ПАСЕ върна Русия, но губи Украйна

Някои смятат, че връщането на Москва е първи пробив в санкциите на Запада, наложени заради анексията на Крим

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Укрите да си оправят първо граждансkата....ситуация!

на никой не му дреме за украинските голтаци

Това е руският фашизъм

Твоето е фетишизъм!?

Cezarbg

Парите парите са най важното а у Украина те са кът нямат пари!!!!

Cezarbg

ПАСЕ ДОКАЗА ЧЕ КРИМ Е РУСКИ!!!!!!!!! МАЙНАТА НА ПИСКЛИВИТЕ И НЕНАСИТНИ УКРАИЦИ!!!!!

на европейците почна полека лека да им идва акъла ;)

ДИРникът, разбира се, е изпуснал основното. Русия беше лишена от глас в ПАСЕ заради Крим. А сега ПАСЕ не я приема Русия обратно, а ПАСЕ моли Русия да се върне в организацията и не поставя абсолютно никакви условия. Демек - ПАСЕ признава, че Крим е руски. Зеленото чучело си го каза съвсем ясно - "Франция и Германия направиха точно обратното на каквото ги молех."

За ПАСЕ става въпрос, всъщност.

Вън Колхозия от всякакви организации !!! ВЪн алкашите от европейска България !!! Никой не иска обитателите на азиатския кенеф !!!

ПАСЕ ги иска.

Най-Накрая ПАСЕ да признае по-този начин Крим за Руски, като Моли Русия да се върне......................Нормално Русия е най-Великата , най-могъщата, и най-голямата Страна по Територия......Слава на Русия !

Колко по спокойно ще да е без Украйна и крясъците и непрестанно, да не говорим и за непрестанните молби все нещо да и се помага....И престанете с тази ''анексия'' защото хората САМИ избраха Русия пред майданците, дето изгориха живи хората в Одеса ама никой не им наложи някакви санкции...

ПрАСЕ квичи на гладно, парите свършиха!

За забравилите - след като Русия отказа да плаща през 2017-та год. вноската си в бюджета, щото няма право на глас и ТУРЦИЯ се обиди на ПАСЕ и спря плащанията си.. Украйна се изхвърли, че ще покрие дупката в бюджета на ПАСЕ от изчезване на руските пари. Но не го е направила? Кво са за тях 70 милиона долара, та са стискат и само 400 хиляди обещали да покрият. А като прибавиш и липсващите пари на ядосалата се на ПАСЕ Турция, се вижда, че Украйна е поела издръжката РЕАЛНО на две чистачки и разходите за тоалетна хартия. Та по-вероятно ще е напускането на Украйна от отказа на ПАСЕ от руските пари в тази ситуация. А, че нещата за Украйна се променят.. Фактите са налице.. Външното министерство на Япония официално обяви - ЗЕЛЕНСКИ НЕ Е ПОКАНЕН ЗА СРЕЩАТА НА Г 20 в ОСАКА!!

С факта че Русия реши да се Върне а Украйна се маха, ПАСЕ печели Двойно. А и запушиха 70 милионна та голяма дупка в бюджета си.

Не е голяма загува че едно кречетало се разсърдило че пак не му изпълнили исканията....

ПАСЕ прави проучване в КРИМ.. За отношението на населението там към изучаването на УКРАИНСКИ ЕЗИК в училищата... Против задължителното изучаване на украински език са се обявили 97% от населението на Крим... През 2004 год. Украйна на Юлия Тимошенко... Киевският международен социологически институт публикува изследване според което 97% от населението на Крим обявява за майчин език - руския... 10 години преди и една година след референдума в Крим.. ПРОЦЕНТИТЕ ЕДНИ И СЪЩИ!!! А сега си вижте какви бяха и процентите от референдума 2014 ЗА присъединяване към Русия!!! А и това да ви припомня - Русия си каза, кога ще върне Крим на Украйна... Когато Великобритания върне на Аржентина Фолклендските острови с техните 3 000 жители и ПИНГВИНИТЕ!!

Турция също спря да плаща на ПАСЕ..

Не моли, а кани - разбираш ли разликата, и такава е процедурата, и си го пише в текста съвсем ясно.

Когато спре транзита на газ през Украйна никой на запад няма да се съобразява с нея. За Европа е важна Русия.

Как е гласувала България ми е чудно?

ПАСЕ много разумно си върна стражът на Европа , на фона на развилнелия се рус янки Тръмп!Това че фашизоидните и крадливи доячи на средства от Украйна напускат си е техен автогол и успех за ЕС!

