Пастир от Карлово подал фалшив сигнал за изчезналите туристи в Стара планина

Три дни планинските спасители обикаляха под връх Ботев в издирване на мъж и жена

Обратно в новината

Коментари - Пастир от Карлово подал фалшив сигнал за изчезналите туристи в Стара планина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и да се майтапи пастира ако е с чувство за хумор .

Нищо не разбрах от тази статия. Имало ли е пострадали мъж и жена, нямало ли е? Ако е имало, пастирът какво е подал като фалшив сигнал - местоположение или друго? В статията се споменава и някакъв друг турист, той ли е говорил с пастира?

това са два различни случая чети...втория е реален зя жена със упен крак..

Много тъп народ сте бе. Човек да не смее да помогне на някой. Веднага ще измислят как да го накажат и то със затвор. Хората се заблудили в планината, срещнали пастира и го помолили да се обади на 112 за помощ и сега пастира си плаща за добрината Тая новина видимо е инспирирана от сценарият на филма "Беглецът". Сега пастира ще трябва да открие едноръкият за да докаже че не е виновен Записвайте се за канала ми в телеграм https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечела аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

На пастира сега да му забият гегата отЗАД и си е научил урока:)))))

Ей, я не обиждайте колегата! Какво толкова е направил? Снимал е клипче за Тик Ток или тубата, какво да прави по цял ден човекът сам с животните? Малко весело да става, майтап!

лъжливото овчарче ще ака палачинки вече....

На какво основание ще го задържат, че не захапвам? За фалшив сигнал има административна наказание и нямат право да го задържат. Да го глобяват ако искат, ама аз няколко пъти съм писал сигнали че разни уроди подават фалшиви сигнали с искане да ги глобят, и те отказват. Това че спасителите са дебили и не могат да намерят пострадалите не е негов проблем. В 112 работят пълни дебили. Не е имало веднъж да им се обадя и да са били адекватни, а аз съм им звънял сигурно над 1000 пъти. В момента имам подадена искова молба в съда против тези дебили от 112 точно защото изпълняват функцията на развален телефон Записвайте се за канала ми в телеграм https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечела аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Нормална държава не става с такива... като теб ,и като оня подал фалшив сигнал !

Тебе никой не те пита за нищо, за това ходи гласувай за мутрите и решавай кой да управлява и се гордей че си клошар.

Подай молба в Карлуково и ще видиш как бързо ще те обслужат, защото го заслужаваш, разбира се!

Това е хибридна атака, заради премахването на МОЧА и смяната на 3-ти март!

Айде сега да видим дали тоя ще лежи в панделата. Мангал е на 100 % щото пастир на 25 в село в Карловско няма как да е бял. И не тук няма расизъм, а само потвърждение на картинката относно това какво правят някои представители на етноса като се напият и им е скучно. Този сега като го намерят полицаите трябва да му сцепят задника от бой, а после да го дадат на спасителите да го обесят над някоя клисура за 2-3 дена да повиси там та да му се проветри акъла ако въобще има такъв. В белия свят за такива фалшиви обаждания се носи наказателна отговорност и то ефективна! Отделно са глобите свързани с разходите по спасителната операция. Аман от боклуци в тая държава.

умен бе умен пастир.Сега да го загубят него за някой месец в пещерата.

Пастирът сигурно е умствено изостанал и може да е направил всичко вкарвайки простите тъповдлъбнати полицаи в поредния филм, сега обаче ще го изкарат най големия престъпник...

А не е ли възможно да го набеждават този пастир, защото търсенето им е безрезултатно? Не може да се оправдават, както управата на Царево и онзи плъшок - Денков, дето дъждовете били невиждани и изсичането на гори и презастрояването нямат ,ни грам, ни милиметър общо с преливането на реки?

Може, но може и да си е съчинил както с бомбените заплахи в училищата или съдилищата

Голям изрод!

Да полежи в кауша да му дойде акъла

Това пък е такова безобразие,че .....яко трябва да бъде наказан. Като едни,къмпингуващи на Арапя.Повикали спасителни екипи за да ги евакуират.Отишли хората,а бедстващите яко купонясвали в оцеляло капанче на плажа.Отказали евакуацията.Безбрежна наглост.

1 година затвор минимум ефективно.

Да плати разходите по издирването.Стига простотии.

Колко ли пари има един пастир. Бас ловя, че и стадото не е негово, а е сбирютак на селото.