Бойко първи ги хвърля на кучетата!

Тази,за това ли се тика в политиката и за такива дълбокосмислени изводи ли е инсталирана на такава длъжност от президентчето? Че няма пари и държавата е в криза отдавна го знаем, това не е нищо ново. Ми като не може да се оправи и не знае какво да прави, защо е приела този пост. Може би за да цъфва от време на време в някоя и друга медия ли? Това всеки го може, но не всеки иска да го порави , защото е празна работа.

Значи няма пари за социални дейности, но има пари за президента и обкръжението му, има пари за бежанците, има пари за разплащане с ВЕИ-тата на цветелинка нали ? Махайте се измекяри продажни !

Ти да се махаш, рубладжия смотан. Пиете кръвта на българския народ от 70 години.

А уточнете само за 14 млн. лв. ли е недостигът в бюджета.... Ако са само толкова, то това е нищо! Ако пък правилно сте цитирали Захариева, то тогава тя не знае какво говори.

За 14 млрд е. Не се прави на три и половина.

КАТО НЯМА ПАРИ, Роско - Президента да върне милиона, който му отпуснахте допълнително!!!

Няма пари , а харчите като за световно, дори на кюрдите пращате оръжие за милиони , а даже не иската да кажете за колко, както Германия го направи. президенчето обеща, че след 15 дена от назанчаването на служебното правителство, ще има пълен отчет за бюджета , а досега само вопли и безконтролно харчове за милиони.

Тази е най- голяма заплаха за държавата- хем необразована хем напориста

кво стана ве, мадам. нали като върнаха Ваньо на митниците и парите щяха да потекат като река. да, ама не. и ся кво правим ??

Права, абсолютно е права министър Захариева! Пари няма, всичко е опоскано от мръсните комунисти! Когато ББ сдаде властта във фискалния резерв преливаха едни 3,5- 3,8 млрд лева! Когато тия мръсни комуняги сдаваха властта в ъв фискалния резерв има някакви си мижави 8-9 млрд лева!!! Докога ще ни управляват безумни дебили, които смятат, че българите сме някакви малоумници!? Защо ББ не си каже цената- колко още ще трябва да открадне за да се насити!?

Кажи, от къде да се вземат примерно, едни скромни 200 мил. пак за ненаситните болници? От кой резерв ? Защото в ония 8 млрд , всяко левче е целево - например фонд Козлодуй за реагиране при евентуална авария там, сребърния пенсионен фонд, че при криза да не изпукат пенсионерите - от кой от тях ще вземеш за болниците, ако си министър- председател? Ще кажеш има и извън фондовете- да, ама в еусловията на облигацията, по която ги изтегли Орешарски ясно пише , за какво могат да се използват - само за покриване на стар дълг и точно е посочено, кои емисии ще бъдат върнати, тоест това са най-целевите пари и ти ако излъжеш инвеститорите и направиш с тях нещо друго, например да ги дадеш на кредливите доктори ще ти е най-голямата грешка, тогава ще стане отново 1 долар за 3000 лв и валутният борд ще падне като купа слама.

Политиците откак чуха отнейде "крилатата фаза на другаря Кенеди "Не мисли какво ти е дала държвата, а мисли какво ти си дал за нея" редовно с повод и без повод ни я натъркват в главите. А те какво дадоха за Държавата? Да свършиха някаква работа? Да очертаха насоки за развитие? Да създадоха условия да си работим и да си получаваме нормални поне според нашата черга доходи? Да се отказаха от привилегии та поне с това д апомогнат на страната си? Трънки и глогинки...

ЕЕЕ, НЕДЕЙ ТАКА- ЕДИНОДУШНО ВСИЧКИТЕ ДЕПУТАТЧЕТА ОТ ВСИЧКИТЕ ПАРТИЙКИ СИ ВДИГНАХА ЗАПЛАТКИТЕ

ГЕРБ непрекъснато предлагаха да се замразят депутатските заплати, както беше при тяхно време. Защо не четеш, преди да пишеш?

СОРРИ!!! Нямам работа и аз нямам пари. И моя бюджет е застрашен!!!

скри парите? Захариева, то констатациите са едно, но трябва и търсене на крадците.

няколко месеца Ореха изтегли 3 МИЛИАРДА за да се оправи пололожението, къде отидоха тея пари. Имам чувството, че комуно-масонската олигархия има интерес да ни прави лихвени роби на световната банка. Това е новото робство, чрез кредитно заробване ставаш свободен демократичен роб и това се прави за висчки членове на ЕС , включително и УСА . Защо навремето разстреляха Чаушеско ??? - Защото освободи Румъния от кредити !!! Някой схваща ли каква е играта или да повторя, това е основната линия на икономиките в т.н. НОВ СВЕТОВЕН РЕД. Богатите лакейчета се редят на редичка за изборите, теглят при всички избори милиардчета, крадат ги , а на народа остава да плаща. Така и ЕС , Меркел и Барозу са доволни , политическата класа е доволна, а това че народа няма да има пари за лечение , пенсии и образование, кой го е грижа, нали са го измислили " проблема на давещите се е на самите давещи се" . Дори народа да напусне , те казаха че ще си внесат друг народ, даже направиха генерална репетиция с внос на сирийците.

... залагат на гръцкия вариант, постоянни заеми, от които да крадат, държавата затъва в дългове, които няма да има начин да се връщат, и впоследствие ... да хленчат за опрощаване...на Гърция ги опрощават, но силно се съмнявам, че този номер ще прорабети и тук...

През лятото дойдоха от европа да проверяват кпп-то.Стояха 3 дни там и през това време минаха 6-7 тир-а.Останалите- около 150 бройки изчакваха в Гърция, докато си отидат европейците и след това пак тръгнаха.Това стана пред очите на митничари и данъчни , които са там на границата.Откъде ще имате приходи,бе захариева?

Да ама си взимате по 2 месеца отпуска на година и по 25000 лв. бонусчета за нова година и през работно време само се червите и си пилите ноктите. Ми то е казано " не иска само ядене , иска и акъл " . От комунист свирка не става, времето го е доказало , а в БГ до властта са се строили само комунисти втора реколта, че и третата вече напира. Вижте унгареца Орман какво прави и се поучете, не можем да храним юдомасонските лами и да сме добре.

Какво излиза според тази жена.Няма пари за нищо.Моного нагла е тази.Защо тогава всеки министър сега в това правителство има по 10(!!) съветника,защо раздадоха 100 милиона лева ей така,на свои хора?И като няма пари защо не кажат кой ги открадна?Просто по гнусно и по крадливо правителство и то служебно едва ли сме имали досега.Кой знае наистина колко са откраднали за тия месеци?

ПАРИ НЯМА НО И ЩО !!!НО СМЕ В ЕС И С АМЕРИКА

Не виждам коментарите и минусите на герберастките тролове. Нещо темата не им е удобна?!