21 чужденци са убили или ранили хора на пътя и са избягали

21 чужденци са убили или са ранили хора при катастрофи у нас през последните две години и после са избягали.

Обратно в новината

Коментари - 21 чужденци са убили или ранили хора на пътя и са избягали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дупетати и бате Боко ! Иначе те отдавна да са без книжки и с глоби за стотици хил. лв.

Okaza se че Терористите от МВР принуждават милиони да купуват тежко терористични скенери маскирани като" винетки",въпреки изричната ЗАБРАНА НА ЗАКОНА.Това са нагло вредни съоръжения ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА..

Били са заслепени от скенери и фарове ..КАТ чрез разоряващи глоби принуди милиони водачи да нарушават ЗАКОНА забраняващ движениеот с включени фарове през деня. НАглите престъпници от МВР с е кефят че водачите увреждат даж е с включени скенери против мъгла в ясни и слънчеви дни. Всички водачи имат тежко повредено зрение от опасните скенери.

"държавата е абдикирала от контрола върху чуждите граждани" За сметка на това контролира ОПГтата (или те- нея). Имаше едно време едни пътни карти с черепи- май трябва да се върнат?

По тошово време документите му се взимаха,бегом с такси до банката да плати,връща се с бордеро и тогава се пуска да си отива.Сега е пълна простотия и некадърност!

За сегашният хаус може да благодарите на всички законотворци(дупетати) след 1990 !

Поредния пример че приказките за промени в правосъдната система са параван зад който се крие въпиющата нужда от промени в ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО... щото каквито и съдии и прокурори да сложим, по какъвто и начин да ги назначаваме или проверяваме, когато съдят по нефелни закони резултатът от действията им ще е същия както и сега.

плащане на място ако не прибиране на книжката какво ива да се чудите....?????

в Италия мой колега го глобиха за неправилно изпреварване, и след като си плати глобата на място му взеха и книжката която си получи в КАТ след 2 месеца..

Всички еднакви.

Депутати и магистратити в българия се интересуват основно от рушвети и затормозяване чрез ценови и социален геноцид собственото си население.Така, че не чуждите граждани са ни виновни.Това,че турски дипломати,по наблюдения на колеги на загиналото семейство мотористи са помогнали на извършителя да избяга е още една илюстрация на немощ,непукизъм и безотговорност на всички български фактори от които зависи един справедлив процес.Но така е в ефимерната бай хуюва държава.

За румънци и турци глобите трябва да бъдат по 10 поне. И да не ги пускат да излезнат от границата докато не платят! После ще видите как турчин си кара камиона в Германия. :)

Нямаме право да ги наказваме с 10 пъти по-тежко наказание, но си прав, че не трябва да напускат страната ни преди да се се издължили.

трябва протест пред турското посолство с искане от тях да спрат турските убийци в България !

Те пускат само шофьори :)

Чужденците не плащат и дължимите винетки. Чужденците не спазват и ограниченията за скорост в населено място и по пътищата от републиканската пътна мрежа. Трябва още един нов орган да се създаде, за да глобява. Да глобява и да не прощава. А образите от Министерство на регионалното развитие и благоустройството трябва да се търси отговорност заради винетките. На КАТ трябва да се търси отговорност, заради неспособността им да наложат закона/правилата за движение по пътищата. Ние, които държим на регулациите и движение строго съгласно предписанията на закона/правилата, оставаме малцинство и попадаме в рискови ситуации, заради масовите нарушения от потока автомобила.

Законите са написано така да са угодни на дупетатите и те да не плащат глоби и от това се възползват чужденците ! Няма оправия !

"Браво" на българското кривосъдие, което освен доволно високите заплати се тъпче и с рушвети. Без капчица съвест сте, наглеци долни!

Държавата е абдикирала, не само от чуждите граждани, а въобще от контрола на пътя. Пробвайте същите тарикатлъци, например в Гърция и ще потъркате наровете ...

Истината е ат грозна, по-грозна! И това е благодарение на нашите управляващи, което е безспорно и няма аналог по света...Това е истината, неуважаеми управляващи?! Турските шофьори безчинстват не от вчера и днес - това е рецидив от 40 години. И на тези обяснения вече не вярват и червените бабички от провинцията, другари управляващи! Не е ли това геноцид над данъкоплатците???? Кой ще ми каже????

АЛО, ПОЛИЦАИТЕ, ВИЕ НИ НАМАЛЯВАТЕ ЗАПЛАТИТЕ С НЕСЪБРАНИТЕ ПАРИ.

Оплачи се в парламента ! Там пишат законите !

И повечето така наречени чужденци са турци!

стотистиката е 21 турци са избягали след извършено престъпление

Българският съд и прокуратура убиват български граждани. Това не е новина.

По БТВ сутринта обяснявяха колко малко актове плащат чужденците , а защо не извадят статистика на колко българи са съставени такива актове и колко са платени и да ги сравним с чужденците ;)

КАКВА ДЪРЖАВА ,БЕ - БЪЛГАРИЯ Е ГЕОГРАФСКО ПОНЯТИЕ...