Има хора/в т.ч. и ние/ ,които упорито си затварят очите пред новите реалности в света и разбира се ,ще си платят за това.Европейският кораб ще трябва да мине между Сцила и Харибда и затова ненужния товар се изхвърля!?Какво дава Украйна на ПАСЕ/на Европа/- само неприятности!?А и бъдещето на сегашната Украйна вече е много съмнително -чака я или федерализация / с всички произтичащи от това последствия/ или разпад!?При разпадането на СССР Украйна наброява 53 млн.жители -вижте колко са сега/43 млн-/,при това от тях 11-12 млн.са извън Украйна без всякаква перспектива за връщане!?А който си мисли,че сегашната антируска риторика на Украйна се споделя от болшинството украинци,вероятно ще бъде изненадан след 5-10 г.от развоя на събитията!

Ето, че след 5г. дървене ЕС дава заден ход... Решиха за пореден път да установят, че който е тръгнал срещу РФ, рано или късно, но задължително губи!

"... ПАСЕ върна Русия, но губи Украйна ..." Русия е необходима на ЕС, защото става въпрос за пари. А Украйна е една бездънна яма, насила натресена от Големия брят - Щатите заради неговите си игрички срещу Русия, които обаче не са интересни и за ЕС.

Защо Украйна не вие срещу раздаването на унгарските паспорти в Закарпатието.. Там ситуацията е много сходна с предреферендума в Крим.. Например - украинско знаме се вее над кметства и държавни учреждения само, когато в тях има КОМАНДИРОВАНИ ОТ КИЕВ държавни служители.. И до 5 минути от заминаването им обратно към Киев се вече УНГАРСКОТО знаме.. А по къщите на унгарските украинци - знаме на Украйна НЯМА!!! Още повече, че като унгарски граждани те са спечелили и делата за РЕСТИТУЦИЯ в унгарските съдилища. А в предприсъединителния договор на Украйна към ЕС, тя е приела задължението да признава такива дела за реституция.. В УНГАРСКИ, ПОЛСКИ и РУМЪНСКИ съдилища...

И украйнци, като и грузинци, че и молдовци и т.н. Като разюздени са след като станаха държави и мислят, че някой ще им го снесе без пари, но сега и на руснаците си плащат дори им е терсене, че някога беше безплатно.

Унгарски, полски, румънски... Само да кажа - и Българи има там. Поне два вида. Ний ко прайм?

ПАСЕ е организация за обмяна на мнения. Да изключиш някого от там си е жива цензура! Западът показа, че не зачита принципа на свободата на мнение и демоксрацията. Западът лиши Русия от правото да изказва своята гледна точка, което е основно политическо право. Западът се опита да запуши устата на своя "противник" Москва, за да не може никой да чуе друго мнение, освен това на еврогейците...

Ъхъ. На дипломатичен език. Като за нас - на колене лази ПАСЕ и моли Русия да се върне. Ако беше за канене - тя Русия и досега си беше поканена - само трябваше да се откаже от Крим. Каненето свърши. Следва лазенето на колене.

кон за кокошка

Глупости и нагли ЛЪЖИ. Само беше отнето правото на Руслямска държава да гласува решения, но да говорят никога не им е забранявано. Руслямска държава сама е напуснала ПАСЕ, така че айде у лево.

А има ли въобще държава, наречена Украйна, и кой я измисли.

Освен смешки, има и парички! Шат парата, шор бозата!

Тежко на такава организация, която заради пари потъпква ценности и принципи! Но всъщност това не е нещо ново - така се постъпи и преди ВСВ - вместо да смажат Хитлер още в зародиш, те всячески го поощряваха! Сега Путин!

украинците и те се пукат по шевовете - барабар с грузинците.

вероятно?

ли имаш предвид?

Франция и Германия са гласували ЗА.

Не вземам страна в спора между Русия и Украйна, но случката доказва още веднъж, че политиката се движи от силата на парите.

да се противопоставят на връщането на РФ в ПАСЕ. Но Германия и Франция са гласували за.

на международно ниво като крясъците на украинците в залата на ПАСЕ е без аналог. голямата загуба, няма що.

А, че на някакви си там българи им взели бандерцовци земите!!! Тъй и тъй с години ги караме да чакат та да им дадем български пасторти.. Що да са морим и дела в съда да гледаме... Пък и таксите си дигнахме за съдилищата.. Българите да прогоним от тях.. Ти искаш и за чужди да са грижим..

Когато скоро Турция анексира част от България, нашите оплаквания ще бъдат приети много по-спокойно - вече има прецедент, че е важи само законът на джунглата.

Радвам се за Русия заслужава уважение

Как кой? Болшевиките я създават

откога референдумите са закон на джунглата? закон на джунглата е да се самопровъзгласиш като президент или държава, или си на друго мнение?

дано се появи и да ти обясни какво и що.

нали знаете че украйна е изкуствено създадена както македония .една чст от Русия е била окупирана от поляците, почват да променят езика и да покатоличват както става с латвия и литва и естония. почват да се чудят как да я кръстят и я кръщавата Малорусия, но осъзнават че в името се съдържа Русия и я кръщават Украйна, което значи Покрая, покрая на какаво... Русия, Беларус и Украйна са един народ, както българи и 'македонци', хървати-черногорци-сърби и т.н