Трима сирийци арестувани с фалшиви БГ паспорти в Кувейт

Полицията на летището в Кувейт е арестувала трима сирийци, докато са се опитвали да напуснат страната с фалшиви български паспорти.

Обратно в новината

Коментари - Трима сирийци арестувани с фалшиви БГ паспорти в Кувейт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако са казали, че са сирийци, защо трябва да им се вярва, след като вече са излъгали веднъж, показвайки фалшиви паспорти. На мен ми приличат на занзибарци.

Браво бе. По тъп коментар под снимката с печатната машина не бях виждал. Има ли машини за фалшификати и машини за оригинали? Кой произвежда НЕЗАКОННИТЕ МАШИНИ ЗА ФАЛИШИФИКАТИ? И защо кухите ви и не до там кръгли главички решиха че това е машина за фалшиви паспорти? Все едно да ми казвате че има коли за шофьори без книжки и коли за такива с книжки. А земете се хванете с нещо по полезно, тва явно не ви се получава.

Някой да го учудва нещо?!?!? Тук може да си купиш всичко,от шофьорска книжка и паспорт,диплома за висше образование до съдии,прокурори и политици!!! Продажна паплач,колкото искаш....

Pesh0

Дира , научете се какви снимки да слагате . Това е стара печатарска машина за офсет , едва ли на такова нещо са печатали :) Ама винаги избирате най - неподходящата снимка

абе нали новите паспорти са с повишена защита и RFID чип с биометрични данни-като си вадиш нов ти вземат отпечатъци,а хартията е специална!?

Чипове,мипове,отпечатъци и други дивотии са за да следят теб,случайно да не излезеш от матрицата,а не да ловят престъпници.

Тези са ги хванали, аз питам колко са минали без са ги хванат. 1000? 10 000?

Че на кой го интересува колко са френските фалшиви паспорти?

В целата история един нашенец не е построил верига супермаркети или авиолиния за милярди обаче по кошкорските работи сме номер 1!

За всеки влак си има пътници. И всяка работа си има майстор. Не може всички да сме направили по една авиокомпания в крайна сметка.

Я си представи, че сме направили немалка авиокомпания...

такива са ни служителите! Прочистката трябва да започне от България!

От де ти дойде на акъла, че тези паспорти са правени в България и то от държавен служител?

Па после някои се дуят че правили всичко за националната ни сигурност... докато приемат всякакви нелегални емигранти.

тия които защитаваха "бежанците" сега да обяснят защо се използват български документи

Македонци в Македония родени и там живеещи но с български паспорти!!!! Купили са си ги в България! Как стават тези неща. Българските роми говорят само на ромски и турски, но са българи!

Това с паспортите е вследствие на един доносник който се казва Божидар Димитров.Този черен циганин или може би византиец,тръгна да прави македонците българи и да доказва на света че историята може да се промени така ,както на него му се иска.Раздаваше паспорти на македонците като бонбони с което един не се е доказал че е българин.От там българската мафия в тази суматоха почнаха и паралелно да печатат и продават БГ паспорти на който им даде пари.Питам аз на времето кой можеше да си купи сръбски паспорт и да отпътува по света.Не ,че станеш сърбин.Но това беше абсолютно невъзможно.А сега при нас е разграден двор благодарение на такива като гореспоменатия измислен герой.

Тия искат да ни скапят икономиката

Тази е топ-новината. Хората бягат от Кувейт, за да дойдат в България и да ползват привилегиите на български граждани.

За да ползват българското гражданство в Европа - да са европейски граждани /не е за България/

И България сякаш е Европа за разлика от ония в Кувейт

Сега се чудя, кой ни е виновен сега? Руснаците, американците, циганите, гейовете или българите дето са си пиели ракията с тия хубавци и са викали "Бахти, пичовете! Така се прави!"

Баце, що на нас да ни е виновен някой бе? Сирийци хванати в Кувейт. Ние к'во общо имаме? Това е все едно американците да са виновни за фалшиви долари хванати в Пакистан примерно.

Проблемът не е само български, целият ЕС се движи стремеглаво към дъното...